sobota, 21. januar 2023

Razcvet v Ljubezen!

Kaj ni zanimivo, da še vedno po toliko dela na sebi, radostno rastem?!

Veliko že vem, veliko tega, kar vem, tudi živim. Vedno pa dajem prostor učenju. Vedno sem se pripravljena še kaj naučiti. Moje srce je odprto.

Ni me treba biti sram, če ga kaj polomim! Niti slučajno! To je čas praznovanja! Našla sem še eno področje, kjer se lahko učim in rastem. Še eno področje, kjer sem lahko bolj pristna in zvesta sebi.

Namesto sramu, da sem se kje zmotila in presodila napačno, lahko zdaj občutim ponos nase! Še vedno sem živa! Še vedno se oblikujem! Nisem trdna toga skala ali diktator, ki ima samo pravila in ne dopušča ugovarjanja svojemu prav.

Prav ponosna sem nase, da nisem trda in nepremična. Raje imam prispodobo drevesa. Lahko pozlati, odvrže vse liste, je čisto golo in razgaljeno, ampak spomladi požene na novo.

Tako sem ponosna nase, da tudi jaz po vsaki »zanimivi situaciji« poženem na novo. Na še bolj trdnih temeljih. Še bolj sledim svojemu srcu!

Ni porazov, so le lekcije in ponosna bodi nase, ker jih tako z lahkoto prepoznavaš.

Kaj so tvoje »zanimive situacije«, ki si jih prerastla?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten živahen pristen edinstven dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku. Čarobnost je v tvojem srcu! Radostno rasti in uživaj v letnih časih duše!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar