nedelja, 15. januar 2023

Prebujanje v nov svet!

Prebujam se v nov dan!

Prebujam se v novo življenje!

Končno čutim, da sem se osvobodila teže. Počutim se neznansko prosto v ustvarjanju! Počutim se končno svobodno, da sem to, kdo sem. Počutim se fantastično v svoji koži. Plešem skozi dan in neznanko uživam v vsakem koraku!

Življenje me tako bogato obdaruje. Imam občutek, da sem ljubljena. Počutim se sprejeto. Počutim se povezano z bogom in radostjo, ki to vse prinaša.

Srečna sem, da sem živa!

Če pogledam realno, se na zunaj ni nič spremenilo. Nisem dobila na lotu, nisem še srečala svojega partnerja (zaupam, da bo vse ob božanskem pravem času), nisem se preselila. Nič presenetljivega se ni zgodilo.

V meni pa se je naselil mir. Sprejetost tega, kdo sem. Prepustitev Ljubezni, da se pretaka skozi mene. Čutim pravo milino, da mi je dano vse to občutiti in se uresničevati skozi radostno rast.

Spremenilo se je to, da sem se sprejela, da sem Ljubezen. Najbolj pa se je usidralo v meni zaupanje v boga, da je zame vedno poskrbljeno.

Vedno sem na pravem mestu, s pravimi ljudmi in ob pravem času.

Tako je!

Kako pa ti občutiš ljubljenost vsega vesolja do sebe? Danes odpri še malo bolj svoje srce!

Ljubek pristen nagajiv lahkoten živahen jasen edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Veseli se, da si živa! Praznuj življenje! Vso vesolje se veseli, da si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar