sobota, 8. januar 2022

Poslušam svoje srce: Skupaj! Vsi skupaj!!!

Poslušam svoje srce: Skupaj! Vsi skupaj!!!:  Bližina sem, ki ustvarja lepoto. Bližina sem s svojim srcem. Kdo si danes, kraljica-kralj?! Se spoštuješ? Siješ? Žariš?! Siješ iz svojega s...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zasij!

Skupaj! Vsi skupaj!!!

 Bližina sem, ki ustvarja lepoto. Bližina sem s svojim srcem. Kdo si danes, kraljica-kralj?! Se spoštuješ? Siješ? Žariš?! Siješ iz svojega srca?! Zdaj je tvoj čas. Lahko siješ zdaj! Lahko siješ v svoji polnosti. Lahko uživaš življenje.

Kaj si želiš danes početi?

Želim si pomagati. To bom tudi naredila. želim si spočiti. Želim si pospraviti. Želim se stuširati. Želim se igrati.

Kako rada imam družaben igre! Kako prijetno je dati malo telefon na stran in zares biti s pravimi ljudmi v živo. Saj vem, da so telefoni koristni. Ampak. Samo, ko gradimo mostove do drugih. Ne pa, ko se jih izogibamo, ker smo preveč v zankah tehnologije. Naš pameten telefon skozi nekaj piska. Skozi želi našo pozornost. skozi je na preži za novim kaosom. Kaj mu prosto daješ svojo energijo? Kaj si res želiš ustvarjati več kaosa?!

Včasih je bil obred zvečer risanka, potem pa poročila. Skupaj. Vsi skupaj. Družina. Potem pa so toliko neumnosti kvasili vsak večer in nikoli ni bilo razrešitve, da sem nehala. Vedno je bila nova drama na novo dramo. Nikoli pa ni bilo rešitve. Kakšna izguba časa! Kakšna izguba moje energije. Raje grem na sprehod. Ali berem dobro knjigo. Ali si privoščim kopel. Karkoli. Raje sedim na sedežni in gledam v zrak. Ali zvezde. Meditiram. Si prižgem svečko. Samo uživam.

No, ne verjamem več vsega, kar slišim. Niti na poročilih ne. Vse je statistika politikov, ki nas želijo na nek način usmeriti v njihovo zaželeno smer – da smo vodljivi in obvladljivi. Potrošniški material. Ali delovni material. Ravno dovolj zdravi, da še lahko delamo in ravno dovolj ukročeni, da poslušamo. Ampak ne več. Dovolj je bilo neumnosti. Nismo samo čreda in se ne obnašamo po črednem nagonu. Čudoviti posamezniki družbe smo. Lepi. Unikatni. Imamo svobodno voljo. Jo upoštevajo ali jo kršijo? Imamo pravico, da izvemo resnico. Zaupam, da se resnica razkriva. Še vedno se je. Tudi zdaj se bo! Bolj in bolj. Zaupam v to! Naj se pravica izkaže.

Zaupam v svet, kjer smo vsi enakopravni in lahko živimo po svojih srčnih željah. Ampak ti odločaš! Vsak trenutek, ko se odločiš poslušati svoje srce, je gradnik novega sveta. Vedno znova, ko si res prisluhneš in zaupaš svojim občutkom, si gradnik novi Zemlji. Ne misli, da si nemočen-nemočna! To sploh ni res! Ti odločaš! Ti odločaš bolj in bolj in bolj. Zato le prisluhni svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen razigran jasen srčkan iskren kreativen dan!




🌷 P.S.: Močni kreatorji smo! Soustvarjajmo svet miru, obilja, sreče in zadovoljstva in ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Perfect ... https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

petek, 7. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Enjoy! Stay in your heart

Poslušam svoje srce: Ples skozi dan!!!

Poslušam svoje srce: Ples skozi dan!!!:  Zakaj plešemo? Da bi kam prišli? Da bi uživali v korakih? Da bi uživali v glasbi? Da bi se predali partnerju? Da bi sledili glasbi srca? ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Veseli se!

Ples skozi dan!!!

 Zakaj plešemo? Da bi kam prišli? Da bi uživali v korakih? Da bi uživali v glasbi? Da bi se predali partnerju? Da bi sledili glasbi srca?

Zakaj ti plešeš?!

Pri plesu ne gre za nabiranje kilometrov. Ne gre za cilj in rezultate. Predaš se glasbi. Predaš se trenutku. Življenje pleše z lahkoto skozi tebe. Življenje pleše ples skozi tebe. Življenje je plesalec, ti si ples, kot bi rekel Echart Tolle.

Dopuščaš danes tej čarobnosti imenovani življenje, da se res pretaka skozi tebe?! Se upiraš, ker si želiš voditi in peljati ples po svoje?! Kaj pa če bi se danes prepustili in zaupali, da je življenje čista ljubezen. Vse je čista reka, ki prinaša vse, kar potrebujemo. Samo ohranjamo mir v srcu.

Nekje sem prebrala (Vadim Zeland), da  je čista norost ustvarjati bližnjice. zakaj bi vlekli čoln po suhem in prečkali rokav reke, če se lahko peljemo okoli in pridemo na čisto enako mesto?! Pa še mučiti se nam ni treba!!! Kaj pa, če naše miselne bližnjice to niso?! Kaj pa, če si ustvarjamo dodaten stres in muko po nepotrebnem?!

Že slišim celo skupino glasov, da je trpljenje, mučenje, naprezanje in siljenje nekaj normalnega. Pa je res? Kdo nas je to naučil? Pa nam je bilo všeč njeno-njegovo življenje?! Si res želimo stati v njegovih-njenih čevljih? Res?!

Bolj kot sem odrasla, bolj si želim stvari početi z milino, z lahkotnostjo in mirom v srcu. Bolj čutim, da je to moja prava pot. Zakaj bi tiščala in potiskala, če lahko enako dobim na enostaven in prijeten način – ob točno pravem času zame?!

(Velikokrat sem veslala v odnosu in potem sem nehala in ostalo ni nič od odnosa. Če bi že prej pustila toku, da se pokaže resnica, se ne bi rabila mučiti z veslanjem. Kdaj je meja, ko še vlagaš v odnos? Takrat ko še oba veslata. Ko pa si sam motor čolna odnosa, je že davno čas za pristanek. V odnosu soustvarjamo. Se tudi prilagajamo in kreiramo kompromise. Logično, da ne samo za ceno ene osebe. Veslava pa oba v isto smer. Kaj ni zanimivo, da v odnosu gradiš ali pa rušiš. Tako enostavno je to. Ali veslaš skupaj, ali pa sploh nisi v odnosu.)

Resnica je enostavna. Naj se resnica razkrije. Naj se pravica izkaže. Vedno! Zaupam, da se resnica vedno izkaže. Prej ali slej. Resnica osvobaja! Zato naj resnica pride na plano. (Ne glede, kako boleča je resnica, se vedno občuti mir ob njej. Samo priznamo si jo. Takoj se občuti olajšanje. Naj se torej resnica razkrije. Zdaj!)

Danes gradi odnose in mostove do ljubih. To je tvoje poslanstvo – pristnost tudi v odnosih.

Ljubek pristen nagajiv radosten igriv nagajiv resnično sijoč dan!


🌷 P.S.: Življenje je enostavno, če izražamo resnico. Resnica se vedno izkaže. Tudi sedaj se bo. Danes zaupam v resnico. Danes zaupam v ljubezen. Danes zaupam, da je vse radostna rast! Zdaj to dovolim in naj se pravica izkaže!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 6. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Abundance for you!

Poslušam svoje srce: Razcvet tudi v ledene rože!!!

Poslušam svoje srce: Razcvet tudi v ledene rože!!!:  Zdaj je čas razcveta. Saj vem, da je zima! Včasih so ledene rože na oknih tudi pozimi! Karkoli vam veli vaše srce! Danes je vsaj malo dan r...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bogastvo zate! Za kaj si hvaležna hval...

Razcvet tudi v ledene rože!!!

 Zdaj je čas razcveta. Saj vem, da je zima! Včasih so ledene rože na oknih tudi pozimi! Karkoli vam veli vaše srce! Danes je vsaj malo dan razcveta!

Kdo si v resnici, kraljica-kralj?!

Dopuščaš kaj, da tvoja pristna in prava narava sije skozi tebe bolj in bolj?! Kaj ni zanimivo, da lahko siješ v vseh pogledih in si to, kdo si. Tak-a si najlepša-najlepši. Zdaj je tvoj čas sijanja! Dovoli si to čarobnost in lepoto! Sij! Dovoli si to lepoto od znotraj, zdaj, da se končno pokaže.

Poravnaj si danes svojo krono, draga-dragi! Nosi jo ponosno! Je davno je bila plačana od tvojih prednic in prednikov! Že samo zato jo nosi ponosno! To si si zaslužil-a!

Vedno je bolj čas izražanja pristnosti. Če je dobro zame, je dobro za vse. Želim se še bolj poslušati. Kaj ti pravi tvoje srce?! Kam te vodi? Kaj je tvoja srčna pot?! S čim si se vedno želel-a ukvarjati, pa si odlašala?!

Kam te vedno znova kliče srce?! Ustvarjaj si čarobno življenje. Ustvarjaj si lepoto od znotraj navzven! Sijanje je čista radost od znotraj. Zaupaj si. Čutiš to zadovoljstvo, da si ti lahko – ti! Samo ti in to je največ, kar si lahko! Sprosti se v svoje prave barve!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan srčen izpolnjen lep zadovoljen kreativen sijoč dan!




🌷 P.S.: Polnost življenje je tvoja. Lahko siješ v vseh pogledih. Dovoli si sijati. To je tvoje poslanstvo. Sij kot ti! Poslušaj svoje srce! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ...  https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 5. januar 2022

Poslušam svoje srce: Moč prijaznosti!!!

Poslušam svoje srce: Moč prijaznosti!!!:  Moč prijaznih besed je zares neprecenljiva! Sem sredi mini drame! Saj ne čisto! Bolj za hec! Sploh pa nisem v sredi, ker sta dva druga igra...

❤️ Follow your heart! ❤️ Light up! Be yourself!

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zasveti!

Moč prijaznosti!!!

 Moč prijaznih besed je zares neprecenljiva! Sem sredi mini drame! Saj ne čisto! Bolj za hec! Sploh pa nisem v sredi, ker sta dva druga igralca, ki imata dramo med sabo. Bolj za hec kot zares!

Ampak zaupaj, ko ti človek prvič pokaže, kdo je.

Ne dajaj mu druge ali tretje priložnosti, da ti zares potrdi tvoje domneve. Seveda se vsak lahko zmoti, ampak zaupaj zares, ko ti že človek prvič pokaže, kakšne so njegove barve. Ne iščimo mu (ali ji) izgovorov, zakaj mu lahko spregledamo. Velika verjetnost je, da bo drugič čisto isto.

No to je drama. Že skozi prijateljica sumi na nekaj, pa ne zaupa svojemu občutku. Saj ji je na nek način všeč pozornost tega moškega. Ampak. No, saj je ampak… vedno znova se zalomi pri tem, kar jo je že na začetku motilo.

Lažje bi ji bilo, če bi si že prvič zaupala in šla dalje svojo pot. Zdaj pa ji že tako glasno govori, kdo je ta moški v resnici, da si ne more več zatiskati oči!

Tudi jaz sem to! Vedno si izmislim sto izgovorov, saj še ni tako slabo. Pa saj ni mislil tako, pa saj bo boljše! Pa bo res?! Pa res ni mislil tako?! Naj dejanja govorijo glasneje od besed! Prisluhnimo dejanjem!

Zdaj odpiram srce svojemu ljubemu. Zdaj sem ga vsaj pripravljena odpreti. Sprejemam, da obstaja čudovit moški, ki išče točno mene. Zaupam, da me bo našel ob pravem času. Že zdaj ga čutim! Kako rada sva skupaj, kako rada imava zajtrke skupaj, se skupaj prebujava… se hecava, uživava, skupaj radostno rasteva in predvsem se ljubiva z vsem srcem!

To je življenje. Ljubim z vsem srcem! Ljubezen je za pogumne! Dopustimo ljubezni, da nas prevzame. Čisto nas premakne v drugo dimenzijo srčnosti. Zdaj pa si to dovolimo! To je zdaj naš čas! Zaupajmo v ljubezen! Zaupajmo, da smo je tudi mi vredni! Danes odprimo tej čarobnosti ljubezni svoje srce! Srce je močno. Ne glede kolikokrat smo bili ranjeni, spet lahko ljubimo! Naše srce je veliko močneje, kot si sploh zmoremo predstavljati! Zdaj je naš čas, da odpremo srce pravi ljubezni.

Kaj pa ti ustvarjaš v svojem srcu?! Se imaš kaj rad-a!? to kar negujemo v srcu, to privlačimo. Zato danes zasidraj v svojem srcu še več ljubezni. (Se še spomniš tistega občutka neizmerne radosti kar tako!? Čarobnosti?! Metuljčkov v trebuhu?! Čutiš to silno moč ljubezni?! Dopusti, da te preplavi bolj in bolj!)

Ljubek srčkan sijoč srečen ljubezni poln dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si ljubezni! Točno zdaj, takšen-takšna kot si! Nekdo išče prav tebe. Danes odpri srce tej čarobnosti in ljubezni. Zate je! Dovoli, da srce spet ljubi na polno! Neguj svojo notranjo lučko ljubezni! Lepota si, čista lepota! Naj tvoja lepota srca sije še bolj močno! Sij s svojimi pristnimi mavričnimi barvami!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 4. januar 2022

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Freedom of nature - enjoy

Poslušam svoje srce: Lučka v srcu!!!

Poslušam svoje srce: Lučka v srcu!!!:  Kaj če bi v sebi prižgali lučko?! Kaj če bi jo negovali?! Kaj ti pomaga?! Kaj ti dvigne tvojega duha?! Kaj je gorivo za tvojo lučko, da sve...

✨Tapkanje v torek💛 Magnet za denar! Duhovnost je obilje Tapkanj...

Lučka v srcu!!!

 Kaj če bi v sebi prižgali lučko?! Kaj če bi jo negovali?! Kaj ti pomaga?! Kaj ti dvigne tvojega duha?! Kaj je gorivo za tvojo lučko, da sveti še bolj močno?! Danes zakuri veliki ogenj, da ga nič ne bo moglo pogasiti. Danes sij v vseh pogledih polno in veliko in sijoče vse naokoli! Ne siješ za druge. To je tvoj notranji ogenj srca! Tudi živiš ne za druge! Tu si zato, da bi uresničeval-a svoje poslanstvo. Mogoče je pomoč ali navdih drugim! Ampak vedno najprej poskrbiš, da tvoja lučka sveti močno!

Veliko stvari nam želi zastreti našo notranjo luč! Kar grebejo se za našo pozornost in s strahom jim jo dajemo! Potem pa se čudimo, ko nam energija odteka. Danes usmeri svoj tok energije. Danes neguj svojo lučko s svojim sijajem! Bolj kot delaš to, kar ljubiš, bolj sije tvoja luč. Danes sijemo tako močno v svojem srcu, da se nas nobena manipulacija niti ne dotakne. Odbije se kot od sijoče kovine. Ne more, da nam pride do živega! Strah in drugi kaos ostaja zunaj. Mi pa soustvarjamo svet, najprej v svojem srcu, potem širše, ki ga ljubimo.

Danes bodi tako predrzna-predrzen, da zares slediš svojemu sijaju! To je največ, kar lahko narediš za nego svoje notranje lučke srca. Kaj si želiš ustvariti? To delaj danes! Kaj je en izraz ljubezni danes, ki si ga lahko pokloniš?! Naj bo darilo iz srca! Pokloni si svoj čas. pokloni si svojo energijo. Osredotoči jo na svojo srčno pot.

Ljubek srečen jasen igriv radosten smel živahen razigran pristen sijoč srčkan samorogast pisan dan poln pristnih barv mavrice srca!




🌷 P.S.: Bodi pogumna-pogumen! Prisluhni svojemu srcu! Zdaj je tvoj dan! Zdaj je tvoj čas. čudovit-a si! Zares! Sij! Sledi svojemu sijaju. Jospeh Campbell Zares neguj lučko svojega srca! Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 3. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Trust in good!

Poslušam svoje srce: V srcu?!

Poslušam svoje srce: V srcu?!:  Kje si danes, moja draga, moj dragi?! Si kaj v srcu!? Kaj če bi danes odvrgli vsa bremena?! Kaj če bi pozabili na preteklost?! Kaj če bi ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro!

V srcu?!

 Kje si danes, moja draga, moj dragi?! Si kaj v srcu!?

Kaj če bi danes odvrgli vsa bremena?! Kaj če bi pozabili na preteklost?! Kaj če bi danes bili kot čoln na morju, nekaj časa je sled, potem pa izgine. Nikakor, da jo najdeš. Nikoli ne moreš stati v reki dvakrat na enakem mestu. Reka je živa in teče. Tako smo mi vedno drugačni. Kaj če bi danes vsa bremena pustili po reki, naj jih odnese tok. Naj jih odnese reka. Naj jih očisti s svojo čistostjo vode.

Dovolj imam teh nahrbtnikov preteklosti. Samo živeti želim. Po svoje. Želim živeti v miru. Želim živeti v resnici. Želim živeti v sistemu, kjer je obilje za vse, mir za vse, radost za vse, zdravje za vse. Vsak se počuti izjemno kot posameznik, saj živimo svoje poslanstvo pristnosti. Otroci so radostni, veseli in igrivi in polni iskric v očeh. Otroci so varni in objeti v ljubezni staršev. Imajo brezskrbno otroštvo. Vsak lahko razvija svoje talente v vseh pogledih.

V mojem svetu je vse dobro. Živimo v harmoniji za materjo Zemljo. Naša srca so odprta. Ljubimo z vsem srcem in smo ljubljeni taki kot smo z vsem srcem! Ustvarjamo bližino in mostove z ljubimi. Imamo skupnost ljudi, ki živi svoje najboljše življenje. Soustvarjamo čudovit svet, vsak prispeva s svojimi darovi.

Že vidim svoj vrt poln pisanih vrtnic, ki opojno dišijo po malinah! Tako lepo in barvito je! Uživam na vrtovih opojnega razcveta! Prav čutim, kako se mir bohoti iz mojega vrta. Čarobno je! povezani smo z naravo in vsemi lepotami narave! Življenje je čarobnost. Mi smo čarobnost. Vsak je cenjen kot to, kdo je. Lahko se sprostimo in uživamo v tem, kdo smo. Naša duša postaja vidna. Tukaj smo, da bi radostno rastli in soustvarjali čudovit planet.

Kdo si ti danes, kaj si ustvarjaš danes?! Bodimo jasni. Bolj kot smo jasni, kaj si želimo, bolj to ustvarjamo.

Ljubek srečen nagajiv vesel lep pristen navihan izjemen srčkan dan!




🌷 P.S.: Že zdaj je vse čudovito. Sprejmi to čudovitost in čarobnost v srce. Ustvarjaj je še več. Izbiraj več čarobnosti danes. Ti si to, kdo si. Čarobnost si! Zdaj pa dovoli, da se tvoja duša izrazi. Lep-a si! Že zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 2. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Open your heart to Love!

Poslušam svoje srce: Če si narediš tako!!!

Poslušam svoje srce: Če si narediš tako!!!:  Življenje je čisti praznik! Vse je veselica! Če si tako naredimo! Danes je naš dan, da si ustvarjamo dneve, kot si jih zares želimo! Močn...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Odpri srce Ljubezni!

Če si narediš tako!!!

 Življenje je čisti praznik! Vse je veselica! Če si tako naredimo! Danes je naš dan, da si ustvarjamo dneve, kot si jih zares želimo!

Močni kreatorji smo! Vse je polno veselja in radosti in igrivosti!

 Začuti to prazničnost v srcu! lepo je biti to, kdo si! Zdaj je tvoj čas!

Ustvarjaj si več sreče. Danes zaupaj svojemu srcu! Usidraj mir v njem! Lepo je biti to, kdo si! Zaupaj si! Zaupaj svojemu srcu! Ustvarjaj si čudovite dneve v polnosti in pristnosti!

Življenje je polno radosti. Zdaj jih živi! Zdaj si dopuščaj živeti na polno!

Življenje je čista igrivost in smeh! Lepote so vseokoli! Zdaj je čas, da si ustvarjaš mir v srcu! ti si ljubezen! Ti si sreča! Ti si smeh! Lepota je v tebi in vsepovsod okoli tebe! Zasij v vsem svojem sijaju! Življenje te ljubi! Lahko si to, kdo si!

Čudovit-a si!

Zares si čudovit-a!

Čudovit-a si! Lepo je biti to, kdo si!

Sijoč pristen igriv lep sijajen nagajiv jasen kreativen pristen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi in sij v svojih najlepših barvah! Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Tina Turner - Proud Mary - Live Wembley ... https://youtu.be/T2T5_seDNZE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !