četrtek, 6. januar 2022

Razcvet tudi v ledene rože!!!

 Zdaj je čas razcveta. Saj vem, da je zima! Včasih so ledene rože na oknih tudi pozimi! Karkoli vam veli vaše srce! Danes je vsaj malo dan razcveta!

Kdo si v resnici, kraljica-kralj?!

Dopuščaš kaj, da tvoja pristna in prava narava sije skozi tebe bolj in bolj?! Kaj ni zanimivo, da lahko siješ v vseh pogledih in si to, kdo si. Tak-a si najlepša-najlepši. Zdaj je tvoj čas sijanja! Dovoli si to čarobnost in lepoto! Sij! Dovoli si to lepoto od znotraj, zdaj, da se končno pokaže.

Poravnaj si danes svojo krono, draga-dragi! Nosi jo ponosno! Je davno je bila plačana od tvojih prednic in prednikov! Že samo zato jo nosi ponosno! To si si zaslužil-a!

Vedno je bolj čas izražanja pristnosti. Če je dobro zame, je dobro za vse. Želim se še bolj poslušati. Kaj ti pravi tvoje srce?! Kam te vodi? Kaj je tvoja srčna pot?! S čim si se vedno želel-a ukvarjati, pa si odlašala?!

Kam te vedno znova kliče srce?! Ustvarjaj si čarobno življenje. Ustvarjaj si lepoto od znotraj navzven! Sijanje je čista radost od znotraj. Zaupaj si. Čutiš to zadovoljstvo, da si ti lahko – ti! Samo ti in to je največ, kar si lahko! Sprosti se v svoje prave barve!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan srčen izpolnjen lep zadovoljen kreativen sijoč dan!




🌷 P.S.: Polnost življenje je tvoja. Lahko siješ v vseh pogledih. Dovoli si sijati. To je tvoje poslanstvo. Sij kot ti! Poslušaj svoje srce! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ...  https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar