sobota, 8. januar 2022

Skupaj! Vsi skupaj!!!

 Bližina sem, ki ustvarja lepoto. Bližina sem s svojim srcem. Kdo si danes, kraljica-kralj?! Se spoštuješ? Siješ? Žariš?! Siješ iz svojega srca?! Zdaj je tvoj čas. Lahko siješ zdaj! Lahko siješ v svoji polnosti. Lahko uživaš življenje.

Kaj si želiš danes početi?

Želim si pomagati. To bom tudi naredila. želim si spočiti. Želim si pospraviti. Želim se stuširati. Želim se igrati.

Kako rada imam družaben igre! Kako prijetno je dati malo telefon na stran in zares biti s pravimi ljudmi v živo. Saj vem, da so telefoni koristni. Ampak. Samo, ko gradimo mostove do drugih. Ne pa, ko se jih izogibamo, ker smo preveč v zankah tehnologije. Naš pameten telefon skozi nekaj piska. Skozi želi našo pozornost. skozi je na preži za novim kaosom. Kaj mu prosto daješ svojo energijo? Kaj si res želiš ustvarjati več kaosa?!

Včasih je bil obred zvečer risanka, potem pa poročila. Skupaj. Vsi skupaj. Družina. Potem pa so toliko neumnosti kvasili vsak večer in nikoli ni bilo razrešitve, da sem nehala. Vedno je bila nova drama na novo dramo. Nikoli pa ni bilo rešitve. Kakšna izguba časa! Kakšna izguba moje energije. Raje grem na sprehod. Ali berem dobro knjigo. Ali si privoščim kopel. Karkoli. Raje sedim na sedežni in gledam v zrak. Ali zvezde. Meditiram. Si prižgem svečko. Samo uživam.

No, ne verjamem več vsega, kar slišim. Niti na poročilih ne. Vse je statistika politikov, ki nas želijo na nek način usmeriti v njihovo zaželeno smer – da smo vodljivi in obvladljivi. Potrošniški material. Ali delovni material. Ravno dovolj zdravi, da še lahko delamo in ravno dovolj ukročeni, da poslušamo. Ampak ne več. Dovolj je bilo neumnosti. Nismo samo čreda in se ne obnašamo po črednem nagonu. Čudoviti posamezniki družbe smo. Lepi. Unikatni. Imamo svobodno voljo. Jo upoštevajo ali jo kršijo? Imamo pravico, da izvemo resnico. Zaupam, da se resnica razkriva. Še vedno se je. Tudi zdaj se bo! Bolj in bolj. Zaupam v to! Naj se pravica izkaže.

Zaupam v svet, kjer smo vsi enakopravni in lahko živimo po svojih srčnih željah. Ampak ti odločaš! Vsak trenutek, ko se odločiš poslušati svoje srce, je gradnik novega sveta. Vedno znova, ko si res prisluhneš in zaupaš svojim občutkom, si gradnik novi Zemlji. Ne misli, da si nemočen-nemočna! To sploh ni res! Ti odločaš! Ti odločaš bolj in bolj in bolj. Zato le prisluhni svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen razigran jasen srčkan iskren kreativen dan!




🌷 P.S.: Močni kreatorji smo! Soustvarjajmo svet miru, obilja, sreče in zadovoljstva in ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Perfect ... https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar