ponedeljek, 3. januar 2022

V srcu?!

 Kje si danes, moja draga, moj dragi?! Si kaj v srcu!?

Kaj če bi danes odvrgli vsa bremena?! Kaj če bi pozabili na preteklost?! Kaj če bi danes bili kot čoln na morju, nekaj časa je sled, potem pa izgine. Nikakor, da jo najdeš. Nikoli ne moreš stati v reki dvakrat na enakem mestu. Reka je živa in teče. Tako smo mi vedno drugačni. Kaj če bi danes vsa bremena pustili po reki, naj jih odnese tok. Naj jih odnese reka. Naj jih očisti s svojo čistostjo vode.

Dovolj imam teh nahrbtnikov preteklosti. Samo živeti želim. Po svoje. Želim živeti v miru. Želim živeti v resnici. Želim živeti v sistemu, kjer je obilje za vse, mir za vse, radost za vse, zdravje za vse. Vsak se počuti izjemno kot posameznik, saj živimo svoje poslanstvo pristnosti. Otroci so radostni, veseli in igrivi in polni iskric v očeh. Otroci so varni in objeti v ljubezni staršev. Imajo brezskrbno otroštvo. Vsak lahko razvija svoje talente v vseh pogledih.

V mojem svetu je vse dobro. Živimo v harmoniji za materjo Zemljo. Naša srca so odprta. Ljubimo z vsem srcem in smo ljubljeni taki kot smo z vsem srcem! Ustvarjamo bližino in mostove z ljubimi. Imamo skupnost ljudi, ki živi svoje najboljše življenje. Soustvarjamo čudovit svet, vsak prispeva s svojimi darovi.

Že vidim svoj vrt poln pisanih vrtnic, ki opojno dišijo po malinah! Tako lepo in barvito je! Uživam na vrtovih opojnega razcveta! Prav čutim, kako se mir bohoti iz mojega vrta. Čarobno je! povezani smo z naravo in vsemi lepotami narave! Življenje je čarobnost. Mi smo čarobnost. Vsak je cenjen kot to, kdo je. Lahko se sprostimo in uživamo v tem, kdo smo. Naša duša postaja vidna. Tukaj smo, da bi radostno rastli in soustvarjali čudovit planet.

Kdo si ti danes, kaj si ustvarjaš danes?! Bodimo jasni. Bolj kot smo jasni, kaj si želimo, bolj to ustvarjamo.

Ljubek srečen nagajiv vesel lep pristen navihan izjemen srčkan dan!




🌷 P.S.: Že zdaj je vse čudovito. Sprejmi to čudovitost in čarobnost v srce. Ustvarjaj je še več. Izbiraj več čarobnosti danes. Ti si to, kdo si. Čarobnost si! Zdaj pa dovoli, da se tvoja duša izrazi. Lep-a si! Že zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar