sreda, 5. januar 2022

Moč prijaznosti!!!

 Moč prijaznih besed je zares neprecenljiva! Sem sredi mini drame! Saj ne čisto! Bolj za hec! Sploh pa nisem v sredi, ker sta dva druga igralca, ki imata dramo med sabo. Bolj za hec kot zares!

Ampak zaupaj, ko ti človek prvič pokaže, kdo je.

Ne dajaj mu druge ali tretje priložnosti, da ti zares potrdi tvoje domneve. Seveda se vsak lahko zmoti, ampak zaupaj zares, ko ti že človek prvič pokaže, kakšne so njegove barve. Ne iščimo mu (ali ji) izgovorov, zakaj mu lahko spregledamo. Velika verjetnost je, da bo drugič čisto isto.

No to je drama. Že skozi prijateljica sumi na nekaj, pa ne zaupa svojemu občutku. Saj ji je na nek način všeč pozornost tega moškega. Ampak. No, saj je ampak… vedno znova se zalomi pri tem, kar jo je že na začetku motilo.

Lažje bi ji bilo, če bi si že prvič zaupala in šla dalje svojo pot. Zdaj pa ji že tako glasno govori, kdo je ta moški v resnici, da si ne more več zatiskati oči!

Tudi jaz sem to! Vedno si izmislim sto izgovorov, saj še ni tako slabo. Pa saj ni mislil tako, pa saj bo boljše! Pa bo res?! Pa res ni mislil tako?! Naj dejanja govorijo glasneje od besed! Prisluhnimo dejanjem!

Zdaj odpiram srce svojemu ljubemu. Zdaj sem ga vsaj pripravljena odpreti. Sprejemam, da obstaja čudovit moški, ki išče točno mene. Zaupam, da me bo našel ob pravem času. Že zdaj ga čutim! Kako rada sva skupaj, kako rada imava zajtrke skupaj, se skupaj prebujava… se hecava, uživava, skupaj radostno rasteva in predvsem se ljubiva z vsem srcem!

To je življenje. Ljubim z vsem srcem! Ljubezen je za pogumne! Dopustimo ljubezni, da nas prevzame. Čisto nas premakne v drugo dimenzijo srčnosti. Zdaj pa si to dovolimo! To je zdaj naš čas! Zaupajmo v ljubezen! Zaupajmo, da smo je tudi mi vredni! Danes odprimo tej čarobnosti ljubezni svoje srce! Srce je močno. Ne glede kolikokrat smo bili ranjeni, spet lahko ljubimo! Naše srce je veliko močneje, kot si sploh zmoremo predstavljati! Zdaj je naš čas, da odpremo srce pravi ljubezni.

Kaj pa ti ustvarjaš v svojem srcu?! Se imaš kaj rad-a!? to kar negujemo v srcu, to privlačimo. Zato danes zasidraj v svojem srcu še več ljubezni. (Se še spomniš tistega občutka neizmerne radosti kar tako!? Čarobnosti?! Metuljčkov v trebuhu?! Čutiš to silno moč ljubezni?! Dopusti, da te preplavi bolj in bolj!)

Ljubek srčkan sijoč srečen ljubezni poln dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si ljubezni! Točno zdaj, takšen-takšna kot si! Nekdo išče prav tebe. Danes odpri srce tej čarobnosti in ljubezni. Zate je! Dovoli, da srce spet ljubi na polno! Neguj svojo notranjo lučko ljubezni! Lepota si, čista lepota! Naj tvoja lepota srca sije še bolj močno! Sij s svojimi pristnimi mavričnimi barvami!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar