sobota, 18. maj 2019

Poslušam svoje srce: Čutim na koži...

Poslušam svoje srce: Čutim na koži...: Kaj ni lepo, ko je sonce? Vse je tisočkrat lepše. Počutim se kot bi se odprla vrata soncu in sončnosti in lesketanju in blišču. Pravijo, da ...

Čutim na koži...

Kaj ni lepo, ko je sonce? Vse je tisočkrat lepše. Počutim se kot bi se odprla vrata soncu in sončnosti in lesketanju in blišču. Pravijo, da ni vse zlato, kar se sveti. In res je! Ampak sonce je vedno sonce! Ne moreš zgrešiti.

Si predstavljaš, kako je vsako jutro vzšlo že ne vem koliko let? Sto, tisoč, milijon…

Na sonce se lahko zanesemo! In tako se lahko zanesemo na naše upanje. Vedno vzhaja! In vsak dan je nov začetek. Ne glede, kar je bilo včeraj. Vse je izbrisano v temi. Lahko začnemo na novo. Si upam? Si upam začeti na novo? Bi še kar vlačila stare stvari s sabo? So mi postale domače? So mi že preveč domače? Zmorem živeti brez njih? Zmorem živeti na sveže.

Zdi se mi, da me preteklost še kar želi objemati. Ali če ne objemati, vsaj čutim njen dotik. Ali vsaj sapo na svoji koži. Vem, da je tam. In včasih pride nenapovedano. Kar pritihotapi se. S sabo prinese veliko zastaranih stvari, in vlečejo se kot veriga. Kar ne neha! Pa to! Kaj pa to!? Pa to!

Vem. Prišla je samo zato, da jo pozdravim. Hvala, da si. Zaradi tebe sem danes to, kdo sem. Moja točka moči je zdaj v tem trenutku. In če sem popolnoma pristna in prisotna in prisebna v zdaj, preteklost lahko ostane preteklost.

Pogledam si roke. Še sem živa. Diham. Dihanje me povezuje z Vesoljem. Ljubeznijo v meni. S srčnostjo. Vse je dobro. in v mojem svetu je vse dobro, kot bi Wayne rekel. In res je.

Lahko prideš na obisk, ampak ne bom ti pustila dolgo ostati. Vse zdaj je bolj zanimivo in privlačno. Kaj je bilo je bilo. In hvaležna sem za to. Ampak zdaj! To je tisto pravo!

Še bolj se želim osredotočati na to, kar imam rada. In kar ljubim. In ljubim zdaj ta trenutek! (Že diši po kavi… kako je življenje lepo!)

Ljubek sijoč pristen razigrano vesel dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi z vsem srcem! Poslušaj svoje srce! Točno ve zate!

petek, 17. maj 2019

You are enough!

Poslušam svoje srce: Uh, je fajn sveže!!!

Poslušam svoje srce: Uh, je fajn sveže!!!: Pa prav uživam. Danes je moj dan, da sem lahko zadovoljna in srečna in mi je vse tako lepo. Dobro se počutim. Sem lahko še malo bolj srečna?...

Uh, je fajn sveže!!!

Pa prav uživam. Danes je moj dan, da sem lahko zadovoljna in srečna in mi je vse tako lepo. Dobro se počutim. Sem lahko še malo bolj srečna?
Seveda. Zdaj!

Včeraj sem si naredila tako dobro kopel. Kako pa to prija. Če bi bila mačka, bi predla.

Kaj pa kaj dolce vita? Ne vem zakaj me to vedno najprej spomni na sladoled. Čaka me dober. Mangov sorbet. To je moje veselje! Mango pa mi je res dober. Nikoli ga prav nisem marala. Vedno sem jedla kaj bolj sladkastega kot lešnik, pa nutela, zdaj v novodobnih časih, pa raffaelo, kaj takega no… to se spomnim. 

Potem! Potem pa sem poizkusila ta mangov sladoled v Ilichu v Mariboru. To pa je božansko. Res. Zdaj pa še samo mango jem. No na morju sem jedla tangerino. In je bila tudi okusno kiselkasto dobra. Res. Nekaj drugačnega.

Smo pa zadnjič imeli družinsko srečanje in sem prišla bolj na kocu na vrsto. Verjetno sem kje padla v gužvo na cesti. Potem pa se usedem k naši mizi in sva z očetom imela iste okuse. In mama in sestra iste. Samo, da še je bil moj sladoled večji, ker je ata prej prišel na vrsto. Oba sva si izbrala borovnico in jagodo.

Uh, sem že imela zajtrk. Če ne bi kar na sladoled navalila. Komaj čakam še bolj tople dneve, da bo sladoled že skoraj za zajtrk.

In tako se danes moje dolce vita nadaljuje. Res imam lepo življenje! Res! Hvaležna sem za to!

Ljubek sijoč pristen srčkano srečen dan!

Cmok! Cmok!














P.S.: Poslušaj danes še bolj svoje srce. Naj te vodi k vsem srčnim željam.

četrtek, 16. maj 2019

Poslušam svoje srce: Pripravljena sem biti srečna!!!

Poslušam svoje srce: Pripravljena sem biti srečna!!!: Kako sem uživala. Samo malo sem skočila na morje. Zato, ker se imam rada. In zato, ker morje vedno koristi. In zato, ker ljubim morje. In ...

Pripravljena sem biti srečna!!!


Kako sem uživala. Samo malo sem skočila na morje. Zato, ker se imam rada. In zato, ker morje vedno koristi. In zato, ker ljubim morje. In zato, ker mi je super biti ob morju. Samo sedim tam. Samo sem tam. Samo uživam tam!

Ljubko mi je samo sedeti ob morju. Poslušati. Samo biti tam. Valovanje je tako nežno. In sonce na koži. Čisto posebno! Rada imam ta užitek! In polnost. In radost tega trenutka. Zdaj.

Vedno imam občutek, da se celim pri morju. Opuščam še bolj staro. Opuščam še bolj vse, kar mi ne služi. Samo opuščam in lahko sem zadovoljna, da sem tukaj kot sem. Vse sem že generalno opustila. Ne obsojam nič v svoji preteklosti. Objemam jo. Lahko pa opustim še malo več. Lahko sem še bolj pristna. Samosvoja.

Lahko se še bolj odprem svoji sreči. Lahko se še bolj čisto odprem svojemu srcu. Pripravljena sem. Pripravljena sem na lepa doživetja. In vse je za kaj lepo. Ampak res! Pripravljena sem uživati. Pripravljena sem za dobro.

Dovolj je bilo trpljenja. Dovolj! Ni mi več za take neumnosti. Zdaj se odpiram sreči! Še bolj se odločam, da bom srečna! Na strežaj ji odpiram vrata! Vse sem! Zdaj!

Ljubek sijoč pristen sončen dan poln ljubezni!

Cmok! Objem!














P.S.: Ah, ali kaj poslušaš svoje srce? Si kaj pristna? Pristen? Kako si kaj povezana / povezan s svojim kompasom, srcem?

sreda, 15. maj 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Exploring the depths...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Exploring the depths...: Hi my Beloved! And it's right that I'm in the middle of exploring the depths. It's my pleasure! I can enjoy with all my he...

K A T E J A : Exploring the depths...


Hi my Beloved!

And it's right that I'm in the middle of exploring the depths. It's my pleasure! I can enjoy with all my heart.
  


I feel this inner love! Satisfaction. Pleasure. I love it!



Something pulls me on. My heart! I know! I love listening to it. That's it! What about the actions?! I like this too. But I feel an inner joy pervades me every day more.


Don’t try to get out now! Actions! Everything at the right time, everything is in the process of being formed. Now!


What is my purpose today?!


Just to be at this nice moment. I am all who I am in fullness and I can enjoy all these beauties and exceptions. I feel good. I went to this lovely castle and I'm just here with all my heart. I like that and I feel so good here. I appreciate this. I love everything here with all my heart!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Raziskovanja globin...


Hej moje drage, moji dragi!

In prav je, da sem sredi raziskovanja globin. To mi je v veselje! Prav uživam lahko z vsem srcem.
Čutim to notranjo ljubezen! Zadovoljstvo. Užitek. Rada sem jaz!

Nekaj me vleče dalje. Moje srce! Vem! Tako rada ga poslušam. To že! Kaj pa potem dejanja?! Tudi to rada. Ampak čutim notranjo radost, kako me preveva vsak dan bolj.

Ne maži se mi zdaj ven! Dejanja! Vse ob pravem času, vse je v procesu nastajanja. Zdaj!
Kaj je danes moj namen?!
Samo, da sem v tem lepem trenutku. Sem vse, kdo sem v polnosti in znam uživati v vseh teh lepotah in izjemnostih. Kako se dobro počutim. Šla sem na ta ljubek grad in sem samo tukaj z vsem srcem. To mi je všeč in tako dobro se počutim tukaj. Cenim, to. Rada sem tukaj z vsem srcem!

Rada sem z vsem srcem tukaj!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

A message for you!

Poslušam svoje srce: Ponosna sem nate!!! Res!!! Brez heca!!!

Poslušam svoje srce: Ponosna sem nate!!! Res!!! Brez heca!!!: Poslušajmo še bolj svoje srce. Naj nas vodi. To je naš pravi kompas! Nekaj sem naredila narobe. Čisto malenkost. Ne rabim biti popolna...

Ponosna sem nate!!! Res!!! Brez heca!!!

Poslušajmo še bolj svoje srce. Naj nas vodi. To je naš pravi kompas!

Nekaj sem naredila narobe. Čisto malenkost. Ne rabim biti popolna. In niti nisem. Samo človek sem. Samo to sem, kdo sem. Ne rabim biti nič. Samo sem, kdo sem.

Do sebe sem bila tako stroga. Pa ni res! Ne rabim biti! Ne rabim biti nič! In sploh moram gojiti lepši odnos s sabo. Kaj bi rekla prijateljici, če bi mi to razložila, kaj se je zgodilo? Nič! Smejala bi se kot nora! In res bi mi bilo zabavno! In sigurno bi se potem skupaj smejali in norčevali iz tega. In takoj bi ji bilo lažje pri srcu.

Sebe pa mrcvarim od onemoglosti. Nič ni pomembno. Ni pomembno. Res ni pomembno.
In sočutna sem do sebe. Še več sočutja želim razvijati do sebe. Nič nisem naredila tragičnega. Jaz še živim. Vsi ostali so še živi. Jaz diham. Še sem tukaj. In če sem še tukaj, je več dobrega, kot slabega. To je to!

Zaupam! Mi je pa dalo to nov pogled. Kolikokrat imam tega notranjega kritika kar pri roki. Me prav zanima, ko pa naredim kaj dobrega, ko mi kaj res uspe in mi kaj res dobro uspe, če se potem notranje počutim tako zadovoljno in vzneseno in temu povzročam toliko pozornosti kot jo kritiki. Mislim, da ne.

Lahko pa bi bilo obratno. Lahko bi se bolj osredotočala na to, kar mi je resnično dobro uspelo. In tudi veliko si lahko pomagam z dihanjem. Vdih. Izdih. In ko sem skoncentriran na to, niti kritik ne more priti do mene. Moje srce in duša pa je tako vedno v radosti, miru, veselju. Veseli se vsake moje izkušnje.

No, si upam hvaliti cel teden sebe, kot sem se ves teden sekirala? Kaj če bi si govorila kar na glas? To ne! Lahko pa si preusmerim fokus na dobre stvari. Naredila sem milijon dobrih stvari ta dan, in samo eno narobe. Je to res tako slabo? Ne! Odlično mi gre! Prav ponosna sem nase! Odlično obvladam!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Življenje se dogaja zate! Spusti svetlob vanj! Samo ti odločaš! Odpri svoja okna na srežaj!

torek, 14. maj 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Sunny side...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Sunny side...: Hi my Beloved! Hey, beloved, what about this? It is important that I take moments away from everyday noise. That's right. Bec...

K A T E J A : Sunny side...

Hi my Beloved!

Hey, beloved, what about this?


It is important that I take moments away from everyday noise. That's right. Because I can. And I feel great.


Can I please just enjoy this day?!


Who is here to decide???!!!



Just me. And that's good.


I feel the pulse of life with all my heart. Everything awakens in me. This spring is damaging me (for the better ... it's getting better for me again!). The song, it's even more in my heart than ever. What's going on here?


I do not know. But it's magical. Like everything. And everything is magical. This moment. This beauty of this moment. I totally assumed. I love that moment. I love my life.


I love my life! What I like!? I'm in love with life with all my heart. How I adore it! I feel good in my skin! How I enjoy this beautiful becoming. I love my life and everything I am and who I am. Uniqueness. Beauty. Life. Unique. Authentic. Everything. Like everyone else. Magic!

A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful red day!


**

SLO: K A T E J A : Sončna stran


Hej moje drage, moji dragi!

Hej, ljuba, ljubi, kaj pa to? 
Pomembno je, da si vzamem trenutke stran od vsakdanjega hrupa. Tako. Ker si lahko. In tako se odlično počutim. 

Lahko prosim samo uživam danes ta dan?!
Kdo pa tu odloča???!!!

Samo jaz. In to je dobro.

Čutim utrip živosti z vsem srcem. V meni se vse prebuja. Ta pomlad mi škodi (na boljše... spet se mi je na boljše poslabšalo!). In pesem ne čakaj na maj, mi še je bolj pri srcu kot kdajkoli. Kaj se tukaj dogaja?

Ne vem. Ampak je čarobno. Kot vse. In res vse je čarobno. Ta trenutek. Ta lepota tega trenutka. Čisto sem prevzeta. Ljubim ta trenutek. Rada imam svoje življenje. 

Rada imam svoje življenje! Kar rada!? Zaljubljena sem vanj z vsem srcem. Kako sem rada jaz! kako dobro se počutim v svoji koži! Kako uživam v tem lepem postajanju. Ljubim svoje življenje in vse, kar sem in kdo sem. Edinstvenost. Lepota. Živost. Unikatnost. Vse. Tako kot vsi.

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly

















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten dan!

Poslušam svoje srce: In ker sem!

Poslušam svoje srce: In ker sem!: In učim se zaupati. In to mi je zdaj. In. In. In. Kaj je zdaj s tem in? Pestrost. Lepota. Sijaj. In sijaj od znotraj navzven. In je za...

In ker sem!

In učim se zaupati. In to mi je zdaj. In. In. In. Kaj je zdaj s tem in?

Pestrost. Lepota. Sijaj. In sijaj od znotraj navzven. In je zanimiva beseda. Očitno in posebej danes. In.
Daj nehaj no!

Ne morem verjeti, da se lahko zabavam celo s črkami. Ali pisanjem. In je nalezljivo. To bi drugače napisala. Tako. Nalezljivo je. ampak, ker je danes in na sto in en način, se mora začeti stavek z in.
Rada bi nekaj napisala. Zadnji teden so se mi dogajale zelo zanimive stvari. Skrbela sem. Na polno. In to neprestano. Saj sem se zamotila. Delala sem stvari, ki so mi v veselje, ki so mi v zadovoljstvo, ampak pod tem sem vedno imela občutek, kaj bo. Lahko sem čisto sproščena. Saj sem tudi bila. So pa bili trenutki, ko se je čist priplazilo ali pri zadnjih vratih pritihotapilo to skrbljenje.

V resnici ni nič pomagalo. Nič. Niti zdaj ne pomaga. Zdaj, ko sem mislila, da sem razčistila s tem in ko samo pišem o tem, me že vleče, da bi spet skrbela.

Dovolj je bilo. Vem! In čas je, da se lahko zabavam ne glede na vse. Lahko sem srečna. Lahko sem samosvoja. In skrbi ne pomagajo pri tem. Nič. Lahko pa v celem tem vmesnem nepredvidljivem stanju vseeno uživam. Lahko pa v tem vmesnem stanju vseeno uživam lahkotnost dneva in se smejim iz dna srca. Lahko je zabavno vseeno. Lahko sem srečna vseeno!

Vem! Ker sem!

In ker sem!

Ljubek pisan srčkan pristen unikaten in zabaven dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Moje srce je tako pomembno. Čas je, da ga poslušam še bolj. Namiguje mi, da ni potrebno za nič skrbeti. Vse se uredi, kot se mora. In lahko zaupam.

ponedeljek, 13. maj 2019

Poslušam svoje srce: To je to! Res!

Poslušam svoje srce: To je to! Res!: Tako lepi dnevi so. Res lepi. Tako za dušo. Malo bolj kisli. Malo bolj umirjeni. Tako rada jih imam. Saj ne mislim kisli kot okus. Meni so...

To je to! Res!


Tako lepi dnevi so. Res lepi. Tako za dušo. Malo bolj kisli. Malo bolj umirjeni. Tako rada jih imam. Saj ne mislim kisli kot okus. Meni so prav sladki. Lahko ustvarjam doma. Sonce je, samo se skriva za oblaki. Čutim to razigranost v sebi. Polmadanskost. Skoraj zaljubljenost. Rada imam pomlad. Vse tako lepo cveti. Ni zanimivo, da narava točno ve, kdaj mora cveteti. Ne sprašuje se, ali bi mogoče zdaj ali še malo počakam. Cveti.

Kaj pa jaz? Še vedno dvomim v klic narave? Še vedno mislim, da jaz vem bolje, da še nisem pripravljena…

Sem! Pripravljena sem. Želim cveteti. Še bolj. Želim odpreti popke soncu. Želim se razbohotiti v vsem cvetju.

Bila sem na morju. To pa je tak užitek. Zdaj vse cveti tam. Vse je zeleno. Vse je v polnem razrastu. Vse je v razcvetu.

Pa ti? Si upaš cveteti po svoje? Kaj te žene? Kaj ti je v veselje? Kaj te resnično veseli? Ob čem ti zaigra srce? Kaj je tvoje veselje res iz vsega srca?

To je tvoja pot. To je tvoja pustolovščina. To je tvoje največje veselje in tvoja največja rast. In to je resnično potovanje duše. Si pripravljena? Si pripravljen? Seveda si! Dovolj veš!

In če čakaš na znamenje, da moraš in res moraš to uresničiti, to je to! Ni to več želim si! Bom! Ampak ne jutri! Zdaj v tem trenutku!

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Poslušajmo danes še bolj svoje srce. Vodi nas k našim srčnim željam.

nedelja, 12. maj 2019

Coffee time! Slovenia: Celje

Poslušam svoje srce: Zaupam! Če rečem! Zaupam!!!

Poslušam svoje srce: Zaupam! Če rečem! Zaupam!!!: Kako dobro mi gre. Pijem kavo. Sem. samo sem. V polnosti. Zaupam. Učim se, samo učim se. V polnosti. In prijaznosti. To je moje veselj...

Zaupam! Če rečem! Zaupam!!!

Kako dobro mi gre. Pijem kavo. Sem. samo sem. V polnosti. Zaupam.

Učim se, samo učim se. V polnosti. In prijaznosti. To je moje veselje danes. To je moj užitek danes. To je moja sreča danes.

Danes sem lahko to, kar resnično sem. moje življenje lepo in prijazno do mene. Lahko sem kdorkoli. Lahko sem karkoli. Lahko sem prijaznost. Lahko sem lepota. Lahko sem užitek. Lahko sem prijaznost. Lahko sem srečnost. Lahko sem unikatnost. Lahko sem vse.

In vse tudi sem. lahko sem samo tukaj. Zdaj.

In včasih je to najlepše, kar lahko naredim zase. Danes .lepo življenje imam. Zdaj.

Prav uživam v tem. Carica mi je rekla. Uživam v tem lepem življenju. Uživam v polnosti.

Kaj pa je zdaj to? Kaj je moj užitek?

Kaj lahko naredim danes, da sem lahko pristnost? Kaj lahko naredim danes, da sem lahko užitek
Sem lahko še bolj pristnost? Sem lahko še bolj navihanost? Sem lahko še bolj to, kar sem, pristnost? Unikatnost. Lepota. Vse sem. vse sem lahko. Samo, da je fajn. Samo, da se zabavam. Samo, da sem lahko tukaj pristnost v vseh pogledih.

Ljubek sijoč pristen unikatno lep dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Poslušam še bolj svoje srce. Poslušam svoje življenje v polnosti. Moje življenje je lepo. Zdaj. V tem trenutku.