petek, 17. maj 2019

Uh, je fajn sveže!!!

Pa prav uživam. Danes je moj dan, da sem lahko zadovoljna in srečna in mi je vse tako lepo. Dobro se počutim. Sem lahko še malo bolj srečna?
Seveda. Zdaj!

Včeraj sem si naredila tako dobro kopel. Kako pa to prija. Če bi bila mačka, bi predla.

Kaj pa kaj dolce vita? Ne vem zakaj me to vedno najprej spomni na sladoled. Čaka me dober. Mangov sorbet. To je moje veselje! Mango pa mi je res dober. Nikoli ga prav nisem marala. Vedno sem jedla kaj bolj sladkastega kot lešnik, pa nutela, zdaj v novodobnih časih, pa raffaelo, kaj takega no… to se spomnim. 

Potem! Potem pa sem poizkusila ta mangov sladoled v Ilichu v Mariboru. To pa je božansko. Res. Zdaj pa še samo mango jem. No na morju sem jedla tangerino. In je bila tudi okusno kiselkasto dobra. Res. Nekaj drugačnega.

Smo pa zadnjič imeli družinsko srečanje in sem prišla bolj na kocu na vrsto. Verjetno sem kje padla v gužvo na cesti. Potem pa se usedem k naši mizi in sva z očetom imela iste okuse. In mama in sestra iste. Samo, da še je bil moj sladoled večji, ker je ata prej prišel na vrsto. Oba sva si izbrala borovnico in jagodo.

Uh, sem že imela zajtrk. Če ne bi kar na sladoled navalila. Komaj čakam še bolj tople dneve, da bo sladoled že skoraj za zajtrk.

In tako se danes moje dolce vita nadaljuje. Res imam lepo življenje! Res! Hvaležna sem za to!

Ljubek sijoč pristen srčkano srečen dan!

Cmok! Cmok!














P.S.: Poslušaj danes še bolj svoje srce. Naj te vodi k vsem srčnim željam.

Ni komentarjev:

Objavite komentar