sobota, 23. december 2023

ZDAJ JE ČAS ZA RESNICO!!!

Jaz sem Ljubezen.

Jaz sem Ljubezen.

Jaz sem Ljubezen!

Jaz sem že zdaj Ljubezen!

Bog je Ljubezen in ustvarjena sem bila iz čiste energije Boga – Ljubezni! Torej sem jaz tudi Ljubezen.

Seveda sem si nalepila šume okolice, da sem manj, ali tudi iz prejšnjih življenj (Mogoče ni pomembno, ker je pomembno, kdo sem zdaj. Zdaj je moja točka moči!), mogoče, ampak ni treba, da so sploh več del mene! Zdaj je čas, da se popolnoma osvobodim. Moje lekcije so, da sem vedno bolj pristna in to je zdaj to! Živim polno življenje in sem čista radost. Zato zdaj na polno spuščam vse, kar je manj kot Ljubezen, da lahko zares zacvetim!

Spoznala sem, da sem prav hodila v situacije in jih izbirala, kjer sem dobivala povratne informacije, da nisem dovolj, ker sem to želela slišati, da se mi ni bilo treba pomakniti naprej in se ukvarjati s celjenjem svojih ran. Raje sem s prstom kazala na druge, kako so »nesramni« in »krivični« do mene, kajti jaz sem sijoče bitje. Pozabila pa sem, da prst s katerim kažem na druge, ima še v sodelovanju vse ostale prste – celo roko – torej še vsaj trije kažejo nazaj na mene … s tem ko kažem na druge.

Vse je odločitev in radostna rast. Lahko sem v vlogi žrtve in uboga jaz. Lahko pa se odločim drugače in izbiram Ljubezen. Najprej do sebe, ker drugi so samo odslikava mene in mojih notranjih razpoloženj. Tako je! Srečna sem, da se imam lepo v raziskovanju sebe in se tako hitro pomikam naprej. To mi je posebno zadovoljstvo. Zelo sem ponosna nase!

Neverjetno mi pomagajo zdravljenja s Suzan Ashley, ki jih imamo na yb, res jih priporočam, saj so iz tedna v teden namenjena temu, da se povežemo s tem, kdo smo v resnici in z Bogom. Zdravljena so res močna. Prav ponosna sem nase, da sem redna udeleženka! Počasi odstranjujem vse, kar ni Ljubezen in kar ni v sozvočju z mojo pristno naravo. To pa je prava SVOBODA!

Si še želim biti nemočna žrtev ali sem se prepustila miselnosti, da sem nemočna žrtev ali sem se predala splošnemu prepričanju, da sem nemočna žrtev in da se nič ne da?

Jaz sem močna ustvarjalka in tega se zdaj zavedam. Niti sekunde svojega življenja več ne mislim nameniti energiji nemoči, ampak zaupam, da me vodi Bog in da je z Bogom vse mogoče. Kaj bi rekla Kassandra – Suzan Ashley: »Kaj pa lahko narediš (brez denarja)? Naredi to!«

Kot bi rekla F.S. Shinn: »Bog najde pot, kjer poti ni!«

Popolnoma zaupam v to!

Zaupam, da vse dela zame. Jaz sem močna. Niti pikice svoje energije več ne dajem temi in temninam! Dovolj je bilo! Spokajte! Moj dom in jaz smo dom Ljubezni ali več. Tako je. Nič drugega ni več dobrodošlo!

Če pa me slučajno kdaj vrže v te »motne vode miselnosti žrtve«, pa me kot elektrika zbode v mojem srcu, da takoj vem, da je čas, da grem ven in se dvignem nazaj v ljubečo vibracijo srca. To je naša moč. To je moja moč. Jaz imam moč, da ustvarjam raj ali kaj drugega! Definitivno se odločam za raj! Druge možnosti sploh ni!

Zdaj je čas za resnico in resnica je tako očitna in svetla, da je nič več ne more spregledati. To je naša moč!

Ljubek pristen vesel poseben lep sijoč močen razigran praznovalen srčkan pisan dan!



Veseli se vsega, kdo si, kajti ti si že Ljubezen, samo mogoče si za sekundo pozabila. Zacveti! Uspevaj! Radostno rasti! Samo zato si tu! Imej se rada z vsem srcem! Najbolj pomembno pa je, da si povezana s svojim srcem! Zdaj! Cveti Ljubezen in samo to se bo povečevalo in se razraščalo preko vseh mej. Moja draga, lepa si – ti si Ljubezen!

petek, 22. december 2023

ŽIVLJENJE JE IZJEMNO!!!

Življenje je prekrasno in je res izjemno! Vse se kar vrsti skupaj, samo prepustila sem se Ljubezni – Bogu! To pa je akcija, ki presega ves moj fizičen trud! To pa sem zdaj tako naelektrena, da se name kar lepi vse dobro! Seveda! Sprejmem odprtih rok! Vse je Božansko dobro in vse je jasnost. Vse je polnost življenja in kreiranje raja! Zdaj! Ni več časa za odlašanje! Zdaj je ta čudovit trenutek, kjer imam vso moč! To je moje življenje in to je moja pustolovščina!

Zdaj mi je golob prišel povedati o miru in kako je dragoceno, da ga imam v srcu, kajti samo to lahko dajem naprej, kar je v meni. Prišel mi je povedati o svobodi! Samo razprem krila in letim! Samo odprem roke in prejmem! Samo odprem srce in se name lepi vse dobro! Saj ne rabim vedeti, kaj bo, kar zaupam, da je če dano v Božji milosti, je dobro. Tako tudi je!

Zdaj pa se prepustim sončnim žarkom, da me nežno poljubljajo z lepim vremenom in vsa drevesa okoli mene so obsijana. Sonce nam toliko daje, svetlobo. Nežnost. Moč ognja. Uravnovešenost. Presvetli vsak naš kotiček, ki še potrebuje Ljubezen. Danes si dovoljujem očistiti svoje srce in dovolim, da je presvetljena vsaka moja zamera ali obžalovanje. Kot bi rekli Kassandra – Susan Ashley, da pride na dan ali plano samo zato, da bi vse to spustila in ozdravila.

Občutim neznansko svobodo in mir v sebi. Občutim radost in veselje. Občutim praznovanje vsakega trenutka. Zdaj je naš čas, da praznujemo našo edinstvenost in pristnost. Danes je praznovanje naše povezanosti z našim srcem, da ga res slišimo, kajti ta povezava je sveta in brezčasna. Vsi jo poznamo, samo da se za trenutek ustavimo. Vdihnemo. Izdihnemo.

Spustim, kar mi več ne služi in ni odraz čiste Ljubezni. Zdaj se pa osredotočam na njo, kajti samo to želim, da raste. Vse je veličina tega trenutka. Najbolj veličastno pa je, da živimo iz srca. Točno zato smo prišli, kajti naše srce je dom Ljubezni. Naše srce je namagneteno za Ljubezen in zlahka odpušča, da lahko ljubi naprej. Ne pomeni pa, da ponavljamo vedno iste in enake napake. Včasih je največja Ljubezen to, da koga spustimo in da gremo sami naprej svojo pot – ponosno, ker smo izbrali sebe. Ne gre za kompromise, ampak za polno življenje iz sebe. Če uživam z nekom v plesu življenja, skupaj soustvarjava radost, če ne pa ne. Nič ni več pod prisililo, s trpljenjem ali igranjem žrtve ali mučenice.

Samo, ko popolnoma sprejmem sebe, lahko popolnoma sprejmem drugo osebo. Včasih ustvarjamo harmonijo, včasih pa je preplet samo na določenih točkah in to je dovolj. Včasih pa se poti razidejo, ker je preveč boleče za našo dušo, da bi še ostali v odnosu, ki ne hrani, ampak samo jemlje. Vse ob svojem času in vse, ko smo zreli za naslednji korak. Vsak ima svoj edinstven čas rasti in napredka. Nismo vsi v zimi ali popolnem razcvetu pomladi. Vsak ima svoj ritem narave, ki nas vodi, kdaj polno cvetimo in kdaj polno počivamo. Zaupaj naravi v sebi.

Življenje je čudovito. Prisluhi mu. Nenehno ti ponavlja, da te ljubi, kot bi rekla Louse L. Hay. Z vsakim vdihom ti daje poljub Ljubezni. Mati Zemlja in oče Nebo sta združena v naših srcih. Mi pa živimo svoje življenje polno izraznosti Ljubezni, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Poslušam danes svoje vodstvo in sem popolnoma predana raju, ki je že v meni in se udejanja skozi mene. Zdaj je čas razcveta in uspevanja.

Življenje je čudovito!

Življenje je čarobno.

Dobro se z dobrim vrača.

Ljubek radosten pristen vesel nagajiv lahkoten blažen jasen živahen zabaven srčkan ustvarjalen dan poln smeha!



🌹P.S.: Življenje je lepo! Zdaj! Poglej, kako se vse dogaja in odvija zate! Namagneti se, za kar si želiš in se osredotoči. Močna si! Zaupaj si!

četrtek, 21. december 2023

OBJEM LJUBEZNI!

Vse se začne pri sebi. Danes se zavedaj, kako si dragocena, da lahko to opaziš sploh v drugih. Danes se imej rada, da lahko sploh imaš rada druge. To je nasvet predvsem meni. Vse se začne pri meni.

Se jaz sprejemam?

Se jaz cenim?

Se jaz zavedam, kako je moje delo dragoceno?

Se jaz zavedam, da je dragoceno, da se imam najprej sebe rada?

Danes dopuščam Ljubezni, da me vso objame in mi pokaže, kako zelo sem ljubljena na vsakem koraku. Zdaj sem Ljubljena in to vem. Čutim, da mi že ves čas vso Vesolje želi to pokazati, povedati skozi simbole, pa sem bila tako trmasta, da nisem poslušala. Vso krivdo, sram, gnus in vsa ostala negativna čustva, ki so bila kot šumi v čisti melodiji mojega srca, so bile samo utvare prejšnjih rodov, ki so se prenašale name, da je »sistem« lahko vzdrževal suženjstvo in ujetost, danes na bolj moderen energijski način. Kot sistem mislim temo in ne želim ji dajati niti malo svoje energije. Dovolj je bilo!

Dovolj je bilo poneumljanja in hlastanja za navideznim uspehom, ki te izčrpa do konca, da niti ne veš več, kdo prav si.

Vse odgovore in modrost imamo v sebi. Želim si, da bi vsi bili srečni in delali to, kar ljubimo, da se naša energija radosti in izpolnjenosti dvigne do neba! Kaj do neba – do roba Vesolja, ki se veseli vsakega našega napredka v Ljubezen in osvobajanje!

Dovolj je bilo poneumljanja! Naše srce je pravi kompas in zdaj je čas, da mu tudi zares sledim – slediš, če tako čutiš! Če ne pa bi Abraham – zakon privlačnosti – Esther in Jerry Hicks, rekli: »Nič zato, če še nisi pripravljena na spremembo, saj bo postajalo slabše in slabše – tako da si zares ne boš več mogla zatiskati oči.«

Lahko sprejmemo na nežen način sporočila Vesolja ali notranjega višjega Jaza, ali pa počakamo in so bolj direktna in ne tako nežna. Odločitev je naša. Zdaj je čas resničnega povezovanja z veseljem in vedenjem v sebi, s svojo modrostjo in pristne povezave s svojim srcem.

Ženske in ženska energija, Božanska ženstvenost, smo del napredka in razvoja, kot bi rekli Kassandra – Susan Ashley, zato je tudi napad na žensko energijo tako velik. Zdaj je čas, da smo vzdrževalke ognja Ljubezni svojega srca in sproti nalagamo drva pozornosti in polne prisotnosi, da gori vedno bolj močno.

Zelo si dragocena. Tvoja energija je dragocena, zato jo usmeri v kreiranje tega, kar si res želiš. Zame je to energija dobrih vibracij. Miru. Obilja za vse. Radosti. Veselja. Srečni varni brezskrbni otroci. Ustvarjalnost. Povezanost za naravo. Pristnost. Srčnost. Karkoli je tvoja glavna usmeritev, tja bo tekla energija. Dovolj je bilo namenjanja energije temi in temninam, ki se potem namenja zlorabi nas samih. Za uničenje, kot bi rekla Kassandra – Susan Ashley. Dovolj!

Vsi smo tu, da bi uspevali in cveteli in zdaj si to dovoljujem. Ustvarjam vsak dan, vsak trenutek raj! To je moje resnično poslanstvo. Srečna sem!

Ljubek pristen vesel dragocen zabaven lahkoten živahen jasen srčkan srečen srčen sijoč unikaten dan!



🌹P.S.: Čudovita si! Čudovita si že zdaj! Neguj ta občutek v sebi, ker je edino pravi, ker se občuti fantastično, tako kot prava Ljubezen!

sreda, 20. december 2023

POLJUBI VESELJA!

Čutim lepoto vsakega trenutka, kako me nežno poljublja in me vabi v še več radosti. Čutim, kako se veselje udomačuje pri meni in me hrani s svojo vedrino in jasnostjo, hkrati pa lahkotnostjo.

Čutim, kako se modrost naseljuje v meni in mi daje polnost bivanja s pomenom, namenom – da sem to kdo sem in da taka kot sem zdaj – popolnoma uspevam. Čutim cvetenje in sijanje vsega v meni! Vse je pripravljeno na čisto povezanost z mojim srcem, materjo Zemljo in Bogom. Srečna sem.

Življenje je lepo in praznično. Zdaj, tudi če se nič ne dogaja na zunaj in ni pravega razloga za praznovanje. Vsak dih je razlog za praznovanje, saj ima sladkast sočen pridih Ljubezni, ki je v vsem in nas vse objema, samo malo odpremo srce. Mi smo že dobri. Mi smo že igrivi kot otroci in brezskrbni. Res pa je, da je v tem svetu tako lahko to pozabiti. Vsak od nas ima zelo pomembno nalogo, s katero smo se rodili – da smo resnično pristni jaz: ti – ti; jaz pa jaz. To je to. Samo zato smo prišli in da bi uživali v sladkosti življenja.

Danes spet najdi svoj glas in povezanost s Sabo, resnično Sabo, ki sije tako močno, da vsak delček odseva samo Ljubezen. Bodi ti. Samo dopusti, da Ljubezen sije skozi tebe.

Danes se imam rada. Danes imam rada vse, kdo sem. Danes sem samo jaz – jaz – in to je čisto dovolj! Preko preveč. Danes se učim vzljubiti samo sebe, ker je to najbolj naravna stvar na svetu – da sem v sozvočju s svojo naravo.

Občuti mir, kajti ti si mir v bistvu vsega, kdo si.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten blažen vesel zabaven dan!



🌷 P.S.: Prepusti se toku dobrega, ki te nosi v še več dobrega. Dovolj je bilo upiranja. Spusti se in se prepusti Ljubezni, kajti to si.

USTVARJAJ SI RAJ!

Življenje je prelepo! Zakaj ga ne bi uživala?

Uživam v družbi ljudi, ki jih imam rada. Spuščam jih in jih prepuščam njihovemu dogovoru, plesu skozi življenje. Veselim se njihovih uspehov in cvetenja. Hkrati pa se veselim svojega cvetenja, razcveta, uživanja življenja.

Lepo življenje imam in zdaj polno uživam v njem. Spuščam vse bolečine, ki se me še želijo oklepati in jih prepuščam preteklosti. Vse je zame. Vsak dan mi kaže ves dan, vsak trenutek, kako zelo sem ljubljena in oboževana. Zdaj to sprejemam. Ponosna sem, da sem se toliko odprla, da lahko sprejmem to vso Ljubezen. Žarim in sem naelektrena od ljubezni. Ljubim svoje življenje. Ljubim ta dan. Ljubim ta trenutek. Prijatelja sva, kot bi rekel Eckart Tolle. V miru sem z vsem in ta mir se razliva na vse.

Nisem več pripravljena držati bolečin drugih. Zaupam, da bodo zmogli iz njih, ko bo čas in ko bodo pripravljeni, bodo sami prosili za pomoč. To je njihova moč, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley. Veliko se imam za naučiti. Najbolj dragoceno pa je, kdo sem. Jaz. To je najbolj dragoceno. Moja pristnost. Moja srčnost.

Ljubek srčkan pristen lep sočen sijoč vesel hvaležen bogat pisan dan!


🌹P.S.: Sledi svojemu srcu! Vodi te v prekrasno novo pustolovščino. Rada se imej in sij na polno. Ustvarjaj si raj!

torek, 19. december 2023

PISANOST LJUBEZNI SRCA

Uživaš kaj svoje življenje?

Čas je, da živimo tako in samo točno tako, kot si želimo.

Jaz želim tako živeti. Jaz želim tako praznovati vsak dan. Vsak dan je čudovit in izjemen. Res sem srečna, da imam tako ljubko življenje.

Res imam lepo življenje. Rajsko. Imam sladke trenutke skozi ves dan! Vse, kar zares potrebujem, imam. To mi je dovolj.

Cvetem, kjer sem posajena.

Izbiram več radosti in lepote in več sreče. Polna sem upanja in radosti, da je lahko vsak dan čisto nekaj posebnega in dragocenega in tako tudi je praznovanje tega, da sem živa. Že to samo po sebi je praznik in razlog za veselje.

Ljubko življenje imam.

Res sem srečna, da sem lahko to, kdo sem. Res sem zadovoljna, da si ga ustvarjam po svoje. Dan za dnem. Vsak dan posebej.

Že vnaprej se zahvaljujem za vse dobro, kot nas je učila Kassandra Susan Ashley in res se vse odvija čarobno in lahkotno. Počasi se spominjam, kdo sem v resnici, ter bolj in bolj vidim skozi tančice laži, ki so mi privzgojene in napletene prav na gosto. Mreža se redči in vidim skozi. Res sem ponosna nase. Počasi, a zanesljivo se premikam naprej. Čutim povezanost z Bogom in njegovo Božansko milost, da imam tako lepo življenje. Že zdaj, ko pišem in imam čudovit razgled, čutim, da se vse več luči pretaka skozi mene. Dovoljujem ji. Dajem ji prostor. Vsak dan malo več.

Želim si več meditirati in manj biti na telefonu, da mi ne programira vse svinjarije, ki ni moja. Želim biti pri sebi.

Ti pa tudi uživaj!

Ljubek pristen vesel radosten dan poln upanja in zabave!



🌷 P.S.: Res uživaj z vsem srcem! Imej se rada, saj si res dragocena. Imaš unikatne darove, ki so samo tvoji in samo ti lahko izpolniš svoje poslanstvo. Imej se zares rada iz vsega srca! Uživaj! Izbiraj največ sreče, kar zmoreš!

VSI ČUTIMO LJUBEZEN

Danes je popoln dan! Vetrc prijetno pihlja in kmalu bo dež. Vsaj izgleda tako. Zalilo bo vse lepo naravo okoli mene. jaz pa sem že zalila rože v mojem domu. Tako so žejne od poletne sopare. Tudi jaz. Pijem veliko vode, da sem lahko čisto napolnjena.

Od Denise Linn sem prebrala, da če spiješ vodo pred zdravljenjem, lažje sprejmeš vso dobro energijo in vse se hitreje in bolj globoko zdravi. Zdaj bom prav pozorna, da pred meditacijo in pred zdravljenji, ki jih imamo s Suzan, spijem veliko vode. Vsaj en velik kozarec, da se lahko energija bolj pretaka in se bolj dotakne vsakega delčka mene.

Voda je velika zdravilka. Prebrala sem tudi, da vse očisti kot poletna nevihta. Zato je energija tudi v domu po čiščenju tako sveža kot zrak po poletnem nalivu, kot da se da lažje dihati.

Rada pa imam čiščenje telesa, ko se vsa potopim v kad in se odmakam. Namakam. To pa mi je pravi užitek in razvajanje. Danes že kliče dan po dolgi kopeli. Sicer pa, kateri dan ne kliče po dolgi kopeli. Vsak izgovor je dober za kopel in razvajanje sebe ali drugih ali še najboljše, da je vse kar skupaj. tako vsi uživamo polno v družbi drug drugega.

Ljubek pristen lahkoten radosten dan!



Življenje te ljubi, kot bi rekla Louse L. Hay in ona že ve. Pa saj to vsi čutimo, bolj ali manj, če se le ustavimo in vdihnemo vso to Ljubezen, ki je za nas. Tukaj in zdaj.

ponedeljek, 18. december 2023

NARAVNI RITEM

Življenje je čudovito! Vse se prebuja v svetlobo in obožujem to! Presrečna sem! Vse je tako dragoceno in vse je eno z mano in jaz sem eno z vsem. Od vsega in od vsakega seva ljubezen iz z radostjo jo prejemam. Povonjam čudovito vrtnico in jaz sem čudovita vrtnica. Tako je srečna, da lahko cveti samo zame in mi podarja lepoto, ki v meni takoj vzpostavi harmonijo. Ta stik je svet. Podarila mi je najlepše darilo – vso sebe. Presrečna sem. presrečna sem, da jo lahko vonjam in me sladkost njenega vonja vso prevzame. Čutim, da me zdravi.

Čutim, da me mati Zemlja zdravi s tem, da sem samo sredi nje. Samo, da si vzamem čas in prisluhnem njenim šepetom, da pa mi naravno dvigne vibracijo. Samo noge položim na Zemljo in me zdravi z njenim dotikom. Čutim, da se ljubezen pretaka v mene spontano in v trenutku. Kot bi iz mene v trenutku izpuhtelo vse, kar je umetno in naravni ritem je takoj vzpostavljen. Spet živim pristno v skladu s svojo dušo. Moje življenje je tako polno in bogato, da ga naravnost obožujem.

Včeraj sem sedela na klopci z bosimi nogami na Zemlji in brala knjigo o čiščenju energije doma. Drevesa so šelestela v ritmu blagega vetrca. Čarobno je bilo samo sedeti pod krošnjami in uživati v branju. Zelene krošnje so me varovale pred vročino in vetrc me je hladil. Bilo je božansko lepo. To imam rada. Ljubim take trenutke. Za to se splača živeti. To je zdaj moj raj in moja radost.

Ljubek srčkan pristen vesel zabaven radosten jasen kreativen dan!



Danes si kreiRAJ raj! Bodi to, kdo si. Taka si najlepša! Uživaj dragocene trenutke!

OTIPLJIVOST MISLI

Zaupam, da danes lahko usmerjam svoje misli. Lahko izbiram dobro počutje. Šla sem na sprehod in videla prave zvončke, kako so popestrili zeleni tepih trave. Vmes so bili tudi vijolični žafrani. Eden pa je bil rumen. Dovolj je, da sijem močno kot sonce in sem satelitski krožnik prenosa Ljubezni za druge.

Velikokrat cikcakam skozi dobro in ne tako dobro počutje. Bolj kot sem usklajena, povezana s svojim srcem, boljše je moje življenje. Samo z zgledom lahko svetim. Vse ostalo nima vpliva.

Brala sem knjigo Soustvarjanje na višku od Esther in Jerry-a Hicks, ter me je navdušila, da premišljeno še bolj usmerjam pozornost na zaželene stvari.

Bogato življenje imam. Veselim se tega trenutka. Jaz odločam, kaj privlačim s svojim počutjem. Jaz sem močna ustvarjalka. V sebi imam močno vodstvo.

Kaj pa si ti danes ustvarjaš?

Občuti čarobnost tega, kdo si. Ceni se!

Lep ljubek srečen pisan mavričen nagajiv lahkoten pristen zabaven raziskovalen razvajalen dan!



Pleši skoz dan in aktiviraj novo!

nedelja, 17. december 2023

SVETLOBA LJUBEZNI

Življenje je polno presenečenj. Lepih. Čarobnih in polno radosti. Uživam v tem trenutku in uživam v lepotah tega dne. Rada imam svoje življenje, saj mi daje samo to, kar res ljubim. Uživam v miru in tišini prostega dne. Sonce tako lepo pripeka. Roža, gardenija se mi je prvič razcvetela po dolgih letih. Prav opojno diši.

Rada imam svoj svet. Prav obožujem ga. Raj se sestavlja in gradi okoli mene.

Orhideja odpira četrti cvet. Ima bele cvetove, ki se v notranjosti obarvajo temno vijolično-ljubičaste barve. Vse cveti. V mojem svetu vse cveti! Še jaz. Obožujem dan poln lepih presenečenj. Ptički mi veselo pojejo.

Vse bolj cenim sebe in svoje življenje. Vse postaja lažje in bolj prepredeno s svetlobo Ljubezni in radosti. Več kot izbiram Ljubezni in veselja, več mi je življenje sproti kar daje. Bolj ko gojim in nosim v sebi mir, bolj se mir širi okoli mene in na vse okoli mene. Prav seva navzven in je nalezljiv kot svetilni z lučko Ljubezni.

Velikokrat sem bila ne preveč prizanesljiva do sebe. Zdaj pa je toliko lažje, ko odpuščam sebi in ko odpuščam tudi drugim. Skozi moje življenje je zavel prijeten hladen vetrič in ohladil vse v meni, da se je pomirilo in sem se jaz pomirila sama s sabo in s svojo preteklostjo. Življenje je radost. Življenje je raj. Življenje je radodarno s čarobnostjo. Vsak trenutek. Samo, da imam odprto srce in vse te lepote sprejmem vase.

Ljubek srčkan pristen vesel nagajiv dober optimističen dan!



Jasno izbiraj Ljubezen in v tvoje življenju bo vedno več Ljubezni. Zdaj!

ČAROBNO KIPENJE LJUBEZNI

Čarobno je imeti upanje, da so naše sanje zares uresničljive. Saj ne želim nič kaj drugega kot to, kar mi je bilo posajeno v srce. Želim si samo to, kar mi po božanski pravici pripada. Če mi je dana želja, mi je dana pot. Zdaj pa je na meni, da želji dopustim, da se uresniči. Tako, da se počutim dobro. Bolj razmišljam o zaželenem kot o nezaželenem in tako usmerjam svoje misli. (Abraham – Esther in Jerry Hicks)

Uživam v soncu, ki čarobno vzhaja. Uživam v mojem najljubšem čaju. Uživam v ptičjem petju.

Počutim se najboljše, kar se lahko. Cenim vsak trenutek. Opažam čarobnost. Zahvalim se sproti za lepote.

Kako pa lahko ti danes dopuščaš svojim sanjam, da najdejo pot do tebe?

Odpri se. Vesolje želi zliti nate vso Ljubezen. Cenjena si. Ljubljena si. Dragocena si.

Ljubek srečen pristen vesel blagoslovljen mil razposajen sočen zacinjen sijoč iskren barvit pisan dan poln smeha!



Danes začni stavke z jaz sem… (Iyanla Vanzant) in vstavi karkoli si želiš. To si. Jaz sem Ljubezen. Jaz se veselje. Jaz sem ljubljena.