sreda, 20. december 2023

POLJUBI VESELJA!

Čutim lepoto vsakega trenutka, kako me nežno poljublja in me vabi v še več radosti. Čutim, kako se veselje udomačuje pri meni in me hrani s svojo vedrino in jasnostjo, hkrati pa lahkotnostjo.

Čutim, kako se modrost naseljuje v meni in mi daje polnost bivanja s pomenom, namenom – da sem to kdo sem in da taka kot sem zdaj – popolnoma uspevam. Čutim cvetenje in sijanje vsega v meni! Vse je pripravljeno na čisto povezanost z mojim srcem, materjo Zemljo in Bogom. Srečna sem.

Življenje je lepo in praznično. Zdaj, tudi če se nič ne dogaja na zunaj in ni pravega razloga za praznovanje. Vsak dih je razlog za praznovanje, saj ima sladkast sočen pridih Ljubezni, ki je v vsem in nas vse objema, samo malo odpremo srce. Mi smo že dobri. Mi smo že igrivi kot otroci in brezskrbni. Res pa je, da je v tem svetu tako lahko to pozabiti. Vsak od nas ima zelo pomembno nalogo, s katero smo se rodili – da smo resnično pristni jaz: ti – ti; jaz pa jaz. To je to. Samo zato smo prišli in da bi uživali v sladkosti življenja.

Danes spet najdi svoj glas in povezanost s Sabo, resnično Sabo, ki sije tako močno, da vsak delček odseva samo Ljubezen. Bodi ti. Samo dopusti, da Ljubezen sije skozi tebe.

Danes se imam rada. Danes imam rada vse, kdo sem. Danes sem samo jaz – jaz – in to je čisto dovolj! Preko preveč. Danes se učim vzljubiti samo sebe, ker je to najbolj naravna stvar na svetu – da sem v sozvočju s svojo naravo.

Občuti mir, kajti ti si mir v bistvu vsega, kdo si.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten blažen vesel zabaven dan!



🌷 P.S.: Prepusti se toku dobrega, ki te nosi v še več dobrega. Dovolj je bilo upiranja. Spusti se in se prepusti Ljubezni, kajti to si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar