sreda, 20. december 2023

USTVARJAJ SI RAJ!

Življenje je prelepo! Zakaj ga ne bi uživala?

Uživam v družbi ljudi, ki jih imam rada. Spuščam jih in jih prepuščam njihovemu dogovoru, plesu skozi življenje. Veselim se njihovih uspehov in cvetenja. Hkrati pa se veselim svojega cvetenja, razcveta, uživanja življenja.

Lepo življenje imam in zdaj polno uživam v njem. Spuščam vse bolečine, ki se me še želijo oklepati in jih prepuščam preteklosti. Vse je zame. Vsak dan mi kaže ves dan, vsak trenutek, kako zelo sem ljubljena in oboževana. Zdaj to sprejemam. Ponosna sem, da sem se toliko odprla, da lahko sprejmem to vso Ljubezen. Žarim in sem naelektrena od ljubezni. Ljubim svoje življenje. Ljubim ta dan. Ljubim ta trenutek. Prijatelja sva, kot bi rekel Eckart Tolle. V miru sem z vsem in ta mir se razliva na vse.

Nisem več pripravljena držati bolečin drugih. Zaupam, da bodo zmogli iz njih, ko bo čas in ko bodo pripravljeni, bodo sami prosili za pomoč. To je njihova moč, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley. Veliko se imam za naučiti. Najbolj dragoceno pa je, kdo sem. Jaz. To je najbolj dragoceno. Moja pristnost. Moja srčnost.

Ljubek srčkan pristen lep sočen sijoč vesel hvaležen bogat pisan dan!


🌹P.S.: Sledi svojemu srcu! Vodi te v prekrasno novo pustolovščino. Rada se imej in sij na polno. Ustvarjaj si raj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar