sobota, 5. junij 2021

Poslušam svoje srce: Srčnost je najvišja vrednota sploh!!!

Poslušam svoje srce: Srčnost je najvišja vrednota sploh!!!:    Si kaj srečna? Si kaj srečen? Ljubim življenje bolj in bolj! vse pa je povezano s tem, da si dovoljujem biti to, kdo sem – bolj in bolj...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 156. lekcija I (15 minut)

Srčnost je najvišja vrednota sploh!!!

 

 Si kaj srečna? Si kaj srečen?

Ljubim življenje bolj in bolj! Vse pa je povezano s tem, da si dovoljujem biti to, kdo sem – bolj in bolj.

Včasih sem se počutila tako ujeto v ves sistem, kaj moram biti in kaj je normalno in zaželeno in primerno in sploh čredno, da si nisem niti upala pomisliti, da bi bila pristna. Klesala sem se v to umetno podobo, ki pa me je vedno bolj utesnjevala! To nisem jaz! Tak kalup je postajal tako ozek in utesnjujoč, da že skoraj dihati nisem mogla! Postajal je prav boleč v vseh nivojih!

Samo tako, da sem občutila to omejevanje in stiskanje na vseh področjih, sem se lahko osvobodila! Pa to ja ni moje! Pa to ja ne rabim biti! Nič ne rabim biti! Samo moja duša in moja srčna pot sta pomembni! To je moje poslanstvo! To je moja legenda! Izbiranje več in več sreče! Ne pa bolj in bolj se omejevati in biti trda in stroga in ozkogleda in brezsrčna! Dobrota in toplina srca sta vrlini! Srčnost je najvišja vrednota sploh! Kako nam sistem obrne prioritete, samo da bi bili ubogljivi delavci sistema. Nadomestljive matice. Ne preveč zdravi, ne preveč srečni in niti malo samostojni. Dovolj je bilo tega! Srkajo nam energijo! Dovolj je bilo modernega suženjstva! Tukaj smo, da bi izrazili našo unikatnost! Naša unikatnost je dragocena in lepa.

Danes samo bodi, kdo si! Tak-a si najlepša! Zasij!

Ljubek srečen sijoč dan!




 🌷 P.S.: Danes izberi malo več sreče zase. Zaslužiš si biti zvezda svojega življenja! Zdaj pa le sij najsvetlejše, kar lahko! Čudovit-a si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Human Touch ... https://youtu.be/85cNRQo1m3A

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 4. junij 2021

☕ Espresso for soul 💜 Be in your heart!

Meditation 💜 ACIM Lesson 155 (15 minutes)

✨ Affirmations 💛 "Not my circus, not my monkeys!"

Poslušam svoje srce: Ampak skupaj! Uh, to pa je ja čista čarobnost!!!

Poslušam svoje srce: Ampak skupaj! Uh, to pa je ja čista čarobnost!!!:     Hej moja draga, moj dragi! Saj vem. Lahko bi napisala, hej moj dragi, moja draga! Saj vendar cenimo moške! Seveda je vse odraz notra...

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! ✨ Spring to summer animal prints trend ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 155. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Bodi v srcu!

Ampak skupaj! Uh, to pa je ja čista čarobnost!!!

   

Hej moja draga, moj dragi!

Saj vem.

Lahko bi napisala, hej moj dragi, moja draga! Saj vendar cenimo moške! Seveda je vse odraz notranjosti. Danes je dan, da pomirimo medsebojno vojno in raje ustvarjamo skupen svet! Skupaj prav lepo delujemo! Prav ljubko je mešanje naših energij! Dopolnjujemo se! Zakaj si danes ne bi soustvarjali čudovitega planeta?!

Danes cenimo žensko in moško energijo! Ampak skupaj! Uh, to pa je ja čista čarobnost! Danes odprimo srce tej Ljubezni in soustvarjanju raja na zemlji. Nihče ne rabi biti izgnan! Tu smo zato, da raj na zemlji ustvarjamo in postaja bolj in bolj resničen – za vse nas!

Danes sprejemajmo blaženost, ki je za nas! Danes se potopimo v njo kot v topel neprestan vrelec tople vode. Objema nas s toplino! Danes milina prežema ves naš svet! Zdaj ji dopustimo in sprejmimo vsa vabila za srečo!

Lepo je, ko soustvarjajmo čarobnost.

Ljubek sijoč pristen igriv nagajiv strasten srečen poln mavrice in bleščic in sijaja dan!



 🌷 P.S.: Sprejmi v srce dragocenost Ljubezni. Vredna – vreden si je! Zdaj! Čutiš to čarobnost, ko ti preplavlja vso tvojo bit na vseh nivojih! Zdaj ji dovoli cveteti!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Dancing In the Dark ... https://youtu.be/129kuDCQtHs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 3. junij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 154 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Čist-a kot jutranja rosa!!! (Bleščeča v soncu!)

Poslušam svoje srce: Čist-a kot jutranja rosa!!! (Bleščeča v soncu!):   Hej kako ste kaj s strupi v svojem življenju? Na fizični ravni ali na čustveni ravni?! Ali celo s strupenimi ljudmi?! Danes je dan čišče...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 154. lekcija I (15 minut)

AFIRMACIJE 💗 "Ni moj cirkus, niso moje opice!"

Čist-a kot jutranja rosa!!! (Bleščeča v soncu!)

  Hej kako ste kaj s strupi v svojem življenju? Na fizični ravni ali na čustveni ravni?! Ali celo s strupenimi ljudmi?!

Danes je dan čiščenja. Danes iz svojega življenja počiščujem vse strupe na vseh ravneh. Danes jih odpuščam in jim odpustim oditi. Ne služijo več namenu. Ne rabim jih več zadrževati v telesu, da bi se izkazala in dokazala svojo pravico. Vesolje bo poskrbelo za vse in njihova karma. Zdaj lahko opuščam vse strupe s svojega telesa. To ni moje! Tega več ne rabim!

Ne rabim več imeti vseh krivic v srcu, bolečine, trpljenja, da se ne bo pozabilo in da to ohranjam pri življenju. Danes zaupam, da se bo to vse zgladilo. Ni moja naloga, da koga držim v ječi, ker sem potem jaz nesvobodna, ko sem ječarka. Vedno moram paziti, da spomin ne ugre (pobegne) pozabi.

Danes pa namerno pozabljam. Danes si ustvarjam srečne čase. Danes vse negativno spuščam iz svojega telesa na vseh ravneh. To ni več moje. Danes osvobajam sebe. Zaupam, da se pravica vedno izkaže. Ne rabim pa je jaz poglajevati. Zaupam, da to Vesolje dobro opravlja. Zato zdaj spuščam vse strupe.

Svobodna sem! In rada sem svobodna! To je darilo sebi danes! Tudi ti si ga vredna- vreden!

Ljubek svoboden srčen igriv sijoč unikatno samorogast mavričen bleščeč dan!



 🌷 P.S.: Izbiraj svobodo zase. Počisti vse strupe na vseh ravneh. Samo spusti, kar ti ne služi.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Jet - Are You Gonna Be My Girl ... https://youtu.be/tuK6n2Lkza0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 2. junij 2021

☕ Espresso for soul 💜 Appreciate! Louise L. Hay; Esther and Je...

Meditation 💜 ACIM Lesson 153 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 153 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Čarobnost vedno prevlada!

Poslušam svoje srce: Čarobnost vedno prevlada!:   Kdo si ti, čarobnost? Kako, da mi želiš pristopiti tako vztrajno? Kdo si ti radost, da želiš biti močno del mojega življenja? Kdo si ti, č...

☕ Espresso za dušo 💜 Ceni! Louise L. Hay; Esther in Jerry Hicks

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 153. lekcija I (15 minut)

Čarobnost vedno prevlada!

  Kdo si ti, čarobnost? Kako, da mi želiš pristopiti tako vztrajno? Kdo si ti radost, da želiš biti močno del mojega življenja? Kdo si ti, čista Ljubezen, da vedno znova iščeš mojo odprtost, da se še bolj pretakaš skozi mene?

Zaupam ti. Danes. Vedno bolj sem ti pripravljena zaupati. Sijaj v meni se želi izražati.

Nekaj se veseli v meni. Vedno se poveže z mojim srcem. Vedno najde pot. Svetloba. Vedno me objame s toplino in nežnostjo Ljubezni.

Čarobnost vedno prevlada, ne glede navideznih »zanimivih situacij« in kaosa od zunaj. To ni resničnost. To ni v mojem srcu, če sem le v njem.

Danes zaupam, da je moje srce edino, ki mi razkriva resnico. Želim zaupati Ljubezni srca. Danes se ji predajam. Danes sem čistost. Danes sem pretočna za božansko. Danes sem samo lepota. Od znotraj in od zunaj.

Danes zaupam, da je moje poslanstvo samo sprejemati vabila za radost in veselje. Zato sem tu. To je moja odločitev. To je moja prva izbira. Danes sem svobodna in to izbiram še bolj.

Ljubek srečen sijoč pristen igriv dan!



 🌷 P.S.: Danes ostani v svojemu srcu. Prisluhni mu! Vodi te v tvoje najvišje dobro. Zaupaj radosti srca! To je tvoja moč!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  ☕ Espresso za dušo 💜 Sprejmi Ljubezen! Doreen Virtue ... https://youtu.be/bGM7NaAY7EE

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Berlin - Take My Breathe Away theme from Top Gun with Lyrics ... https://youtu.be/fUis9yny_lI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !


 

torek, 1. junij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 152 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Ostani v Ljubezni!

Poslušam svoje srce: Ostani v Ljubezni!:   Moja draga, moj dragi, tako si dragocen-a! Tvoja srčnost je dragocena! Tvoje srce je močan magnet za vse tvoje srčne želje. Ostajaš v srcu...

Ostani v Ljubezni!

  Moja draga, moj dragi, tako si dragocen-a! Tvoja srčnost je dragocena! Tvoje srce je močan magnet za vse tvoje srčne želje. Ostajaš v srcu? Se vedno znova vračaš v svoje srce?! Bodi v srcu, tam je tvoje svetišče. Tam si ustvari mir – plamen večnosti vseprisotne Ljubezni in Radosti, ki gori v tvojem srcu.

Ti si pomembna. Ti si pomemben.

Tvoja energija je pomembna. Kam jo usmerjaš? Pozitivno ali negativno?! Kako se občuti – dobro ali slabo? Če dobro, super, gremo naprej! Še višje! Če slabo, super, to je samo znak, da se vprašaš, kako se lahko počutiš malo bolje? Ne padi v zanko škrbi, krivde, sramu in vseh nizkih vibracij, ki te želijo imeti v oblasti, da lahko posrkajo vso tvojo energijo. Ostani v Ljubezni. Ostani v Luči. Ostani v srcu!

Ljubek srečen sijoč pristen igriv dan!



 🌷 P.S.: Živi iz svojega srca. Naj bo to tvoj center! Tega smo vredni in to je naša osnovna pravica!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Prince - Purple Rain ... https://youtu.be/TvnYmWpD_T8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 31. maj 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 151 (15 minutes)

❤️ Listen to your heart! ❤️ Harmony in the body!

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja moč.

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja moč.:  Samo to ti povem. Srčnost je tvoja moč. Srčnost je tvoja resnična moč. Kako si kaj povezan-a s svojim srcem? Vedno, ko sem v srcu, ...

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Harmonija v telesu

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 151. lekcija I (15 minut)

Srčnost je tvoja moč.

 Samo to ti povem.

Srčnost je tvoja moč.

Srčnost je tvoja resnična moč.

Kako si kaj povezan-a s svojim srcem?

Vedno, ko sem v srcu, občutim mir. Točno vem, kaj je dobro zame. Ves zunanji hrup in nesmisli odpadejo. Vse, kar ni moje, postane naenkrat jasno vidno. Kot bi se tisoč in tisoč tančic odgrnilo. Potem pa vidim jasno. Bolj čutim jasno.

Zdaj pa odprimo srca na široko! Naj vpijejo vso Ljubezen in jo potem širijo naprej. Srčnost je luč, ki nas dela še bolj močne.

Danes zaupaj svojemu srcu!

Ljubek srečen sijoč pristen dan!



 🌷 P.S.: Hvala, ker si. Dragocen-a si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  AFIRMACIJE 💗 Sproščam strupe! ... https://youtu.be/tvEUOOBL8Fs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 30. maj 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 150 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 150 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja moč!

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja moč!:   Hej moja draga, moj dragi? Kako kaj tvoje srce? Vem, da ga je tako lahko zapreti. Zaradi vseh »zanimivih situacij«, ki smo jih dali sk...

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Slovenske Konjice ... where time...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 150. lekcija I (15 minut)

Srčnost je tvoja moč!

  Hej moja draga, moj dragi?

Kako kaj tvoje srce?

Vem, da ga je tako lahko zapreti. Zaradi vseh »zanimivih situacij«, ki smo jih dali skozi. Ampak potem sem jaz na slabšem, saj s tem zapiram možnost ljubezni in sijaju in lepoti, da vstopi.

Kaj če bi danes zaupala, da sem močna dovolj, da lahko prenesem tudi bolečino in potem pridem še močnejša na drugi strani ven? Kaj če bi danes zaupala, da je vredno odpreti svoje srce, že samo zato, ker je ljubezen tako nekaj čarobnega. Samo zato se je vredno malo bolj odpreti svetlobi in sijaju in ljubezni.

Ne jemljimo sranja od drugih na sebe in zapirajmo srca! To je naša največja moč! Naša srčnost! Zato odprimo svoje srce novim možnostim. Odprimo srce novi ljubezni. Odprimo srce svetlobi. Napolnimo se z lučjo in svetlečimi radostmi! Tega smo vredni. Zdaj pa to živimo!

Ljubek svetlikajoč srčen srečen sijoč dan!



 🌷 P.S.: Sprejmi vabila za radost! Čudovita si! Čudovit si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  Pretočnost božanskega! ... https://youtu.be/KXiiBy0ZRRk

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Let's Misbehave - Richard Herfeld With Vince Giordano And The Nighthawks ... https://youtu.be/RRNQ50kuwk8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !