četrtek, 3. junij 2021

Čist-a kot jutranja rosa!!! (Bleščeča v soncu!)

  Hej kako ste kaj s strupi v svojem življenju? Na fizični ravni ali na čustveni ravni?! Ali celo s strupenimi ljudmi?!

Danes je dan čiščenja. Danes iz svojega življenja počiščujem vse strupe na vseh ravneh. Danes jih odpuščam in jim odpustim oditi. Ne služijo več namenu. Ne rabim jih več zadrževati v telesu, da bi se izkazala in dokazala svojo pravico. Vesolje bo poskrbelo za vse in njihova karma. Zdaj lahko opuščam vse strupe s svojega telesa. To ni moje! Tega več ne rabim!

Ne rabim več imeti vseh krivic v srcu, bolečine, trpljenja, da se ne bo pozabilo in da to ohranjam pri življenju. Danes zaupam, da se bo to vse zgladilo. Ni moja naloga, da koga držim v ječi, ker sem potem jaz nesvobodna, ko sem ječarka. Vedno moram paziti, da spomin ne ugre (pobegne) pozabi.

Danes pa namerno pozabljam. Danes si ustvarjam srečne čase. Danes vse negativno spuščam iz svojega telesa na vseh ravneh. To ni več moje. Danes osvobajam sebe. Zaupam, da se pravica vedno izkaže. Ne rabim pa je jaz poglajevati. Zaupam, da to Vesolje dobro opravlja. Zato zdaj spuščam vse strupe.

Svobodna sem! In rada sem svobodna! To je darilo sebi danes! Tudi ti si ga vredna- vreden!

Ljubek svoboden srčen igriv sijoč unikatno samorogast mavričen bleščeč dan!



 🌷 P.S.: Izbiraj svobodo zase. Počisti vse strupe na vseh ravneh. Samo spusti, kar ti ne služi.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Jet - Are You Gonna Be My Girl ... https://youtu.be/tuK6n2Lkza0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar