sobota, 30. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 303 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 With Love!

☕ Espresso za dušo 💜 Z Ljubeznijo!

Poslušam svoje srce:  Cenim, da sem to, kdo sem. bolj in bolj sijem! D...

Poslušam svoje srce:  Cenim, da sem to, kdo sem. bolj in bolj sijem! D...:  Cenim, da sem to, kdo sem. bolj in bolj sijem! Danes je moja odločitev, da je vso vesolje prijazno do mene. Vse se odvija v moje najvišje d...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 303. lekcija I (15 minut)

Sij v svojih najlepših mavričnih barvah!


 Cenim, da sem to, kdo sem. bolj in bolj sijem! Danes je moja odločitev, da je vso vesolje prijazno do mene. Vse se odvija v moje najvišje dobro. Zaupam v to! Zaupam tudi v srečne konce. Zaupam, da dobro vedno zmaga. Tako je tudi zdaj!

Zato se lahko sprostim in se zabavam! Zato lahko uživam! Zato sem lahko še bolj pristna! Moja ljubezen je moje bogastvo! Moja srčnost je moje bogastvo, zato zdaj dovoljujem, da vse to sije skozi mene. Živim v svojih najlepših mavričnih barvah!

Sijem v svojih najlepših mavričnih barvah!

Zaupam, da sem že bila ustvarjena kot čudovita. Zdaj pa to tudi zares sem. dovolim si biti. Ne dovolim, da neke drobne skrbi, sitnosti zatemnijo mojo luč! Naj sije ljubezen! Danes še to bolj negujem! Danes sprejemam vsa vabila za srečo! Danes sem čista radost in sreča in igrivost! Lahko sem to, kdo sem. lahko sem življenje samo. Lahko samo dopuščam, da se pretaka skozi mene in sije v vsem svojem sijaju. Jaz pa sem nemoteča s tem, ko odstranjam tančice strahu in skrčenosti! Danes odgrinjam zavese soncu! Naj sije še bolj močno! Zdaj!

Ljubek srečen igriv fantastične nagajiv sproščen blažen jasen vsesal srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in se čisto sprosti v to kdo si – si čista Ljubezen! Uživaj na polne!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Perfect ... https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 29. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 302 (15 minutes)

✨ Affirmations 💛 I feel more joy!

Poslušam svoje srce: Utrjevanje pristnosti!

Poslušam svoje srce: Utrjevanje pristnosti!:  Kako rada se imam! Vedno lažje je biti jaz – jaz! Lahko ne kompliciram tako zelo veliko! Zdaj razumem, zakaj imam tako močne karakterje o...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 302. lekcija I (15 minut)

AFIRMACIJE 💗 Občutim več veselja!

Utrjevanje pristnosti!

 Kako rada se imam! Vedno lažje je biti jaz – jaz! Lahko ne kompliciram tako zelo veliko!

Zdaj razumem, zakaj imam tako močne karakterje okoli mene! Samo zato, da me spodbujajo, da sem lahko še bolj pristna. Samo zato, da sem še bolj odločena in prepričana, da si želim pokazati svoje prave barve.

Cenim vse dele sebe. Ne bom se več pretvarjala! Lahko sem jaz jaz!

To je največja legenda in poslanstvo, ki jih lahko živim!

Pravi blagoslov je vse skupaj!

Vse je dobro. Če še pa ni dobro, pa še ni konec!

Vedno zaupam v dobre konce! In seveda super začetke!

Kaj bi mi rekel glas igrivosti? Kaj bi mi rekel glas Ljubezni?! Kaj bi naredila Ljubezen?

Zdaj pa to delam in sem!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten srčen pristen nagajiv sončen ljubeč srčkan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in radost! Sprejmi vse dobro in ga hvali! Sprejmi vse kot največji dar življenja zate! Zdaj! Ostani v srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 28. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 301 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 Decrease importance! Vadim Zeland

Meditation 💜 ACIM Lesson 300 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 300 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 301. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Zmanjšanje pomembnosti! Vadim Zeland

Poslušam svoje srce: Pristno igrivi skozi dan!!!

Poslušam svoje srce: Pristno igrivi skozi dan!!!:  Kako kaj danes? Si kaj hvaležen-hvaležna?! Danes sem hvaležna, da imam tako lep dom s pogledom na sončne vzhode. Danes je bil čudovit! Le...

Poslušam svoje srce: Življenje izvabila pristnost iz tvojega srca!!!

Poslušam svoje srce: Življenje izvabila pristnost iz tvojega srca!!!: Življenje je čista radost. Če tako izberem. Je pa lažje biti v varnem zavetju doma, kot to izvajati v praksi. Zato pa vadim! Zaupam, da mi...

Življenje izvabila pristnost iz tvojega srca!!!


Življenje je čista radost. Če tako izberem. Je pa lažje biti v varnem zavetju doma, kot to izvajati v praksi. Zato pa vadim!

Zaupam, da mi je šlo danes boljše kot včeraj. Zaupam, da sem vedno boljša v pristnosti. Zaupam, da sem lahko sijoča in dobrodošla vseeno.

Srečna sem in se veselim jutrišnjega dne. Komaj čakam, da se mi spet uresničijo sanje. Uživam življenje in postajam bogata, kot bi rekel Boris Vene.

Lepo je biti jaz. Samo malo bolj še moram vaditi z pravimi ljudmi. Doma je tako enostavno. Ampak zaupam, da bo vedno bolj enostavno tudi v zunanjem svetu. Lahko se imam super in se zabavam.

Lahko sem srečna vseeno! Lahko opravljam svojo nalogo, kot da je najpomembnejša na svetu in kot da je moje poslanstvo. Če sem v določeni situaciji, je moje poslanstvo tam biti z vsem srcem!

Lepo mi je biti jaz – jaz. Končno lahko odprem srce in pokažem svoje prave barve. To je pravo razkošje in to je moja legenda!

Si kaj pristen-pristna?! Vnašaš ščepec sebe v vse stvari?! Čas je, da si čisto pristen-pristna. Potem je življenje veliko bolj čarobno! Zares!

Ljubek srečen igriv blagoslovljen radosten nagajiv srečen živahen lahkoten dan!



🌷 P.S.: Polnost življenja je pravo zadovoljstvo. Rada se imam in se ljubim! Kaj pa ti?! Sprejmi se danes in spoznaj svojo čudovitost in čarobnost! Lahko si to, kdo si! Življenje to prav želi od tebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Kada me dotakne ... https://youtu.be/R2R1EIJAviI

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 27. oktober 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 300. lekcija I (15 minut)

Pristno igrivi skozi dan!!!

 Kako kaj danes? Si kaj hvaležen-hvaležna?!

Danes sem hvaležna, da imam tako lep dom s pogledom na sončne vzhode. Danes je bil čudovit! Lepi oblački obsijani od spodaj. Milina nežnosti jutranjih žarkov. Pijem kavo. Pišem. Lepše ne more biti! Popolnost!

Zdaj se mi začenjajo nove stvari. Zares. Nove. Ampak ne bom skrbela. Bolj bom zaupala. Jutrišnje skrbi puščam jutrišnjemu dnevu.

Nič ni tragičnega. Samo začenjam nekaj novega. Dopuščam si, da celo ob tem uživam! Z vsem srcem.

Rada sem to, kdo sem. Zdaj pa to jasno pokažem in sem pristna. Bolj in bolj.

Sprejemam se.

Ne bom igrala več vlog. Samo sem. čisto prisotna v trenutku in bomo videli, kaj bo se rodilo iz tega.

Zdaj pa sem hvaležna za novo priložnost. Zdaj pa sem resnično hvaležna za ta blagoslov. Zdaj pa sem resnično hvaležna, da sem spletla nove niti.

Ne rabim vsega jemati tako resno! Lahko se celo zabavam zraven! Pa saj jaz nisem tako resen človek. Samo pristna bom, pa bo vse vredu. Samo zaupam svojemu srcu, pa bo vse vredu! Zdaj pa resno naprej! Gremo! Življenje je igra! Igram jo ne s prepotenimi rokami in strahom, ampak uživam v njej!

Ti si izjemna! Ti si izjemen!

Ljubek srečen igriv fantastičen poln ljubezni srčkan dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Najbolj pa bodimo hvaležni za vse, kar imamo zdaj! Odprimo svoje srce Ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 26. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 299 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Ustvarjajmo kaj ljubšega!

Poslušam svoje srce: Ustvarjajmo kaj ljubšega!:  Samo nekaj! Zdaj pa dovolj jokcanja! Vem, da sem ugajala drugim in se nisem postavila zase, ker mi je bilo to lažje. Malo sem jamrala, sitn...

✨Tapkanje v torek💛 Povečanje veselja! Tapkanje z Brad-om Yates

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 299. lekcija I (15 minut) lekcija

Ustvarjajmo kaj ljubšega!

 Samo nekaj! Zdaj pa dovolj jokcanja! Vem, da sem ugajala drugim in se nisem postavila zase, ker mi je bilo to lažje. Malo sem jamrala, sitnarila in se pritoževala, samo, da ne bi rabila prevzeti odgovornosti, da bi res kaj naredila, da bi izboljšala situacijo!

Nihče drug ni nič kriv. Bila sem v vlogah, ker sem jih izbirala.

Zdaj pa je čisto isto!

Lahko se izgovarjam na kogarkoli, če mi ni kaj za narediti. Lahko sem v vlogi žrtve, kaj so mi naredili, kaj mi delajo in kaj še mi bodo delali. Spet, samo, da ne bi rabila kaj spremeniti.

Kako bedno in lahko se je pritoževati! Kako smo potem še gledani s pomilovanjem in pogledom »uboga ti« dobim toliko zadoščenja, da mi pa res potem nič ni treba spremeniti.

Pa me ne podpirajo!

Pa me ne razumejo!

Pa me ne sprejemajo!

Pa kaj!!!!

Vse so samo izgovori, da ne živim svojega najboljšega življenja, kar bi ga lahko. potem bi to pomenilo, da bi se izpostavljala, da bi bila zares videna, da bi zares bila nenehno v situacijah, ki so mi čisto nepoznane. To pa je tako strašljivo! Lažje se je pritoževati doma s kavča! Lažje se je oklepati starih ran, kot jih pozdraviti!

Kako dobro je biti skozi ranjen! Ne rabim se postavljati zase! Ne rabim sijati! Ne rabim se potruditi zase in kaj spremeniti! Ne rabim stopiti naprej! Stare rane so dobre. Sploh odprte. Če bi se slučajno želele pozdraviti in zaceliti, jih še malo podrezam, da se spet razbolijo. Tako sem navezana na preteklost in bolečino!

Priznam. Dala bom papirje za razvezo naprej. Pripravljena sem. nočem več živeti v tej bedi navezanosti na trpljenje, bolečine, prizadetosti.

To se je zgodilo. Super. Zdaj pa to spuščam. Ne definira me več. Lahko spustim. Lahko dopustim, da se stare rane pozdravijo. Lahko zaključim vse bolečine. Lahko si dovolim zdravljenje. Ne vem še točno kako, ampak sem pripravljena. Dovolim si, da se navezanost na preteklost razrahlja. Pripravljena sem stopiti naprej. Pripravljena sem zares živeti.

Karkoli pride na površje, samo dovolim, da odide. Samo spustim. Ne potegne me več vrtinec bolečine vase. Ne bo se več hranil z mojimi bolečinami. Mimo so. Zdaj ustvarjam prihodnost kot si jo želim. Ljubeče. V tem trenutku.

Ljubek srečen srčkan razigran vesel jasen živahen blažen nagajiv srčen dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si, da si cel-a in pozdravljen-a. Vredna-vreden si, da si to, kdo si! Nisi tvoja preteklost. Nisi stare bolečine. Zdaj to odslovimo in se sprostimo v srečno življenje. Zdaj. Spustimo bolečo preteklost, ustvarjajmo kaj drugačnega (ljubšega).

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni valjak - Vrijeme ljubavi / Kada me dotakne ... https://youtu.be/Ge0wbxW4uGg

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 25. oktober 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 298. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Preveč strahopetna, da bi se izpostavljala!!!

Poslušam svoje srce: Preveč strahopetna, da bi se izpostavljala!!!:  Želela sem se tako prilagajati! Želela sem biti tako pridna! Želela sem si tako biti sprejeta in da bi me imeli radi! Vse sem poskenirala ž...

❤️ Listen to your heart! ❤️ Nurture light!

Meditation 💜 ACIM Lesson 298 (15 minutes)

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj!

Preveč strahopetna, da bi se izpostavljala!!!

 Želela sem se tako prilagajati! Želela sem biti tako pridna! Želela sem si tako biti sprejeta in da bi me imeli radi! Vse sem poskenirala že prej, da bi ugotovila, kako jim lahko ugodim. Bila sem nekonfliktna. Pod površjem pa sem nosila zamero in zagrenjenost, ker sem čutila, da to nihče ni zares cenil. Niso videli, kako se dajem. Sploh niso cenili tega!

Na koncu pa sem si še mislila, da je z mano kaj narobe!

Vse sem naredila, da bi bilo vse čimbolj zglajeno! Sproti sem sledila novim namigom in navodilom, kako pa sem še lahko malo bolj pridna in prilagodljiva!

Vsem šefom, predvsem mami, atiju in sestri, pa tudi sorodnikom – res hvala!

Mislila sem, da sem čisto neustrezna! Mislila sem, da so oni avtoriteta nad mano, kdo moram biti in kaj moram delati! Mislila sem, da če se bom še malo spremenila in še malo bolj prilagodila, da me pa bodo potem sprejemali in me imeli radi. Ali mi bili vsaj naklonjeni!

V sebi sem se počutila gnilo. Nikoli nisem mogla narediti ali biti dovolj.

Že po naravi sem prijazna oseba. Ampak nič ni pomagalo.

Vse dokler nisem spremenila zornega kota. Sem jaz tu zato, da druge osrečujem?! Sem tu zato, da občutijo trenutek radosti, ko stojim na trepalnicah in potem spet padejo v svoje naravno zagrenjenost stanje?!

Tu sem, da živim pristno! Tu sem, da živim srečno. Če to ni njihova izbira, jaz ne morem narediti nič!

Utrdili smo te lekcije! Stežka! Saj nič ni več pomagalo, kar sem naredila! Potem pa mi je bilo dovolj!

Ni res, da nisem dovolj! Ni res, da sem slaba! Ni res, da moja pristna narava že zdaj ne sme sijati! Ni res, da se moram spreminjati, da sem vredna ljubezni in radosti in sreče! Ni res! Vredna sem že najboljšega zdaj. Ni res, da moram biti ne vem kaj ali imeti ne vem kaj, da sem potem vredna ljubezni, sreče in sprejemanja!

Ampak svojo potrditev sem iskala v drugih! Tam pa je ni bilo! Ker je v mojem srcu! že zdaj sem čudovita taka kot sem. Če se želim širiti, prav. Če pa ostanem do konca življenja to, kdo sem zdaj, sem že zdaj čudovita!

Hvaležna sem vsem, ki so mi pomagali, da sem končno ugotovila, da je najpomembnejše na svetu, da sem pristna. Hvaležna sem vsem, da zdaj pa vem zagotovo, da je moja pot slediti svojemu srcu! Nisem odgovorna za srečo nikogar. Odrasli so. Lahko spremenijo svoje življenje, če želijo. Sem pa odgovorna zase, da odidem stran, če me kdo želi potegniti v igro vlog. Vse, kar ni ljubezen, naj odide zdaj.

Dovolj se imam rada, da se želim počutiti dobro! Dovolj se imam rada, da izbiram srečo!

(Vem, da so moje pretekle ugajane (prilagajane, kameleonske, zatajevalne) tehnike čisti izraz pomankanja lastne vrednosti in ljubezni do sebe. Ampak kako bi se to naučila, če ne bi dala vseh teh »zanimivih situacij« skozi! Mislim, da zdaj vem. Mislim, da sem to utrdila tako močno, da ne morem nikoli več pozabiti. Vsaj upam! Hecam se! Nikoli ne bom pozabila!)

Ljubek srečen igriv radosten srčkan pristen dan!




🌷 P.S.: Svobodna sem. ti pa tudi! Kaj izbiraš danes?! Jaz vem, da izbiram hoditi po svoji srčni poti. Jaz vsem, da izbiram pristnost. Jaz sem prepričana, da izbiram še malo več sreče! Ljubezen se občuti dobro!

Nisem imela jajc, da bi se postavila zase! Zdaj pa imam jeklena! Imam deset jajc! Pa še trgovine so odprte, če jih rabim več!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Irving Aaronson - Lets Misbehave - 1928 Cole Porter Collection Version ... https://youtu.be/JctNtRfHRLU

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 24. oktober 2021

Poslušam svoje srce: Ogromno spodbude za pristnost!

Poslušam svoje srce: Ogromno spodbude za pristnost!: Kaj ste opazili, da pridnost več ne pomaga?! Ne glede, kako se trudim, ne morem zadovoljiti vseh! Pa tako sem se trudila na vse moči! Vedno ...

☕ Espresso for soul 💜 Cherish your life!

Meditation 💜 ACIM Lesson 297 (15 minutes)

🌍Soul journey❤️ Bliss by the sea part 1 ... beautiful mother Earth...

Poslušam svoje srce: SKUPNA radostna rast!

Poslušam svoje srce: SKUPNA radostna rast!:  Samo nekaj! Danes pojem slavo vsem bivšim partnerjem! Saj ne, da jih je veliko! No, pa če tudi bi jih bilo! Kako sem hvaležna, da so bivši!...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 297. lekcija I (15 minut)

SKUPNA radostna rast!

 Samo nekaj! Danes pojem slavo vsem bivšim partnerjem! Saj ne, da jih je veliko! No, pa če tudi bi jih bilo! Kako sem hvaležna, da so bivši! Danes praznujem to!

Veliko časa sem se spraševala, če sem naredila prav, da sem odšla iz razmerja. Sploh, ker sva imela otroka skupaj. Še ga imava. In še vedno je čudovit oče najinemu otroku!

Ampak sem tako srečna, da ne rabim več prenašati njegovih muh kot partnerica. Prav srečna sem! koliko energije sem potrošila za čisto brezveze, ko sem želela, da bi si ustvarila bližino. Sveti prostor v partnerstvu. Pa je bil preveč trmast in še vedno je. še zdaj bi izgubljala čas, če bi bila v tem odnosu.

Vem, da se sliši kruto. Ampak zdaj ima sin vsaj srečno mamo in očeta, čeprav sva narazen. Super se razumeva kot starša in sva še vedno prijatelja. Ampak kot partner pa ni bil pravi.

Ne bom se šla teh neumnosti, da spreminjam karmo, če ostanem in se dvigne in to spremeni ves odnos. Včasih pač ne gre. Zakaj bi učila svinjo peti. Jaz bi se mučila in svinja tudi. Ne gre. Pa še kako sem poskušala!

Včasih so odnosi, ki jim  rok trajanja poteče. Prav je tako! Zakaj bi trpela v odnosu?! To bi naj bilo zavetje ljubezni. Ljubezen pa ne boli. Ljubezen se občuti fantastično! V ljubezni prevladuje radostna rast – skupaj!

(Pa še to! Vsem, ki se mi pritožujejo zaradi partnerja. Sami so si ga izbrali. Niso ga dobili v preddogovrjeni poroki ali so jim ga kupili starši. Zato se mi niti malo ne smilijo. Bodi odgovoren-odgovorna in se pogovori z njim in pogumna-pogumen, da izstopiš, če se ne da nič rešiti.)

Res pa je, da sem imela čisto drugačna merila v dvajsetih za partnerja, kot jih imam zdaj.

Niti malo se ne počutim krivo, ker sva končala odnos, tudi, če sva bila starša. Niti malo me ni sram. Vem, da sem naredila vse, kar sem zmogla in vedela, da bi uspelo. Pa ni. Ene rastline pač niso trajnice! Ali pa se posušijo! Ne moreš jih oživeti! Zato sem neskončno hvaležna svojim bivšim partnerjem, da so bivši! Tako z veseljem so mi pokazali, kaj pa si ne želim in me razsvetlili, kaj pa si želim! Hvala vam, res!

Ustvarjaj si čudovit odnos z ljubim. Vsak daje sto odstotkov, kot bi rekel dr. Phil. Cenita drug drugega. Jaz pa vem, da sem raje sama zdrava, kot bolna v odnosu. Ampak zaupam, da me pravi partner že išče. Zaupam, da se vse zgodi ob točno pravem času. Vmes pa sem vseeno srečna.

Ljubek srečen igriv ljubeč cartan dan!



🌷 P.S.: Izbiraj več in več sreče. Bodi pristen-pristna. To je tvoje največje darilo vesolju! To je tvoje poslanstvo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mi2 - Moja teta Estera ... https://youtu.be/6ZMyP6E4xrc

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !