sobota, 12. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Peace from within!

Poslušam svoje srce: Čisto lahko je biti srečna-srečen!!!

Poslušam svoje srce: Čisto lahko je biti srečna-srečen!!!:  Kako je življenje lepo! Včasih to komaj vidim za nazaj! Ampak tudi današnji dan cenim! Bolj kot sem hvaležna , bolj rada se imam in bolj se...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Mir od znotraj!

Čisto lahko je biti srečna-srečen!!!


 Kako je življenje lepo! Včasih to komaj vidim za nazaj! Ampak tudi današnji dan cenim! Bolj kot sem hvaležna, bolj rada se imam in bolj se mi svet odpira s čudovitimi presenečenji. Vse teče bolj lahkotno in razigrano zabavno!

Rada imam zabavno! Rada imam lahkotno! Rada imam linijo najmanjšega upora!

Kako precenjeno je trpljenje, mučenje, stiskanje in siljenje. In vse ostale neumnosti.

Sem za resnična čustva. Če se počutim žalostno, sem žalostna. Dovoljujem, da to občutim. Čeprav sem se izogibala na veliko vsem svojim čustvom. Po navadi sem si raje vzela kaj iz hladilnika ali prigrizek, da sem otopela čutenja. Ampak dolgoročno to ni rešitev, ker čustva vedno znova iščejo pot na plano. Potem pa, ko so obsijana s svetlobo, izgubijo svojo moč. Zato mi pomaga pisanje. Priznam si, kaj čutim, in potem lahko spet zaživim harmonično. Dobro se razumem in sem si najboljša prijateljica.

Nikoli pa še ni mi prineslo kaj dobrega vstajanje v čustvu žalosti, trpljenju in obupu! Samo bolj lepljiva sem postala za vse take nizke vibracije! To je čisto strahopetno! Postaja tako domače, da že malo sreče postane prava drzna nepredvidljiva pustolovščina!

Kaj če se komu nasmehnem! Potem pa se mi nasmehne nazaj!!! Pa to je cela drama, kaj lahko vse nastane iz tega! Zato se raje oklepam žalosti. (Domače in poznano, a ne tako prijetno!) Pa se je ne več! Dovolj je bilo! Dovolj je bilo tudi nemoči! Vedno lahko naredim nekaj! Lahko se vsaj nasmehnem! Potem je že drugi občutek! Kot bi sonce vzšlo od znotraj navzven! Kot bi iz srca svetila posebna svetloba radosti in sreče!

Vztrajanje v zagrenjenosti in ostalih neumnostih je strahopetno! Za sledenju svojemu srcu že moraš biti malo pogumen-pogumna! Kaj pa, če mi tako preplavi življenje sreča, da si želim potem še več! Pridi! Moja vrata so ti odprta!

Samo želela sem ti povedati, da so negativne težke vibracije precenjene. Tako kot zagrenjenost ni inteligentna. Lahko se pomaknemo nad to. Lahko izbiramo s srcem. Lahko izberemo danes eno stvar, da se počutimo boljše!??!! Seveda lahko!

Pa kako naj sploh bom v nizkih vibracijah, če danes pišem v postelji, pijem kavo in sonce tako čarobno lepo vzhaja!?! Pa saj ne morem biti manj kot srečna! Tako lahko je biti srčen-srečna! Zdaj to gradim in tkem bolj in bolj v svoje življenje! (Zdaj si zares pletem šal! To pa je taka sreča! Kaj pa tebe veseli?? Danes to udejanji!)

Kaj boš izbral-a danes?! Izbiraj pametno! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen nagajiv radosten strasten igriv zabaven srčkan mavričen dan!



🌷 P.S.: Vse je Ljubezen! Tudi nižja čustva so Ljubezen, ker postanejo tako neznosna, da si potem prav želimo ven!

(Kot bi nas Ljubezen rahlo ošvrknila: »Hej, oddaljuješ se od mene, pridi nazaj! Pridi na sončno stran!«)

Lahko pa že prej naredimo nekaj, da se počutimo boljše! Kaj je tvoja izbira!!??? Izbiraj s srcem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 11. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ We are free!

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! All ALL my shoes!

Poslušam svoje srce: Tvoja energija je pomembna!!!

Poslušam svoje srce: Tvoja energija je pomembna!!!: Zdaj je čas proslavljanja ! Kaj sem si vedno želela narediti, pa sem odlašala?! Zdaj je čas, da dam to za prioriteto! Zdaj je čas, da se zav...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Svobodni smo!

Tvoja energija je pomembna!!!

Zdaj je čas proslavljanja! Kaj sem si vedno želela narediti, pa sem odlašala?! Zdaj je čas, da dam to za prioriteto! Zdaj je čas, da se zavedam in uresničujem svoje želje. Male in velike! Vse, kar je v moji moči, da se počutim dobro!

Čas je, da Ljubezen -Luč začne zmagovati! Kako naj zmaguje, če jaz najprej nisem srečna! Kako naj širim Ljubezen, če je najprej ne prebudim v svojem srcu!?

Zato je tako pomembno izbirati srečo! Ustvarjam si najbolj praznično in čudovito in domače vzdušje, kar lahko!

Zdaj je čas, da živim najboljše, kar lahko!

Zdaj je čas – bolj kot kdaj koli – da namenim prav čas za iskanje kreativnih poti dviganja vibracije!

Ne dajem svoje energije neumnostim, ki nam jih želijo vsiliti! Ne dajem svoje energije ustvarjanju še večjega kaosa! Ne dam niti pikico energije temu sranju!!! Ne dam!

Moja energija je moja! Želim jo usmeriti v srečo, ljube, ustvarjalnost, čudovit udoben dom, pristnost!!! To pa lahko dobi mojo energijo! Temu pa jo z veseljem namenjam! Bolj kot usmerjam svojo energijo, bolj raste!

Zdaj se odklapljam od vseh programov, naročnin, pranja možganov, obsevanja, mikro-valovanja… in ostalih neumnosti, ki niso Ljubezen!

Vse, kar je Ljubezen, dobrodošlo v mojem svetu! Vrata so ti na strežaj odprta! Vse ostalo pa adijo! Ni več prostora v mojem srcu, domu ali telesu, možganih! Nikjer! Ne dajem ti več moči nad mano! Odidi! Zdaj! Moj dom, telo, srce, možgani, duša so domovanje Ljubezni! Za vse ostalo je zaklenjeno in ni dobrodošlo!

Zdaj pa dajem energijo lepemu, harmoniji, miru, ljubezni, radosti, sreči, pristnosti, prijateljstvu, toplini, ustvarjalnosti, blaginji, hvaležnosti, sočutju, domačnosti. To so moje energije v katerih se počutim fantastično! In seveda dajem prednost zabavnosti in lahkotnosti! Zdaj je dan veselja, radosti in smeha! To izbiram!

Kam namenjaš svojo energijo? Čemu namenjaš pozornost? Pa si res želiš tega še več v svojem življenju?! Če da, potem se definitivno še bolj osredotoči na to! Če ne, pa preusmeri svoj tok misli! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen igriv radosten poln zabaven jasen vesel razigran mavričen zlat bleščeč dan!



🌷 P.S.: Tvoja izbira je pomembna! Tvoja energija je pomembna. Kam jo usmerjaš? K belim ali črnim?! K strahu ali Ljubezni! Samo ti dve možnosti sta! Upam, da izbiraš Ljubezen!!! Prispevaj k Ljubezni!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 10. marec 2022

✨ Affirmations 💛 I enjoy being myself!

Poslušam svoje srce: Ne me farbat!!!

Poslušam svoje srce: Ne me farbat!!!: Zanimivo, da mi je zanimivo! Zdaj pletem! Kako hitro so se roke same spomnile, kako to gre. Že dolgo nisem pletla. Kot najstnica sem si sple...

✨ AFIRMACIJE 💛 Uživam v tem, kdo sem!

Ne me farbat!!!

Zanimivo, da mi je zanimivo! Zdaj pletem! Kako hitro so se roke same spomnile, kako to gre. Že dolgo nisem pletla. Kot najstnica sem si spletla pulover in šal.  Potem pa sem pustila to kariero! Je pa tako puhasto mehka volna, da se ji ne morem upreti. Prijateljica mi jo je podarila. Zdaj pa tako uživam! Kdo bi si mislil! Ni lepšega kot za vikend plesti šal! Tako lepo vanilija zlato črtast je! pravi užitek! Zares! Kdo bi si mislil, da je pletenje tako podcenjeno!?! To je ja pravi užitek in sprostitev!

Zdaj pa nekaj o moji temi. Pasivnostjo. Če me nekam kdorkoli ali karkoli tišči in potiska, zategnem ročno zavoro in se ne premaknem! Kot bi odvrgla tonske betonske temelje! Nič me ne more premakniti! Ampak vseeno mi pa to pomeni nemoč! Pomeni mi tudi obup. Pomeni pa mi tudi vdajo. Pomeni pa mi tudi upor. Vse to skupaj ni dobra kombinacija! Po taki mešanici mi je po navadi slabo!

Kaj pa, če sem svobodna?!

Kaj pa če grem v smer, ki pa mi ugaja?!

Kaj pa če ob ukrepanju – navdihnjeni pozitivni akciji – občutim moč!!?!

Kaj če bi vedno na glas ponovila – ali vsaj na tiho – naj se resnica izkaže! Zdaj! Naj se pravici zadosti! Zdaj!

Že to je moja moč!

Moja največja moč pa je, da ostajam v srcu! srčnost je res največja moč, kar jo imam! Potem me ne morejo farbati, ker sem v resnici srca! To je moje zavetje! To je moja stabilnost! To je moja radost! To sem jaz! Srčnost je moja moč! Tvoja pa tudi! Torej, kam te vodi danes srce?!

Mene vodi srce zdaj naprej k pletenju! Res si ustvarjam lepše in lepše življenje.

Kaj je tvoja stara zgodba? Kaj pa bi bila nova zgodba?! Zdaj pa si jo pripoveduj, pleši jo, govori jo na glas, vadi jo v vizualizaciji, občuti jo, zaznaj jo, ceni jo, ko jo vidiš udejanjeno … sprejemam jo bolj in bolj v svoje srce. Ti si že zdaj sreča. Ti si že zdaj ljubezen! Sprejmi to svojo čudovitost! Živi novo zgodbo!

Ljubek srečen igriv mavričen zlat pisan nasmejan dan!



🌷 P.S.: Danes udejanjamo, kar si res želimo! Danes izbiramo s srcem! Zdaj! Močni kreatorji smo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 9. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Bloom from heart!

Poslušam svoje srce: Življenje je lepo!

Poslušam svoje srce: Življenje je lepo!: Zdaj je čas ustvarjanja nečesa novega . Zame pa je vsaj poslavljanje od starega ! Kako dobro se občuti zavreči stvari, ki jih več ne nosim. ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Razcvet iz srca!

Življenje je lepo!

Zdaj je čas ustvarjanja nečesa novega. Zame pa je vsaj poslavljanje od starega! Kako dobro se občuti zavreči stvari, ki jih več ne nosim. Kako dobro se občuti sprazniti predal in pustiti samo to, kar res potrebujem in mi je všeč!

Rada imam to poenostavljanje.

Pri vsem.

Rada imam enostavne rešitve.

Zanimivo pa mi je bilo pisati o prepričanjih. Kako se prepojijo v moje dneve, da nisem niti vedela! Potem pa je tako osvobajajoče, ko jih preoblikujem. Razsvetli me! Potem komaj imam pravi pogled!

Nikoli nisem bila napačna. Nikoli nisem bila ne dovolj!

Vedno sem bila dovolj. Vedno sem bila čisto celovita oseba!

To je pa bilo tako osvobajajoče spoznanje!

Moja milina, nežnost, sočutje, prijaznost, tihost, čuječnost, lahkotnost so bili vedno moji darovi! Ne šibke točke! Nič ni bilo z mano narobe, če se nisem mogla prilagoditi brezčutnemu, avtoritativnemu, hladnemu, zlobnemu, neosebnemu, brezsrčnemu sistemu! Ta sistem ni bil (in še vedno ni) zame. Moja srčnost je vedno želela več od samo dela, službe, prihodkov. Meni je mar! Meni je mar, kako se ljudje počutijo, da je vse pošteno in opravljeno s srcem. Rada sem predana temu, kar delam. Meni je zares mar!

Zdaj odpuščam vsem, ki so želeli od mene, da sem nekaj, kar nisem. Zdaj odpuščam sebi, da sem se po najboljših močeh trudila, da bi spadala v ta sistem. Zdaj odpuščam šoli, vzgoji, staršem, prednikom, družbi, medijem, sorodnikom, bivšim partnerjem, prijateljicam in vsem drugim, ker so me učili biti nemoteč vodljiv poslušen del sistema. Zdaj pa se tega osvobajam. Poslušam bolj svoje srce kot vse: moram in res moram in to bi zares bilo dobro zate in to pa čisto zares moraš!

Moje srce je moj vodnik. Moja srčnost je moja vrlina – to je moja moč! Ustvarjam si svet, v katerem se počutim odlično! Vse poteka z lahkoto in radostjo. Vse je moja radostna rast.

Zdaj poenostavljam. Če ni v harmoniji z mojim srcem, mi ni treba nič. Pristnost šteje. Sreča šteje. Mislim, da je trpljenje, mučenje, trud, zagrenjenost, vztrajanje, potiskanje, pritiskanje, izsiljevanje, siljenje, zdržanje še malo, potrpljenje in vse te ostale neumnosti – zares precenjeno! Vedno izberem srečo nad vsem tem! Vedno izberem srečo raje, kot vse te neumnosti!

Super, da sem svobodno bitje, da lahko izbiram s svojim srcem! To je moja moč!

Danes poenostavljam še bolj! Ali je __________ v harmoniji z mojim srcem? Če ni, gladko preskočim. Če pa je, se posvetim temu z vsem svojim srcem. Ljubim z vsem srcem!

Danes izbiram, da je čudovit dan!

Kaj pa ti izbiraš? Dobro veš, da si svobodno bitje! Se še moraš malo mučiti in trpeti, da si pripravljen-a izbrati srečo?!? Zakaj!!!???!!!

Lahko smo srečni, ne glede na vse!

Izbira pa je vedno tvoja!

Ljubek srečen nagajivo lep dan poln smeha in radosti in iskric v očeh!



🌷 P.S.: Želim ti, da bi zares užival-a in užil-a ta dan na polno! To je tvoj dan! Razcveti se! Poenostavi. Pomembne stvari so preproste! Močni kreatorji smo! Osredotoči se! Življenje je lepo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 8. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Heart song!

Poslušam svoje srce: Moč pisane strasti!!!

Poslušam svoje srce: Moč pisane strasti!!!: Zakaj imam toliko stvari okoli sebe?! Šele zdaj, ko si jih pospravljam vem, kako me omejujejo. Res pa je, da sem našla čudovito kapico, za ...

Moč pisane strasti!!!

Zakaj imam toliko stvari okoli sebe?! Šele zdaj, ko si jih pospravljam vem, kako me omejujejo. Res pa je, da sem našla čudovito kapico, za katero sem mislila, da sem jo izgubila! Kako pa me je to razveselilo! Drugače pa!

Stvari. Veliko stvari. Veliko oblačil. Vem, da jih ne rabim toliko. Zares. So pa mi v veselje.

Nekaj jih bom podarila. Tudi čevljev. Priznam, da obožujem čevlje! Zares! To pa je moje veselje! Bolj so divji, bolj so mi všeč! Skoraj enako kot pri oblačilih.

Saj so mi všeč nevtralen barve, ampak najbolj zažarim v kričečih divjih barvah! To so moji odtenki. Zdaj si lahko priznam. Zdaj se lahko lepo oblačim in to mi je veselje! To je moja ustvarjalnost! Obožuje lepo oblačenje in vse kombinacije harmonije in kontrasta! To mi je prava pot raziskovanja in radosti! Zanimivo, kako globoko lahko grem tudi v smislu oblačenja. Vem pa, da je vedno udobje pred lepoto! Za nič nočem več trpeti! Dovolj je bilo! Sploh pa ne za lepo oblačenje! Ali celo čevlje! Podarila bom nekaj čevljev s pretirano visoko peto! Čas je! Čas je za udobje!

Prav osvobajajoče je podarjati stvari. Nekomu pa bodo mogoče zaklad! Nekomu pa bodo mogoče v veselje. Tako kot so meni bile, dokler nisem sprejela drugega načina življenja.

Rada imam svoj osebni stil. Rada ga razvijam. Rada eksperimentiram. Seveda z barvami in slogi. Imela sem eno dolgo sivo obleko, ki je oprijeta. Tako me objame. Nikoli nisem pričakovala, da jo bom tako rada nosila! Pomembno mi je, da je iz naravnega materiala. Tako lepo se prileže, kot bi me zavila v najbolj prijetno kociko in me nežno grela. Prav rada jo imam! Zdaj sem si še kupila eno podobno, ko vem, kaj mi odgovarja.

Zanimivo pa je, da mi črna barva ne pristaja in je ne nosim rada. Imam eno obleko, ki je lepa in udobna. Ampak je črna. Zato jo komaj kdaj izberem za obleči. Vedno izberem živo roza namesto sivin ali črnin. To so moje barve. Pisano. Živo roza. Rumeno. Rada imam vse, kar je povezano z oblačenjem. Rada se potrudim in se lepo uredim.

Zdaj je moj čas.

Zdaj je tvoj čas.

Kaj je tvoja strast!? Danes jo udejanjaj. Ne čakajmo več na nič! Zdaj je naša pomlad notranjega razcveta srca! To je pomembno! Stoj in bodi in ostajaj v svojem srcu!

Ljubek pisan cvetoč radosten nagajiv srčkan dan!



🌷 P.S.: Življenje je pravljica, ki jo lahko zdaj živiš. Izpolni si srečen konec. Zdaj živi srečno! Pozabi na konce! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Srčna pesem!

ponedeljek, 7. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Accept your beauty!

Poslušam svoje srce: Pa ja ne bomo verjeli TEMU!!!!????!!!!

Poslušam svoje srce: Pa ja ne bomo verjeli TEMU!!!!????!!!!: Kaj mi pa misli vse govorijo! Prav tečne so že. Zlajnane! Pa ne kje, da vsemu verjamem! Pa ne kje, da zaupam temu kolesju neskončnega mletja...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sprejmi svojo lepoto!

Pa ja ne bomo verjeli TEMU!!!!????!!!!

Kaj mi pa misli vse govorijo! Prav tečne so že. Zlajnane! Pa ne kje, da vsemu verjamem! Pa ne kje, da zaupam temu kolesju neskončnega mletja neumnosti! Uspeh je, če se jih sploh zavedam!

Skozi mi nekaj dramatizirajo in delajo stvari najslabše. Še če bi rekla, da sem zavita v vato in mi je prijetno in udobno, bi kaj našle! Malo jih imam dovolj! No! Dovolj jih imam! Da bi te neumnosti vodile moje življenje! Kar naenkrat me oblije strah, tesnobnost, nervoza, nelagodje, otožnost, samo zato, ker sem verjela in zaupala neki naključni misli, ki je šla mimo mene brez filtra in mi zdaj kroji življenje. No najprej dan. Ali najprej razpoloženje v dnevu! Kakšna svinjarija!

Predstavljam si mušico, kako mi preletava okoli glave! Moje misli pa naredijo tako dramo iz tega, kot da grozi konec sveta! Vse slabo mi tako povečajo s povečevalnim steklom, da je videti grozljivo! Kot da me na pada vesoljska ladja iz sovražnega planeta, ko pa je v resnici mušica! Če ne ozaveščam sproti misli, še kje vse to verjamem!

Vem, da je v mojem svetu več dobrega kot slabega!

Vem, da si ustvarjam čudovito življenje, ki mi je zares všeč!

Vem, da ljubim ta dan!

Vem, da se dobro počutim v svoji koži.

Zaupam, da je vse dobro.

Moje misli, če sploh so moje, pa kar meljejo nekaj po svoje. Ampak zato še mi jih ni treba poslušati, ali jim verjeti, ali jim zaupati. Samo neumno klepetanje je, ki me želi spraviti v dramo ali v nižje vibracije. Zato se jim samo smejim. Ozaveščam jih in spregledam skozi njih. V resnici nimajo kaj pametnega ali resničnega povedati. Kajti resnično se občuti dobro. Je v harmoniji z mojim srcem. To se občuti fantastično!

Ati je vedno govoril: »Če nimaš kaj pametnega povedati, bodi raje tiho.«

Če že svojih (ali vsiljenih tujih) misli ne morem utišati, pa jih vsaj ne jemljem resno. Jaz vozim in sedim za volanom, ne moje misli. Usmerjam jih v zaželeno smer. Izbiram več in več sreče. (Pa ja ne bom verjela vsemu!?! Dvom je dober! Občutek, da nekaj ni vredu, je dober! Zato, ker nekaj ni vredu! Zato, ker nekaj smrdi!!! Naj se resnica razkrije! Zdaj!!!)

Kaj od misli, ki jih mislimo, je sploh res?! Danes se zavedajmo čim več misli. So sploh naše? Nam služijo?! Čas je, da jim spakiramo kovček in jih odslovimo. Tu niso več dobrodošle. Čas je, da ta plevel izpulimo s koreninami in nasadimo vrt poln dišečih in opojnih barvitih vrtnic. Močni kreatorji smo! Ne sprejemajmo več plevela – sranja v naš čudovit vrt! Vredni smo boljšega! Imamo svobodno voljo! Negujmo vrtnice našega srca, da polno zacvetijo!

Lel srčkan nagajivo pristen dišeč blažen ljubek srčen dan!



🌷 P.S.: Vredni smo dobrega življenja! Zdaj to ustvarjajmo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 6. marec 2022

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Croatia - Rijeka: Zara and street style...

❤️ Follow your heart! ❤️ Allow Love!

Poslušam svoje srce: Kaj si se naučil-a iz vsega tega?!

Poslušam svoje srce: Kaj si se naučil-a iz vsega tega?!: Uspelo mi je malo brati, pred spanjem. Samo pisanje še uvedem! Kaj sem se naučila iz vsega tega? Kje je lekcija zame?! Lahko se bolj zab...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Dovoli Ljubezen!

Kaj si se naučil-a iz vsega tega?!

Uspelo mi je malo brati, pred spanjem. Samo pisanje še uvedem!

Kaj sem se naučila iz vsega tega? Kje je lekcija zame?!

Lahko se bolj zabavam ob vsem! Lahko ne jemljem vsega tako resno! Saj (še) ni konec sveta!

Zaupam, da bo vse dobro! Dokler še ni dobro, še ni konec! Tako enostavno je!

Rada imam preproste stvari. Srečo. Kavo. Svečke. Prijaznost. Lepoto. Sončne vzhode. Tišino. Naravo. Radostno rast. Rože. Barve. Iskrenost. Lepa oblačila. Pisanje. Udobje doma. Sprehode.

Zakaj bi bilo preprosto in enostavno precenjeno?!

To je največja vrlina in moč!

Tako preprosto je, kot vprašanje: »Kaj si želim imeti prav ali biti srečna?!«

Vedno si želim imeti prav! Saj ne! Bolj na začetku, potem pa me mine! Vedno si želim izbirati srečo!

Sem za preprostost, lahkotnost, pot najmanjšega upora, nežnost, ubranost, harmonijo, srčnost.

Berem knjigo Sence pred zoro – kako skozi najtemnejša obdobja najti svetlobo ljubezni do sebe – od Teal Swan. Tam je najbolj pomembno vprašanje, ki si ga lahko vedno zastavimo: »Kaj bi naredila oseba, ki bi se imela rada?«

Seveda se ne bi na zobe metala, če lahko naredim karkoli neboleče! Vse je lahko neboleče! Vse je lahko lahkotno! Zaupam v to!

Zaupam pa tudi v nove začetke! Tko kot sonce vzide vsak dan, tako lahko začnem na novo! Zdaj!

Ljubek srečen zaupljiv stabilen igriv radosten nagajiv živahen razigran zabaven dan!




🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja! Zdaj! Vreden si dobrega življenja! Zdaj! Sprejmimo to zdaj v naše srce! Vredni smo dobrega življenja! Mi vsi! Zdaj je naš čas ustvarjanja dobrega življenja! Sledi svoji srčni poti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !