četrtek, 10. marec 2022

Ne me farbat!!!

Zanimivo, da mi je zanimivo! Zdaj pletem! Kako hitro so se roke same spomnile, kako to gre. Že dolgo nisem pletla. Kot najstnica sem si spletla pulover in šal.  Potem pa sem pustila to kariero! Je pa tako puhasto mehka volna, da se ji ne morem upreti. Prijateljica mi jo je podarila. Zdaj pa tako uživam! Kdo bi si mislil! Ni lepšega kot za vikend plesti šal! Tako lepo vanilija zlato črtast je! pravi užitek! Zares! Kdo bi si mislil, da je pletenje tako podcenjeno!?! To je ja pravi užitek in sprostitev!

Zdaj pa nekaj o moji temi. Pasivnostjo. Če me nekam kdorkoli ali karkoli tišči in potiska, zategnem ročno zavoro in se ne premaknem! Kot bi odvrgla tonske betonske temelje! Nič me ne more premakniti! Ampak vseeno mi pa to pomeni nemoč! Pomeni mi tudi obup. Pomeni pa mi tudi vdajo. Pomeni pa mi tudi upor. Vse to skupaj ni dobra kombinacija! Po taki mešanici mi je po navadi slabo!

Kaj pa, če sem svobodna?!

Kaj pa če grem v smer, ki pa mi ugaja?!

Kaj pa če ob ukrepanju – navdihnjeni pozitivni akciji – občutim moč!!?!

Kaj če bi vedno na glas ponovila – ali vsaj na tiho – naj se resnica izkaže! Zdaj! Naj se pravici zadosti! Zdaj!

Že to je moja moč!

Moja največja moč pa je, da ostajam v srcu! srčnost je res največja moč, kar jo imam! Potem me ne morejo farbati, ker sem v resnici srca! To je moje zavetje! To je moja stabilnost! To je moja radost! To sem jaz! Srčnost je moja moč! Tvoja pa tudi! Torej, kam te vodi danes srce?!

Mene vodi srce zdaj naprej k pletenju! Res si ustvarjam lepše in lepše življenje.

Kaj je tvoja stara zgodba? Kaj pa bi bila nova zgodba?! Zdaj pa si jo pripoveduj, pleši jo, govori jo na glas, vadi jo v vizualizaciji, občuti jo, zaznaj jo, ceni jo, ko jo vidiš udejanjeno … sprejemam jo bolj in bolj v svoje srce. Ti si že zdaj sreča. Ti si že zdaj ljubezen! Sprejmi to svojo čudovitost! Živi novo zgodbo!

Ljubek srečen igriv mavričen zlat pisan nasmejan dan!



🌷 P.S.: Danes udejanjamo, kar si res želimo! Danes izbiramo s srcem! Zdaj! Močni kreatorji smo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar