četrtek, 5. december 2019

Poslušam svoje srce: Imam tako lepo udobno ljubko življenje

Poslušam svoje srce: Imam tako lepo udobno ljubko življenje: Pa zakaj je vedno tako, da ko se odločim, da sem srečna, da je potem res lažje biti srečna. Zakaj je tako, da ko se odločim, postanem kot ma...

Imam tako lepo udobno ljubko življenje

Pa zakaj je vedno tako, da ko se odločim, da sem srečna, da je potem res lažje biti srečna. Zakaj je tako, da ko se odločim, postanem kot magnet za dobre malenkosti?!

Torej bom danes magnet.

Če sem samo odločitev naprej, je to torej to.

Danes se odločam, da bom en procent bolj srečna! Danes se odločam, da bom srečnejša. In že zdaj sem!

Moja jutranja kavica. Ustvarjanje! Oblikovanje!

Pogrešam pa naravo.

Pa saj jo imam pred nosom!

Ravno prej so ptice preletele moj dom! Cela jata. Kako so bile lepe. Začelo se je svitati. Bile so tako lepe črne v primerjavi z rahlo svetlikajočim nebom. Samo nežno je bilo svetlo obarvano, zato so bile še lepše!

Rada imam ptice. Rada imam svoje lepo življenje! Rada ima polnost in pestrost tega, kdo sem. Vadim biti bolj pristna.

Zdaj pa nekaj.

Imam tako lepo udobno ljubko življenje.

Pa si ga res želim skozi tako preživeti?

Kaj pa pomikanje naprej? Kaj pa to, da ko imam neko idejo, da ji kar sledim, kot nora? Ali pa da sem tu pa tam, ali vedno, saj je vseeno, nora. Čudna. Živim po svoje.

Česa me je res strah? Zakaj še ne živim bolj polno? Se bojim izgubiti to, kar imam?

Kaj je moj največji strah?

Čudna in samosvoja tako sem. Torej mnenje drugih tako ne bi smelo šteti. Vseeno, če si mislijo, kar si mislijo, tako je malo čudna in je vedno bila. To je potem urejeno.

Se bojim izgube doma? Če pa je že moj! Se bojim izgube denarja? Vedno sem se znašla in se bom tudi zdaj.

Kaj pa je potem?

Ljubek sijoč pristen dan poln ljubezni in čarobnosti!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te res ljubi. Vsak dan bolj! Zaupaj!

sreda, 4. december 2019

Slovenia: Primorska - SEŽANSKI KRAS and MONTE ORSARIO - MEDVEDJAK ... 4...

Poslušam svoje srce: Pa tako je! Višji nivo!

Poslušam svoje srce: Pa tako je! Višji nivo!: Že zjutraj sem polna navdušenja! Pa še sploh prav oči nisem odprla! Zdaj vem nekaj, da boljše, kot se počutim, boljše se počutim in bol...

Pa tako je! Višji nivo!

Že zjutraj sem polna navdušenja! Pa še sploh prav oči nisem odprla!

Zdaj vem nekaj, da boljše, kot se počutim, boljše se počutim in boljše postaja. Vse okoli mene! In v meni! Kaj lahko samo živim to radost danes!?

Želim si živeti sovje sanje! Še bolj! V resnici jih živim!

Samo ne okoli praviti, ker potem te ljudje želijo hitro navzdol cukniti!

Pa saj mi je vseeno.

Bolj in bolj spoznavam, da imam jaz moč! Da res jaz odločam! In dobro je!

Nič ni odvisno od zunanjih okoliščin, ampak od odziva na njih.

Tisti, ki so tečni, in jaz sem tudi, kdaj ali kdaj, ali kadarkoli, tisti ljudje potrebujejo še več ljubezni! Kaj mislimo, da so brez vzroka tečni. Očitno se jim nekaj dogaja, očitno se se jim je nekaj dogajalo, kar jih je spravilo v to stanje. Samo sočutna sem.

Ampak to ni moja skrb! Seveda jih objamem in pocarkljam in potem živim po svoje najprej! Tako je! Čisto lahko zaupam! Želim si zaupati! In vedno bolj to izvajam, da je pogled na stvari pomemben, ne kar se dogaja. In zdaj pride zaupanje. Vse je zame. Čisto vse je zame. Tudi, da sem zdaj točno tu, kot sem, je zame. Tudi, da še nisem v prihodnosti, kjer sem še bolj izpopolnjena, je zame.

Pa zakaj si sploh želim kamorkoli naprej, če pa sem lahko izpopolnjena in srečna tukaj?

Kako sem lahko še bolj srečna? Kako sem lahko še bolj izpolnjena? Kako sem lahko še bolj pristna?

V resnici si vse želim samo zato, ker si želim teh občutkov. Jih lahko občutim že zdaj in se s tem osvobodim pričakovanj v prihodnosti. Karkoli si želim, je na poti k meni. Zaupam! Jaz pa se lahko vmes zabavam!

Tako je!

Kako lahko danes vnesem malo več poetičnosti v svoje lepo polno pristno izjemno ljubko življenje? Zdaj je čas, da sem harmonija s sabo. In to predvsem. In z vsem zunaj mene.

Res imam lepo življenje, čuj!

Sem lahko še ščepec bolj srečna? Seveda!

Zdaj si grem skuhati kavo, si narediti zajtrk in tako bom uživala, da se bo kadilo! Jupi, lepo življenje! Kako še le bo! Če je že zdaj taka pustolovščina!

Ljubek sijoč pristen srčkan uresničen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je vedno zate! Ali te osrečuje ali pa te dviga na višji nivo!

torek, 3. december 2019

Zakon privlačnosti: Metode kreiranja: Najbolj živo in Najbolj pristno

Poslušam svoje srce: Vam rečem! Vse je čarobnost!

Poslušam svoje srce: Vam rečem! Vse je čarobnost!: Hmmm! Danes   pa je dan poln opravkov! Samo lotim se jih po vrsti! Od najpomembnejšega naprej navzdol. Seveda z lahkotnostjo in radostjo. Vs...

Vam rečem! Vse je čarobnost!

Hmmm! Danes  pa je dan poln opravkov! Samo lotim se jih po vrsti! Od najpomembnejšega naprej navzdol. Seveda z lahkotnostjo in radostjo. Vse se da, če se hoče. In kar se mora ni težko. Lahko pa se pri tem zabavam! Ali se vsaj smehljam. Ali vsaj tu pa tam nasmehnem!

Včeraj sem bila na potovanju. Kako pomembno je, da pustimo vse v preteklosti. Kar je preteklost je z namenom preteklost. Vse je zame. Vse je v moje najvišje dobro! Zadovoljna sem.

Včasih nas preteklost izvoha. Kot bi že davno več ne kadili, pa bi še malo vonja ostalo v domu. Nič zato! Samo stopajmo naprej!

Kaj je pred nami?

Česa se lahko veselimo?

Kako rada imam svoje življenje. Nečakinja mi je obljubila, da mi bo naredila risbo iz morja, ki me bo vedno spominjala na morje! Kako lepo!

Prisrčno!

Res sem vse, kdo sem. vedno bolj!

In vedno bolj se razcvetam. Imam pa eno ljubezen, ki to razcvetanje delajo še lepšo! Seveda knjige! Spet imam eno novo! Iskala sem Neko drugo, pa je niso imeli! Našla pa me je ena druga, ki komaj čakam, da jo preberem! Imam toliko idej, kaj vse lahko in kaj bom! Zdaj pa začnem to živeti!

no, našli sva se v bukvarni! S to mojo knjigo! Če ste iz Maribora, definitivno priporočam obisk bukvarne, no saj drugje so tudi. Ampak tu je vzdušje tisto pravo. Zanimivi pogovori. Še bolj zanimive knjige. Res sem oboževalka tega! Res! Prav rada sem vse to! prav obožujem vse to! ljubim vsak košček tega lepega življenja! Zdaj!

No knjige pa so tista ljubezen, ki mi odpira obzorja! Odpira mi vse, kar sem in kdo sem. rada sem to, kdo sem, knjige me samo bolj spodbujajo k pristnosti!

Ljubek sijoč pristen angelsko lep sijajen bleščeč dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Čarobnost je vse okoli! Vam rečem!

ponedeljek, 2. december 2019

MEDITACIJA: Rada te imam

❤️ Like now!

Poslušam svoje srce: Naj se ona stvar dvigne na rožnat nivo, ne pa da v...

Poslušam svoje srce: Naj se ona stvar dvigne na rožnat nivo, ne pa da v...: Phhhh! Tako, pa je nov dan! pa vsak dan dobimo nove priložnosti, ampak jih zagrabimo, ali si ustvarjamo spet vse, kot je bilo. Saj...

Naj se ona stvar dvigne na rožnat nivo, ne pa da vse ostalo spuščam dol!

Phhhh!

Tako, pa je nov dan! pa vsak dan dobimo nove priložnosti, ampak jih zagrabimo, ali si ustvarjamo spet vse, kot je bilo.

Saj ni vse staro slabo. Samo staro je pač. Kaj če bi si upala danes narediti kaj novega? Kaj drastičnega.

Včasih se počutim, da se mi zgodi kaj nepričakovanega, kar si nisem želela in kar omahnem v spanec melanholični, nedejavnosti, otrpnem.

Kaj če bi namesto tega praznovala? Kaj če bi praznovala, da je spet prišlo sranje in da lahko z veseljem plešem po njem! zato, ker vem, da sem se še vedno izvlekla, tako se bom tudi zdaj!

Pa saj to ni zdaj cela cisterna tega, samo malo. Pa to malo mi je včasih težje. Ker še ni tako moteče, ampak je ravno toliko, da se nalaga!

Kaj lahko prosim neko drugo temo!

Toliko pa je dobrega v mojem življenju. In če je devet in devetdeset stvari dobrih in ena slaba. Kam gledam? Točno! V tisto eno! Zdaj pa se lahko sprostim. Ker če bom gledala v tisto eno, bo vse postalo bolj drekastih barv, tudi tisto, kar je prej bilo čisto dobro. kar je prej bilo čisto, lepo in rožnato.

Tega pa si ne želim. Naj se ona stvar dvigne na rožnat nivo, ne pa da vse ostalo spuščam dol!
Tako je!

Danes je očitno dan za rožnato barvo.

Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro!

Ker je!

Če pa še ni, pa še ni konec, in bo potem dobro. ampak v osnovi je dobro, ker se še je vedno vse dobro končalo! In ne samo dobro! odlično! Fantastično!

Zdaj pa grem magnet drugam postaviti, na rožnato stran, da me ne veleče več v črno-bele filme! Tako je!

Živo roza pa je tako moja najljubša barva in vedno je bila! Tako tudi danes! No, življenje je ljubezen. In življenje je navsezadnje tudi lepo! zakaj se ne bi danes igrali, ne glede, kje smo! Tako je! moje življenje je polnost in radost v vseh pogledih! Zaupam mu, da me res želi še bolj objeti z ljubeznijo! Vem, da me! Vem!

Ljubek srečen srčen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je lepo! Zdaj!

nedelja, 1. december 2019

❤️Na primer zdaj!

Kaj že živite svojo pravljico?

Pa to ne moreš verjeti!

Mislila sem, da se že počutim dobro!

Ampak zdaj!

Zdaj se počutim odlično! Kako me prepleta navdušenje, navdih! igrivost! Kako komaj čakam, da delam, kar ljubim in sem vse to, kdo sem.

V resnici ne čakam, ker že zdaj to delam! In kako sem navdušena! Pomaga pa čista malenkost! Da ne boste mislili, kaj me je tako navdušilo!

Ni nič materialnega ali od zunaj! Nisem zaljubljena! Sem zaljubljena v ta dan!

No!

Pisala sem, kaj cenim! Ta teden raziskujem prvi proces v zakonu privlačnosti! In tako me je navdušil! To pa je tako enostavno! Samo osredotočila sem se na eno stvar in pisala, zakaj jo cenim. Začela sem pri domu!

Vse sem napisala o njem, kako je čaroben! Obožujem to!


No, saj pišem vsak dan, kaj cenim v svojem življenju! Samo tako podrobno, pa se nisem osredotočala nikoli!

Vse to jaz pišem celih petnajst minut. Celo malo sem se mučila, kaj vse lahko najdem še v mojem domu, kar cenim. Potem pa napišem do konca. Zvoni, da je konec in nič! Nič kaj posebnega!
Potem pa seveda pišem še druge stvari! In ne morem verjeti, v kako stanje navdušenja me je dala ta vaja! Pa kako! Če pa je tako enostavna! Noro dobro! noro! in dobro! Res! Čisto sem navdušena! čisto sem v vseh pogledih izjemna! Kako zlahka sem dosegla tako vibracijo!

Res sem presenečena, da tako lahka vaja, tako mogočno deluje!

No, potem še je naprej navodilo, da naj se čez dan spomnimo na kaj, najdemo pozitivne stvari samo za nekaj sekund. Tako utrjujemo visoko vibracijo! Pa vseeno, na kar se osredotočamo. Ali je to malenkost. Še boljše je, če najdemo stvari, ki jih z lahkoto cenimo! Kako božansko!

Res deluje!

Res sem presenečena!

Saj ne morem verjeti, da bom kdaj tako navdušena, da pisanje tako pomaga. Ni vam niti treba pisati! samo v mislih razmišljate kaj cenite!

Zdaj pa ste vi na vrsti!

Uh, kako je to močno!

Ljubek srčkan sijoč pristen unikatno luban pisan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Kaj že živite svojo pravljico? Zakaj ne! Danes je vaš pravljični dan! in konci so dobri ali pa še ni konec!