ponedeljek, 2. december 2019

Naj se ona stvar dvigne na rožnat nivo, ne pa da vse ostalo spuščam dol!

Phhhh!

Tako, pa je nov dan! pa vsak dan dobimo nove priložnosti, ampak jih zagrabimo, ali si ustvarjamo spet vse, kot je bilo.

Saj ni vse staro slabo. Samo staro je pač. Kaj če bi si upala danes narediti kaj novega? Kaj drastičnega.

Včasih se počutim, da se mi zgodi kaj nepričakovanega, kar si nisem želela in kar omahnem v spanec melanholični, nedejavnosti, otrpnem.

Kaj če bi namesto tega praznovala? Kaj če bi praznovala, da je spet prišlo sranje in da lahko z veseljem plešem po njem! zato, ker vem, da sem se še vedno izvlekla, tako se bom tudi zdaj!

Pa saj to ni zdaj cela cisterna tega, samo malo. Pa to malo mi je včasih težje. Ker še ni tako moteče, ampak je ravno toliko, da se nalaga!

Kaj lahko prosim neko drugo temo!

Toliko pa je dobrega v mojem življenju. In če je devet in devetdeset stvari dobrih in ena slaba. Kam gledam? Točno! V tisto eno! Zdaj pa se lahko sprostim. Ker če bom gledala v tisto eno, bo vse postalo bolj drekastih barv, tudi tisto, kar je prej bilo čisto dobro. kar je prej bilo čisto, lepo in rožnato.

Tega pa si ne želim. Naj se ona stvar dvigne na rožnat nivo, ne pa da vse ostalo spuščam dol!
Tako je!

Danes je očitno dan za rožnato barvo.

Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro!

Ker je!

Če pa še ni, pa še ni konec, in bo potem dobro. ampak v osnovi je dobro, ker se še je vedno vse dobro končalo! In ne samo dobro! odlično! Fantastično!

Zdaj pa grem magnet drugam postaviti, na rožnato stran, da me ne veleče več v črno-bele filme! Tako je!

Živo roza pa je tako moja najljubša barva in vedno je bila! Tako tudi danes! No, življenje je ljubezen. In življenje je navsezadnje tudi lepo! zakaj se ne bi danes igrali, ne glede, kje smo! Tako je! moje življenje je polnost in radost v vseh pogledih! Zaupam mu, da me res želi še bolj objeti z ljubeznijo! Vem, da me! Vem!

Ljubek srečen srčen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je lepo! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar