sobota, 14. december 2019

Vadim Zeland: Transurfing in 78 Days - Day 14: Love yourself

Vadim Zeland: Transurfing v 78 dneh - 71. dan Polarizacija primerjave

Poslušam svoje srce: To pa bi bilo!

Poslušam svoje srce: To pa bi bilo!: Kako se stvari izjemno zanimivo odvijajo! Pa to je noro! ali noro dobro! saj ne vem! Ampak vedno je lahko noro dobro, če tako naredim! ...

To pa bi bilo!

Kako se stvari izjemno zanimivo odvijajo! Pa to je noro! ali noro dobro! saj ne vem! Ampak vedno je lahko noro dobro, če tako naredim!

Potem pa se sprašujem, kaj pa jaz sploh delam? Kaj ni moje delo, da sem uglašena s svojo dušo? Da sem na isti frekvenci!? In ta frekvenca je visoko. Vsi smo kot radiji, samo sprejemamo signale. Smo vsaj malo odprti za božansko? Za srečo? Za vse lepo, kar se pretaka skozi nas? za vse, kar se želi pretekati skozi nas?!

Čutim, da mi je kar težko biti v tišini, delati nič. Ali gledam kaj navdihujočega, ali ustvarjam ali karkoli, kuham, zraven poslušam nekaj, kar me dviguje. Kaj pa tišina? Kaj pa prostor, da se lahko naravnam? Kaj pa narava?

Mislim, da si bom dala več tega razkošja v svoje lepo življenje. Zdaj!

Cenim, da se spoznavam. Cenim, da si dovoljujem biti bolj in bolj pristna.

Danes je dan, ko sem lahko še bolj.

Moja naloga je samo, da sem srečna. To je to! in srečna sem, ko sem v sozvočju s svojo dušo. Kaj pa je moj kompas? Dobro ali slabo počutje.

Dobro – to! Na pravi poti sem!

Slabo – to! Signal, da se popravim, preusmerim na nekaj, kar mi vliva in daje veselje.

Kaj pa je to? kaj je moja čarobna škatla? Sigurno ne bom potegnila ven zajca kot čarovnik. Imam pa lahko nekaj stvari noter. Napisanih na listke.

Sprehod.

Ples.

Slikanje.

Povabim se na kavo.

Kaj pa čajnica? Tam že nekaj časa nisem bila!? To pa bi bilo! Hej, res imam lepo popolno sijajno življenje!

Kaj bi še bilo v magični škatli?

Pisanje. Po pisanju sem vedno dvignjena k miru, k ljubezni, k radosti, k zabavnosti.

Skuham si kaj dobrega. Ali spečem? Kaj če bi končno uporabila tisti recept za čokoladne piškote? Seveda!

Ljubek pristen sijoč srčkan super dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vse je čarobno!

petek, 13. december 2019

Vadim Zeland: Transurfing realnosti 2. stopnja - Šelestenje jutranjih zvezd

Fabulous Fashion Friday: Holiday Party Outfit Ideas - Timeless festive ...

Poslušam svoje srce: Ker sem rada v trenutku!

Poslušam svoje srce: Ker sem rada v trenutku!: Kaj smo že tukaj zdaj s temi vsemi stvarmi? Smo že v tem lepem decembru? Pustimo stvari! Koliko pomeni, da si za nekoga res vzamemo čas. Bre...

Ker sem rada v trenutku!

Kaj smo že tukaj zdaj s temi vsemi stvarmi? Smo že v tem lepem decembru? Pustimo stvari! Koliko pomeni, da si za nekoga res vzamemo čas. Brez neprestanega gledanja na telefon. Pa kaj, če piska! Naj piska! Zanimivo, da je narejene tako, da bomo vse vedeli tudi, če ga pogledamo čez pol ure doma. vse je na njem. vse ostane na njem. nič ne moremo prav zares ne zamuditi. Lahko pa zamudimo poglede v oči. Dotike. Tisto nevidno čarobno povezanost. Verjetno je ne čutite do telefona? Ali pač?! Samo stvar je. Samo toliko, če niste vedeli! Stvar, ki ne vrača pogledov, ki ne odgovarja, ki ne naveže stikov in ki mu je čisto vseeno za nas.


Zakaj zdaj toliko o tem!?

Ker sem rada v trenutku! Rada imam prisotnost. Rada imam, kako se pustolovščina razvija. Rada sem v toku. Potem je to, pa to, pa še kaj! Vedno nepričakovan razvoj zgodbe. Ni samo monolog. Pestrost je! Tkanje nevidnih niti!

Pokažimo danes ljubim, da so nam pri srcu. Lepo se jim nasmehnimo. Ne rabimo letali okoli njih kot navdušen majhen psiček in mahati z repom. Saj ga tudi nimamo. Mislim. Lahko pa lepo prijazno pozdravimo, pogledamo v oči in se nasmehnemo. Take stvari štejejo! Taki trenutku štejejo. Kaj ni življenje čarobnost! Če vam rečem! Res! Kako rada imam to lepoto in hvaležna sem, da jo imam na dosegu! Ne pa telefon. Bo že vse povedal, ko bo čas za to!

Seveda pa nas telefon tudi povezuje. Ravno sem se zmenila za izlet! Kako sem hvaležna za to! to pa je moja radost! Jupi!

Ljubek sijoč srčkan poln zanimiv dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je vedno zate. Vedno!

četrtek, 12. december 2019

Poslušam svoje srce: To je – kot je!

Poslušam svoje srce: To je – kot je!: Kaj ni zanimivo, da začnemo tukaj. Točno tukaj, kjer smo. Potem pa nas ponese v čarovnijo. Ne vemo, kje bomo pristali, če se bomo sploh kdaj...

❤️ V toku

To je – kot je!

Kaj ni zanimivo, da začnemo tukaj. Točno tukaj, kjer smo. Potem pa nas ponese v čarovnijo. Ne vemo, kje bomo pristali, če se bomo sploh kdaj umirili, ampak to je čar. Sploh pa ni vse v umiritvi. Ali pa tudi je. še bolj pa je v ravnovesju. Harmoniji.z navdušenjem delam, potem pa si vzamem čas za umiritev. Tako je!

In tukaj kot smo zdaj, točno tukaj moramo biti. To je zdaj naša predstava. Obsijani smo z žarometi. Kaj bomo naredili? Kaj si želimo narediti? Bomo poslušali svoje srce? bomo končno zaživeli po svoje? Si upamo!? Zdaj je naš čas.

Še prej pa sprejmimo, da smo tukaj kot smo.

Jaz sme zdaj v točki vmes. Ni več tako, kot je bilo, ni še to, kar si res želim. Ampak naredila bom najboljše iz tega. Delam najboljše iz tega. Zabavam se tudi v tem obdobju vmes. Lahko sem radost. Lahko sem lahkotnost. Lahko sem obilje. Lahko sem ljubezen. Lahko sem prijateljstvo. In tudi sem.

Takoj, ko sprejmem, kje sem zdaj, se moja energija dvigne. Zakaj bi se upirala nečemu, kot je? se upiram megli, se upiram dežju, se upiram soncu? Ne. To je – kot je. in dobro je! tako je tudi dobro, da je – kot je – v mojem življenju.

Ne rabim vedeti vsega, zakaj in kam me to vodi. Lahko pa sem srečna v tem trenutku. In to me lahko zdaj obogati. Lahko sem unikatna. Lahko sem pestrost. Lahko sem iskrenost. In to tudi sem.

Sprejemam vse. Tudi mojo preteklost! Kako noro bi se šele bilo temu upirati. Vse je dobro, ker me je pripeljalo do tega zdaj. in to zdaj sprejemam. Zdaj je moje. Ne samo sprejemam, plešem v tem lepem zdaj! plešem v tej čarobnosti. In ker vidim čarobnost, jo samo še bolj globoko doživljam.
Sprejemam! In samo to! uživam v zdaj!

Ljubek sijoč pristen navihano srečen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te poljubljna na lička s radostjo!

sreda, 11. december 2019

Susan Jeffers: End the struggle and dance with life - 3rd part

Vadim Zeland: Transurfing v 78 dneh - 32. dan Namera upravljalca

Poslušam svoje srce: Hvala za to! Hvala za to Univerzum!

Poslušam svoje srce: Hvala za to! Hvala za to Univerzum!: Kako naj sivine prevladajo!? Težko! Sploh če v sivinah vidim lepoto! Seveda je mrzlo zunaj! In seveda so sivine! Ampak! Kako je lepo...

Hvala za to! Hvala za to Univerzum!

Kako naj sivine prevladajo!?

Težko!

Sploh če v sivinah vidim lepoto! Seveda je mrzlo zunaj! In seveda so sivine! Ampak! Kako je lepo! kot bi mi dalo vse to dovoljenje, da sem lahko v počasnem vzdušju, prestavi, gibih! Dnevi,ki kar rečejo, raztegni sedežno, vzami dobro knjigo in lenari. Seveda!

Včasih rabim odklop od vsega, vsega, tudi od tega, kar rada delam. Rada si napolnim baterije. Rada si nahranim dušo. In pogrešam naravo. Pogrešam, da nisem bolj in več zunaj. Saj je narava tudi pogled čez okno, ko vidim krošnje teh lepih dreves, četudi so gola…
Ampak, zakaj se ne bi vsega veselila? Kaj če bi se veselila vseh mojih neuspehov? Kaj če bi noro plesala tudi, ko ne uresničim nekaj, kar sem si želela? Verjetno bi samo dobro prišlo iz tega! In če tudi ne bi prišlo najbolj zaželeno, bi pa se vsaj jaz odlično počutila!

Lep čas je zdaj! in vedno sem za nore spremembe! Kaj če pa me to nosi k temu, kar pa si želim? Kaj je če je ta neuspeh, ali zanimiva situacija, nekaj, kar pa me vodi k temu, mojemu, srčnim željam, zaželenemu?

Kaj če samo jaz nimam pogleda, vpogleda v večjo sliko?

Kaj če je vse točno tako kot mora biti in je prav zame? Ne samo da je prav, kaj če je celo čudovito?

Kaj če je celo čarobno? Kaj če je to največji izraz Univerzuma do mene?

Dobro! dobro!

Hvala za to!

Hvala za to Univerzum!

Čas je očitno, da gledam na vse drugače! Skozi odraz, obraz ljubezni. Ljubezni. Tiste Ljubezni!
Kaj če bi se bolj zabavala ob vseh teh izkušnjah, ki jih zdaj pridobivam? Kaj če bi vse naredila malo bolj zabavno? Ščepec! In življenje bi bilo veliko bolj okusno!
Nič ni tako resno kot je videti!

Če pa je, pa ga lahko naredim malo manj resnega!!!

Najraje bi si danes za nalašč obula vsako različno nogavico! To pa bi bilo! Za začetek!
Ljubek srčkan norčavo dober slasten okusen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živlejnje je čisto zate! Živi ga po svoje, moja draga, moj dragi! Danes!

torek, 10. december 2019

Tabla vizij

❤️ In the flow

Poslušam svoje srce: Neskončna ljubezen!

Poslušam svoje srce: Neskončna ljubezen!: Da! Da! December je! kako pa me to vedno razveseli! Saj vem, toliko se potroši po nepotrebnem in se tudi zavrže po nepotrebnem! Ampak! To je...

Neskončna ljubezen!

Da! Da! December je! kako pa me to vedno razveseli! Saj vem, toliko se potroši po nepotrebnem in se tudi zavrže po nepotrebnem! Ampak! To je splošen čas veselja! Ne reče se mu brezveze veseli december!

Kaj pa če bi bil vesel januar! Pa saj je! Praznujemo rojstne dneve!

Pa veseli februar! Praznujemo, ker je februar! To je dovolj!

Pa zakaj bi si sploh morali izmišljevati razloge za veselje?

Če je ta dane vesel in srečen, potem bo tako tudi leto! Še prej pa mesec! In na koncu bo tako naše življenje!

Sploh pa ni važno, kaj bo!

Važno je, kar je!

In če ni zdaj veselo, potem tudi ne bo!

Nisem vedeževalka! Ampak, če zdaj ne znamo najti razlog za veselje, ga potem tudi, ko naj bi bili dozdevno veseli, ne bomo našli. Vedno lahko najdemo ali zaželeno ali nezaželeno!

Dovolj pridige!

Lista opravkov se tako nikoli ne zmanjša! Vedno še je kaj! Ampak znamo dati pauzo. Stop! Premor vmes! Ti premori štejejo!

Pa če je to samo vdih ali izdih! Pa če je to samo nasmeh! Kako bogastvo je to! pa če je to žarek sonca! Pikica! Samo ko opazim kaj lepega, je že dan drugačen!

Zdaj pa je tako čas za užitek! Ker je moj čas za kavico! Kaj je to sploh treba razlagati?!
Kavica!

Jaz!

Neskončna ljubezen!

Pisanje!

Ljubezen do zvezd in nazaj!

Pač življenje je popolnost! In te drobne pauzice – premorčki vmes štejejo!

Prav mika me, da bi šla na planinsko kočo, ali še boljše, ob morje! Uživala tam! Brez interneta, brez spiska! Samo bila bi tam! Slikala! Pisala! Bila v trenutku!

Pa še ena malenkost je, ki mi dela dan še lepši! Prižgano imam svečko! Kako pa to poživi vse skupaj! Pravo veselje mi je! zdaj! ljubim te čudovite čarobne dneve! Lepo mi je! res! Če ti rečem! Življenje je čarobnost! In to zdaj!

Čutiš?!

Čutiš to lepoto!

Vsa je zate! Vse je zate! In vedno je vse zate! Če pa še ni videti tako, pa še ni konec! Ker na koncu je vedno in čisto vedno vse zate!

Ljubek srčkan sijoč unikatno lep pristen čuten dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Zaslužiš si le najboljše! Zaupaj, vse je zate! Vse! In vse je vse!

ponedeljek, 9. december 2019

Kot bi se trenutek ustavil!

Hej, moje življenje je zdaj prelepo, da bi se ozirala nazaj! Pa zakaj bi se!?

Seveda me misli želijo ponesti v preteklost ali prihodnost. Kaj je bilo, je bilo! Zaključena celota. Zdaj gledam na vse z ljubeznijo. Vem! In ne samo to, še celo smešno mi je! Res! Saj je bilo zabavno! S tega vidika zdaj! no, celo noro zabavno! Zgodbice za umret od smeha!

No, saj jih spoštujem! Tudi! Ker sem zaradi njih zdaj tu, kot sem.

Zato vsem iz preteklosti, hvala!

In vsem iz prihodnosti, hvala. Čudovita zgodba bo!

Ampak zdaj, samo zdaj, imam moč, da to življenje res čutim. Zdaj sem v tem lepem trenutku. Imam to lepo telo. Imam to lepo prisotnost. Pozornost. Kaj si res želim, da bi nezavedno spolzelo mimo mene? potem pa mine deset le, pa sploh ne vemo prav, kdaj so minila.

Vsak trenutek je čaroben. Vsak. Samo prostor mu damo, ga ga res čutimo! Vem!

In ustvarjam si te trenutke. Polnosti. Veselja. Radosti. In sploh, da sem. Da čutim! Da vidim! Da voham! In da občutim to prisotnost. Kot bi se trenutek ustavil! Danes čutim polnost tega, kdo sem. Rada sem jaz.

Ene dni mi je tako lahko narisati nasmeh na usta. Kar sama mi lezejo v nasmeh, tudi ko pišem! In zdaj bom imela smejalne gubice! Pa kaj! Naj jih bo čimveč. Kako sem preko tega, kako izgledam. Želim si izraziti svojo notranjo lepoto. Zdaj! to mi je najpomembnejše!

Pomembna mi je pristnost. Lahko jo živim danes bolj! Zdaj pa komaj čakam, ker imam seminar! In to dva dni. Oziroma poldne, ves dan in zjutraj! Komaj čakam! Vse vam bom povedala, kako je bilo!

Ljubek iskren pristen sijoč srčkan vesel nasmejan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobnost. Čutiš ta čarobne prah v tem trenutku?!

nedelja, 8. december 2019

Fabulous Fashion Friday: Steal her style! Iris Apfel I @iris.apfel

Poslušam svoje srce: Ni več naša. Nikoli ni bila!

Poslušam svoje srce: Ni več naša. Nikoli ni bila!: Saj ne bom spet začela! Ampak tako sem hvaležna, da vas imam! Hvaležna sem, da lahko živim svoje življenje! Hvaležna sem, da lahko bolj in b...

Ni več naša. Nikoli ni bila!

Saj ne bom spet začela! Ampak tako sem hvaležna, da vas imam! Hvaležna sem, da lahko živim svoje življenje! Hvaležna sem, da lahko bolj in bolj živim po sovje. In upam si! Vsaj malo bolj, kot sem si.

Kaj pa to, ko sem včeraj slišala, da bi naj bili najboljši prijatelji sami sebi?!

Res je!

Zdaj pa praksa!

Kolikokrat se kar iz navade zmerjamo, pa nisi to, pa nisi taka, pa nisi ono, pa spet nisi… ne vem kaj! Same neumnosti.

Kaj če bi se ob takih trenutkih ustavili.

Možgani ponavljajo staro zgodbo. Verjetno iz časov dinozavrov, ko smo morali sedeti pri miru in biti čimbolj nemoteči za srečo (odklop) staršev. Imamo polno tega notranjega negativnega kramljanja. Pustimo starše na miru, naredili so najboljše, kar so znali. Danes jih cenimo. Je pa bilo, kar je bilo!
Kaj če bi ga danes pogledali od blizu?

Če kaj nismo naredili je to zato, ker to verjetno ni za nas. Ne navdušuje nas! Ne zbuja v nas iskrice veselja, da komaj čakamo, da bi to naredili. Potem pa je prav, da ne naredimo.
So stvari, ki jih moramo narediti. Tam pa ne razmišljajmo in jih čimprej opravimo, samo, da ne okupirajo našega uma!

Čakaj!

Zavedamo se danes klepeta, ki ga imamo v glavi.

Je res naš najboljši prijatelj? Samo klepet je, ki ne pomeni nič. Sploh ni res!

Daleč smo že prišli! Zelo daleč! Ne samo, da smo dobri, zelo dobro smo to izvedli. Naše vse dneve do zdaj! več je dobrega kot slabega, če ne nas več ne bi bilo tukaj!

Danes si dajmo priložnosti in bodimo prijateljski do sebe.

Pustimo neumnosti, ki se pletejo v avtomatskem govorjenju. Samo vdihnimo, in vse to nesnago izdihnimo. Ni več naša. Nikoli ni bila. In zraven se nasmejmo! Seveda je zanimivo!

In res nam gre prav dobro!

Če ne, zdaj vsaj vemo, kaj pa nas navdušuje, kaj je tisto, kar nam zaigra srce! danes je dan, ko res lahko zacvetimo v polnosti!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te objema toplo. Cenjena si! Cenjen si!