sobota, 30. december 2023

POGUM IZBIRE SREČE!

Danes se veselim tega dne! Imam veliko za ustvarjati, kar me izjemno izpolnjuje in mi daje občutek sreče! To je moja povezanost danes!

Pisanje. In še malo več pisanja, vmes pa malo odmora s predahi v naravi! Božansko! Tako, da se moje telo in duša naravnata nazaj na biološki, naraven ritem.

Življenje je lepo, ko stopim ven in sem v naravi! Zjutraj me je prebudilo sonce, ki je sijalo skozi čipkasto zaveso krošnje. Napisala sem lepo pesem o tem, kako sem ujeta včasih v pletilo navidezne nevrednosti, ko pa posije sonce Ljubezni, se vse to razblini. Objame me toplina in toplota čiste pristne Božanske prisotnosti, kjer sem vedno ljubljena, vodena in varna, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Življenje je res lepo, ko slišim v daljavi potok, ki me nežno pomirja in me vrača v moj naraven ritem.

Rahlo me je kar iz navade želelo vreči v nemoč stanje, pa sem rekla takoj NE! Jaz vem, da se zmorem uskladiti, pa je kar je. Lahko se uskladim, ne glede na vse! Imam veliko priročnih načinov. Zdaj je pisanje in pitje čaja. Potem je sprehod. Sedela sem samo na jutranjem soncu in uživala v mežikanju skozi trepalnice, na pol priprtih očeh, ko me je nežno božalo po ličkih.

Zaupam Bogu!

Življenje je dobro!

Vedno imam moč, da naredim kaj, da se počutim vsaj malo boljše, če ne že čisto boljše, ne glede na vse! Vsak odtenek je pomemben! Sploh, če je bolj v svetlo stran! To me pa vedno navduši, kako sem se sposobna preobrniti! Ali pa se vsaj trudim, dokler mi ne uspe. Vem, da sem trmasta in lahko bi rekla – lepše – zelo vztrajna! To je moja moč!

Skozi nas učijo – že od malega, da imamo avtoriteto, na katero se lahko v vsakem primeru obrnemo, ali je to učiteljica ali pa na nek način starši ali kdo drug od odraslih. To se nam tako močno vcepi v naše možgane in podzavest, da smo pozabili, da imamo edino pravo vodstvo v sebi. Dolge ure sedenja pred tablo, ko smo čakali neskončne minute, da minejo in smo spet svobodni pet minut odmora, so pustile globoke posledice, podzavestno. »Malo, samo malo ti je dovoljeno uživati, se igrati, biti srečna, drugače pa moraš biti poslušna, tiho in seveda pridna ubogljiva punčka, ki bo zrastla v vodljivo nakupovalko vsega, kar ji bomo ponudili, da lahko mi ohranimo položaj nadvlade in upravljanja z vsem. Tako pretkano smo jih vzgojili, da bodo mislili, da si sami želijo teh vseh stvari in da je to pravo merilo uspeha. Srečni pa so lahko v prostem času, ampak potem jih bo že tako vse minilo, ker jim bomo posrkali vso življenjsko energijo, tako da bodo samo obležali pred kavčem in gledali televizijo, kjer jih bomo programirali naprej! Briljanten načrt!«

Vse je utvara, ki pa se vsak dan bolj razkriva!

Najbolj dragocena pa je naša notranja narava. To nam je naravno in prirojeno. Čez to ne moremo. Lahko poskusimo, ampak po navadi zbolimo ali pa smo zagrenjeni zombiji, ki še samo sikajo. Za srečo in izbiranje svoje srčne poti je potreben pogum. Za to je potrebna, ne pametnost in inteligentnost, za to je res potrebna modrost! Pa veliko vaje!

Danes samo bodi pristna! To je to! Izbiraj s srcem in se poveži z njim!

Ljubek pristen vesel radosten nagajiv lahkoten zabaven iskren cvetoč jasen žuboreč strasten optimističen dan!



Zabavaj se na poti radostni rasti in uživaj na njej! Tu si, da bi bila nežna s sabo in se hitro pobrala in šla dalje. Samo ti poznaš svojo pravo srčno pot! Zaupaj si! Zdaj je tvoj čas! Rada se imej!

petek, 29. december 2023

GLAJENJE ENERGIJE

Življenje je lepo! Ti si lepa!

Zdaj sem bila v tako lepi energiji in bi še kar ostala. Lepo nam je skupaj. Življenje je čarobno.

Danes sem se spraševala, kako lahko dvignem svojo vibracijo. Šla sem na sprehod. Gozd me je takoj objel s svojo močno čarobno harmonično energijo. Žuborenje potočka me je pomirilo in umirilo. Takoj sem začutila, da se vsa napetost v meni pomirja. Čutila sem nov zagon in kot bi se takoj odklopila od vsega, kar me želi manipulirati v nižja čustva. Rada sem v gozdu. Tudi če grem na kratek sprehod, me čisto poživi.

Delala sem meditacijo skupaj z Medicinskim medijem Anthonijem Williamom in sem bila navdušena. Bila je meditacija nabiranja kamnov! Res jo vsakemu priporočam. Čisto na kratko jo bom opisala.

Izbereš tri kamne, kamor si vodena. Jih umiješ, pogledaš, otipaš, se povežeš z njimi. Daš jim imena glede na čustva, ki se jih želiš rešiti, jih sprostiti iz svojega bitja. On je dal imena Broken trust – Prelomljeno, izdano zaupanje, Prevara in zadnjega se ne spomnim. Rekel pa je, da lahko daš poljubna imena, Strah, Žalost, Sram, Krivda, no – vsa negativna čustva.

Jaz sem moje imenovala Nisem dovolj, to je bil moj najmanjši kamen, ki sem ga po treh dneh izgubila v gozdu ali pa je bil pripravljen oditi. Potem je bil kamen Žalost, ki sem ga pustila ob poti v gozdu, ko mi je že četrtič padel iz rok. Sprejela sem, želi oditi.

Zadnji kamen, ki pa je bil prvi, ki sem ga izbrala in je imel obliko diamanta in je bil svetlo bele barve, pa je dobil ime Krivda.

Vsepovsod imaš te kamne zraven. Za nekaj minut jih postaviš na sonce, da se napolnijo, imaš jih zraven, ko ješ in kuhaš. Se pogovarjaš z njimi in jim poveš, kdaj si se tako počutila. Res navežeš stik z njimi, jih vprašaš kako so, jim prisluhneš. Jih neseš na vrt, jih imaš pri meditaciji.

Jaz sem jih skozi imela v žepu, ali na mizi, ko sem pisala. Celo zaspala sem z njimi v roki, lahko pa jih samo daš na nočno omarico. Daš jih v kopel zraven s tabo, da se očistijo. Vzameš jih na klepet s prijateljico. Jim bereš. Karkoli.

Potem pa pride najboljši del in hkrati najtežji. Pustiš jih oditi. Vržeš jih v vodo po enem tednu. V reko, potok, jezero, morje in se jim zahvališ, da so bili ob tebi in vsrkali vsa tvoja negativna čustva, ki si jih izbrala. Lahko jih daš tudi ob gozdno pot ali ob travniško pot, da jih dež, voda, zemlja, sonce, veter očistijo.

Meni je bilo kar težko, da spustim zavestno moj diamant. Na koncu je že bil ves spokan, kot da bi mu moja energija povzročila brazgotine. Take globoke brazgotine nosim na duši, če jih ne spustim.

Hvaležna sem, da sem delala to meditacijo nabiranja kamnov z Medicinskim medijem in vsem svetom. Opisana je v knjigi Medicinski medij. Potem pustiš, vsaj kakšen teden premora, da vse zares začne delovati in se naredi prostor novemu.

Ostani v lepih energijah srca. Tvoje srce je dragoceno, tako kot od vsakega. Poveži se s svojim srcem!

Ljubek pristen lahkoten čaroben rajski srečen srčkan vesel zabaven živahen jasen dan poln smeha!



Vredna si, da imaš lepo življenje in da so vse tvoje rane zaceljene! Prepusti se toku Ljubezni Božanskega vodstva! Vredna si, da imaš ljubko življenje!

četrtek, 28. december 2023

ČUDOVITA LUČ SRCA

Kako je čudovito življenje! Res je dobro, da imam tako lepo očarljivo življenje. Sedim zunaj in pišem, kakšno razkošje! Potok šumi v bližini in tako prinaša s sabo malo hladnega zraka! Obožujem sonce!

Danes sem si privoščila tako razkošje z vrta in mi prav prija, da malo pišem po kosilu.

Včeraj je bil tako lep sončni zahod nad Pohorjem. Malo so ga zastirali veliki oblaki, ampak vseeno je bilo nebo obarvano v nežne tople odtenke. Res je bilo pobarvano, kot da je samo zame. Vse v zlato tople barve s pridihom rožnate.

Zdaj imam pogled na zeleno naravo in velik grm, ki cveti roza vijolično, ampak ne pastelno, ampak močno. Privablja metulje. Prej sem opazila tako lepega oranžnega, ki je sedel na ameriškem slamniku in zraven čebele srkal med. Res imam čarobno življenje.

Opazila sem, da bolj kot sem povezana z naravo, bolj jo cenim, bolj lahko cenim svojo pravo naravo. Bolj sem pretočna za vso Ljubezen Boga. Bolj se mi srce odpira in bolj sijem.

Sedim pri tako lepi kovani okrogli mizici, ki ima rob spleten v venec iz cvetja in lističev. Res je ljubka. Prav romantična in zraven še spada stol bele barve, ki pa je ravno tako očarljiv. Počutim se res razvajano in ljubljeno.

Včeraj sem dolgo brala knjigo, skoraj do pol dvanajstih, da sem jo prebrala do konca. Nekako mi ne dišijo več pravila, kaj vse je dobro in kaj vse je slabo in čemu se izogibati. Čutim, da sem vedno bolj povezana s sabo in da zaupam občutkom, kaj je zares zame. Vsak je na svoji različni stopnji, ki sploh niso stopnje ali stopničke, da bi se dalo primerjati z drugimi. Vsak si želi in potrebuje, rabi drugačne stvari. Jaz pa zdaj potrebujem in si želim uglasitev s svojim srcem. To je moj vodnik. To je moja pot. To je moj oseben svetovalec, guru ali svečenica. Zaupam mu, da me vedno vodi k mojim srčnim željam ali lekcijam, kaj še mi stoji na poti, da ne morem do srčnih želj.

Kot bi rekel Tečaj čudežev, da je vse Ljubezen ali klic po Ljubezni (strah), drugega ni.

Danes si naredi sladko razvajalen dan!



Poslušaj se! Poslušaj svoje srce. Kaj si zares želiš? Kaj zares potrebuješ, rabiš? To si podari. Ti si močna kreatorka. Pokliči ves svoj svetovalni duhovni svet, da te vodi naprej. Ti si močna Luč! Rabimo te! Lepa si!

sreda, 27. december 2023

DAN POLN POETIČNOSTI

Ljubim svoje življenje!

Kaj če bi vsak dan živela, kot da je poln poetičnosti?

Saj tudi je! Zjutraj je sonce nežno grelo dvorišče in sijalo skozi zaveso starih jablan. Počutila sem se tako mehko ogreto, ko sem samo sedela na soncu in mu nastavljala na pol priprte oči in ves moj obraz. (Medicinski Medij ima meditacijo, da se petnajst minut kopamo v soncu in vsako našo celico spodbudi, da se nam okrepi imunski sistem in da sprejema Svetlobo.) Še bolj sem uživala v smutiju in če bi bila mačka, bi predla zraven.

Polna sem navdiha in komaj čakam, da začnem pisati naprej. Bomo videli, kaj bo nastalo! Sem pa na polne vznemirjena in napolnjena s srečo in veseljem. Čutim, da so na našem planetu nove energije in rada jih imam. Čutim, da podpirajo Ljubezen in Svetlobo. Ali kot bi rekel Kryon, da je čas, da se vlak, ki je samo kroži v tirnicah v krogu in s tem ponavljal zgodovino, poda na novo svežo pot. In zdaj smo na taki NOVI poti. Pravi, da je sodelovanje nagrajeno in bolj lahkotno in da nas lažje pripelje vse tja, kamor želimo iti – v mir, Ljubezen – da je za vse vsega dovolj. To zares deluje. Zdaj je čas čiščenja in prečiščevanja in tako se bodo neumnosti takoj pokazale za to, kar so – samo neumnosti, ki so nam jih želeli vpeljevati še naprej. Ampak ta krog je prekinjen.

Čutim in vem, da imamo vso podporo vesolja, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley. Zdaj pa je čas, da se odpremo svojemu resničnemu bistvu, da smo Ljubezen. Mi smo že Ljubezen in tako tudi zaživimo. Kdo pa je drek mešal, pa ga naj zdaj tudi voha (ali magari je, vseeno mi je), saj je njegov. Tako je to. Naj se vso sranje vrne pošiljatelju. Suzan bi lepše rekla, samo: »Vrni pošiljatelju!«

Zdaj je čas, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley, da vsak dan prosimo Boga, da odstrani vse zlo z našega planeta – naše ljube matere Zemlje, da je prehod lahek za vse.

Naša srca niso več dom temu sranju, saj smo spregledali vse manipulacije, saj postajajo samo bolj in bolj očitne. Naše sedežne so dom samo toplini in Ljubezni, tako da zlahka zaloputnemo vrata vsakemu strahu in vsemu, kar je manj kot Ljubezen.

Jaz vem, da me to tako zmoti, da me prav prisili, da se spet dvignem. Včasih rabim ves teden, potem pa se vse v trenutku spet dvigne, ko se vsaj malo potrudim zase. Lahko je sprehod, lahko je ples, lahko je določena afirmacija, ki me spomni, pisanje dnevnika, pogovarjanje z drevesom, klepet s sestro, risanje s svinčnikom, uživanje v dobri hrani, sprehod po vrtu in opazovanje, kako vse uspeva, opazovanje modrega neba in puhastih oblakov. Malenkosti. Malenkosti, zame pa trenutki, ki popolnoma spreminjajo mojo vibracijo. Kaj sem pozabila meditacijo napisati?! Opa?! Tako pa ne bo šlo! Zjutraj je najprej meditacija, tako da se priklopim nazaj na svetlobo ali bolj rečeno, da se naravnam na svetlobo v sebi, da je prisotna ves dan.

Pisanje pa sem ja napisala?! Sem! To mi je tudi dragoceno! Veliko časa sem se spraševala, če naj pišem negativne občutke, ki jih imam, da ne bi povečevala njihove vibracije. Pa mi zdaj to tako pomaga, kot bi vsak dan pometla ali posesala dom. Če ne pa bi to potlačevala in vlekla ves dan s sabo. Takoj ko pa izpiš
em, pa spet pridobim jasnost. No, to meni pomaga. Potem pa napišem, kot nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley na prejšnjem kanaliziranju: »Jaz sem tako srečna, da…«

Srečna sem. imam ljubko življenje. Zdaj pa grem ustvarjati naprej. kaj pa si ti ustvarjaš?

Ljubek pristen nagajiv lahkoten srčkan pisan barvit lep sijoč vesel jasen živahen kreativen iskren blažen dan poln smeha!

Spuščam vse, kar mi več ne služi. Zdaj sem svobodna v vseh pogledih. Zdaj ustvarjam novo prihodnost. Res sem srečna iz vsega srca!

torek, 26. december 2023

PRETOK SVETLOBE V TELO

Življenje je lepo. Zdaj! Malo sem hodila bosa po toplih od sonca nežno pogretih tlakovcih in ta energija sonca je je zlila vame. Še zdaj čutim nežno žgečkanje toplote po podplatih, ki mi poživlja telo. Prav koristi mi malo sonca. Grem pobrati borovnice pred dežjem, saj so se začeli nabirati oblaki.

Tako sem vesela, da sem malo poklepetala s svojo sestro, ki jo imam rada. Lepo je bilo, da sem malo nadoknadila. Zdaj živiva veliko bliže in se je lažje uskladiti. Lepo je imeti sestro in zelo sem ponosna nanjo.

Verjamem v srečna naključja, da so dogodki na ključ, kot bi rekel Boris Vene in Nikola Grubiša v svoji znameniti knjigi Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas. Vse je na ključ, za nas. Ali celo ključ do nas, našega srca, da res slišimo sporočilo. Zaupam, da sem oddala željo in že se je povrnila povratna informacija, znamenje, da je čas, da ukrepam naprej. Zjutraj sem samo pomislila na nekaj, čisto bežno, zdaj pa lahko v trenutku dobi otipljivo obliko. Kako hitro deluje vesolje, če je moja resnična srčna želja pristna in ni dokazovanje ega. Me prav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega. Začetek pa je več kot samo obetaven.

Jaz tako rada kuham. Danes sem si spet spekla kekse iz ovsenih kosmičev, banane in malo rozin. Danes pa sem še dodala cimet, ki sem ga včeraj pozabila. Prej sem pojedla enega še toplega in je bil božansko dober. Veselim se še več takih iz pečice, ki me čakajo, da uživam v njih. To je recept Medicinskega medija, ki pravi, kako se bojimo določene hrane, ki nam v resnici koristi, kot sta sadje in zelenjava. Ali pa sploh krompir. Dober je, če ga ne namakamo v olju. Krompir ne škodi, ampak olje v katerem ga utopimo. Vse vrste sadja je dobra in prav zdravi naše telo. Res priporočam njegove knjige. Mene so čisto navdušile in so del mojega rednega branja, da me spomni, kaj je res dobro zame.

Zdaj pa po borovnice!

Ljubek pristen vesel nagajiv lahkoten zabaven prisrčen srčkan luškan roza žlahten navihan dan poln smeha!



Včeraj sem se tako zabavala, ko sem plesala na moji dve stari priljubljeni pesmi iz osnovne šole. To pa je bila zabava in smeh do neba. Telo sem sprostila v ritmih lambade. Res zabavno. Zabavaj se kaj!

ponedeljek, 25. december 2023

GOZD VE! GOZD IMA PRAV!

Življenje je lepo! Danes sem bila na sprehodu v gozdu in to se mi je prej zdelo tako razkošje, danes pa mi je čisto normalno. Kaj vse se mi je zdelo razkošje in je zdaj del mojega vsakdanjika?

Uživala sem, ko sem včeraj šla na sprehod in je deževalo. Poiskala sem si svoje škornje in naliv je bil vedno večji, da mi je že teklo v žep v hlačah po zadnji strani jakne. Tako sem vedela, da je čas, da se obrnem. Potem pa se je hitro zjasnilo in spet sem se podala na sprehod. Tokrat pa sem nabrala polno lisičk, ki sem jih danes imela za pozno malico zraven kruha z gozdnimi sadeži. Brez glutena po receptu Medicinskega medija. Božansko dobro. Kruh pa je tako dober, da bi ga lahko jedla kot pecivo in bi še kar zdaj najraje kakšen kos.

Všeč mi je, ko se pogovarjam z drevesi in me kar razelektrijo. Vse, kar se dogaja in je polno drame, splahni. Kot da sploh ne bi bilo pomembno, ker v resnici ni pomembno. Pomemben je samo mir v srcu in to mi narava daje tako v obilju, ko se samo malo dotaknem roba gozda ali samo stopim ven in položim noge na travo, da me zvibrira s svojim naravnim ritmom. Vsa se ji prepuščam, saj vem, da ji lahko popolnoma zaupam. V meni prebuja harmonijo, ki je mogoče bila zakopana pod vsakodnevnimi malenkostmi, ki pa so samo to – res – malenkosti. Takoj se zavem, kaj je res pomembno. Ljubezen v mojem srcu. Mir. Zadovoljstvo. Ustvarjanje.

Včeraj sem tako uživala, ko sem risala s svinčnikom. Vzorec se je kar nadaljeval in nastala je pokrajina ali bolj zaraščena džungla v razcvetu. To pa je bil užitek! Naslov sem ji dala Razcvet! To pričakujem zase in za vse. Skupaj soustvarjamo raj – vsak zase – iz sebe in potem se združimo kot grozdje, saj nas energije ustvarjanja vibracije Ljubezni vlečejo skupaj.

Skupaj je lažje in skupaj to še lažje zmoremo, vsak v svojem svetu in to se širi na ves svet in vso Vesolje. Naša vloga je dejansko pomembna. Zdaj!

Bodi v svoji ženski energiji, kot bi rekla Kassandra – Susan Ashley, saj je to energija napredka, razvoja.

Ljubi se z vsem srcem. Čudovita si! Že samo, da si, je tvoj največji prispevek. Res si dragocena. Mati Zemlja in vso vesolje se veseli tvoje vibracije ženskosti. Že to je dovolj. Ti si dovolj!

To zdaj govori gozd skozi mene, ker me je čisto navibriral na vibracijo Ljubezni. In gozd vedno pove resnico, tako kot tudi mati Narava!

Imej se rada! Zdaj! Dragocena si!

Ljubek pristen vesel radosten lahkoten prijazen igriv razigran kreativen živahen jasen poln dan smeha!



Ljubljena si! Življenje te ljubi, kot bi rekla Louise L. Hay.

nedelja, 24. december 2023

EDINSTVENA PESEM SRCA

 Pesem si, peta samo enkrat skozi izkušanje življenja. Kakšna pesem bi rada bila?

Saj veš, da ti ustvarjaš svoje življenje po svoje? Močna kreatorka si, jaz pa tudi. Kaj si želiš ustvarjati? Temu čemu namenjaš svoj čas in svojo pozornost, to postaja oprijemljivo. Otipljivo. Se pretaka iz nevidnega v fizični svet.

Zdaj sem imela tako zanimivo obdobje in čas je, da se spet naravnam nazaj na pisanje in ustvarjanje tega, kar si želim.

Vem, kaj si želim. To privlačim. Kar je moje, je moje. Sproščena sem v potovanju do ustvarjenega, saj vem, da je pomembna pot in vsa doživetja na poti. Prepričana sem, da se vse dogaja zame in da ima Bog z mano načrte, ki so izražanje in udejanjanje Ljubezni. Zagotovo pa vem, da je vedno vse v mojo zaščito. Če še ne dobim zaželenega, vem, da me čaka kaj podobnega ali pa še boljšega. Zaupam v dobro in sem mirna.

Ne glede, kaj se dogaja, kot bi rekel Krayon, ni pomembno, ker v mojem srcu je mir. To pa je resnično pomembno. Ne grem se več dram in zapletanja v njih. Samo želim soustvarjati raj in polnost življenja. Želim samo biti to, kdo sem. želim samo sijati. Želim prispevati največ in najbolj tako, da sem pristna in to, kdo sem. To je moje resnično poslanstvo. Soustvarjanje raja na Zemlji, kajti zato smo prišli.

Uživaj ljubek pristen vesel nagajiv lahkoten zabaven živahen jasen kreativen uspešen zapeljiv dan!



Življenje je čudež. Vadi vedno znova in znova. Dobro ti gre! Uspeva ti! Uspevaj! Slej kot prej se bo uresničilo, saj je tvoja srčna želja podprta s strani vsega Vesolja!

Imej se rada! Zdaj!