sobota, 11. marec 2023

Ustvarjalka srčne bližine!

Danes je dan ustvarjanja bližine. S svojim srcem!

Kdo si v resnici?

Kaj te zares veseli?

Kaj ti tako odpre srce, da si vsa – z vsem bitjem – nasmejana do ušes (in še dlje)?!

Kdo si ti?

Si upaš vnašati v vsako situacijo košček sebe ali vso sebe?

Kaj si zares želiš?

Pozabi vse simbole bogastva, ki so nam skoraj vsiljeni – ne skoraj – vsiljeni so nam, da delamo v službah, ki si jih ne želimo in potem komaj preživimo (dovolj imamo za hrano in dom, to pa je že skoraj vse.) Zdaj pa je čas, da se vprašaš, kaj pa si ti zares želiš?

Kje želiš živeti?

Kaj ti je zares pomembno?

Kaj te razveseli?

Kdaj čisto pozabiš na čas, ker te ustvarjanje ponese v čarobnost življenja?

Danes si vzemi čas in se osvobodi od pričakovanj in naučenega. Danes bodi to, kdo si. Danes začuti, da so tvoji darovi dragoceni. Danes si vzemi čas za iskrenost do sebe.

Kaj je tvoja resnica?

Priznaj si, kaj si zares želiš. Resnica osvobaja. Potem pa to izbiraj malo bolj kot včeraj. To spreminja tvoje življenje v prazničnost in čarobnost. Bodi ustvarjalna. Bodi pristna. To so tvoji zakladi in tvoja moč!

Kako si lahko danes pomirjena sama s sabo in si daješ čas, da se ustaviš in razmisliš, kaj si zares želiš?

Ljubek srčkan pristen nagajiv lahkoten vesel ustvarjalen iskren igriv lahkoten popoln dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Zaupaj mu. Odpri mu srce. Zaupaj si. Ti to zmoreš. Tvoje življenje je pomembno.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubi bolj! ... https://youtu.be/34pDBh-wcbg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 10. marec 2023

Stikala za prižiganje luči

Čutiš svojo pomembnost? Čutiš, kako zelo tvoja luč srca prispeva k svetu?

Mogoče tega ne čutiš direktno in se o tem ne piše. Ampak vsakič, ko kaj ustvariš, razsvetliš še malo več planeta. Vsakič, ko kaj narediš iz srca, se svetloba še bolj okrepi. Vsakič, ko izbereš srečo in pristnost, je Zemlja še bolj objeta v luč ljubezni. vsakič, ko slediš pozitivno navdihnjeni akciji, je vso vesolje v radosti luči.

Ti si pomembna.

Tvoji talenti so dragoceni, saj so stikala za prižiganje luči v drugih. So prelomna energija za ljudi, ki jih sploh ne poznaš, a jim s svojo ustvarjalnostjo dodaš kanček energije skupne zaveti, ki še jim je mogoče manjkal, da bi se podali na ustvarjalno pot.

Bolj kot slediš svoji srčni poti, bolj osvetljuješ planet, bolj svobodni smo, bolj osvetljuješ poti drugim, da sledijo svojemu srcu.

Zato si pomembna. Zato je tvoje veselje in radost srca pomembno. Hkrati pa osrečuje tebe. Hkrati pa se ti ob tem počutiš polno, izpolnjeno in zadovoljno. Hkrati pa živiš udobno življenje.

Zato, moja draga, niti za sekundo ne poslušaj nikogar – kaj sekundo, niti pikico stotinke sekunde ne poslušaj kogarkoli, ki ti govori, da so tvoji talenti brez pomena. Če bi se zavedala, kako so dragoceni, ne glede na to, kaj so, bi živela v tej radostni rasti razvijanja sebe – ves čas! Posvetila bi se jim s tako resnostjo, kot da gre za življenje ali smrt! Saj gre! Dokler ne sledimo svoji srčni poti, sploh zares ne živimo!

Kako lahko danes sprejmeš svoje talente in jih živiš ali oživiš? Kako lahko danes predaš svoje srce talentom in zacvetiš?

Svet te potrebuje. Zdaj bolj kot kdajkoli!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten srčkan srečen vesel živahen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji ustvarjalni sili, ne glede, kaj je. Zaupaj v svoje sposobnosti. Ti razsvetljuješ ves svet! Ti razsvetljuješ vso vesolje! Zaupaj si! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubi bolj! ... https://youtu.be/34pDBh-wcbg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 9. marec 2023

Zaljubljena sem v ta dan!

Rada imam svoje življenje! V vseh pogledih živim svoje najboljše življenje, zdaj! Samo veselim se tega trenutka in vsega tega, kar me še čaka! Vem, da je fantastično, ker se zdaj počutim fantastično!

Zaupam, da me čaka tako svetla prihodnost, da bom gledala s priprtimi očmi, ker me bo oslepela od ljubezni, radosti in veselja!

Zaupam! Zaupam, da me življenje ljubi!

Zdaj odpiram roke, da sem lahko smeh in igrivost in sprejema vse radosti in lepote tega sveta! Moje srce je odprto na vso moč!

Zaljubljena sem v svoje življenje!

Zaljubljena sem v ta dan!

Vse je božansko! Vse je igrivost in radost! Zdaj končno živim!

Zdaj končno opazim vse lepote, ki so okoli mene! Zdaj komaj opazim, kako zelo sem ljubljena! Rada imam svoje lepo dragoceno polno bogato življenje! Rada imam to, kdo sem!

Za trenutek sem pomislila, da je neko sranje moje – pa ni! Zato se zdaj svobodna podajam v nov dan! Jaz vem zase! Jaz lahko čutim prazničnost! Jaz čutim navdušenje nad življenje in vem, da me čaka samo še boljše!

Zdaj komaj začenjam živeti! Ljubljena hči vesolja sem in zdaj to končno sprejemam!

Kdaj se ti počutiš ljubljeno?

Ljubek ljubljen radosten vesel igriv nagajiv žlehten zabaven navihan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti veš zase, kaj je zate najbolj prav! Čudovita si, saj veš! Čudovita! Fantastična! Neponovljiva! Zdaj pa si ustvarjaj čarobnost! Zdaj pa izbiraj čarobnost! V tvojem srcu je že ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubi bolj! ... https://youtu.be/34pDBh-wcbg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 8. marec 2023

Živi čarobnost zdaj!

Ni mi treba in ne želim več prenašati sranja drugih, tudi če jih imam rada.

Samo svojemu srcu sledim!

Danes si želim vnesti več tišine v svoje življenje.

Danes se želim razvajati. Danes se želim udejanjati.

Se pa želim tudi poslušati!

Danes bom naredila božansko akcijo in bom povabila na kosilo! Tako čutim! Malo za sprostitev! Bom videla, če bodo za akcijo, saj je natrpano. Vsaj malo.

Kolikokrat sem dobila sporočilo, ko sem iskreno delila svoja čustva in občutke, da je z mano nekaj narobe?

To si domišljaš.

To nisi slišala prav.

Nisem tako mislil.

Saj je bil samo hec.

Kako si občutljiva!

Če bi se mi še enkrat ponovilo, bi rekla, hvala! Hvala! Hvala!

Prav sem slišala. Pravi sem razumela. Vse je res! Hvala, res sem občutljiva za vse laži in bedarije, ki sem jih prenašala! Za koga?! Da se lahko še malo lažemo in živimo v megli?! Mi to res koristi?

Zdaj sem se našpičila v odnose, saj čistim zavest o njih. (Podnapisi. Za nejasnosti sta potrebna dva. Nekdo, ki laže in nekdo, ki je lažem voljan verjeti. (To je bila moja vloga! Do zdaj! Sem pa lagala tudi sebi, da še ni tako hudo – vse dokler res ni postalo prehudo…))

Čistim pa tudi zaupanje vase, da sebi pa lahko zaupam. Resnica in jasnost v meni sta neprecenljivi, zato jih želim še bolj negovati!

Zaupam si!

Zdaj si zaupam!

Kako pa si ti kaj z zaupanjem vase in svojim občutkom?

Sij, moja draga, sij! To je tvoje poslanstvo! Dovolj je bilo neumnosti in zgubljanje energije za malenkosti.

Ljubek sijoč pristen navihan dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku. Jo čutiš?! Živi svojo čarobnost zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 7. marec 2023

Darilo (končanih) odnosov!!!

To ni izguba, če se predamo ljubezni! Izguba je, če zapiramo svoje srce pred ljubeznijo in ne živimo polno. Izguba je, če ne dajemo na polno svoje ljubezni. naše srce je na polno in se polni z razdajanjem ljubezni, ki je nikoli ne more zmanjkati. V sebi je imamo za celo življenje dovolj. Mogoče je nehala obstajati kot fizični izraz do kakšne osebe, jo pa imamo v srcu kot hvaležnost za vse, kar smo prejeli v odnosu.

Včasih to spoznanje pride veliko bolj pozno. Že ko je odnos zdavnaj končan, da zares lahko prejmemo darilo odnosa. Ampak ne bi bili v njem, če za nas ne bi skrival kakšnega sporočila in pomena.

Kaj pa vem, kaj je zate?

Mogoče sem morala opustiti vlogo žrtve in vzeti moč nazaj v svoje roke?

Mogoče sem se morala postaviti zase in za dragocenost tega, kdo sem?

Mogoče sem morala najprej spoznati, da je čas, da se imam bolj rada in s tem dopuščam bolj ljubeče odnose?

Mogoče sem morala spoznati, da je pristnost edina prava pot zame, da ne glede, kako se prilagajam, nikoli ne morem osrečiti drugega, če si tega ne želi?

Mogoče sem spoznala, da so moji občutki resnični in pravi zame, ne glede, kaj drugi govorijo in kako mi želijo, zavedno ali nezavedno, metati pesek v oči?

Mogoče pa sem se samo res morala povezati z bogom in se prepustiti?

Mogoče sem morala izgubiti vse, da sem potem lahko zares začutila, kaj mi je resnično pomembno in gradila zaupanje, da ne glede, kaj se dogaja, lahko resnično verjamem, da je vse dobro in da bo vedno vse dobro zame?

Zdaj komaj vidim, kakšna darila so mi dajali odnosi! Neskončno sem hvaležna za njih. Tudi zato, ker so se končali!

Zdaj pa odpiram srce ljubečemu pristnemu iskrenemu partnerskemu odnosu, kjer bova skupaj radostno rastla in uživala drug v drugem in se ljubila z vsem srcem.

Kako pa ti sprejemaš modrost preteklih odnosov? Jih slutiš? Jih čutiš? Kaj so ti vse podarili?

Ljubek srčkan unikatno mavričen lep sijoč dan!



🌷 P.S.: Polnost življenja lahko živiš že zdaj, samo sledi svojemu srcu.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 6. marec 2023

Poslušam svoje srce: Prag obilja!

Poslušam svoje srce: Prag obilja!: Danes imam še mini praznovanje. Kar tako. Samo sem. Prepuščam se toku dneva. Svobodna sem. uživam v naravi in lepotah dneva. Vabi me. Uživa...

Sladko pocukrano življenje!!!


So še pa iznašli ene napravice, ki nas odmikajo od svojega resničnega bistva. Briljanten način otopelosti in izgube stika s čustvi in svojim notranjim svetom. Telefon. Vedno pri roki. Vedno na dosegu. Vedno dosegljivi.

Vedno dosegljivi za vse neumnosti sveta. Saj bi zmogli tudi brez njih. so izjemno dragoceni. Saj nam prinašajo modrost ljudi z vsega sveta v naš dom. Je pa tu potrebna uporaba lastne presoje ali zdrave kmečke pameti, kaj bomo gledali.

Se samo motimo in zamotimo in se odtujujemo od sebe in svojega srčnega poslanstva – poti ali se res polnimo z modrostjo?

Čemu namenjamo svojo energijo?

Se naši ustvarjalni toki pretakajo ali samo sledimo zgodbam koga drugega?

Se lahko v resnici predaš glasu srca?

Potem tvoje življenje postane sladko na tvoj najljubši način!

Se lahko predaš bogu?

Tudi potem tvoje življenje postane sladko in pocukrano na tvoj najljubši način!

Kako pa ti odklopiš zunanji svet in se spet priklopiš na notranjo neprecenljivo moč srca? Zaupaj si. Ti veš zase!

Ljubek srčkan priklopljen začuten občuten jasen pristen intimen priseben dan!



🌷 P.S.: Zaupaj sporočilom svojega srca, so čisti dokaz, kako si ljubljena in dragocena vsemu vesolju!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 5. marec 2023

Prepoznavanje resnice!!! (Sranja pa tudi!)

Bila sem že v preteklosti v podobnih situacijah. Letala sem iz ene dejavnosti v drugo, iz enega druženja v drugega, se zamotila s hrano, videji in filmi. Nisem ustvarjala prostora, da bi se zares začutila. Kaj se dogaja z mano? Kako se zares počutim? Je to moj drek ali drek koga drugega?

Bilo mi je preveč boleče, saj sem vedela, da ko se bom ustavila, bom začutila vso moč zatiranega v sebi. Potlačeno bo udarilo ven in porušilo mojo sliko popolnih odnosov (ki so bili v resnici prazni). Vzdrževala sem jih navzven in v sebi lepe – čeprav je bila resnica že davno drugačna.

Vsa ta čutenja so me želela prebuditi, da sem v odnosu, ki je že davno izparel kot luža na vročem asfaltu. Če bi se prej ustavila in si to dovolila čutiti, ne bi več nasedala sranjem – zgodbam sebe (saj ni tako slabo) in sranju drugih (to pa nisem tako mislil, rekel, naredil in si malo domišljaš). Ali vem ostalim bedarijam bi dovolila, samo z resnico občutij, da se že davno izkažejo kot to, kar so – neumnosti.

Ne obžalujem tega časa. Ne obžalujem zanikanja. Ne obžalujem niti časa preživetega v odnosih. Dragoceni so mi bili, da se zdaj bolj zavedam resničnosti in pravilnosti mojih lastnih občutkov. To je moje bogastvo. In ko mi nekdo laže v obraz, to prepoznam in ne dovolim, da mi svoje sranje maže po meni. (Navdihnjeno po meditaciji Susan Ashley.) Je pa čista resnica.

Zato drame niso več tako zelo dobrodošle v mojem življenju. Zato izpišem zdaj čustva vsak dan. Zato imam rada tišino okoli sebe, ker me ustavi in me zares poveže v sprejemanje intuicije in občutenje. To je moje resnično bogastvo. Pristnost.

Počutim se svobodno, ker vem, da sem dragocena in mi ni treba več dopuščati, da me drugi mažejo s svojim sranjem.

Mene poveže sprehod z mojimi čustvi. Kar samodejno mi jih spravi v harmonijo. Potem se kar počutim napolnjeno z radostjo in srčnostjo. Spet sem pri sebi.

Kako pa se ti začutiš?

Ljubek srčkan pristen vesel nagajiv lahkoten prazničen vzhičen kreativen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čaroben ples. Uživaš v stiku s sabo? Plešeš z užitkom!? Predaj se glasbi srca.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !