petek, 3. marec 2023

Prag obilja!

Danes imam še mini praznovanje. Kar tako. Samo sem. Prepuščam se toku dneva. Svobodna sem. uživam v naravi in lepotah dneva. Vabi me. Uživam ta trenutek in to je dovolj!

Kam me bo zvabil ta dan? Kam me bo odpeljal?

Tako dobro se počutim doma. Kar zavila sem se v radost tega trenutka. Prav je, da si dovolim počivati. Prav je, da si dovolim, da si ustvarjam miren dan. Življenje se pretaka skozi mene.

Kako si kaj v prijateljskih odnosih z obiljem?

Kako si kaj s prijatelji o obiljem?

Privabljam prijatelje in ljudi s katerimi se počutim dobro. Torej so nekje tukaj kot jaz z obiljem. Kaj vidim? Kaj opazim? Glede česa se vsi mi pritožujemo? Kaj si ustvarjamo?

Si upam iti iz cone udobja in se povezati z drugimi ljudmi, hkrati pa si spremeniti ali zvišati prag obilja?

Kaj govori moja vibracija, kaj pa moje želje, kaj pa moje dejansko stanje – je začrtan krog previsok?! Lahko skočim vsaj malo, danes, tudi če je skok tri milimetre? Če bi vsak dan vsak malo skočila v še več obilja in sprejemanja, bi naredila v letu kvantni skok!

Danes uživam v obilju, ki ga imam in hkrati iskreno odpiram svoje srce še malo več obilja. Saj vem, ko se mi bo vibracija dovolj spremenila, se mi bo tudi stanje okoli mene. Lahko pa vsaj uživam zdaj in vibracija mi potem tako naravno raste! Zdaj pa še jo samo vzdržujem!

Ljubek radosten nagajiv sijoč lahkoten vesel celovit živahen spontan dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku! Bolj ustvarjam, več obilja me obkroža.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar