četrtek, 2. marec 2023

Ljubljena

Se zavedaš, kako si ljubljena?

Ponoči sem se zbudila ob nenavadnem času in zvezde so bile tako lepo porazdeljene! Bilo je fantastično. Po navadi vidim s svojega okna samo eno zelo svetlo zvezdo, včeraj pa jih je bilo polno! Počutila sem se tako ljubljeno!

Zjutraj sem se zbudila in med pripravo zajtrka je prišel video od Kryona o ljubezni! bilo je tako božansko, da sem imela oči napolnjene s solzami ganjenosti! To je ljubezen! Počutila sem se tako ljubljeno!

Pozneje sem se odpravila na meni zelo ljubi kotiček ob reki. Sezula sem si čevlje in dala debele nogavice iz nog. Potem pa sem jih samo položila na zemljo. Počutila sem se povezano. Počutila sem se ljubljeno in sprejeto, mirno.

Vsak trenutek sem ljubljena.

Popoldne pa smo se dobili z domačimi. Vzeli so si čas zame in za druženje in bilo je fantastično. Sproščeno. Umirjeno. Res sem se počutila zelo ljubljeno!

Tudi zdaj se počutim ljubljeno, ko mi sonce tako lepo greje dom! Prav božansko je! zdaj je čas prenove in radosti. Kaj si zares želiš?

Kaj si zares zares želiš?

Zares?

Kaj si zares zares zares želiš?

Čisto zares?

Dovoli si želeti vse, kar ti srce poželi. Zdaj pa to izbiraj in vnašaj bolj in bolj v svoje življenje!

Ljubek miren radosten nagajiv lahkoten pristen zaupljiv dan!



🌷 P.S.: Bodi srečna in radostna v vseh pogledih. Tki odnose z ljudmi, ki se občutijo fantastično!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar