ponedeljek, 27. februar 2023

Cvetenje žensk in moških!

Ženstvenost nima nič opraviti z erotičnostjo. To so moške predstave, ki jih ženske skoraj na silo udejanjamo, da bi se počutile vsaj malo zaželeno in ljubljeno. To je vse zavesa, laž.

Spolnost, izražanje svoje seksualnosti in intimnost s partnerjem je čudovita, če ti uživaš v tem. Ne rabimo pa podlegati idolom in ne vem kakšnemu trendu spodnjega perila, da smo potem komaj poželjive. Pa saj si tega niti ne želim. Želim si partnerja, ki mu bom enako privlačna v trenerki ali kratkih hlačah kot v najbolj gala obleki! Zaupam, da je moja duša in moj bogat notranji svet in iskrenost bolj privlačna kot vse kar lahko nudim telesno. Zaupam pa, da partner tudi to ceni v meni.

Kako napačne predstave so nam dali v glavo z reklamami. Morale bi biti seksi oblečene, dišeče in zapeljive – potem smo komaj sprejemljive. Pa to ni res! Najbolj seksi je ženska, ki se dobro počuti v svojem telesu, je sproščena in nasmejana – najpomembnejše od vsega tega pa je – da je pristna. Nismo samo predmeti užitka. Smo celovita bitja. Res pa je, da moške zelo žalimo, če jim dajemo vlogo odnosa, ki ga je sposoben imeti samo s predmetom. Posploševanje moške in ženske vloge je žaljiva do obeh. 

(Zakaj ženska moč tako ogroža moške? Ker vedo, da resnica je razkrita in ne morejo več srati z neumnostmi - dvigniti se morajo v svojo pristno srčno varovalno moško moč. Tako jih ženske lahko spoštujemo.)

Moški in ženske skupaj smo zelo močni, če smo ljubeči drug do drugega in zares uživamo v vseh vidikih drug drugega. To je zame pristna ljubezen – skupna radostna rast.

Čas je, da pozdravimo tako moško kot žensko energijo – za vse generacije nazaj.

Skrivamo se za temi vlogami moški – ženska, namesto da bi gradili prave pristne odnose in se zares zbližali, da nam je zares mar drug za drugega. Za to pa je potrebno imeti res jajca – deset jajc ali jajčnike!

Videli in doživeli smo, kaj ni ljubezen. Zdaj pa je čas, da se z vsem srcem predamo pristni srčni iskreni ljubezni, ki se občuti fantastično – za oba.

Kako se ti počutiš v svoji ženski vlogi in izražanju svoje spolnosti?

Kako ti vstopaš v odnose? Kaj je zate ljubezen? Si prestopila bregove ženske vloge in si pristna?

Ljubek ženstven zdravilen jasen igriv lahkoten živahen kreativen pisan srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi se v celoti. Zaupaj. Kar iščeš, išče tebe. Odpri svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar