sobota, 6. januar 2024

CELOVITA IN DOVOLJ SEM ŽE ZDAJ

 Danes je bil dan za opravke, za lahkotnost in uživala sem v vsem.

Veselim se vsega, kar sem in kdo sem. Rada imam vse, kdo postajam in kdo sem. Zdaj. Všeč mi je ta trenutek in všeč mi je, da živim po svoje. Življenje je lepo in polno radosti. Všeč mi je, da lahko sem pristna in srečna in srčna.

Zdaj pa samo vadim srečo in vibracije sreče vsak dan malo bolj. Rada sem to, kdo sem.

Vadim lahko s sprehodi. Vadim s kuhanjem, ko se čisto sprostim in pozabim na vse, kar se dogaja. Tako me čisto potegne energija veselja in radosti. Lepo mi je, da sem to, kdo sem.

Dovolj je, da sem to, kdo sem.

Še lahko vadim srečno vibracijo, da meditiram. Berem knjige, ki me navdihujejo in da uživam življenje. Zdaj. Ne bom več čakala na nič.

Čisto dovolj sem, saj sem bila ustvarjena popolna. Celostna. Ne popolna – kot brez napak – ampak so  tudi moje lastnosti, ki me zaokrožajo in mi dajejo ljubkost in posebnost. Zaradi tega vsega – sem jaz – jaz. Zato lahko še bolj uživam v izražanju pristne narave in sem srečna zdaj, kot sem.

Ustvarjena sem bila popolno, to pa ne pomeni, da sem umetna lutka z napisanim tekstom za vsako situacijo in vedno pravim odzivom. V knjigi Marie Forleo sem prebrala, da zmagujem ali pa se učim, ni pa izgubljanja. Samo to je. Ali zmagujem ali pa se učim. Vse je koristno. Nikoli pa ne izgubljam. Vsaka izkušnja je dragocena, ker je prinesla izjemne koristi, da sem zdaj tukaj, kjer sem. Pa ne samo to – prinesla je vse dobro, da sem se izoblikovala v tako pristno osebno – kot sem zdaj.

Res sem ponosna nase, kako daleč sem že prišla in uživam v tem vsem. Ljubko življenje imam.

Rada imam svoje življenje v vseh pogledih.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten iznajdljiv blažen jasen iskren živahen uspešen edinstveno srčkan srečen srčen dan!



Zaupaj v svoje sanje! Vodijo te k najlažji poti do samouresničenja. Uživaj na poti! Zares! Ustavi se in povohaj kaj vrtnice ob poti.

petek, 5. januar 2024

POMEMBNOST STIKA

Jasnost je naša moč. Vse to nas uči Kassandra – Suzan Ashley. Živimo svojo misijo, poslanstvo. Točno to, za kar smo bili rojeni.

Vse je za nas.

Življenje je polno čarobnosti.

Življenje je polno lepih čarobnih trenutkov. Opazim lepo? Ali gre kar mimo mene?

Danes se je proti sončnemu zahodu skozi oblake videla tako velika krogla sonca, kot bi bila rahlo zadimljena od oblakov in bi se tako lahko videl ves okrogel obris. Vse je bilo čarobno kot v počasnem posnetku so se oblaki, bolj megla, premikali mimo sonca. Malo so ga razkrivali in malo skrivali. Res je bilo lepo. Sijalo je medlo svetlo rumene barve.

Danes sem opazila lep vrt pri sosedi in ima tako lep paradižnik. Pri nas pa je polno kumaric in bučk! Skuhala sem si tako dobro juho iz lisičk, bučke in krompirja. Dobra kremna juha je bila. Všeč mi je počasno kuhanje v velikem loncu, kjer imam potem hrano pri roki, ko jo potrebujem.

Danes praznujem! Privoščila sem si nekaj dobrega. Samo zame in potem bom pogledala film in uživala. Želim si pogledati romantičnega. Malo za dušo in razvajanje.

Všeč mi je, da je ves dan sijalo sonce. Prav pogrelo je vso naravo in izsušilo razmočeno zemljo.

Srečala sem tako prijazno sosedo, s katero je bilo tako fajn klepetati. Povedala je zgodbo, da sem bila ganjena do solz, ko sem jo poslušala. Povezovanje z drugimi je dragoceno.

Kaj je zares pomembno?

Odnosi. Pristni odnosi. Toplina. Iskrenost, pristnost v vseh pogledih. Srčnost. Namen. Sledenje svojemu srcu.

 Vse najslabše, kar se lahko zgodi, če res sledim svojemu srcu je, da začnem od znova. Kar sem že velikokrat naredila in lahko spet. Če pa se zgodi vsaj nekaj od najboljšega, pa uživam svoje življenje na polno.

Srkam vse dobro. Iskrena sem do sebe, kaj si zares želim in potem stopam odločno proti svojim sanjam. Vsak dan korak bliže. Vsak dan malo. Vsak dan sem še malo bolj usklajena. Ne rabim skrbeti, vodena sem vsak dan sproti. Življenje je čudovita igra polna lepih presenečenj. Zdaj uživam ta trenutek.

Opažam, da veliko stvari vem. Pa jih zares živim? Ali samo zbiram informacije, živim pa še vedno isto? Zdaj pa je čas vaje in udejanjanja. Življenje je čudovito!

Srečna sem.

Ljubek pristen vesel radosten lep sončen sočen živahen srčen srčkan bogat ustvarjalen dan!



Čuti, kako zelo te življenje ljubi vsak dan. Življenje te ljubi, bi rekla Louise L. Hay. Nastavi mu lička, da te nežno poljublja kot jutranji topli sončni žarki. Vredna si ljubezni. Sij!

četrtek, 4. januar 2024

ŽIVLJENJE JE ČAROBNO!

Življenje je čarobno!

Vse povsod kamor pogledam, je čarobnost. Prej sem na ameriškem slamniku videla tako lepega metulja. Grem gledati, če še je, da ga slikam.

Samo mene je čakal! Videla sem ga pred eno uro ali še več! Tako lep kontrast je bil oranžen metulj na roza vijoličnem ameriškem slamniku! Življenje je čarobno!

Slikala sem ga in ko sem pogledala kako so slike uspele, sem ga potem želela še enkrat slikati. Za vsak primer. Pa je odletel.

Življenje je čarobnost. Zdaj. ravno je mimo priletel puhec bele barve – samo, da bi potrdil. Bil je kot krogla regratovega zrnca v razcvetu. Mi smo jim pravili padalci kot otroki. Zdaj pa je bil čisti krog. Mehek je bil kot angelska krila.

Življenje je čudovito. Sije sonce in pišem zunaj na tako lepi mizici. Pogled imam na zeleno naravo in močno šumi potok, kar je tako lepo ozadje pisanju. Pogrešala sem sonce po deževnem dnevu, zdaj pa je zares tu! Sije! Naj kar sije na vso moč! Rada ga imam!

Božansko je imeti tako umirjeno in praznično lepo življenje. Zdaj pa je čas sprememb na boljše in čas je, da se življenje obrne na še boljše. saj je že zdaj prav čarobno in čudovito!

Rada imam svoje življenje. Rada imam sebe. Rada sem tukaj, kjer sem zdaj.

Prej sem pobrala fižol in raste tako v obilju. Prišla nisem niti do konca ene vrste, pa sem imela polno cedilo. Zraven sem ga kar sčistila in ga nalomila na prave kose, da ga samo umijem in ga dam kuhati.

Zdaj pa je že kuhan. Tako je dober, samo počakam, da se malo ohladi. Rada sem na vrtu, kjer vse tako bujno raste. Rada imam vsak dan obhod okoli, da vidim, kaj se dogaja. Vesela sem, da je tako bujen in da tako hitro raste, da imamo še preveč, ne samo dovolj. Tudi solata je tako bogata in bujna. Včeraj sem jo jedla s pomarančnim prelivom. To ja pa je božansko dobro.

Moje ustvarjanje je pisanje. Kaj pa je tvoje? Ostani v vibraciji Ljubezni, kot bi rekla Suzan Ashley. Delaj karkoli te ohranja v srcu.

Življenje je čudovito!

Ljubek pristen vesel srčkan jasen blažen rajsko lep dan!



Življenje je polno radosti in čudovitosti samo zate! Odpri mu srce. Želi ti se vso podariti! Darilo je! sprejmi! Vredna si ga, ker si se rodila – tako kot smo mi vsi vredni!

sreda, 3. januar 2024

ODPRTOST SRCA LJUBEZNI

Ljubezen je lepa. Ljubezen je veličastna. Ljubezen je pristnost. Ljubezen je dajanje in prejemanje v obilju. Ljubezen je popolna predaja in zaupanje. Ljubezen je grajenje mostu do drugega.

»Ljubezen se občuti dobro.«   Oprah

Kaj je zate ljubezen?

Zame je opazovanje narave, kako vse v obilju raste in se razvija. Sonce v izobilju. Zame je ljubezen sprejemanje sedanjega trenutka in tudi sebe. Ljubezen je sprejemanje nasploh. Življenja, da me ljubi in da ga jaz ljubim. Ljubezen je ptičje petje.

Ljubezen je odprto srce. Zaupam, da lahko še bolj ljubim, kot sem ljubila.

Zame je ljubezen izražanje – stik duše in fizičnega. Zame je ljubezen lepo oblačenje. Pisanje. Sprehod. Dremanje na kavču. Pitje mojega najljubšega čaja. Peka mafinov. Pogovor. Lepo sporočilo. Okušanje in vonjanje in deljenje mafinov z drugimi.

Živeti je ljubezen. Vsak vdih je ljubezen in izdih.

Vse je del ljubezni. Vse je del radosti.

Zame je ljubezen prijaznost.

Ljubezen je dovoljenje bližine, da me ljudje spoznajo tako, kot sem v resnici.

Ljubezen je smeh in veselje. Ljubezen je živost in občutenje veselja do življenja.

Ljubezen je počitek, ko ga potrebujem ali kar tako – ker lahko. Ljubezen je kopel, da se sprostim. Ljubezen je raziskovanje narave in ko mi narava podari gobe, ki jih sploh nisem pričakovala. Ljubezen je poslušanje šumenja potoka, gledanje zvezd in opazovanje lune.

Ljubezen je meditacija zjutraj in pitje limonade. Ljubezen zame je branje in uživanje, ko srkam vsako besedo, ki mi da občutek sladkosti življenja, ter mi spremeni pogled. Besede in knjige so mi dragocene.

Ljubezen je zaupanje v Boga, da je vse dobro, da bo vse dobro in da še je vedno bilo vse dobro – tudi zdaj bo dobro – celo več kot to – fantastično bo. Zaupam popolnoma v Boga. Zaupanje je Ljubezen.

Zame je ljubezen povezanost z Bogom, sabo in materjo Zemljo, kot so mi predlagali Kassandra – Suzan Ashley. Zame so tudi meditacije in zdravljenja, ki jih imamo s Suzan čista ljubezen.

Ljubezen je tudi, da sem polno v tem trenutku in da uživam, srkam njegove lepote. To so zakladi srca. Vse to je čista Ljubezen in še več. Ne da se je opisati, jo je čarobno otipljivo čutiti na čaroben način. Odpri ji srce.

Ljubek pristen vesel radosten ljubeč srčkan sijoč srečen zabaven umirjen optimističen povezan živahen kreativen dan poln poljubčkov Ljubezni!



Imej se rada z vsem srcem in svoje življenje tudi! Odpri srce Ljubezni!

torek, 2. januar 2024

NAJBOLJŠE, KAR JE ZAME!

Danes sem se spraševala, kaj je moja glavna motivacija, da delam, kar delam. Posebej pišem. Želim navduševati tebe, da živiš srečno srčno bogato pristno veselo življenje in da ljubiš svoje življenje z vsem srcem, tudi sebe, če tako želiš in to izbiraš.

Seveda pa je najprej za tem egoistični namen. S pisanjem si jaz čistim dušo in ko to vse delim, sama pridem do novih spoznanj in modrosti, ki sem jih morda pozabila ali potisnila na stran. To je moja radostna rast – v kateri nadvse uživam!

Vse delamo najprej zase, kot je rekel Boris Vene, mislim da je bil on. Ne pa me držati za besedo pri tem.

Nekako sem se pomirila, da je dobro, da delam najprej zase. Potem pa delim. Če nisem jaz povezana s sabo in pri sebi, tako nimam kaj deliti. Prav je, da sem sebična. Prav in dobro je, da imam ego. Ni pa to napihnjen ego. Če pa bi bil, pa ta zrak hitro izpuščam sproti ven, ko opazim, da me bo razneslo. Saj dobim hitro kakšno opozorilno luč. Po navadi rdečo!

Lepo je biti pristna in pri sebi, da lahko živim svoje življenje po svoje. Lepo mi je, da sem lahko srečna in pristna. Lepo mi je, da sem lahko zabavna in polna energije in hkrati jaz – umirjena, nežna, srčna. Vse to sem jaz. Jaz sem celota.

Prav je tudi, da se imam rada. Kaj sploh pomeni zdravo rada? Dobro se počutim v svoji koži in uživam v tem, kar delam. Všeč mi je, da sem taka kot sem. Sprejemam se. Uživam v čarobnosti življenja in vsem kdo sem.

Bila sem stroga in groba do sebe, zdaj pa si želim biti predvsem sočutna. Meditacije, afirmacije in seveda pisanje, pa čas v naravi – me naravnajo na mojo pristno harmonijo srca – vsega kdo sem.

Uživam v tem, kdo sem in uživam v pristnem navezovanju stikov.

Zdaj se rojeva nekaj jasnost v meni. Prej sem tavala in vijugala, zdaj pa je pot ravna – ker sem na svoji srčni poti in nič ne more iti narobe, saj je vse zame. Rada imam svoje čarobno lepo sijoče iskreno življenje. Sploh ne vem, zakaj sem tako dolgo čakala, da sem se osvobodila. Ponosna sem nase!

Zdaj pa odpiram roke Vesolju in mu rečem, kot so nam rekli Kassandra – Suzan Ashley: »Vesolje tu sem! Zdaj sprejemam najboljše, kar mi lahko ponudiš!«

Dobro, mogoče niso rekli, tu sem, ampak drugi del stavka pa drži kot pribit!

»Zdaj sprejemam najboljše, kar mi Vesolje lahko ponudi!«

Kassandra – Suzan Ashley

Še ena afirmacije mi je izjemno všeč – od Kryona: »Sem vedno na najboljšem mestu, ob najboljšem času – z najboljšimi ljudmi!«

Zdaj pa živi! Najboljše! Zdaj pa živi svoje življenje po svoje! Najboljše, kar znaš in zmoreš! Izbiraj srečo!

Življenje je lepo!

Ljubek pristen vesel lep sijoč nasmejan blagoslovljen optimističen jasen živahen umirjen sproščen harmoničen ravnovesen dan!



Zaupaj si! Ti veš, kako živeti svoje življenje! Zdaj ga pa živi! Bodi pogumna danes!

ponedeljek, 1. januar 2024

VERZ BOGA!

Danes je soustvarjalka pripela misel od nekoga, da ko sprejmemo sami sebe, ni več pomembno, kaj si drugi mislijo. Počakaj! Grem pogledati od koga je misel.

»It's ok to live the life that others don't understand.«

Ne piše pa, od koga je. Sem iskala, pa nisem našla. Niti s katere strani je posredovano. Škoda!

»Vredu je, če živiš življenje, ki ga drugi ne razumejo.«

Res je! Kako sem danes to potrebovala! Prav prija mi! Pobožalo mi je dušo! Spomnilo me je čiste resnice!

Imela sem situacijo, ko sem izvedela, kaj nekdo drugi dela in sem se takoj postavila v manjvreden položaj. To so samo igrice ega.

Saj pa sem jaz tudi enako delala, podobno. Nekaj let nazaj.

Spet igrice ega. Opravičevanje! Primerjanje! Dokazovanje! Pa to res rabim!?

Ne! (To so samo ostanki iz dinozaverske šole, ki je zastarana in zarjavela. Vsi smo drugačni, vsi smo dragoceni.)

Želim si biti samo to, kdo sem. To pa je dovolj! Če se je Bogu zdelo dovolj smiselno, da me ustvari, kot jaz – potem sem že dovolj. Ne bom žalila Boga in s tem del Boga – mene same, da se upiram temu!

Potem pa to iskanje razumevanja! Ali vsaj malega pomiganja, prikimanja z glavo – ne razumem te, ampak dobro – živi svoje življenje.

Koliko časa sem zapravila, ko sem želela biti taka, kot me želijo drugi. Ugajati, da bi me imeli vsaj malo radi! Pa to ni ljubezen! To je mučenje. Lagala sem sebi in drugim, samo da bi bila normalna in bi nekako pripadala! Zmanjševala sem svojo energijo in zmanjševala sebe! Zastirala sem svojo luč.

So normalni ljudje in smo normalni ljudje. Samo, da sta svetova čisto različna in se sploh ne stikata. Kar pa sploh ni pomembno. Vsak je čudovit na čisto edinstven način in vsak zelo prispeva na svoj čisto unikaten – njemu lasten način. Pa to je super! Ne rabimo razumeti drugih, ali jih popredalčkati. Če čutiš stik, se povežeš, če ne pa ne. Drugače pa ima vsak vrednost, tako je rekla Kassandra – Suzan Ashley. Vsak ima vrednost, ne glede, če čutiš to prasketajočo navdušujočo iskreno povezanost, ali ne. Če ne, pač greš dalje. Ni pa se mi treba motati v tem začaranem krogu, da me morajo imeti vsi radi, ker sem dobra oseba. Ne rabijo. Saj jaz tudi nimam vseh rada. Z enimi je večja resonanca, z drugimi pač ni.

To je dobro.

Ne rabim se ukvarjati z drugimi, saj imam s sabo preveč dela in je moj svet veliko bolj zanimiv zame. Čeprav mi je pristen stik tudi pomemben. Soustvarjanje. Hm?! Bo že ob pravem času. Vsi soustvarjamo ta trenutek in s svojim veseljem nad sabo in svojim delom vnašamo še več dobrih vibracij v kolektivno zavest.

Toliko novega se učim od Kassandre – Suzan Ashley, da več ne ločim, kaj je prav moje in kaj je prav njihovo. Vse bi rada delila s tabo, ker meni odpira srce. Tako bom naredila. Če točno vem, da je misel od njih, bom tudi zapisala. Če pa bom pisala iz srca, pa vedi, da so tu učenja vpletena, ki so prepletena s Kassandro – Suzan Ashley, saj so zdaj moji primarni učitelji in jim popolnoma zaupam.

Tako je! Zdaj občutim mir!

Ponosna sem nase, da sem učenka in hkrati učiteljica. Vse je povezano. Vsi smo eno. En verz, kot bi rekel Wayne Dyer – UNIverse. Mi smo verz Boga, ki zveni s svojo čisto pristno energijo. Danes jo neguj še malo bolj! Zares si čudovita, tako kot mi vsi. Imaš pa čisto svoj način ustvarjanja in izražanja Ljubezni, ki pa je neprecenljiv!

Sprosti se v to, kdo si! izjemna si!

Ljubek pristen srčkan sijoč srečen vesel jasen blag mil kreativen unikaten soustvarjalen dan obilja!



Rada se imej, pa bo vse steklo!

nedelja, 31. december 2023

LJUBEZEN SE OBČUTI FANTASTIČNO! NAJBOLJŠE!

Kaj če bi se usmerili – no – govorim zase – vedno in predvsem – na rešitve?

Včasih pa je tako intenzivno, da je bolje, če se samo sprostim in uživam v trenutku. Rešitvam pa dopustim, da me same dosežejo. Bog že ve, kaj dela. Vseeno pa sprejemam odgovornost, da sama naredim, kar lahko. Danes je sprostitev najboljše, kar lahko. Tako je. Sproščena sem! Juhu!

Lepo mi je, da zdaj pijem čaj. Danes sem naredila mini pite v modelčkih za mafine in so bile dobre. Rozine so dale tisto pravo sladkost. Delam jih po receptu Medicinskega medija, samo da sem združila ovsene kekse in nadev za pito. Pa je celo uspelo! Božansko dobri so! Keksi – no pita! Kekso-pita!

Zdaj dežuje zunaj in danes je bil dan praznovanja nekaj novega in dragocenega. Lepo mi je bilo, da sem lahko to, kdo sem. To mi je vedno največji privilegij. To je moja legenda. To je moje poslanstvo. Vedno sem vodena, da ko mi je vid zamegljen, me drobna lučka – iskrica – spodbudi, da sem spet jaz. Kot bi me Bog vedno dosegel. Pa saj jaz sem del Boga, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley. Bog me vedno doseže.

Rada ustvarjam, karkoli je to. Ali je peka mini pit, ali najboljša solata na svetu ali pa slikanje. Zdaj sem začela z akvareli, pa je zanimivo. Nastal je nežno roza cvet, ki se popolnoma razcvetel in se razširil na vse strani.

Življenje je res lepo.

Kaj če bi danes vadila, da sem to, kdo sem, ne glede na vse?

Kaj če bi vadila, se odprem rešitvam, ne glede na vse?

Kaj če bi uživala še malo bolj v ustvarjanju in bila polna veselja?

Včasih sem oboževala ustvarjalnost oblačenja v barve in zdaj je čas, da spet to strast najdem.

Kaj če bi danes vadila, da vidim v vsem priložnost ali rešitev?

Vse poti me vodijo k sebi nazaj v srce.

Želela sem napisati, kako dragoceno mi je branje knjig, ker me dvignejo. Spomnijo me, kaj je moje poslanstvo, da lažje potem spet bolj odločno sijem in sem na svoji srčni poti.

Že od nekdaj ljubim knjige. Listanje knjig pri babici, ko je kuhala, je moj ljubi spomin nanjo. Dala mi je toliko dobrega. Dala mi je pristno sebe, kar pa je najbolj dragoceno. To je njena največja dediščina, da sem se ob njej čutila ljubljeno in sprejeto, tako kot sem. Videla je mojo vrednost, jaz pa njeno. Rada sem imela njene tople mehke oči, ki so me gledale s tako milino in toplino. Rada jo imam, še zdaj in za vedno. Ona je bila moja dobra vila. No ne vila, vile so mi tudi pri srcu, moja dobra zaveznica. Bila je moja spobujevalka dobrega v meni in je to tudi jasno videla v meni. Kljub temu, da je imela sama zelo težko življenje, je na mene prenesla toliko topline in ljubezni. Zelo mi je dragoceno to njeno doživljanje mene in iskrena radost nad mano. Ljubezen. Res je. Tako se občuti ljubezen! Dobro! Ljubezen se občuti fantastično! Kot bi rekla Oprah – Love feels good!

Danes uživaj v sebi, v tem kar delaš in vseh drugih!

Ljubek pristen nagajiv lahkoten vesel živahen umirjen jasen hvaležen kreativen zaupljiv iskren topel mil povezan srčkan dan poln smeha!



Življenje je lepo! Danes mu razpri roke in sprejmi vse dobro, kar ima zate! Najboljše! (Na to nas je spomnila Kassandra – Suzan Ashley) Odpri srce!