sobota, 21. december 2019

Poslušam svoje srce: Res! Res! Res!

Poslušam svoje srce: Res! Res! Res!: Kako pa meni glasba pomaga! Ne samo petje po hiši, to je tako bolj za po hiši, užitek pa je vseeno! Nasploh glasba je pravo razkošje za dušo...

Res! Res! Res!

Kako pa meni glasba pomaga! Ne samo petje po hiši, to je tako bolj za po hiši, užitek pa je vseeno! Nasploh glasba je pravo razkošje za dušo! Telo mi kar samo začne poskakovati! Rada sem to, kdo sem! rada sem jasnost! Rada sem igrivost!

Res imam bogato življenje! Na vseh področjih! Kaj ni zanimivo, da sem vse in da imam vse! Še bolj pa to postajam!

Čakaj, kaj je to utopija!?

Ne!

Stvar gledanja! Vse že imam v sebi! Samo opazim in je moje! Zares! Kaj pa mi manjka!? Kaj pa te vam manjka!?

Točno tako! Čisto nič! Vsaj meni ne!

V mojem svetu je vse dobro! v mojem življenju je vse dobro! Rada imam svoj svet! Želim si biti vse, kdo sem. pa saj sem! Daj nehaj no s tem!

Obožujem praznično vzdušje! Tako lepo mi je! tako rada imam polnost in veselje! Tako rada sem jasnost in igrivost! Prav super mi je!

Lučke po mestu so čudovite! Čarobnost se čuti na vsakem koraku! Res mi je super biti to, kdo sem. v vseh pogledih!

Pa kaj je to!
Pa kaj jaz vadim za kaj!?

Super mi ej biti vse, v vseh pogledih!!!

Dovoljujem si biti vse! Kaj ni zabavno, da si sama sebi kaj dovoljujem!

Tako sem navdušena! moje življenje je čista radost! Navdušenje! Zdaj ga živim! Polnost je!
obožujem to razigranost! Obožujem to veselje! Obožujem to jasnost! Zaupam, da je vse zame. Nekaj me je oplazilo! Pa kaj oplazilo! Drži se me kot klop! Noče me izpustiti! Neko veselje! Radost! Nagajivost! Zaupanje, da je vse dobro! dobrodušnost! Srčnost!

Kar ne morem se zbrati za pisanje! Tako sem navdušena!

Res imam lepo življenje!

Kaj pa ti danes ceniš?

Kaj pa tebi lajša in lepša svet? Kaj pa je tvoja radost?

Danes to še bolj sprejmimo v svoje lepo življenje. Objemimo to!

Zdaj pa bom raje nehala, ker če ne še bom stokrat napisala, da sem vse in imam vse! Če pa je res!
Stop!

Stop!

Najboljši dan do zdaj v vseh pogledih!

Cmok!

Objem!

P.S.: Ljubim te življenje v vseh pogledih!

petek, 20. december 2019

Če ne pa si naredi zabavno!

Kako bogato življenje imam! Prav čarobno! Bolj ko pa to opažam, še bolj čarobno postaja! Kaj lahko verjamem?

Seveda lahko verjamem! V čarobnost sem tako vedno verjela. In v angele. Prav vem, da obstajajo. Moji ali moj je bolj navihan! Oblečen je v pinki in v… čakaj! Pinki ni slovenska beseda! Živo roza barvo. Tako oblekico ima. Posuto z drobnimi biserčki! Zraven pa superge, da lahko spleževa vsepovsod in delava neumnosti. Krila pa ima svetlo roza. Samo za info! Definitivno ima kravlžlaste lase in ne preveč urejeno frizuro!

Pravi je zame, moj angel! Prav čutim, kako mi pomaga! Bolj rok različica angela je, samo da je namesto črne bolj živo roza! Kako mi je všeč! Prava igrivost, nagajivost in razigranost je! vedno najde kanček zabave v vsem. Če ne pa naredi zabavno!

Sploh nisem opazila, kako lepo življenje imam! Ampak vem, da ga imam! Vem! In zdaj ga samo oblj cenim! Vse imam! Čudovito družino, prijatelje, dom, ki je tako udoben in lep, avto, ki mi daje svobodo gibanja, dovolj sredstev za vse! Zdrava sem! Delam kar ljubim!

Počutim se kot ljubljenka Vesolja!

Danes je vse obarvano rožnato!

Mislim pa, da je vse isto, kot je bilo včeraj, samo ne vem, zakaj je danes tako bogato i ndragoceno. Nekako se mi je moral samo pogled spremeniti. Kak aha trenutek me je preblisnil! Saj vem! Kako bogato življenje imam! To sem pomislila! In začela sem gledati bliže! Bolj podrobno! In sem ugotovila, da je res! Prav ljubim to poetičnost dneva! In nič se ne opravičujem za rožnate odtenke danes! Ljubim jih!

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan sočen super samosvoj dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Pa kako gre kaj? Že čutite kaj norost, da si želite živeti po svoje? Tako je! Danes je vaš dan! noro dobro!

četrtek, 19. december 2019

Vadim Zeland: Transurfing in 78 Days:A Practical Course in Creating Your...

Poslušam svoje srce: Nedolgočasni!

Poslušam svoje srce: Nedolgočasni!: Kaj če bi danes zasijali v svojih najlepših barvah? Kaj bi to sploh bilo? Kaj je tisto, kar si želite biti? Zdaj pa to bodimo! Želim ...

Nedolgočasni!

Kaj če bi danes zasijali v svojih najlepših barvah? Kaj bi to sploh bilo? Kaj je tisto, kar si želite biti?
Zdaj pa to bodimo!

Želim si biti ljubezen. Radodarnost. Prijateljstvo. Lepota. Sijaj. Navdih. Srečnost. Srčnost. Igrivost. Zabavnost. Unikatnost.

Zdaj se delam, kot da že vse to nisem!

Seveda sem!

Tako pa ste tudi vi!

Samo izražajo to danes malo bolj!

Življenje je predragoceno, da bi bila v svoji luknji, iskala podrobnosti na sebi, malenkosti, ki mi niso všeč! Seveda ne! Ne bom si kopala še globlje luknje! Rada imam sonce, svetlobo, sijaj! In v luknji ni kaj veliko tega! Zato sem vse! Sijem v vsej svoji lepoti! Sem radostna rast! Ne pa svoje napake in pomanjkljivosti!

Včasih se mi zdi prav smešno, kako sem stroga do sebe! Pa kaj, če sem ga kaj polomila! Tu sem, da se motim! Tu sem, da kdaj zakvačkam, ker je potem zanimivo razkvačkanje! In uživam tudi v tem! In če že dolgo nisem naredila kake napake, sigurno spim. Ali pa vsaj dremam! In če že dolgo nisem naredila kake napake, sigurno delam kaj narobe!

Lepota je v pristnosti! Lepota je v izražanju! Lepota je tudi v nepopolnosti! Prav prisrčno se mi zdi! to nas dela posebne! Če bi bili popolni, bi bili vrtnice! Pa še te ovenijo! Ali pa angeli! Pa nismo nič od tega! Torej danes sprejmimo svoje napake. Dobre so! In človeške! In del nas! in ravno zaradi njih smo unikatni in zanimivi, ne dolgočasni! To nam daje sijaj! Uživajmo v lepoti naših napak, ker potem samo bolj vemo, kaj pa si želimo! To pa je dragoceno! Naše napake nam dajejo smer! Nismo zasidrani v pristanu, nismo pri miru in smer je dobra! če poslušamo svoje srce, pa je kompas prav naravnan!

Ljubek čarobno angelski čudovit smeha poln dan!

Zabavajte se!

Cmok!

Objem!

P.S.: Čutiš to čarobnost, kako se te želi dotakniti vsak trenutek!? Dovoli ji! dovoli ljubezni, da se te dotakne, da te vso (vsega) posrka!

sreda, 18. december 2019

Vadim Zeland: Transurfing realnosti - 3. stopnja Naprej v preteklost

Poslušam svoje srce: V meni vzbuja željo, da sem še bolj pristna!

Poslušam svoje srce: V meni vzbuja željo, da sem še bolj pristna!: Kaj ni super, ko je super? In samo bolj super postaja! Če pa še ni super, pa imamo celo polje možnosti, da postane super. Saj bo šlo...

V meni vzbuja željo, da sem še bolj pristna!

Kaj ni super, ko je super? In samo bolj super postaja!

Če pa še ni super, pa imamo celo polje možnosti, da postane super.

Saj bo šlo!

Gre vsaj nasmeh?

Dajmo no!

Malo!?

Vsaj kotičke malo zavihajmo navzgor!?

Tako!

Saj gre!

Malenkosti so pomembne.

Ker če delamo kaj z nasmehom, je že veliko boljše in mi se počutimo veliko boljše! In drugi okoli nas se počutijo veliko boljše! Saj ne, da delamo karkoli zaradi drugih. Vedno je zaradi nas, da bi se mi počutili boljše! Ampak! Ampak!

Mi smo center našega Univerzuma. In če imamo vse naše planete poravnane, potem je vse koli poravnano!

Ponoči sem videla tako lepo zvezdo. Zdaj je bilo oblačno! Kaj oblačno, deževalo je. šumenje dežja me vedno pomirja. No, ampak lepo je tudi, ko vidim zvezde. Ne glede, da je deževalo kot iz škafa, ko sem šla spati, sredi noči se mi je pokazala. Tako lepa svetla zvezda! To tako cenim! Res!

Obožujem zvezde!

Saj vem, da nikamor ne gredo. Tudi če je dan, so tu! Tudi če so oblaki med mano in njimi, so tu. Ampak včasih pozabim.

Pozabim, da so zame tu! Tak kot vse rešitve, tako kot vse možnosti, tako kot vsa ljubezen, tako kot vse, kar si želim. Samo opazim, pa je moje. Samo pozornost namenim.

Meni to uspeva najbolj z dnevnikom hvaležnosti. Čutim, kot da se naravnam na zvezde. Kot bi potem vse zasijalo. Rože postanejo čudovite rože, ki jih obožujem. Ker jih! Res! Vse je bolj čarobno! Vse je bolj dragoceno. In ko znam ceniti, kar že imam, samo še več tega pride. Kot bi zvezde še bolj zasijale.

Kako sem včasih smešna. Mislim, da sem žrtev okoliščin. Da sem žrtev močnih osebnosti. Pa nisem. Vse to dopuščam sama. Ne upam si biti vedno pristna, potem pa kažem s prstom na druge, glej, kaki so. Glej, kaj mi delajo. Nič mi ne delajo. Samo bolj varno se počutim, bolj mi je znano, domače, utečeno, če sem kot ovca v čredi. Tudi to je dobro. tudi to zavedanje je dobro, ker vem, kaj pa si želim. V meni vzbuja željo, da sem še bolj pristna!

Ljubek sijoč pristen srčkan srečen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je polno ljubezni! Jo opaziš?

torek, 17. december 2019

Vadim Zeland: Transurfing in 78 Days - Day 71: Polar Comparisons

Poslušam svoje srce: Saj pa te nismo kameleoni!

Poslušam svoje srce: Saj pa te nismo kameleoni!: Ne moreš me prisiliti, da mislim negativno. Se pa to včasih kar samo obrača v glavi. Lahko se samo nasmehnem tej noriji in rečem, hvala za d...

Saj pa te nismo kameleoni!

Ne moreš me prisiliti, da mislim negativno. Se pa to včasih kar samo obrača v glavi. Lahko se samo nasmehnem tej noriji in rečem, hvala za delitev in grem naprej po svoje. Polna optimizma, polna veselja, polna radosti. Vse sem. in to me sprošča. In sprošča me, da sem lahko jaz jaz.

Kako hitro sem se pripravljena prilagoditi. Za malenkosti. Če tu ne morem ostati pristna, kako naj potem ostanem pri velikih stvareh. Vidim, da si želim okrepiti to vez s svojim srcem.
Je meni super? Je meni pomembno? Je meni »fajn«? Je meni všeč?

Potem je to to!

Lahko povem najprej malenkosti, kot kje bi rada sedela. v katero kavarno bi rada šla. Začnem z manjšimi odločitvami. Potem pa nadaljujem. To je dovolj. Tako se začne.

Kaj vse smo pripravljeni, no sem pripravljena narediti za druge, za sebe, pa tako tako. Ali pa odlašam. Pa še to s stvarmi, ki so mi res pri srcu.

Danes je dan, da to vse spremenim. Seveda. To, kar sem odlašala, bom danes dala na svoj jedilnik. In sigurno ga bom oboževala, ker je po moje!

Veš kaj!

Na malenkostih se učim, da mi je potem lažje pri velikih stvareh!

Kako hitro dam na stran nekaj, kar se durim ne zdi atko zabavno, primerno, ali kakorkoli zadovoljujoče! Meni pa je! in tu sem, da ustrežem sebi! Jaz nisem ne vem kdo, soseda, teta, neznanka! Ne! Jaz sem jaz! in jaz vsem zase, kaj mi je všeč!

Ne vem pa za vas!?

Kaj je vam všeč? Kaj je vam v veselje? Kaj je tisto, ob čem vam zaigra srce!? Vi veste!

Danes si vzemimo pravico, da smo to, kdo smo. Da živimo po svoje. Dovolj časa smo že zabluzili z ugajanjem, prilagajanjem! Saj pa te nismo kameleoni! Saj v tem življenju ne! Smo kdo smo!
Ljubek srčkan pisan srečen uspešen dan poln smeha in radosti!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je drzna pustolovščina ali nič! Pristnost šteje!

ponedeljek, 16. december 2019

❤️ Let life love you

Poslušam svoje srce: Meni so pomembne malenkosti

Poslušam svoje srce: Meni so pomembne malenkosti: Lepo mi je, da sem tukaj. Kako rada imam izlete! Sploh ne morem povedati! Hej, bila sem na čudovitem izletu v mestu v tujini. Naj bo skrivno...

Meni so pomembne malenkosti

Lepo mi je, da sem tukaj. Kako rada imam izlete! Sploh ne morem povedati! Hej, bila sem na čudovitem izletu v mestu v tujini. Naj bo skrivnost! In tako polna navdiha sem prišla nazaj. Želim si biti to, kdo sem. še bolj si želim poslušati svoje srce! zdaj!

Kako lepo življenje imam!

Zdaj, ko sem si dva dni neumorno čistila stanovanje, ko sem si uredila vse, kar je bilo potrebno zamenjati, in sem ga čisto spolirala, čutim še bolj povezanost z domom! Čutim, da mi vrača ljubezen nazaj.

Dajem mu jo z vsem srcem. In kar diha jo nazaj. vem.

Čutim to!

Meni so pomembne malenkosti. Zdaj je že decembrsko okrašen. Z zvezdicami. Lučka, ki gori. Tako, za romantično vzdušje. Tako lepo je!
Najbolj pa je po čiščenju prijala kopel. V soli – solni kopeli.

Nekaj se učim. Lahko sem jaz, ne glede na vse okoli. Lahko sem srečna, ne glede na vse okoli. Lahko sem srečna, ne glede na okoliščine.

Lahko se dogaja karkoli, lahko vzcvetim tudi v tem. O okoliščinah in poteh življenja ne odločam vedno. Pride kaj, kakšna »zanimiva situacija«. Zato sem tu! Pomembno pa je, kako jaz gledam na njo! Kaj pa če je ovira moja največja priložnost, da se dvignem na višjo raven in še bolj zacvetim! Kaj če je vse priložnost, tako dobro, kot slabo, (čeprav mislim, da ni sodb, vse je, kot je), povabilo, da se dvignemo na višjo raven.

Kaj pa če je vse res? Kaj če so naše največje ovire, naše najbolj »zanimive situacije«, naše najbolj »zanimive osebe« (zadostuje že ena fejst zanimiva (sitna)), samo povabilo, da se še bolj razcvetimo v vsej svoji lepoti!

Tako je!

Ljubek srčkan poln poljubov pisanega veselja dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Pa če še ne veš, življenje te ljubi! Pa če še ne vem, življenje me ljubi! Pa res je! Čuj!

nedelja, 15. december 2019

Poslušam svoje srce: Daj no, ti šaljivka!

Poslušam svoje srce: Daj no, ti šaljivka!: Kdo bi mi mislil, da bo to moj najljubši računalnik? Ta majhna vijolična stvarca. Seveda imam rada lepe stvari. In sploh, če lahko pišem na ...

❤️ Dopusti življenju, da te ljubi

Daj no, ti šaljivka!

Kdo bi mi mislil, da bo to moj najljubši računalnik? Ta majhna vijolična stvarca. Seveda imam rada lepe stvari. In sploh, če lahko pišem na njih, v njih, kakorkoli…

Stvari obožujem. Lepe stvari. V kopalnici sem si ustvarila čudovite zelene odtenke. Vazic. Posodic. Ljubim dekoriranje svojega doma. rada imam izraznost, stvari, ki govorijo osebno o osebah, ki tam živijo. Rada imam poslikano platno z živimi barvami, tako naj bo tudi dom. Izraz oseb, ki živijo tam.
Rada imam morje. Zato imam tam ladjico. Rada imam zeleno barvo, ker me pomirja. To so kot moje domače toplice. Prižgane svečke. Pač lepo mi je.

Pa še nekaj obožujem! Moje skodelice za kavo. To se je zdaj slišalo kot nekaj majhnega. Mislim pa, da večje ne bi mogel biti, edino če iz sklede pijem! Daj no, ti šaljivka. Rada uživam počasi ob svoji kavi. Vem. Moja razvada.

Nikoli nisem bila proti stvarem. Ljubim jih. Seveda lahko tudi brez njih. Ampak nekako dopolnijo dom in moje stanovanje. Sploh imam rada stvari, ki jih uporabljam. Kot moje skodelice za kavo. to pa prav obožujem.

Lahko pa ta mesec podarimo sebe. V polnosti. Samo s svojo prisotnostjo bomo dali največ. Radostjo. Veseljem. Dobro voljo. Igrivostjo. To mi je tako všeč. Ali pa časom. Zakaj sploh hitimo? Potem pa nismo ne tam, ne tu. Vzemimo si čas za eno stvar in bodimo tam čisto prisotni.

Seveda je najlepše tudi lov na darila. Čeprav se bomo obdarovali simbolično, razen naših otrok, ljubih, navihanih človeških bitij, je zabavno izbirati darila. Rada imam to. rada imam obdarovanje. Mala pozornost, ki lahko polepša dan. v polnosti. In življenje.

Ljubek sijoč pristen srčkan srečen ljubčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost v vseh pogledih! Si upaš? Si upaš živeti radostno? Danes! Izzivam te!