nedelja, 15. december 2019

Daj no, ti šaljivka!

Kdo bi mi mislil, da bo to moj najljubši računalnik? Ta majhna vijolična stvarca. Seveda imam rada lepe stvari. In sploh, če lahko pišem na njih, v njih, kakorkoli…

Stvari obožujem. Lepe stvari. V kopalnici sem si ustvarila čudovite zelene odtenke. Vazic. Posodic. Ljubim dekoriranje svojega doma. rada imam izraznost, stvari, ki govorijo osebno o osebah, ki tam živijo. Rada imam poslikano platno z živimi barvami, tako naj bo tudi dom. Izraz oseb, ki živijo tam.
Rada imam morje. Zato imam tam ladjico. Rada imam zeleno barvo, ker me pomirja. To so kot moje domače toplice. Prižgane svečke. Pač lepo mi je.

Pa še nekaj obožujem! Moje skodelice za kavo. To se je zdaj slišalo kot nekaj majhnega. Mislim pa, da večje ne bi mogel biti, edino če iz sklede pijem! Daj no, ti šaljivka. Rada uživam počasi ob svoji kavi. Vem. Moja razvada.

Nikoli nisem bila proti stvarem. Ljubim jih. Seveda lahko tudi brez njih. Ampak nekako dopolnijo dom in moje stanovanje. Sploh imam rada stvari, ki jih uporabljam. Kot moje skodelice za kavo. to pa prav obožujem.

Lahko pa ta mesec podarimo sebe. V polnosti. Samo s svojo prisotnostjo bomo dali največ. Radostjo. Veseljem. Dobro voljo. Igrivostjo. To mi je tako všeč. Ali pa časom. Zakaj sploh hitimo? Potem pa nismo ne tam, ne tu. Vzemimo si čas za eno stvar in bodimo tam čisto prisotni.

Seveda je najlepše tudi lov na darila. Čeprav se bomo obdarovali simbolično, razen naših otrok, ljubih, navihanih človeških bitij, je zabavno izbirati darila. Rada imam to. rada imam obdarovanje. Mala pozornost, ki lahko polepša dan. v polnosti. In življenje.

Ljubek sijoč pristen srčkan srečen ljubčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost v vseh pogledih! Si upaš? Si upaš živeti radostno? Danes! Izzivam te!

Ni komentarjev:

Objavite komentar