sobota, 19. december 2020

Poslušam svoje srce: Sij od sreče!

Poslušam svoje srce: Sij od sreče!: Ptuj, 2020  Kako kaj danes? Smo še kaj srečni? Pa saj ne rabi iti za množino! Eden naredi vso razliko. Si predstavljaš, da je tvoja sreč...

Sij od sreče!

Ptuj, 2020
 Kako kaj danes?

Smo še kaj srečni?

Pa saj ne rabi iti za množino! Eden naredi vso razliko. Si predstavljaš, da je tvoja sreča kužna in tako okužiš na milijone ljudi. Sploh se ne zavedamo, kako močni smo!

Kot lahen gib metulja na Kitajskem spremeni veter v tornado v Ameriki! Samo, da bi mi to delali v dobro smer!

Točno tako! Smer je pomembna!

Zdaj pa bodi metulj! Sij od sreče! To je tvoje poslanstvo! Saj ne rabiš zdaj leteti okoli in pridigati o sreči! Ne! Samo bodi srečna! Samo bodi srečen! Ali pa se vsaj počuti malo boljše! To je dovolj! To je dovolj za globalni tornado sprememb.

Pa še nekaj! Na druge nikoli nimamo vpliva preko pridiganja – samo tako, da smo sami srečni! Torej, kaj izbiraš danes? Si izbiraš biti močan orkan dobrega in sreče!?! Torej bodi! Nič naj te ne ustavi! Potrebujemo te! Svet te potrebuje, da še bolj zažari v svoji lepoti in sijaju!

Ljubek srečne srčkano pisan dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Saj veš, da te življenje obožuje, kajne!?! Zakaj ne bi še ti njega?!!!!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ https://youtu.be/92ouB_ZrLmw ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Bližje sanjam!

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 🎄 The Pointer Sisters - Jump ... https://youtu.be/uyTVyCp7xrw

petek, 18. december 2020

Poslušam svoje srce: Kaj me mora kaj povoziti?!!

Poslušam svoje srce: Kaj me mora kaj povoziti?!!: I maš kdaj občutek, da v teoriji točno veš, kaj bi. Potem pa pride vsakdanjik – tako kot danes – pa narediš v se po starem. Imam občutek, ...

Vadim Zeland: Transurfing in 78 Days - Day 30: Here world, have me ❤️

Poslušam svoje srce: Če ne ljubim z vsem srcem, sploh ne živim!!!!!!

Poslušam svoje srce: Če ne ljubim z vsem srcem, sploh ne živim!!!!!!: Danes bi rada namenila pozornost živalim. Tako so dragocene. Ne glede, ali je to ptica, ki preleti nebo ali pa je to domači ljubljenček. V...

Kaj me mora kaj povoziti?!!

Imaš kdaj občutek, da v teoriji točno veš, kaj bi. Potem pa pride vsakdanjik – tako kot danes – pa narediš v se po starem.

Imam občutek, da se premikam. Imam pa tudi občutek, da se samo sabotiram. Zakaj ne upoštevam vseh nasvetov, idej, navdihov?

Kaj so pretihi? Kaj mi mora kaj na glavo pasti? Moram zboleti, da bom zares poslušala?

Kaj še čakam?

Kaj me mora kaj povoziti?

Ali mi vsaj peljati preko noge!?!

Pa saj ni treba. Saj bom poslušala!

Vem, da se vse dogaja zame. Bolj in bolj zaupam.

Vem, da sem lahko srečna ne glede na vse. (Saj to je edino, zakaj si želim stvari in ne vem še kaj, ker si mislim, da bom potem srečna!) Torej, lahko sem srečna že zdaj. S stvarmi ali brez!

Ni pa slabo si želeti vse te stvari. Ali jih že zdaj ljubiti!

Ampak lahko pa ljubim vse te stvari, če tudi še niso tu. Ljubim obilje, ljubim denar, ljubim svobodo, ljubim ustvarjanje, ljubim razveseljevati in navdihovati ljudi. Vse to ljubim bolj in bolj.

Ljubek srčkan srečen pristen igriv sočen srčkan dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Kaj ti je kdo povedal, kako dragocen-a si!?! Res si! Že samo zato, ker si – saj s tem – svojo edinstvenostjo – prispevaš k raznolikosti naše ljube matere Zemlje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Bližje sanjam ... https://youtu.be/92ouB_ZrLmw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

četrtek, 17. december 2020

Če ne ljubim z vsem srcem, sploh ne živim!!!!!!

Danes bi rada namenila pozornost živalim. Tako so dragocene. Ne glede, ali je to ptica, ki preleti nebo ali pa je to domači ljubljenček.

Vedno sem imela rada živali. Včeraj pa smo izgubili našo drago kosmato mrcino. Imela je tako prijazne očke, in smejala se je z vsem njenim obrazom. Bila je tako hvaležen pesek. Bilo mi je tako hudo. Saj vem, izguba boli. Ampak koliko bi zamudila, če je pa ne bi imela v življenju!

Če imate kosmato zverinico ob sebi, bodite hvaležni. Tako dobrodušni so! Polni so veselja in neumnosti! Nič ni lepšega kot to in bolj dragocenega.

Zato danes odprimo srce. Lahko, da bo bolelo. Ampak, če nimam odprtega srca in ne ljubim z vsem srcem, sploh ne živim!

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčen srečen sončen cartljiv nagajiv dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Vse vesolje se veseli, da si tukaj! Kaj pa ti!? Tvoja edinstvenost je dragocena! Izražaj jo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Kaj je tvoj naslednji korak? ... https://youtu.be/wlSg8fM3XKo
🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

sreda, 16. december 2020

Poslušam svoje srce: Kako lahko je poslušati svoje srce!

Poslušam svoje srce: Kako lahko je poslušati svoje srce!:  Kaj če bi danes ustvarjali lepši in prijaznejši svet?! Do sebe in za sebe in za druge. Saj vem, da je vse zame! Pote pa komaj lahko dam dru...

Kako lahko je poslušati svoje srce!

 Kaj če bi danes ustvarjali lepši in prijaznejši svet?! Do sebe in za sebe in za druge. Saj vem, da je vse zame! Pote pa komaj lahko dam drugim!

Kaj če bi za vse govorila, kako lahko je…

Kako lahko je biti srečen?

Kako lahko je skuhati kaj dobrega?

Kako lahko je uživati v kopeli ali tušu?!

Kako lahko je ustvarjati obilje zase in za druge. 

Kako lahko je sprejemati obilje v svoje življenje…

Kako lahko je biti to, kdo sem in to izražati vsak dan!

Kako lahko je biti brezskrbna in se zabavati in uživati…

Kako lahko je slediti svojim sanjam…

Kako lahko je poslušati svoje srce…

Kako lahko je biti srečna, ne glede na vse…

Zdaj pa to živimo! Lahko je imeti čudovit dan! Sploh pa ne pozabi! Ti si ustvarjalka – ustvarjalec svojega dneva! Da ne bi slučajno verjel-a drugače!

Ljubek lahko zabaven igriv uspešen dan poln prazničnih lampijončkov!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Tako lahko je izbirati srečo? Kaj če bi je danes izbral-a za pikico več, kot si je včeraj? Ti to zmoreš! Imaš to! Zmoreš to!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ https://youtu.be/wlSg8fM3XKo ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Kaj je tvoj naslednji korak?!

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Madonna - Vogue ... https://youtu.be/lTaXtWWR16A

torek, 15. december 2020

Poslušam svoje srce: Vedno se izcimi nekaj dobrega...

Poslušam svoje srce: Vedno se izcimi nekaj dobrega...:  Malenkosti me čisto razveselijo! Včeraj sem dobila božično zvezdo! Ampak ne rdeče! Živo roza! Tako je lepa! Naj se prazniki začnejo! Zdaj! ...

Vedno se izcimi nekaj dobrega...

 Malenkosti me čisto razveselijo! Včeraj sem dobila božično zvezdo! Ampak ne rdeče! Živo roza! Tako je lepa! Naj se prazniki začnejo! Zdaj!

Čutiš to obilje, ki te obdaja?

Čutiš čarobnost?

Dobila sem najbolj pomemben odgovor v življenju. Kako biti srečna?

Samo odločim se, da bom.

Čakaj! Pusti prihodnost! Zdaj si želim biti srečna!

Samo odločim se, da sem srečna! Tako enostavno je to!

Vse je zame in če to vidim tako, je potem vse sreča, kajne! Vedno se izcimi ven iz »zanimivih situacij«, kar pričakujem.

Torej bi bila čisto nora, če ne bi pričakovala dobrega in zaželenega in da je vse zame, če tudi še zdaj ne izgleda tako! Ampak je! Danes bolj zaupam vesolju, da me ljubi, blagoslavlja in razvaja. Zdaj je moj čas! Vem! Tvoj pa tudi. Zdaj dovoljujem vso ljubezen in obilje vesolja. Samo zato, ker sem, sem vredna tega! Ti pa tudi!

Ljubek srčkan srečen mavričen praznično lep dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Si del veličastnega Vesolja in zdaj je čas, da res postaneš veličastna pristna različica sebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ https://youtu.be/wlSg8fM3XKo ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Kaj je tvoj naslednji korak?!

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Frank Sinatra & Bing Crosby - White Christmas ... https://youtu.be/mMl4Pls41qI

ponedeljek, 14. december 2020

❤️ Listen to your heart! ❤️ Closer to your dreams!

Poslušam svoje srce: Vem, da si vsi želimo biti srečni!!!

Poslušam svoje srce: Vem, da si vsi želimo biti srečni!!!:  Danes sij v svojih najlepših barvah! Zaslužiš si lepo življenje! Zaslužiš si pestrost in lepoto. Zaslužiš si, da siješ in žariš. Bodi zvest...

Vem, da si vsi želimo biti srečni!!!

 Danes sij v svojih najlepših barvah! Zaslužiš si lepo življenje! Zaslužiš si pestrost in lepoto. Zaslužiš si, da siješ in žariš. Bodi zvest-a sama sebi.

Kaj je sploh vredno živeti, če nismo pristni?

Saj nismo tanki!

Nikomur nočemo nič žalega. Samo po svoje bi radi živeli.

Čakaj!

Kaj se jaz tu za množico skrivam?!

Vem, da si vsi želimo biti srečni. Tudi jaz! Torej bodi!

Sreča pomeni meni, da delam, kar ljubim. Moje delo mi prinaša zadovoljstvo, finančno svobodo in srečo. Vem, da se je vso Vesolje zarotilo, da mi uspe. Samo jaz to dovolim v svojo realnost. Ali pa vsaj spustim to v svoj dan bolj in bolj.

Zdaj to čarobnost dopuščam! Naj vse moje dneve in sploh vse okoli mene oblije z mavrico! Naj bodo ljudje srečni in zadovoljni.

Tako lahko je biti srečen - srečna in zadovoljen - zadovoljna!

Ljubek sijoč spontano pristen srečen dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Življenje je praznik! Danes je praznik! Uživaj v pojedini lepih trenutkov!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ https://youtu.be/92ouB_ZrLmw ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Bližje sanjam

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 🎄 Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You ... https://youtu.be/aAkMkVFwAoo

nedelja, 13. december 2020

Poslušam svoje srce: Zavreči smisel življenja!?! Nikoli!!!!!

Poslušam svoje srce: Zavreči smisel življenja!?! Nikoli!!!!!:  Kaj si sploh upamo uspeti? Kaj si sploh upamo biti srečni? Kaj si sploh upamo zacveteti, biti čista Ljubezen in radost? Seveda si to ...

Zavreči smisel življenja!?! Nikoli!!!!!

 Kaj si sploh upamo uspeti?

Kaj si sploh upamo biti srečni?

Kaj si sploh upamo zacveteti, biti čista Ljubezen in radost?

Seveda si to vse zastavljam sebi!

Kaj ni nekako domače in udobno – to, kar poznam.

Ampak vem, da če ne stopam na srčno pot, me bo vedno vleklo tja. Kot bi zavrgla smisel življenja in samo životarila. Kot ne bi zares živela!

Pa kaj ni to dovolj boleče!?!

Preveč!

In vedno bolj boleče postaja!

Skoraj neznosno!

Lahko se pretvarjam, ampak v svojem srcu vem. Utesnjuje me vedno bolj in bolj staro in navajeno. Čas je, da zacvetim, kjer sem posajena. Saj je varno v popku vrtnice! Ampak razcvetena vrtnica, ki opojno diši, to je pa nekaj najlepšega.

Čas je, da sem cvetni listič vrtnice in prispevam k lepoti sveta s svojo unikatnostjo! Ti pa tudi!

Dragocen-a si! Brez tebe ne bi bilo raznolikosti in barvitosti!

Sledi svoji srčni poti!

Ljubek sijoč pristen igriv cvetoč opojno dišeč dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: danes bodi drzna – drzen! Stopi na svojo srčno pot! Zdaj! Gremo! Gremo!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ https://youtu.be/92ouB_ZrLmw ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Bližje sanjam

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 🎄 🎄 Brenda Lee - Rockin' Around the Christmas Tree 🎄 🎄 Live! ... https://youtu.be/4vn_I0-3WOk