sobota, 1. julij 2023

Sijaj

 

Včeraj sem bilo tako lepo presenečeno prijateljice. Šli smo po nakupih in povabilo na kosilo bilo je tako lepo presenečenje! Seveda v mojo najljubšo restavracijo. Rada imam raznoliko in raznovrstno hrano. Sploh tujih kuhinj! To me vedno navdušuje in to mi daje to možnost izbire oziroma me spomni na drugačnost vseh nas in da je naša drugačnost lepa in cenjena.

Čutim, da sem potem lahko bolj stiku s svojo naravo, kot cenim in sprejemam kulture drugih in tudi načine življenja drugih. To je zares dragoceno.

Potem sem si še zvečer privoščila kopel in sem tako uživala v njej. Res je, imam lepo življenje in hvaležna sem, da me obkrožajo tako prijetni srčni ljubeči, iskreni, prijateljski ljudje. To je največ, kar si lahko želim. To mi je dragoceno!

In kaj si zares želim v svojem življenju?

Da imam pristna prijateljstva, ki me zares opogumljajo in iz mene izvabljajo najboljše kaj sem.

Včasih pa me na čuden način presenetijo. Ne tako dobre situacije. Tako dobre in ne dobre, kot bi to rekli »zanimive« situacije, ki me malo bolj pretresejo. V dno duše. Kot bi mi najprej vzele notranji mir in se zgostile okoli mene.

Potem pa počasi. Čisto počasi. Res počasi. Počasi – razpustim njihovo gostoto in da lahko končno zares zaživim iz sebe ven pristno.

Ne bom več v strahu ali suženjstvu teh situacij. Zdaj se sproščam to, kdo sem. V sebi sem resnična ljubezen in to je največ, kar lahko dam svetu. Zdaj pa je čas, da zares tako tudi živim. Lepo življenje imam in želim si ustvarjati še lepše življenje. Moja lepota duše se odslikava tudi navzven.

Ti si ljubezen in ko to zares začutiš, veš, da dobiš pravo sliko, kako se vse dogaja zate.

Lep ljubeč pristen dan!



Sledi svojemu srcu. Zaupaj si.

petek, 30. junij 2023

Živi pristno! Zdaj!

Živi pristno! Zdaj!

Se zavedaš svoje notranje moči?

V sebi si tako močna!

Ker je v tebi ljubezen in vsa ljubezen se želi izražati kot ti, zato imaš podporo celega vesolja. Vso vesolje se veseli, ko se ti veseliš! Vso vesolje, se veseli, ko ti ustvarjaš.

Zato res bodi pristna! Bodi taka, kot si! V polnosti in pristnosti še bolj živi svojo pristno življenje.

Kaj čutiš ta notranji klic? Kako te kliče, da izražaj svojo lepoto, da izražaj svojo pristnost? Da se izražaš ustvarjalno v vseh mogočih pogledih!?! Ne glede ali je to kuhanje, pletenje, slikanje, ali je to samo opazovanje lepot narave, ali je to sprehod, fotografiranje… Pranje perila, čiščenje hiše, karkoli kar te navdihuje in s tem delaš svet lepši.

Zato res danes, draga moja, poslušaj se, kaj te kliče? Kaj v tebi zbuja tisto prvinsko pravo veselje, da lahko izraziš višji jaz ljubezni navzven?! Tu si za to, da bi uspevala. Tu si za to, da bi uživala in ne samo zato, da bi delala za golo preživetje ali da bi golo preživela ali da bi samo preživela. Tu smo vsi mi za to,

da uspevamo! Da sijemo močno, izvabljamo najboljše iz nas samih in s tem posledično živimo najboljše življenje! S tem posledično izvabljamo najboljše iz vseh drugih. Tu si za to, da bi cvetela! Tu si za to, da bi radostno rastla. Tu si zato, da bi uživala v polnosti - to kdo si in da bi uživala vsak trenutek, ki ga kot veselje prenašaš  na  vso vesolja. Zdaj je tvoj čas, da res živiš iz sebe navzven, da slediš simbolom. Zdaj ravno se je usedla tukaj na hišo vrana, ki je najprej sedela na balkonu.

»O dve sta! Poglej kako sta lepi.«

Zdaj pa sedi na vrhu strehe, čisto na robu, druga pa se je prestavlja na čudovito brezo. Vrane so znanilke spremembe na duhovni poti. Vrane so znanilke modrosti in polnega življenja in novega rojstva.

Kaj pa tebi pravijo tvoj simboli? Kam te kliče tvoje srce?

Zdaj si pa res ustvari tako življenje, taki dan, ki bo tebi pri srcu, ki bo tebi v veselje. Tu si za to, da bi zares živela polno. Zdaj pa je čas, da to tudi uresničuješ.

Kaj je tebi zares pomembno?

Kdo si v resnici danes? Pa živiš v polnosti in pristnosti?

Lep čudovit, izjemen, srčen ljubek, pristen, poln, bogat, izpolnjen, vesel, radosten dan!



Sledi svojemu srcu! Tvoje srce te vodi prav! Zaupaj si! Ti si ljubezen, ti si radost, ti si veselje – zdaj pa to tudi živi na polno. In to harmonijo srca še bolj živi danes v tem trenutku.


četrtek, 29. junij 2023

Klic notranje narave

Kdo si moja draga, v resnici?

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Živiš iz sebe navzven?

Zdaj je čas, da si ta lepota. Zdaj je čas, da siješ v vsem svojem sijaju! Opažaš vse te znake, ki te želijo rahlo, nežno, čisto blago potisniti naprej v svoje resnično poslanstvo? Tvoje resnično poslanstvo je, da si srečna. Tvoje resnično poslanstvo je, da uživaš življenje. Da si ljubezen da izražaš to svojo notranjo lepoto srca še malo bolj navzven.

Ampak kaj se zavedaš, kako si dragocena?

To je tvoj čas, da lahko zares zasiješ. Zdaj je tvoj čas, da si zares zaupaš, da si drzna in predrzna, da živiš svoje najboljše življenje.

Zdaj je čas, da malo utišaš glasove drugih in še bolj povečaš glas svoje intuicije, glas svojega srca, glas tvojega božanskega vodstva. Tu si za to, da bi v polnosti in pristnosti sijala. Tu si zato, da bi resnično uspevala. Tu si za to, da bi zares izraža svojo pristno notranjo naravo. Ti si blagoslov svetu.

Ti si darilo svetu! Ti si največje darilo, ki ga lahko komur koli podariš.

Zato!

Danes ceni to, da si – to kdo si. Danes ceni svoje darove! Danes v polnosti in pristnosti še bolj izražaj lepoto svojega srca.

To je tvoje resnično poslanstvo, da si to kdo si. Kako si lahko danes še malo bolj pristna?

Ljubek srčkan, srečen, izjemen, bogat, vesel, unikaten, pristen, lahkoten dan.



Sledi svojemu srcu. To je tvoje resnično poslanstvo, da si vesela in da deliš svoje notranje bogastvo z drugimi še malo bolj.


sreda, 28. junij 2023

Rojena za to!

Kdo zares odloča v tvojem življenju?

Komu daješ prednost? Ali svojemu notranjemu svetu in občutjem? Ali vsem tem kaotičnim dejavnikom izven sebe?

Kaj je tvoja prioriteta? Si lahko v polnosti in pristnosti to, kdo si – v vsaki situaciji? Če pa ne takoj, sproti, pa začutiš potem kasneje?

Kaj bi pa bil tvoj pristen odziv? Kaj bi pa bila tvoja resnično pristna reakcija?

Toliko časa zapravimo, ko želimo ugajati drugim, ko želimo od drugih izvabiti neko ljubezen. Ki je mogoče ne morejo ali ne znajo dati, no, na pravi način ali kot bi želeli. To pa ne pomeni, da nas nimajo radi. Potem pa se prilagajamo z našimi odločitvami in našim življenjem. To je izguba časa. Izguba. Polnosti in pristnosti.

Živi zdaj svoje življenje najboljše, kar lahko! Vredna si najboljšega življenja! To je tvoj dan za ustvarjanje polnega življenja.

Kaj si želiš v resnici?

Kaj te resnično navdihuje, zakaj si rojena?

Kaj je tvoje pravo poslanstvo?

To danes živi! To danes vnašaj v svoje življenje. Kaj boš izbirala danes? To se bo potem uresničevalo. To bo potem še bolj prisotno v tvojem življenju.

Zato izbiraj danes malo več veselja. Izbiraj malo več radosti. Ti si to kdo si z namenom! Tvoje življenje je takšno, kot je – z namenom. Vsebi imaš notranjo naravo, ki te želi voditi v tvoje najboljše življenje – z namenom.

Z namenom, da zares uživaš! Z namenom, da radostno rasteš! Z namenom, da se veseliš svojega življenja še malo bolj.

Ti si to kdo si - z namenom! Zdaj pa si dopusti in si dovoli izražati svojo pristno srčno naravo.

Ljubek srčen srčkan izjemen pristan radosten nagajiv spontan bližnji dan.



Zdaj pa res – danes izbiraj to, kdo si in izražaj lepoto svojega srca še malo bolj navzven. To je tvoje resnično bogastvo. Ti si resnično bogastvo svojega življenja, zdaj pa to živi.


torek, 27. junij 2023

Blaženost Ljubezni

Živiš svoje najboljše življenje?

Zaupaš temu, da si res vredna najboljšega življenja? Kar tako, ker si!

Zdaj je tvoj čas.

Pa zaupaš da je zate vse mogoče?

Beseda bog in beseda bogastvo imata enak začetek. Torej, če si v bogu – si v resničnem bogastvu. Torej če si v bogu, če si v ljubezni, če si v veselju, če si v radosti, če si v sreči… potem zare živiš bogato življenje.

Torej ni treba več truda ali gnanja ali kakršno koli besedo uporabiš, da se naprezaš za bogastvo.

Bogastvo se izpolnjuje skozi tebe, ko si resnično v ljubezni, ko si resnično v veselju, ko resnično srkaš lepote življenja, ki so okoli tebe.

To je tvoj dan da zares zasiješ, da izražaš to, kdo si! izražaj svoje notranje bogastvo.

Kajti, že zdaj si čudovita! Že zdaj si zaslužiš fantastično, izjemno, bogato pristno življenje.

Zato si zares zaupaj! Zaupaj svoji intuiciji. Fantastična si že zdaj.

Sledi svojemu srcu, sledi svojemu sijaju!

Kako lahko danes pustiš ljubezni, bogu, bogastvu, da se še bolj pretaka skozi tebe?

Ljubek, srčen, srečen, izjemen, fantastičen, pristen, navdihnjen dan!



Zares ustvarjaj bogastvo v svojem življenju, da izražaš svojo notranjo lepoto, svoje notranje vrednote - bogastvo, ljubezni, srčnosti, miru - še bolj navzven. Ti si darilo temu svetu, zdaj pa se razdajaj v polnosti in pristnosti.

 


ponedeljek, 26. junij 2023

Vseseno sledi srcu!

Kaj pa so tvoji strahovi? Kaj so tvoji vzorci? Lahko občutiš strah in narediš vseeno, kar si si zamislila? Lahko občutiš neodobravanje ali nestrinjanje drugih in vseeno slediš svojemu srcu?

Toliko starih vzorcev preteklosti je zapisanih v nas! Zavednih in nezavednih! Kako so vse naše ženske prednice morale živeti, da so čisto dobesedno preživele! Vse to je zapisano v nas samih. Podedovano! Prežema naš vsak korak! Prav vtetovirano je globoko v našo dušo, da se ne moremo kar oprati in se znebimo uničevalnih zapisov preteklosti. potrebno je veliko rasti, razpletanja in ozaveščanje vzorcev in potem reprogramiranje na to, kar pa si zares želim.

Ljubim svoje prednice. Brez njih in njihovega žrtvovanja, tudi mene ne bi bilo danes tukaj.

Ljubim sebe. Zdaj pa se ljubim tako močno in se imam rada tako močno, da svetloba ljubezni presvetli vsak kotiček moje duše, vsak delček mojega telesa, mojega uma, vse moje biti – da sem marinirana v toku ljubezni. bolj močna je ljubezen kot vsi stari vzorci in prepričanja. Zdaj sem dosledna v svojih mislih, besedah in dejanjih. Vse, kar delam, je izraz čiste ljubezni. saj vem, da je to moja odgovornost. Še bolj pa se prepuščam milosti boga in zaupam, da sem zdaj vredna, da se vse moje rane pozdravijo. Zdaj ustvarjam nov svet! Zdaj ustvarjam Novo Zemljo! Sama naredim, kar le lahko, ostalo pa prepustim božanski Ljubezni, da sem zares ozdravljena!

Zaupam življenju!

Kaj pa ti, kako se kaže tvoje zaupanje življenju?

Ljubek zaupanja poln vesel radosten igriv lahkoten srčkan srečen dan!



Napolni svoje srce z ljubeznijo in veseljem. Zato si tu! Bog uživa v tvoji sreči! To je tvoje resnično poslanstvo!

nedelja, 25. junij 2023

Premo! Stop! Obstani!

Kje še v sebi nosim jezo?

Jezna sem bolj kot na druge na sebe! Toliko časa sem potrošila za nič! Vlagala sem energijo v dobrobiti  in spreminjanje – seveda prostovoljno – za druge. Potem pa ni bilo nič iz tega. bili so enako nesrečni kot prej!

Le kaj sem se naučila iz tega?

Sem se samo poskušala zamotiti, da se ne rabim ukvarjati s sabo? Sem se tako zaposlila z letanjem okoli drugih, opravki – saj veš, da morajo biti narejeni in s splošnimi stvarmi dneva, da sem namerno ustvarjal okolje zapolnjenosti, da se res ne bi rabil ukvarjati s svojimi čustvi in prizadetostjo!?

Sem vlagala ogromno energije v to, da bi me končno imeli vsaj malo radi in me sprejeli? Pa sem bila zavrnjena na polni črti?! Sem zato jezna?!

Bolj se mi zdi pritajena jeza. Ker potem se vedno nekje udarim v malega prsteka na nogi ali se kje zahakljam.

Sem res jezna?

Saj veš, da pridne punčke so vedno nasmejane in dobre volje. Do vseh so prijazne in dobrodušne in ustrežljive, ne glede na to, kakšni kreteni se pojavljajo v njihovih življenjih (in kaj jim vse delajo)!?! Komu to koristi? Sigurno ne zdravim odnosom! Sigurno ne spoštljivim odnosom!

Zdaj z lahkoto izražam jezo! Zapravila sem veliko časa! To je tudi dobro, da zdaj še bolj vem, kaj ne bi več ponavljala!

Torej lekcija je bila globokospoznavnorezna in mogočna! Moja sreča je moja najpomembnejša skrb, ne glede ali se drugi strinjajo ali odobravajo ali ne! To je njihova stvar!

Kako pa si ti s svojo jezo? Jo izražaš na zdrave načine za preoblikovanje »zanimivih« situacij v zdravilne? Louse Hay je predlagala boksanje v »pojšter« (blazino za glavo). Kaj če bi danes poskusila to!?

Ljubek srečen srčkan sijoč vesel pristen dan!



Čarobnost je doma v tvojem srcu! odri ji vrata na široko, da se še bolj razcveti na soncu ljubezni!