sobota, 11. december 2021

🎀 Happy December✨ Choose Love! #11

Poslušam svoje srce: Živ dokaz pristnosti!!! Zdaj!!?!!

Poslušam svoje srce: Živ dokaz pristnosti!!! Zdaj!!?!!: Življenje je polno lepih presenečenj. Vsak dan nosi v sebi čudovite priložnosti za srečo in radost in bližino! Zakaj bi pustili, da jih prek...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 345. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Ljubezen! #11

Živ dokaz pristnosti!!! Zdaj!!?!!

Življenje je polno lepih presenečenj. Vsak dan nosi v sebi čudovite priložnosti za srečo in radost in bližino! Zakaj bi pustili, da jih prekrijemo s tančicami ali pravimi težkimi plahtami in neprodušnimi kopicami strahu in skrbi?!

Zdaj je čas odločitve! Kaj si zares želiš početi!? Kaj je tvoja radost? Ob čem ti zares zaigra srce?! Samo ti poznaš svojo pot. Zdaj je tvoj čas čiste igrivosti. Zdaj je tvoj čas udejanjanja tvojih strasti in radosti in srčnih poti v resničnost! Naj postanejo otipljive!

Zdaj pa zares!

Ena stvar, ki jo danes lahko narediš, da boš bolj izražal-a pristnost! Ena!

Kaj je to zate?

Tvoje srce ve. Le prisluhni šepetu in tistemu vztrajnemu glaseku v sebi! Zaupaj mu!

Lahko je danes tvoj izraz pristnosti kuhanje. Lahko je slikanje, pisanje, petje, ples, igra družabnih iger, nagajivost, pogovor, kjer izražaš svojo lepoto srca, dekoracija, sprehod, kjer se povežeš z naravo. Lahko je karkoli. Lepo oblačenje! Barvitost! Smeh. Veselje! Samo, da je izraz pristnosti in klica tvojega srca. Lahko je samo sedenje ob reki in uživanje v čudoviti veličastnosti labodov. Lahko je toplina, prijaznost, srčnost, oprto srce, da druge zares začutimo. Karkoli je tvoja strast. peka. Danes mi je kolegica dala najboljši orehov rogljiče sploh! Kar stopil se je v ustih! Kako lep začetek dneva!

Danes se razvijaj v svojih močnih stvareh. Srčnih! To je tvoja pot! Le drzni si biti srečen-srečna! Zagrenjenost je precenjena in preveč pogosta. Je tudi izraz strahopetnosti, kot bi rekel Osho! (Osho vedno pove resnico! Le zaupaj mu! Jaz mu čisto!)

Danes si le daj čas, da si v harmoniji s svojim srcem! Ti si najlepša-najlepši – ko si to, kdo si! Zato mi le sij danes!

Ljubek sijoč pristen nagajiv radosten poln smeha in veselja dan!




🌷 P.S.:  Življenje je čista radost in igrivost – če mu le odpreš srce. Ti si Ljubezen. Vse je Ljubezen! Vdih! Izdih! Danes dihaj zares skozi svoje srce! Tvoje življenje bo čisto drugačno! Poln-a si radosti in veselja! Zdaj! Zdaj pa si to upaj pokazati!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 10. december 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 344 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Calmness! #13

Poslušam svoje srce: "Porihtano" in "pošlihtano"! (prevod za neštajerce...

Poslušam svoje srce: "Porihtano" in "pošlihtano"! (prevod za neštajerce...:  Kaj ni lepo, da imam najprej pri sebi vse »porihtano«, v harmoniji »pošlihatno«, potem pa vse teče kot po maslu! Pa sem še presenečena! Že ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 344. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Spokojnost! #10

"Porihtano" in "pošlihtano"! (prevod za neštajerce: Urejeno in v harmoniji!)

 Kaj ni lepo, da imam najprej pri sebi vse »porihtano«, v harmoniji »pošlihatno«, potem pa vse teče kot po maslu! Pa sem še presenečena! Že davno vem, da je vse ogledalo mene! Pa se res tega zavedam in tako živim?!

Niti ne!

Ti se spremeni! Vse od zunaj se naj spremeni! Potem pa bom jaz mogoče vredu?!!!! Če še ne bom kaj našla!!! In vedno lahko kaj najdem!

Prava  in bolj miroljubna pot pa je od znotraj navzven!!! V sebi imam »porihtano«, potem pa gremo dalje! Tako je vse prav. Vse se kar prilagodi moji harmoniji. Moram pa tu poudariti, da ni vse moje delo! Skupaj v meditaciji meditiramo zdaj vsak dan in to me krepi kot osebo! Moja pristna narava se kar želi izražati!

Res pa je tudi, da si vzamem čas in se posvetim meditaciji zares! Predana sem ji z vsem srcem. To mi je pravo veselje in igrivost. Rada sem to, kdo sem. zdaj je moja čas!

Zdaj je še bolj kot kdajkoli pomembno slediti svojemu srcu. zdaj je čas za radost v srcu! zdaj!

Čutim novo upanje, da je vse dobro! Čutim novo upanje, da bo vse dobro! Tako pravijo, da če še ni dobro, še ni konec!

Res je čas, da si damo priložnost za zmago! To ne katerokoli! Ampak osebno! Zmaga je, da se ohranjamo v harmoniji. Prav vleče me slikati! To je moje poslanstvo! Zdaj! Rada sem to, kdo sem! tudi to je moje poslanstvo!

Je pa tvoje poslanstvo, da si ti to, kdo si! Zdaj! Lepo mi sij, moja draga, moj dragi! Življenje je prečudovito, da bi ga zapravljali za skrbi. (Saj vemo, da so skrbi kot guganje na gugalniku. Mislimo, da nekaj delamo, pa smo samo na mestu. Zares! (To so misli slavnega dr. Philla! On že ve!) Torej izbirajmo več ljubezni kot strahu!)

Ljubek srečen srčkan igriv pristen nagajiv izjemen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi v vseh pogledih! Zdaj pa sprejmi vsa vabila za srečo! Čudovita si! Čudovit si! Zaupaj vase! Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 9. december 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 342 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Choose happiness! #8

Meditation 💜 ACIM Lesson 343 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Be creative! Maja Debevc #9

Poslušam svoje srce: Lepota preprostosti!

Poslušam svoje srce: Lepota preprostosti!:  Čutim, da še bolj cenim vsakdanje stvari. Umirjeno pitje kave. Lep razgled skozi okno ob tem. Lepa drevesa in jesenske barve. Polno toplih ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 343. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Bodimo ustvarjalni! Maja Debevc #9

Lepota preprostosti!

 Čutim, da še bolj cenim vsakdanje stvari. Umirjeno pitje kave. Lep razgled skozi okno ob tem. Lepa drevesa in jesenske barve. Polno toplih odtenkov listov na tleh, kot nežna mehka šumeča preproga. Vse je tako lepo.

Sem kaj zares povezana s to naravo? Ali si samo želim biti?!

Danes je dan, da se odpravim na sprehod v gozd. Lahko se povežem z naravo in to me hkrati prebuja v to, kdo sem v resnici.

Kje sem včeraj to prebrala, da narava ne oznanja naokoli, da bo cvetela – samo cveti! Niti ne joče, ko drevesu odpadajo listi – samo odpadejo.

Kaj če bi samo cveteli? Saj ne rabimo zdaj prepričevati drugih, kako cvetimo in kako lepe cvetove imamo! To ni dokazovanje. Na koncu smo sami s sabo. Lažemo samo sebi, tudi, ko mislimo, da lažemo drugim. To ni tekma!

Kaj če bi danes bil naš zadnji dan?! Kaj imamo občutek, da smo sploh zares živeli? Česa bi si želela početi več?! Vem, da imam ure pred sabo, ki izgledajo običajne. Ne bom jih zapravila! Želim jih preživeti polno.

Kaj sploh pomeni zares živeti?! Zate?! Točno zate osebno!

Jaz vem, da bi šla več ven v naravo. Vem, da bi več časa preživela z ljubimi. Vem, da bi slikala. Ali se udobno namestila in brala knjigo. No, nekaj idej že imam. Zdaj pa jih samo uresničim. Vem tudi, da bi v sebi občutila mir. Radost, da sem še živa. Hvaležnost, za vse moje najdražje. Hvaležnost, da sem to, kdo sem.

Danes ceni vsako uro, ki ti je podarjena. Obarvaj jo s pristnimi barvami srca. Le prisluhni mu, prav te vodi.

Ljubek srčen nagajiv radosten pristen lahkoten zabaven živahen jasen šarmanten upanja poln dan!




🌷 P.S.: Bodi kdo si, tak-šna si najlepša! Zdaj je tvoj čas! Sij še bolj močno! Tvoje pristne barve so najlepše! Ti si najlepša-najlepši, ko si pristna-pristen! Zdaj pa si dovoli sijati! Tega si vredna-vreden.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Bohemian Rhapsody ... https://youtu.be/sBspSJWRT2E

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 8. december 2021

Poslušam svoje srce: Največja! Največja avtoriteta! Si TI!!!!!!!!!

Poslušam svoje srce: Največja! Največja avtoriteta! Si TI!!!!!!!!!:  Samo to. Se kaj ceniš, moja draga? Si kaj pristnost? Si kaj dragocenost? Kdo si ti? Čutiš, da si vredna-vreden vsega obrega?! Kako naj to...

Poslušam svoje srce: Gremo s tokom!!!

Poslušam svoje srce: Gremo s tokom!!!:  Tako, pa smo! Končno imam vse urejeno! Ali pa vsaj pod kontrolo. No, samo stvari, ki so v mojem dosegu kontrole. Ostalo pa prepuščam, da se...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 342. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Izbiraj srečo! #8

Gremo s tokom!!!


 Tako, pa smo! Končno imam vse urejeno! Ali pa vsaj pod kontrolo. No, samo stvari, ki so v mojem dosegu kontrole. Ostalo pa prepuščam, da se uredi. Samo od sebe. Sem v toku.

Sem v toku Ljubezni. Zaupam, da se vse dogaja zame. Moj svet skrbi zame. Moj svet lepo skrbi zame.

Včeraj sem poslušala zanimivo dilemo, ali naj veslamo in se mučimo in delamo valove – ali dopustimo toku, da nas nese in vse pride z lahkoto. Samo obrnemo krmilo, ko je naš kompas ladje poravnan s srčnim. Si upam tako zelo zaupati, da bi res verjela, da me tok Ljubezni nosi točno tja, kamor moram iti? Da me tok ljubezni nosi do zakladov srca!?

Raje bi se gnala, si prizadevala, da uresničujem svoje sanje. Po drugi strani pa razumem, da ko je pravi čas, vse teče z lahkoto. Sledim navdihu in potem to vnesem v dan. Tako enostavno je to. To je potem moja akcija, moje besede spremenjene v dejanje.


Lahko se prepustim na tak način. Zaupam, da je navdih pravi zame. Zato ga udejanjam, ne glede kako majhni ali veliki so ti prebliski. Zaupam. Vsaj pripravljena sem bolj zaupati. Zaupam v širšo sliko vesolja, ki me vodi do vseh zakladov srca.

Kaj je tvoj namen? Kaj si želiš? Zdaj pa prisluhni srcu, da te vodi. Zaupaj.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv dan poln zaupanja in ljubezni!




🌷 P.S.: Sonce ti sije! Samo odgrni zavese! To je tvoj dan! Zaupaj, da se vse dogaja zate! Vse je vabilo za radostno rast in srečo. Zdaj je čas, da se udejanjaš v svoji pristnosti! To je tvoj dan! Zdaj! Zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 7. december 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 341 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ ✨ Affirmations 💛 I am lovable! #7

🎀 Veseli december ✨ Jaz sem ljubljena!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 341. lekcija I (15 minut)

Največja! Največja avtoriteta! Si TI!!!!!!!!!

 Samo to. Se kaj ceniš, moja draga? Si kaj pristnost? Si kaj dragocenost? Kdo si ti? Čutiš, da si vredna-vreden vsega obrega?!

Kako naj to vse sprejmemo, če tega ne verjamemo, da si zaslužimo?!

Kako naj to sploh opazimo od znotraj, če tega vsega ne vibriramo v sebi?!

Danes dopustimo, da se ljubezen pretaka skozi nas bolj in bolj. danes samo zaupajmo, da je vse, kdo smo – čista ljubezen, ki diha vsako sekundo skozi nas. Samo odprimo srce.

Zdaj je tvoj čas.

Moj pa tudi!

Če sem čakala na znamenje – je to to!

Kaj pa, če sem res lahko srečna, ne glede na…

Karkoli te tri pikice pomenijo! Si upam biti tako predrzna in biti vseeno srečna!!??! Si upaš ti?!

Danes je dan za predrznost! Dovolj je bilo diktiranja, kako ne vem kaj je vse! Ni res! Čudovito je! čarobno je! vse je za naše najvišje dobro! Samo, da se še bolj utrdim v tem, da bi res rada bila srečna!

Mi lahko kdo to prepreči?! Nihče in nič! Vse odloča center med mojimi ušesi! Seveda pa ga naravnam nazaj s svojim srcem! Pa kdo ima avtoriteto v mojem življenju!!!?! Komu jaz dopuščam!! Zdaj pa dajem nazaj avtoriteto svojemu srcu! Tja spada! To je moj glavni center za odločanje! Zdaj! Danes!

Pa kdo me lahko ustavi?! Samo jaz sama! Zato se zdaj pripnem! Vožnja je divja, saj jaz vozim tja, kamor bi res rada prišla! In to je nadvse zabavno!

Kako zanimivo, da najprej prostovoljno dajemo avtoriteto staršem, učiteljem, pozneje delodajalcem! Pa nam je tega treba!?! Samo mi sami vemo, kaj so naše prioritete! Zdaj pa se res naravnajmo! Srce je naš kompas! Vsi ostali pa so potniki, ampak mi vozimo! Mi imamo volan v rokah! Jaz in ti obračaš levo ali desno v svojem avtu srčne poti!!!

Ljubek srečen nagajiv radosten blažen razigran jasen vesel dan!



 

🌷 P.S.: Življenje te ljubi, zdaj pa končno to sprejmi! Ti si največja avtoriteta v svojem življenju, ker samo ti veš, kje te srbi in kje se moraš ravno zdaj popraskati. Sledi svojemu srcu! samo ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 6. december 2021

🎀 Happy December✨ Be you! #6

Meditation 💜 ACIM Lesson 340 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Dejanske vaje za srečo!!!! Na polno!!!

Poslušam svoje srce: Dejanske vaje za srečo!!!! Na polno!!!:  Življenje je polno lepih presenečenj. Včasih pa mi je tako, kot da sem se pustila povoziti. Nisem nikogaršnja žrtev! Sama ustvarjam in iz...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 340. lekcija I (15 minut)

Dejanske vaje za srečo!!!! Na polno!!!

 Življenje je polno lepih presenečenj.

Včasih pa mi je tako, kot da sem se pustila povoziti. Nisem nikogaršnja žrtev! Sama ustvarjam in izbiram, kar mi je pri srcu. tudi, če padem v kakšno zanimivo situacijo – je vedno moja izbira, kako bom gledala na to! Lahko gledam skozi strah ali ljubezen!

Lahko se popolnoma predam in padem z vsem srcem noter. Tako bom danes naredila! potem hitro mine, zabavam se in res ne rabim jemati vsega preresno!

Potem pozabim, kaj je zares pomembno! Igra! Smeh! Sreča!

Zaupam, da so mi vse te situacije dane, da samo zvadim še bolj slediti svojemu srcu, ne glede na…

Lahko sem srečna – ne glede na…

Danes bo spet mokra vaja, ne samo suha – teoretična!

Danes je tvoj dan! Ustvarjaj si čarobno življenje! Zdaj vnašaj v prakso več in več svoje srčnosti!

Življenje je praznik! Praznuj, kdo si! Lepo je biti to, kdo si! Zato to neguj in se ceni! Nihče ni kot ti! Sreča je v tvojih rokah! Samo zaupaj kompasu srca!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan jasen dan!




🌷 P.S.: Življenje je polno vabil za srečo! Danes jih sprejmi z vsem srcem! Objemi vso svežino, ki te preveva – so sporočila Ljubezni, ki te vabijo naprej! Vseeno smo lahko srečni, ne glede na...

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 5. december 2021

🎀 Happy December✨ Good! #5

Meditation 💜 ACIM Lesson 339 (15 minutes)

🌍Soul journey❤️Magical Mother Earth: Enjoy connection ... sunrise by the...

Poslušam svoje srce: Lahko siješ??!! Še malo bolj??!! Ti si močan ogenj...

Poslušam svoje srce: Lahko siješ??!! Še malo bolj??!! Ti si močan ogenj...:  Življenje je polno lepih pustolovščin. Lahko sijem še malo bolj? Lahko žarim še malo bolj?! Čutim, da so me vsakdanjosti privezale k tl...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 339. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Dobro! #5

Lahko siješ??!! Še malo bolj??!! Ti si močan ogenj!!!!

 Življenje je polno lepih pustolovščin. Lahko sijem še malo bolj?

Lahko žarim še malo bolj?!

Čutim, da so me vsakdanjosti privezale k tlom. Preveč je vsega. Zato zdaj funkcioniram na minimumu. Dajem vse od sebe. Dajem se čisto na razpolago. Vse je polno doživetje ali nič. Lahko sem vsa noter ali nič. Res pa je, da rabim najprej počitek.

Potrebujem. Zato si ga bom vzela. Ni potrebno, da se mi rezervoar čisto sprazni, da ga napolnim! Če ravno gre bolj proti nuli! Na hlape pa ne želim delovati!

Kaj če bi si vzela preventivno počitek?! No, pa saj niti ni preventivno. To je nujno. Tako kot hrana in zrak in vse ostale stvari.

Lahko uživam v tem, kdo sem. Živim svoje najboljše življenje. Zdaj!

Začela sem igrati neke vloge, v katerih se ne znajdem, namesto, da bi bila jaz. Želela sem biti nekaj, kar nisem. Zato pa to ne deluje. Tudi to me utruja. Imam nihanja. Imam valove. Ni treba, da je vsak dan moj dan! Lahko sem polno prisotna v vseh pogledih! To je moja strategija »dolžnost v strast«! Jaz to zmorem! Zdaj!!

Lahko sem strastna!

Zdaj!

Danes se udejanjaj v vsakem trenutku! Res pa je, da je veliko lažje, ko sem spočita to zares udejanjati!

Ljubek prisrčen nagajivo radosten pristen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi! Odpri srce tej čarobnosti! Dovoli, da se čista ljubezen izraža skozi tebe v dejanski pristnosti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !