torek, 7. december 2021

Največja! Največja avtoriteta! Si TI!!!!!!!!!

 Samo to. Se kaj ceniš, moja draga? Si kaj pristnost? Si kaj dragocenost? Kdo si ti? Čutiš, da si vredna-vreden vsega obrega?!

Kako naj to vse sprejmemo, če tega ne verjamemo, da si zaslužimo?!

Kako naj to sploh opazimo od znotraj, če tega vsega ne vibriramo v sebi?!

Danes dopustimo, da se ljubezen pretaka skozi nas bolj in bolj. danes samo zaupajmo, da je vse, kdo smo – čista ljubezen, ki diha vsako sekundo skozi nas. Samo odprimo srce.

Zdaj je tvoj čas.

Moj pa tudi!

Če sem čakala na znamenje – je to to!

Kaj pa, če sem res lahko srečna, ne glede na…

Karkoli te tri pikice pomenijo! Si upam biti tako predrzna in biti vseeno srečna!!??! Si upaš ti?!

Danes je dan za predrznost! Dovolj je bilo diktiranja, kako ne vem kaj je vse! Ni res! Čudovito je! čarobno je! vse je za naše najvišje dobro! Samo, da se še bolj utrdim v tem, da bi res rada bila srečna!

Mi lahko kdo to prepreči?! Nihče in nič! Vse odloča center med mojimi ušesi! Seveda pa ga naravnam nazaj s svojim srcem! Pa kdo ima avtoriteto v mojem življenju!!!?! Komu jaz dopuščam!! Zdaj pa dajem nazaj avtoriteto svojemu srcu! Tja spada! To je moj glavni center za odločanje! Zdaj! Danes!

Pa kdo me lahko ustavi?! Samo jaz sama! Zato se zdaj pripnem! Vožnja je divja, saj jaz vozim tja, kamor bi res rada prišla! In to je nadvse zabavno!

Kako zanimivo, da najprej prostovoljno dajemo avtoriteto staršem, učiteljem, pozneje delodajalcem! Pa nam je tega treba!?! Samo mi sami vemo, kaj so naše prioritete! Zdaj pa se res naravnajmo! Srce je naš kompas! Vsi ostali pa so potniki, ampak mi vozimo! Mi imamo volan v rokah! Jaz in ti obračaš levo ali desno v svojem avtu srčne poti!!!

Ljubek srečen nagajiv radosten blažen razigran jasen vesel dan!



 

🌷 P.S.: Življenje te ljubi, zdaj pa končno to sprejmi! Ti si največja avtoriteta v svojem življenju, ker samo ti veš, kje te srbi in kje se moraš ravno zdaj popraskati. Sledi svojemu srcu! samo ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar