sobota, 11. december 2021

Živ dokaz pristnosti!!! Zdaj!!?!!

Življenje je polno lepih presenečenj. Vsak dan nosi v sebi čudovite priložnosti za srečo in radost in bližino! Zakaj bi pustili, da jih prekrijemo s tančicami ali pravimi težkimi plahtami in neprodušnimi kopicami strahu in skrbi?!

Zdaj je čas odločitve! Kaj si zares želiš početi!? Kaj je tvoja radost? Ob čem ti zares zaigra srce?! Samo ti poznaš svojo pot. Zdaj je tvoj čas čiste igrivosti. Zdaj je tvoj čas udejanjanja tvojih strasti in radosti in srčnih poti v resničnost! Naj postanejo otipljive!

Zdaj pa zares!

Ena stvar, ki jo danes lahko narediš, da boš bolj izražal-a pristnost! Ena!

Kaj je to zate?

Tvoje srce ve. Le prisluhni šepetu in tistemu vztrajnemu glaseku v sebi! Zaupaj mu!

Lahko je danes tvoj izraz pristnosti kuhanje. Lahko je slikanje, pisanje, petje, ples, igra družabnih iger, nagajivost, pogovor, kjer izražaš svojo lepoto srca, dekoracija, sprehod, kjer se povežeš z naravo. Lahko je karkoli. Lepo oblačenje! Barvitost! Smeh. Veselje! Samo, da je izraz pristnosti in klica tvojega srca. Lahko je samo sedenje ob reki in uživanje v čudoviti veličastnosti labodov. Lahko je toplina, prijaznost, srčnost, oprto srce, da druge zares začutimo. Karkoli je tvoja strast. peka. Danes mi je kolegica dala najboljši orehov rogljiče sploh! Kar stopil se je v ustih! Kako lep začetek dneva!

Danes se razvijaj v svojih močnih stvareh. Srčnih! To je tvoja pot! Le drzni si biti srečen-srečna! Zagrenjenost je precenjena in preveč pogosta. Je tudi izraz strahopetnosti, kot bi rekel Osho! (Osho vedno pove resnico! Le zaupaj mu! Jaz mu čisto!)

Danes si le daj čas, da si v harmoniji s svojim srcem! Ti si najlepša-najlepši – ko si to, kdo si! Zato mi le sij danes!

Ljubek sijoč pristen nagajiv radosten poln smeha in veselja dan!




🌷 P.S.:  Življenje je čista radost in igrivost – če mu le odpreš srce. Ti si Ljubezen. Vse je Ljubezen! Vdih! Izdih! Danes dihaj zares skozi svoje srce! Tvoje življenje bo čisto drugačno! Poln-a si radosti in veselja! Zdaj! Zdaj pa si to upaj pokazati!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar