sobota, 30. marec 2019

Poslušam svoje srce: Moč nežnosti...

Poslušam svoje srce: Moč nežnosti...: Kaj je možno, da se preveč zabavam? Kaj ni lepo tukaj v tem čudovitem trenutku!? Bogastvo je v vseh lepih stvareh. In tudi teh, da sem s...

Moč nežnosti...

Kaj je možno, da se preveč zabavam?

Kaj ni lepo tukaj v tem čudovitem trenutku!? Bogastvo je v vseh lepih stvareh. In tudi teh, da sem samo tukaj v tem lepem čarobnem trenutku. Lepo je. Kaj češ!

Pa ti bom dala samo lepo!? Magično! Pestro!

Včeraj sem bila že tako igriva in razposajena! Bilo je polno stvari, ki so se dogajale! Sredi vsega tega, pa še najdem čas, da sem lahko čisto v trenutku. Razposajena. Igriva! Polna norčij.

Kako je to mogoče?! Kar neke stvari se dogajajo.

Čutim, da prihaja val miline. Tisti tople vetrc, ki me objame. Kot na morju. Čutim tisto toploto v zraku. Še bolj nastavljam lice soncu. Naj sije! Seveda od znotraj navzven! Iz mojega srca!

Čutim, tisti prijeten topel vetrc. Nežen kot poletne noči in nebo polno sijočih drobnih zvezd. Pa vseeno tako svetlih. Kako rada imam to! Rada imam to obdobje življenja. Rada imam pestrost vsega tega igranja! Kako šele bo! Cenim ta užitek! Rada imam lepoto vsega tega!

Kako sem zadovoljna, da sem tukaj. Čutim to blagost v sebi, milino, moč. Ampak tako pretanjeno čutim moč v tem, da sem lahko jaz. Ampak ne na silo. Čisto blago. Nežno. Taka kot sem. Nežna, a močna.

Pa kaj ni življenje lepo!? Čarobno! Vsak tak trenutek je čaroben. Vsako tako čarobnost cenim še bolj. Čutim, kako me je objel ta val notranjega bogastva. Na bo! In naj raste! Zalivam z ljubeznijo in ustvarjalnostjo!

Ljubek čupav srčkan kosmat prijeten nagajiv srečen dan!

Cmok! Objem!

















P.S.: Danes še bolj poslušajmo svoje srce! To je naš glavni kompas v življenju. Kam kaže igla na kompasu srca? Kam te vodi? Sledi!

P.P.S.: Tukaj pa že nekaj novega... navdih... https://youtu.be/6ccNnX7CnFY

petek, 29. marec 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The color of heart

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The color of heart: Hi my Beloved! I'm really pleased and grateful that I can be, who I am. It makes my world richer. What if I really bel...

K A T E J A : The color of heart

Hi my Beloved!

I'm really pleased and grateful that I can be, who I am.


It makes my world richer.

What if I really believed that my life was loving me? I would just have more fun!? I would be more relaxed and enjoying everything!?


I'd rather enjoy the tiny moments. I would be more relaxed about everything. It's a nice life. Today. Here at this moment. I adore these lovely days. They come here. One by one. Can I really enjoy them?


Do I even know, how valuable I am? Do I realize how beautiful I am? I’m a creation, a masterpiece of nature. My body is a miracle that works perfectly. All the tiny cells are connected to a complete whole. They work without my command, or whining or being fussy. They are happy to work for me. My body is truly a miracle.


Today, listen to your heart. Do you feel that poetry? Do you feel this magic? It’s whispering to you. Listen to it. It knows exactly what's best for you.


I love my life. I like so much everything that flows into my life. I like it so much that I can be who I am. I like being in all this. I like this excitement. I like that pleasure in being who I am. I love beauty.


The color of the heart is truly this bright pink. I adore it. It’s also color of self love. Everything is so beautifully bloomed and in colors. I love spring!


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Barva srca!


Hej moje drage, moji dragi!

Resnično sem zadovoljna in hvaležna, da sem lahko to, kdo sem.
To mi tako bogati svet. 


Kaj če bi res verjela, da me življenje ljubi? Se ne bi samo bolj zabavala? Se ne bi samo bolj sprostila in uživala?

Bolj bi uživala drobne trenutke. Bolj bi bila sproščena glede vsega. Lepo življenje je. Danes. Tukaj v tem trenutku. Rada imam to ljubkost dni. Kar tako pridejo. Eden za drugim. Pa jih znam resnično uživati?

Kaj se sploh zavedam, kako sem vredna? Se zavedam, kako sem lepa? Sem stvaritev, mojstrovina narave. Moje telo je čudež, ki deluje brezhibno. Vse drobcene celice so povezane s popolno celoto. Delujejo brez mojega ukazovanja, ali jamranja ali tečnarjenja. Z veseljem delajo zame, skozi. Moje telo je res čudež.

Danes poslušajmo svoje srče. Čutiš to poetičnost? Čutiš to čarobnost? Tebi šepeta. Poslušaj ga. točno ve, kaj je zate najboljše.



Rada imam svoje življenje. Tako rada imam vse, kar mi priteče v življenje. Tako všeč mi je, da sem lahko to, kdo sem. Tako sem rada v vsem tem. Rada imam to vznemirljivost. Rada ima to uživanje v vsem, kdo sem. Rada ima lepoto.

Barva srca je resnično ta živo roza. To pa mi je tako všeč. To je tudi barva ljubezni do sebe. Vse je tako lepo razcveteno in v barvah. Obožujem pomlad!

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Poslušam svoje srce: Pa kaj to z***!!!?

Poslušam svoje srce: Pa kaj to z***!!!?: Kaj sem zaljubljena ali kaj!? Nekaj me "zeza" vrstni red! Zakaj sem na začetku napisala cmok in ljubek dan!? No saj sem ...

Pa kaj to z***!!!?

Kaj sem zaljubljena ali kaj!? Nekaj me "zeza" vrstni red!

Zakaj sem na začetku napisala cmok in ljubek dan!?

No saj sem zbrisala!

Res pa je, da zelo uživam v delu, ki ga delam! To pa me tako razveseljuje! To je moj fokus. In to je moje veselje! In užitek! Polna sem energije in komaj čakam, da nadaljujem naprej!

Življenje je čisto drugačno, ko lahko resnično delam, kar ljubim in kar si v resnici želim delati.
Zanimivo. Bolj polno! In komaj čakam, da vidim, kam me vodi! Bomo videli! In res bomo videli! Čas je za nove stvari! In odprta sem za novo!

Gledala sem stare slike z morja. In me kar vleče, da bi šla dol. Čisto blizu je! Par uric, pa sem tam. Zakaj pa ne? Ali bi počakala na bolj toplo vreme? Bomo videli! Me pa že vleče kako novo potovanje. Kamorkoli. Zaupam.

Lahko sem to, kdo sem in to je moje novo potovanje duše. In kaj ni potovanje duše? Vse kar delamo s srcem, je potovanje duše. Vse, kar sem čisto prisotna in v trenutku, je potovanje duše. Vsak požirek vode, ki ga občutim, je potovanje duše. Čutim svežino. Čutim poživitev.

V resnici je vse potovanje duše. Samo včasih je bolj intenzivno. Včasih pa je ljubko. Kot zdaj. Gledanje sonca zunaj. Ljubkih oblačkov. Samo sem v tem lepem trenutku.

Kaj ni poetičnost v vsakem trenutku? Res je.

Ljubek srčkan srečen sijoč sončen dan od znotraj navzven!
















P.S.: Zaslužimo si srečno življenje! In danes to uresničujem zase! Vredni smo srečnega, zabavnega in lahkotnega življenja!

P.P.S.: Tukaj pa že nekaj novega... navdih... https://youtu.be/6ccNnX7CnFY

četrtek, 28. marec 2019

Poslušam svoje srce: Tako ali tako! Srečna!

Poslušam svoje srce: Tako ali tako! Srečna!: Nekaj pa moram povedati! Tako komaj čakam, da ustvarjam naprej. Čisto sem v taki pozitivni, ljubeči in kreativni energiji! Skoraj do ko...

Tako ali tako! Srečna!

Nekaj pa moram povedati! Tako komaj čakam, da ustvarjam naprej. Čisto sem v taki pozitivni, ljubeči in kreativni energiji!

Skoraj do konca že imam! Samo malo mi še manjka! In to je največje darilo meni, da lahko ustvarjam, kot si želim! Pavi privilegij. Božansko! Rada imam svoje življenje!

Tako rada ga imam, svoje življenje! Pa saj ni moje! Samo pretaka se skozi mene! Tako kot skozi vsakega! Lepo mi je tukaj! Rada sem tukaj! Zdaj v tem trenutku!

Komaj čakam, da pridem domov! Zdaj sem na kavi! Ampak bo še zabavno! Res! Komaj čakam, da sem lahko uresničenje sebe, še bolj! To je moje poslanstvo! Da sem tukaj! Točno tukaj v tem trenutku. Nikamor se mi ne mudi.

Tudi to bo minilo.

Se zabavam? Sem uresničenje sebe? Sem resnično povezana s svojim srcem? Vsaj malo. Malo bolj kot pred enim letom. Malo bolj kot pred enim mesecem. Malo bolj, kot pred enim tednom. Enim dnem. Vse je dragoceno. Vsaka izkušnja.

Sprejemam vse v svoje življenje kot je! In komaj čakam, da se razkrije še več.

Lahko uživam v tej lepoti. Tega trenutka. Še bolj.

Ali sem v tem trenutku povezana s svojo dušo? To je vse, kar šteje. To je vse, kar je resnično pomembno. Danes. Res.

Sem ali nisem? To je pomembno.

Dobro se počutim v družbi. Rada klepetam. V polnosti. Čisto sem pristna. In karkoli zmoti pogovor. Takoj najdem točko, da se lahko pogovarjam naprej. Ko je spet priložnost. Počutim se kot v nadaljevanki. S stotimi nadaljevanji. Ali mogoče samo tremi. Pestro je. Lahko sem še bolj jaz.

Še lahko pišem? Sem lahko pristna tudi v tem? Sem lahko samosvoja tudi v tem? Ali še bolj v tem?
Sem lahko srečna ne glede na vse? Sem res lahko?!

Lahko se! Lahko se zabavam! In se tudi bom. Že zdaj se počutim boljše. V polnosti. In to me osreči. Že sama odločitev za srečo me osreči! Pa to je čisto lahkotno!

Res imam rada svoje življenje! Preprosto je! Enostavno! Tako ali tako! Vedno je fajn! In zdaj bo samo še bolj! Moj čas je zdaj! In rada imam ta čas. Samo malo še! Pa bom lahko nadaljevala! Tako sem vznemirjena! Komaj čakam! Jupi! Potem pa še kopel, knjiga in metin čajček. Treba se je razvajati!

Ljubek sijoč pisan pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje je dragoceno! Zdaj v tem trenutku! Queen - Crazy Little Thing Called Love  (https://www.youtube.com/watch?v=zO6D_BAuYCI)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

sreda, 27. marec 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : By the way...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : By the way...: Hi my Beloved! I feel beauty. Especially drinking coffee here today. It's divine. Well, they do not need to understand. ...

K A T E J A : By the way...

Hi my Beloved!

I feel beauty. Especially drinking coffee here today. It's divine.


Well, they do not need to understand. Not really! I was more shaping myself to who I am. I'm happy as I've ever been! So satisfied! I feel so realized. So full of passion. Life is my pleasure. Finally, I can do what I really want to do. I'm just enjoying it.


I always thought about what I was going to do. Now the idea has matured. My creativity can’t sleep anymore. Nothing in me does not want to be reduced. I just want to be who I am. fully. I live. I'm here. I exist. And that's enough pleasure for me. Really. I love my life.


I feel this inner peace.


Who am I? I'm who I've always been. I just did not dare to show.


Sometimes more, sometimes less, I hear this inner voice. Or I hear – but I'm doing deaf. Well I do, what seems right for me. How I thought it was the wisest and logical. But it turned out to be almost better if I listened. But I'm learning. And so it's time to listen more closely now.


I am so grateful to my friend – that she has encouraged me to truly do what pleases me.


I love small trips. Into nearest towns. We have there some appointment. But by the way, I found this perfection! A skirt! Bright pink! It's covered with diamonds. Perfection!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly

















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Mimogrede…


Hej moje drage, moji dragi!

Lepo mi je. Sploh danes tukaj na kavi. Božansko je. 
Pa saj ne rabijo razumeti. Res ne! Jaz sem se bolj oblikovala v to, kdo sem. srečna sem, kot sem kdajkoli bila! Tako zadovoljna! Tako uresničeno se počutim. Tako polno strasti. Življenje mi je prvič prav v užitek. Končno lahko delam, kar res rada delam. Prav uživam zraven. 


Vedno sem mislila, kaj bom. Zdaj pa je ideja dozorela. Moja kreativnost ne more več spati. Nič v meni se noče več pomanjševati. Samo želim si biti to, kdo sem. v polnosti. Živim. Sem. Obstajam. In to mi je v dovolj velik užitek. Resnično. Rada imam svoje življenje.
Čutim ta notranji mir.
Kdo postajam? Sem, kdo sem vedno bila. Samo si nisem upala pokazati.

Včasih bolj, včasih manj slišim ta notranji glasek. Ali pa ga slišim, da se delam gluho. Pa si mislim, da je prav, da naredim po svoje. Kako se je meni zdelo najbolj pametno in logično. Pa še vedno se je izkazalo, da bi bilo skoraj boljše, če bi poslušala. Ampak učim se. In tako je čas, da zdaj bolj pozorno poslušam.



Tako sem hvaležna svoji prijateljici, da me spodbudila, da zdaj resnično delam to, kar me veseli.

Rada imam drobna potovanja. V kakšno bližnje mesto. Tukaj smo imeli opravke. Pa sem vseeno mimogrede našla to popolnost! Krilo! Živo roza barve! Pa še posuta je z diamantki. Popolnost!
Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Poslušam svoje srce: Popki in še več popkov!!!

Poslušam svoje srce: Popki in še več popkov!!!: Danes je tako ljubek dan. Sonce sije smo čisto malo skozi oblake. Samo malo sveti skozi njih kot ogromen reflektor. Prav lepo je. Včer...

Popki in še več popkov!!!

Danes je tako ljubek dan. Sonce sije smo čisto malo skozi oblake. Samo malo sveti skozi njih kot ogromen reflektor. Prav lepo je.

Včeraj sem bila na gradu. Tako lepo mi je obiskati kako zgodovinsko umetnost. Prav lep je. na hribu. Hribčku. Vidi se že od daleč. Cel lok pod njim naredim, prej ko pridem do njega. Peljem se čez drevored. To pa je tako romantično. Vse že malo zeleni. Potem pa po strmem pobočju gor in sem že tam! Čutim to čarobnost. In lepoto. Ves pogled se razprostre na dolino. Včeraj sem ugotovila ,da imajo tam čajnico. Kavarnico. Ali kakorkoli. To še bom preizkusila.

Zdaj pa mi orhideja tako lepo cveti. Vsa je v cvetu. In to ne samo treh! To je cvet pri cvetu! Tri vejice! Vse se želi razcveteti. Božansko lepa je! in še polno popkov ima! Kako me pa to osreči! Pa še tako lepe barve je! Ljubka in pristna v vseh pogledih. Rada jo imam. Prav kraljevo se je razcvetela. (No, se še razcveta!)

Kako me take malenkosti osrečijo. Cveti samo zame! Čista popolnost je!

Kako pa kaj moje cvetenje!? Tako cvetim, da kar spati ne morem! Polno sem v zagonu. In komaj čakam, da nadaljujem. Res imam lepe cvete. Zdaj ko sem v cvetenju. In mislim, da se cvetenje ne bo nikoli nehalo, ker imam polno novih idej za nove cvete. Seveda so še zdaj v popku. Ampak tudi popek ima svoj čar pričakovanja.

Lepo mi je, čuj!

Ljubek sijoč prisrčen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!













P.S.: Še bolj poslušajmo svoje srce. Še bolj smo to, kdo smo. Tukaj smo, da uresničujemo svojo osebno legendo. To pa je, da smo srečni. Zakaj pa ne?! Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go  (https://www.youtube.com/watch?v=pIgZ7gMze7A)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

torek, 26. marec 2019

Poslušam svoje srce: Udobje domačnosti

Poslušam svoje srce: Udobje domačnosti: Kako rada imam udobje teh lepih dni. Tako sem srečna, da sem kar tukaj. V tem lepem trenutku. Rada imam svoje lepo življenje. Tako rada sem ...

Udobje domačnosti

Kako rada imam udobje teh lepih dni. Tako sem srečna, da sem kar tukaj. V tem lepem trenutku. Rada imam svoje lepo življenje. Tako rada sem pristna in se učim biti pristna še bolj.

Rada zaupam svoji notranji naravi. Včasih ji nisem znala. Ali si ji nisem upala. Bil je samo majhen nadležen glasek, ki me je vodil stran od logike. Ali od tega, kar sem jaz mislila, da moram, ker se to od mene pričakuje.

V sebi vedno najdem tako igrivost, srečo, sproščenost, lepoto. Če sledim temu klicu, se vedno dobro izteče.

Zdaj se učim bolj zaupati. Sebi. Niti ne sebi. Ali da sebi. Bolj svojemu notranjemu glasku. Intuiciji. In je kdaj intuicija ali pa je kdaj glas zmede. Vse okoli mene je kaos, nisem si vzela čas zase in potem se vse odraža.

Ampak če slišim glasek, in izpeljem do konca, bom vedela od kod je. Ali iz kaosa ali iz srca. Potem se počutim odlično, če je intuicija. Ampak ne morem vedeti, dokler ne preizkusim.

Zdaj mi pravi, naj se zavijem v kociko, si skuham čaj in samo dremljem. Bom zmogla? Poslušati? Brez problema. Točno to rabim zdaj. Za vse je pravi čas, tudi za počitek.

Ljubek sijoč srečen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Ljubi svoje življenje, ker te življenje ljubi. Si unikaten izraz Vesolja. Uživaj v tem! Santana - Smooth ft. Rob Thomas (https://www.youtube.com/watch?v=6Whgn_iE5uc)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=jElmq5nvgZM

ponedeljek, 25. marec 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Just pink...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Just pink...: Hi my Beloved! I love my life. I love my own way. I know, it's time to learn, I don’t learn eh, I only accept that I’m valuable. ...

K A T E J A : Just pink...


Hi my Beloved!

I love my life. I love my own way. I know, it's time to learn, I don’t learn eh, I only accept that I’m valuable.



I can’t wait to come home to continue. I know, I'm totally obsessed, but if it's so fancy! I can’t stop. Even better, I do not want to! Life is magic. Now at this moment. Diversity. Beauty. Unique.


Expression of authenticity. Valuable.


Time is precious. I want to devote it to things that are precious to me. I devote myself more time to things that are really close to my heart.


That makes me so happy! I love my life. So beautiful flowers are around here! How good are they! Hey, how good! I will not eat them! Not really! I just enjoy seeing them. This is enough! How fancy it is to me!


I love my life. I love that diversity. Conversations. Laughter. Life. Fun. Ease. Pleasure. Lightheartedness.


This dress always reminds me of the holiday. Family celebration. How good was! It's also beautiful colors! My favorite! And the flowers are on it!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Samo roza…


Hej moje drage, moji dragi!


Rada imam svoje življenje. Rada imam svoj način. Vem, čas je, da se naučim, eh ne naučim, samo sprejmem, da sem dragocena.


Kar ne morem čakati, da pridem domov, da nadaljujem. Vem, čisto sem obsedena, če pa je tako fajn! Ne morem nehati. Še boljše pa je, da niti ne želim! Življenje je čarobnost. Zdaj v tem trenutku. Pestrost. Lepota. Unikatnost.

Izražanje pristnosti. Dragocenost.


Čas je dragocen. Želim ga namenjati stvarem, ki so meni dragocene. In vedno več časa namenjam stvarem, ki so mi resnično pri srcu.

To pa me tako osrečuje! Rada imam svoje življenje. Tako lepe rože so tu okoli! Kako so dobre! Hej, kako dobre! Saj jih ne bom pojedla! Niti ne! Samo uživam ob pogledu nanje. Že to je dovolj! Kako mi je to fajn!
Rada imam svoje življenje. Rada imam to pestrost. Pogovore. Smeh. Življenje. Zabavnost. Lahkotnost. Užitek. Srčnost.

Ta obleka me vedno znova spominja na praznik. Družinski. Kako dobro smo se imeli! Je pa tudi lepe barve! Moje najljubše! Pa še rože so na njej!

Ljubek dan poln pustolovščine!


Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!