ponedeljek, 25. marec 2019

K A T E J A : Just pink...


Hi my Beloved!

I love my life. I love my own way. I know, it's time to learn, I don’t learn eh, I only accept that I’m valuable.



I can’t wait to come home to continue. I know, I'm totally obsessed, but if it's so fancy! I can’t stop. Even better, I do not want to! Life is magic. Now at this moment. Diversity. Beauty. Unique.


Expression of authenticity. Valuable.


Time is precious. I want to devote it to things that are precious to me. I devote myself more time to things that are really close to my heart.


That makes me so happy! I love my life. So beautiful flowers are around here! How good are they! Hey, how good! I will not eat them! Not really! I just enjoy seeing them. This is enough! How fancy it is to me!


I love my life. I love that diversity. Conversations. Laughter. Life. Fun. Ease. Pleasure. Lightheartedness.


This dress always reminds me of the holiday. Family celebration. How good was! It's also beautiful colors! My favorite! And the flowers are on it!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Samo roza…


Hej moje drage, moji dragi!


Rada imam svoje življenje. Rada imam svoj način. Vem, čas je, da se naučim, eh ne naučim, samo sprejmem, da sem dragocena.


Kar ne morem čakati, da pridem domov, da nadaljujem. Vem, čisto sem obsedena, če pa je tako fajn! Ne morem nehati. Še boljše pa je, da niti ne želim! Življenje je čarobnost. Zdaj v tem trenutku. Pestrost. Lepota. Unikatnost.

Izražanje pristnosti. Dragocenost.


Čas je dragocen. Želim ga namenjati stvarem, ki so meni dragocene. In vedno več časa namenjam stvarem, ki so mi resnično pri srcu.

To pa me tako osrečuje! Rada imam svoje življenje. Tako lepe rože so tu okoli! Kako so dobre! Hej, kako dobre! Saj jih ne bom pojedla! Niti ne! Samo uživam ob pogledu nanje. Že to je dovolj! Kako mi je to fajn!
Rada imam svoje življenje. Rada imam to pestrost. Pogovore. Smeh. Življenje. Zabavnost. Lahkotnost. Užitek. Srčnost.

Ta obleka me vedno znova spominja na praznik. Družinski. Kako dobro smo se imeli! Je pa tudi lepe barve! Moje najljubše! Pa še rože so na njej!

Ljubek dan poln pustolovščine!


Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar