sreda, 27. marec 2019

K A T E J A : By the way...

Hi my Beloved!

I feel beauty. Especially drinking coffee here today. It's divine.


Well, they do not need to understand. Not really! I was more shaping myself to who I am. I'm happy as I've ever been! So satisfied! I feel so realized. So full of passion. Life is my pleasure. Finally, I can do what I really want to do. I'm just enjoying it.


I always thought about what I was going to do. Now the idea has matured. My creativity can’t sleep anymore. Nothing in me does not want to be reduced. I just want to be who I am. fully. I live. I'm here. I exist. And that's enough pleasure for me. Really. I love my life.


I feel this inner peace.


Who am I? I'm who I've always been. I just did not dare to show.


Sometimes more, sometimes less, I hear this inner voice. Or I hear – but I'm doing deaf. Well I do, what seems right for me. How I thought it was the wisest and logical. But it turned out to be almost better if I listened. But I'm learning. And so it's time to listen more closely now.


I am so grateful to my friend – that she has encouraged me to truly do what pleases me.


I love small trips. Into nearest towns. We have there some appointment. But by the way, I found this perfection! A skirt! Bright pink! It's covered with diamonds. Perfection!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly

















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Mimogrede…


Hej moje drage, moji dragi!

Lepo mi je. Sploh danes tukaj na kavi. Božansko je. 
Pa saj ne rabijo razumeti. Res ne! Jaz sem se bolj oblikovala v to, kdo sem. srečna sem, kot sem kdajkoli bila! Tako zadovoljna! Tako uresničeno se počutim. Tako polno strasti. Življenje mi je prvič prav v užitek. Končno lahko delam, kar res rada delam. Prav uživam zraven. 


Vedno sem mislila, kaj bom. Zdaj pa je ideja dozorela. Moja kreativnost ne more več spati. Nič v meni se noče več pomanjševati. Samo želim si biti to, kdo sem. v polnosti. Živim. Sem. Obstajam. In to mi je v dovolj velik užitek. Resnično. Rada imam svoje življenje.
Čutim ta notranji mir.
Kdo postajam? Sem, kdo sem vedno bila. Samo si nisem upala pokazati.

Včasih bolj, včasih manj slišim ta notranji glasek. Ali pa ga slišim, da se delam gluho. Pa si mislim, da je prav, da naredim po svoje. Kako se je meni zdelo najbolj pametno in logično. Pa še vedno se je izkazalo, da bi bilo skoraj boljše, če bi poslušala. Ampak učim se. In tako je čas, da zdaj bolj pozorno poslušam.



Tako sem hvaležna svoji prijateljici, da me spodbudila, da zdaj resnično delam to, kar me veseli.

Rada imam drobna potovanja. V kakšno bližnje mesto. Tukaj smo imeli opravke. Pa sem vseeno mimogrede našla to popolnost! Krilo! Živo roza barve! Pa še posuta je z diamantki. Popolnost!
Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar