sobota, 2. april 2022

Poslušam svoje srce: Svetloba srca je najmočnejša!!!

Poslušam svoje srce: Svetloba srca je najmočnejša!!!:  Zdaj se počutim, kot bi držala na zavoro in potiskala plin hkrati. Kaj bom zdaj!? Nekaj bom morala spustiti! Želim stati na mesto ali se pr...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Poravnaj se!

Svetloba srca je najmočnejša!!!

 Zdaj se počutim, kot bi držala na zavoro in potiskala plin hkrati. Kaj bom zdaj!? Nekaj bom morala spustiti! Želim stati na mesto ali se premakniti naprej?! Kaj bom zdaj naredila?!

Želim si, nekaj pa še me vleče nazaj. Ni poti nazaj. Nekdo je pojedel drobtinice. Ptički so jih pozobali. Ni več poti nazaj. Preveč že vem! Ne morem si lagati, da ne! Videla sem in zdaj je prepozno. Sprevidela sem in zdaj je prepozno.

Kako naj zastrem vso svetlobo srca?!

Kako naj utišam veselje, srečo in radost v sebi?! Ne zmorem biti več zagrenjena in nesrečna. Preveč boli. Niti ne morem trpeti in se mučiti ali samo životariti. To ni več zame. Premalo je. Ne morem več samo dihati. Čeprav vem, da je dih najbolj dragocen.

Živim ali zares živim?!

Kdaj se bom osvobodila vseh pričakovanj in vsega naučenega?! Samo tako lahko razredčim ta strup, da vsak dan, zdaj, živim bolj in bolj pristno.

Zdaj je moj čas igrivosti. Zdaj je moj čas radosti. Zdaj je moj čas uresničevanja. Kdo sem lahko spoznavam samo tako, da sledim navdihnjeni pozitivni akciji. Lahko je biti srečna! Zdaj to izbiram!

Prav pa je tudi, da si vzamem počitek od vsega! Dovolj je bilo dogajanja in akcije. Zdaj rabim samo malo časa zase. To si bom tudi privoščila. Kopel. Knjiga. Kava. Sprehod. Vse to mi daje nov zagon.

Kaj pa tebe napolni? Kaj lahko danes narediš, da se počutiš bolj svoje? Da je ta dan zares tvoj?! Zdaj pa to naredi! Življenje je prekratko za odlašanje s srečo!

Sprejmi vsa vabila za srečo! Zate so! Samo, da se razkrije tvoj pravi diamant srca!

Ljubek srečen bleščeč pristen nagajiv igriv radosten smel vesel dan!



🌷 P.S.: Življenje je praznik, zdaj! Povabljen-a si! Pridi! Tu so tvoje najljubše jedi! Vohaš, kako okusno dišijo!!??! Sprejmi vabilo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 1. april 2022

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Zara - inspired lookbook

Poslušam svoje srce: Jaz odločam!!!

Poslušam svoje srce: Jaz odločam!!!:  Ne! Ne! Ne! Ne bom več negovala tujih vsiljenih misli! Niso resnične! Same laži so! Pa kaj je zares slabo!? Povezala sem se z ljudm...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Gor!

Jaz odločam!!!

 Ne! Ne! Ne!

Ne bom več negovala tujih vsiljenih misli!

Niso resnične! Same laži so!

Pa kaj je zares slabo!?

Povezala sem se z ljudmi, ki so mi pri srcu, druge pa spustila! To je dobro!

Imam vsega preko preveč! Komaj zdaj to vidim! Zares! Torej obilja je dovolj! Super!

Zdrava sem! Rada imam svoje življenje! Vsak dan mi je všeč! Dovolj je bilo nekih kaotičnih misli! Sploh niso moje!

Kot bi bila pod palmo na peščeni plaži z napol priprtimi očmi, nekdo pa bi mi razlagal, da je nevihta!! Pa kje! Pa tam! Pa kje!?? Če je tu ni, je ni!! Lahko uživam naprej!

Dovolj imam kriznih situacij! Dovolj imam neumnosti! Dovolj imam pranja možganov!

Jaz odločam, kako se bom počutila! Svobodno bitje sem! Zato se zdaj odločam za dobro počutje! To je dovolj!

Kar me ne ubije, me naredi samo še bolj močno! Samo bolj si še želim dobrega počutja! Samo bolj si še želim igrivosti, lahkotnosti, pesmi v srcu, ki se izraža kot Ljubezen moje duše.

Vse je dobro!

Vse je dobro!

In čisto vse je dobro!

(Sarah)

In čisto zares je vse dobro!!! Zdaj v to zaupam! Ker jaz rečem tako! Ker je v mojem svetu vse dobro! Vse ostalo pa so laži, ki so razkrite bolj in bolj! Naj se resnica izkaže zdaj! Zdaj! Zdaj sem rekla! To je to! Življenje je čarobnost! Zdaj! Moja beseda je moja moč! Moje misli so moja moč! Moja pozitivna navdihnjena akcija je moja moč! Zdaj živimo v polnosti ta dan! Močni kreatorji smo!

Tako sijem, da me oblaki niti ne morejo doseči! Danes je sonce visoko! Danes sem pri sebi! Bolj in bolj sem pri sebi, ker poslušam svoje srce! Tam pa je vedno mir in veselje!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten nagajiv hvaležen pisan puhasto mehek dan!



🌷 P.S.: Sprejmi lepote življenja. Sprejmi darila dneva! Zate so! Sama vabila za srečo in radost! Občuti! Občuti ta vetrc v laseh in čarobni prah, ki ga trese ta dan nate! Čudovita si! Čudovit si! Zdaj je tvoj dan! Zares! Ljubim svoje življenje! Jaz odločam! Moje življenje je!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - Teddy Bear ... https://youtu.be/89MihWd6zKk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 31. marec 2022

✨ Affirmations 💛 I live my best life now!

Poslušam svoje srce: Čustva so resnica!!!

Poslušam svoje srce: Čustva so resnica!!!:  Zanimivo je to čiščenje čustev. Bolj sem jih ignorirala in jih tiščala pod površino, bolj so želela biti samo čutena. Bolj sem jih zatirala...

✨ AFIRMACIJE 💛 Zdaj živim najboljše življenje!

Čustva so resnica!!!

 Zanimivo je to čiščenje čustev. Bolj sem jih ignorirala in jih tiščala pod površino, bolj so želela biti samo čutena. Bolj sem jih zatirala in jih kot napihljivo žogo želela držati pod vodo, bolj so ven silila. Seveda sem imela uspešne (navidezno) strategije. Filme, hrano, ignoriranje, ukvarjanje z drugimi… ki pa so samo poskrbeli za otopelost. Ali začasno omotičnost in nezavedanje.

To je tako kot pri hiši. Če jo dolgo zanemarjamo, je potem res treba narediti generalno čiščenje od vrha do tal. Tako pa je s čustvi enako. Če sem se tako dolgo izmikala občutenju, potem vse navali na plano in ne zgleda konca temu. Ampak ni tako. Samo vse v meni je radostno pozdravilo mojo odprtost in čas, da se pozdravi vse, kar je bilo zatirano. Tu je zame, da me pozdravi. Vse to. Vsa moja čustva. Zdaj jim zaupam. Pišem jih v dnevnik, povem jih na glas, sproti se sprašujem, kako se počutim. Včasih mi ni takoj jasno, kaj delam. Ali zakaj se počutim, kot se. Ampak vedno še mi je bilo razkrito.

Čutenje je pomembno. Čutenje je pristnost. Čutenje je priznavanje resnice.

Potem pa so če tu čustvovanja drugih. Meje so bile zabrisane in zdaj se to lepi name. Ali pa splošno vzdušje v otroštvu, ki se potem izraža naprej, da se pozdravi.

Lahko čutim ves spekter čustev. Lahko si dajem prostor. Čas. potrpljenje in seveda sočutje.

Srečna sem, da sem bolj in bolj zavestna. Samo tako, da čutim in potem puščam oditi čustvom iz mene in mojega srca, dajem prostor novim čustvom.

Lahkotnost sem. srečna sem. Radost sem. Bolj kot čistim in si dajem prostor, da čutim, bolj sem jaz zares jaz. Moja čustva so resnična. Zaupam svojim občutkom. Zaupam, da se s tem zdravi moja duša, telo in um. Moj um služi mojemu srcu.

Ljubek srčkan srečen čustven razigran jasen kreativne blažen pisan mavričen samorogast dan!



🌷 P.S.: Življenje je praznik. Ti si kralj. Ti si kraljica! Zdaj pa uživaj v tem čudovitem dnevu, ki ti je bil dan! Vse je darilo! Sprejmi to čarobnost! Praznuj, kdo si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bubamara - Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 30. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Closer!

❤️ Follow your heart! ❤️ Raise!

Poslušam svoje srce: Še bolj odprto srce!!!

Poslušam svoje srce: Še bolj odprto srce!!!:  Spet sem iskala vijake v pekarni! Pa če jih nimajo! Pa spet sem šla samo vprašat!! Zakaj!!?? Zakaj ne morem sprejeti , da sem nesprejeta!? ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bliže!

Še bolj odprto srce!!!

 Spet sem iskala vijake v pekarni! Pa če jih nimajo! Pa spet sem šla samo vprašat!! Zakaj!!?? Zakaj ne morem sprejeti, da sem nesprejeta!? Zakaj se samo ne zahvalim za vso ljubezen, ki pa sem jo prejela in grem dalje!? Zakaj še vedno iščem ljubezen, tam, kjer je ni!!??! Zakaj še vedno iščem tam, kjer zagotovo ni?!

Pa ne bom več hodila v pekarno! Dovolj imam! (Ne glede, kako lepo iz pekarne diši! 😊)

Ampak to je samo spodbuda, da še bolj odprem svoje srce! To je samo spodbuda, da si še bolj zaupam! To je samo spodbuda, da odprem srce ljudem, ki pa me imajo radi! To je samo spodbuda, da sijem še bolj!

Sočutna sem do sebe. Sebi dajem ljubezen!

Priznam, da me je ta žalost tako pretresla, da sem kar želela zboleti. Prav sem že fizično čutila simptome. Potem pa sem si rekla, da ni vredno, da to delam svojemu telesu. Ni prav, da ves stres ponotranjim in ga fizično izražam. Zdaj pa se takoj počutim boljše!

Oblekla sem si najbolj mehki pulover, kar ga imam. Skuhala sem si najboljšo kavo in gledala sončni vzhod! Življenje je lepo, vseeno! Lahko izbiram srečo, vseeno!

Samo srce me boli. Kako ne vidi?!! Kaj sem spet v pekarni?!? Takoj ven!!

Dovolj je bilo zapravljanja časa, iskanja pozornosti, potrjevanja, dokazovanja. Čista izguba energije, časa in moje dobre volje!

Želim se počutiti dobro. Zapisala in izpisala sem vsa svoja čustva žalosti na papir. Čutim, da je napočilo zdravljenje. Dajem si čas, da sprejmem. Nežna sem s sabo.

Hkrati pa zaupam, da sem lahko srečna ne glede na vse…

Hkrati pa odpiram srce pravi ljudem.

(Hkrati pa bi poudarila, da niti malo ne bi bila tako zavestna, da spet stojim v pekarni, če ne bi meditirala. Skupaj s Susan Ashley (lovelighttruth) imamo čudovite meditacije. Zelo sem hvaležna.)

Hvaležna sem, da sem to spoznala. Zdaj pa naprej! Zdaj si ustvarjam čarobno lepo izjemno življenje! Tega sem vredna!

Ljubek srečen igriv dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Odpri svoje srce! Vredna-vreden si čiste radosti! Vredna-vreden si čiste ljubezni! zaupaj! Dovolj je je za vse! Tudi zate! Odpri svoje srce pravi Ljubezni! Zdaj! Vse vesolje te ljubi – samo, ker si!!! To se občuti fantastično! Ljubezen se občuti fantastično!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ceca - To, Miki ... https://youtu.be/RAFgmqf-_yA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 29. marec 2022

Poslušam svoje srce: Ti si pomembna!!! Ti si pomemben!!! Zares!!!!!!

Poslušam svoje srce: Ti si pomembna!!! Ti si pomemben!!! Zares!!!!!!: Pa kaj že nisi naveličan-a trpljenja, mučenja, potrpljenja, čakanja, izgorevanja, siljenja, potiskanja, vlačenja, poniževanja, truda in vseh...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Vstani!

Ti si pomembna!!! Ti si pomemben!!! Zares!!!!!!

Pa kaj že nisi naveličan-a trpljenja, mučenja, potrpljenja, čakanja, izgorevanja, siljenja, potiskanja, vlačenja, poniževanja, truda in vseh ostalih neumnosti?!

To se sprašujem.

Dovolj imam!

Želim življenje, kjer je lahkotnost in naravnost in plavanje stokom moj vsakdan! Drevo se ne trudi rasti – samo raste! Roža se ne trudi cveteti – samo cveti!

Ni mi več za silo in na silo. Dovolj imam tega! Naveličana sem tega! to je izguba moje energije in časa, ki bi ga lahko porabila za radostne dejavnosti.

Kaj si pa zares - zares - čisto zares želim?

Mir v srcu. Ljubezen. Prijateljstvo. Radostno rast. Ustvarjanje. Smeh. Lahkotnost. Zabavnost. Sproščenost. Pristnost. Svobodo. Potovanja. Naravo. Udobje. Mir.

Lahko imamo vse to. Močni kreatorji smo. Bolj kot to izbiramo danes, več in lažje bo za nas – najprej – potem pa še za druge. To se širi kot svetloba sonca po vsem vesolju!

Kaj boš izbral-a danes?

Tvoje življenje je.

Jaz izbiram zabavnost. Jaz izbiram bližino z ljubimi! Jaz izbiram veselje. To izbiram vedno pred vsem kaosom, bedo in strahom. Skupaj smo močni! Izbiraj s srcem, moja draga-moj dragi! Ti si dragocena! Tvoja energija je dragocena. Usmeri jo samo v to, česa si želiš še več – zase – in za druge. Za vse nas! Ti si močna-močan kreator-ka!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv pristen srčkan dan!



🌷 P.S.: Izbiraj s srcem! To je tvoja moč! Zdaj si ustvarjaj, kar si želiš izkušati! Močni kreatorji smo! Zares! Zaupaj si! Zaupaj v svojo luč in moč! Vsi si želimo biti srečni. Stvari so samo sredstva, za katere mislimo, da nas bodo osrečile. Kaj če bi bili srečni kar tako, že zdaj, tudi če še nimamo vseh želenih stvari!? Kajti sreča je naš končen cilj, kajne?!!?!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 28. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Love inside!

❤️ Follow your heart! ❤️ Vibration of Love!

Poslušam svoje srce: Zgodbe zdravilne bližine!!!

Poslušam svoje srce: Zgodbe zdravilne bližine!!!: Čutim, da so zgodbe zdravilne! Več, kot si jih pripovedujemo, bolj kot smo iskreni, bolj se povezujemo. Ni zdravilno samo pripovedovanje z...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubezen znotraj!

Zgodbe zdravilne bližine!!!

Čutim, da so zgodbe zdravilne! Več, kot si jih pripovedujemo, bolj kot smo iskreni, bolj se povezujemo.

Ni zdravilno samo pripovedovanje zgodb, ampak tudi poslušanje. V meni se prebuja povezanost, bližina, radost. Že smo skupno doživetje soobstajanja v določenem praznovanju, nas dela bolj močne. Naš imunski sistem se izboljšuje!

Zdaj je čas, da se razcvetimo, da smo polnost in radost. Zdaj je čas živahnosti in razigranosti.

Ustvarjaj si skupnost, kjer se počutiš sprejeto, dobro in ti je hranilna za dušo. Seveda ne sme manjkati smeh in radost. Vse to prižiga iskrice v očeh in razplamenti v srcu ljubezen!

Bodi del. Bodi to, kdo si. Bodi tudi celovitost. Bodi pa del skupnosti, kajti to zdravi. V tebi je moč soustvarjanja čudovitih trenutkov. Zdaj je naš čas!

Ustvarjajmo prihodnost, kot si jo zares želimo ustvariti. Začnimo pri sebi. Izbirajmo več sreče. Potem to razširimo na družino! Izbirajmo več radosti. Potem na sorodnike, prijatelje, sosede, znance, mesto, državo, kontinent, svet, vesolje… Skupaj soustvarjamo novo zemljo!

Močni kreatorji smo! Zato izbiramo mir. Zato izbiramo Ljubezen. Zato izbiramo svobodo. Zato izbiramo radost srca in povezanost in bližino. Izbiramo zdravje. Lahko smo veselje. Lahko smo vse to. Zdaj! To je naša izbira!

Ljubek sočen srčen srčkan sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! To je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

 

nedelja, 27. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Blessing to world!

❤️ Follow your heart! ❤️ Soak up the Love!

❤️ Follow your heart! ❤️ You are winning!

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Sunrise 7 - Everything is possib...

Poslušam svoje srce: Narava je Ljubezen!!!

Poslušam svoje srce: Narava je Ljubezen!!!:  Življenje je čista radost. Zdaj. Kako lepo je graditi bližino z ljubimi. Ker sem ženska, mi je pomembno negovati svojo žensko energijo. Čut...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Vibracija Ljubezni!

Narava je Ljubezen!!!

 Življenje je čista radost. Zdaj. Kako lepo je graditi bližino z ljubimi. Ker sem ženska, mi je pomembno negovati svojo žensko energijo. Čutim, da jo negujem tudi tako, da spoznavam svoje prednice. Vse se pa začne z mojo mamo. Kako zdravijo zgodbe, ki si jih delimo. Zdravijo koščke sestavljanke, ki jih nisem niti poznala.

Vse izvira iz strahu ali iz Ljubezni. Vse je Ljubezen ali klic po Ljubezni. s tem, ko prisluhnem zgodbam, spoznavam svoje koščke ran. Ko so videne in občutene, pa se lahko zdravijo.

Resnica vedno osvobaja.

Resnica vedno zdravi.

Naj se resnica razkrije. Naj se pravica izkaže.

Zdaj!

Bolj kot sem povezana s svojo naravo, bolj sem povezana s svojo pristnostjo. Bolj kot sem zares v naravi, bolj čutim moč Ljubezni, kako se pretaka skozi mene. Lažje. Bolj spontano. Bolj naravno. Še lažje mi je ljubiti, odpuščati, biti srečna in razigrana – v srcu.

Danes si namenimo čas. pojdimo na sprehod. Povežimo se z naravo. Narava nas vrne v našo harmonijo srca. Zaupajmo. Mi to zmoremo! Življenje je čarobnost. Zdaj!

Živimo svoje najboljše življenje. Bodimo v stiku s svojim srcem.

Ljubek srečen nagajiv radosten pristen naraven igriv dan!



🌷 P.S.: Narava nas vabi v zavetje zdravljenja duše. Sprejmimo ta vabila! Danes! Nekako nam daje narava občutek, da je vse dobro! Saj tudi je! le zaupajmo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !