sreda, 30. marec 2022

Še bolj odprto srce!!!

 Spet sem iskala vijake v pekarni! Pa če jih nimajo! Pa spet sem šla samo vprašat!! Zakaj!!?? Zakaj ne morem sprejeti, da sem nesprejeta!? Zakaj se samo ne zahvalim za vso ljubezen, ki pa sem jo prejela in grem dalje!? Zakaj še vedno iščem ljubezen, tam, kjer je ni!!??! Zakaj še vedno iščem tam, kjer zagotovo ni?!

Pa ne bom več hodila v pekarno! Dovolj imam! (Ne glede, kako lepo iz pekarne diši! 😊)

Ampak to je samo spodbuda, da še bolj odprem svoje srce! To je samo spodbuda, da si še bolj zaupam! To je samo spodbuda, da odprem srce ljudem, ki pa me imajo radi! To je samo spodbuda, da sijem še bolj!

Sočutna sem do sebe. Sebi dajem ljubezen!

Priznam, da me je ta žalost tako pretresla, da sem kar želela zboleti. Prav sem že fizično čutila simptome. Potem pa sem si rekla, da ni vredno, da to delam svojemu telesu. Ni prav, da ves stres ponotranjim in ga fizično izražam. Zdaj pa se takoj počutim boljše!

Oblekla sem si najbolj mehki pulover, kar ga imam. Skuhala sem si najboljšo kavo in gledala sončni vzhod! Življenje je lepo, vseeno! Lahko izbiram srečo, vseeno!

Samo srce me boli. Kako ne vidi?!! Kaj sem spet v pekarni?!? Takoj ven!!

Dovolj je bilo zapravljanja časa, iskanja pozornosti, potrjevanja, dokazovanja. Čista izguba energije, časa in moje dobre volje!

Želim se počutiti dobro. Zapisala in izpisala sem vsa svoja čustva žalosti na papir. Čutim, da je napočilo zdravljenje. Dajem si čas, da sprejmem. Nežna sem s sabo.

Hkrati pa zaupam, da sem lahko srečna ne glede na vse…

Hkrati pa odpiram srce pravi ljudem.

(Hkrati pa bi poudarila, da niti malo ne bi bila tako zavestna, da spet stojim v pekarni, če ne bi meditirala. Skupaj s Susan Ashley (lovelighttruth) imamo čudovite meditacije. Zelo sem hvaležna.)

Hvaležna sem, da sem to spoznala. Zdaj pa naprej! Zdaj si ustvarjam čarobno lepo izjemno življenje! Tega sem vredna!

Ljubek srečen igriv dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Odpri svoje srce! Vredna-vreden si čiste radosti! Vredna-vreden si čiste ljubezni! zaupaj! Dovolj je je za vse! Tudi zate! Odpri svoje srce pravi Ljubezni! Zdaj! Vse vesolje te ljubi – samo, ker si!!! To se občuti fantastično! Ljubezen se občuti fantastično!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ceca - To, Miki ... https://youtu.be/RAFgmqf-_yA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar