sobota, 29. april 2023

Pismo jasnosti!

Poslušala sem videje Marie Diamond o ubranosti doma. Ima novo aplikacijo, ki sem si jo namestila. Pokaže ti strani neba in kje so tvoja glavna področja. Usklajeno je s feng shujem in metodo tokov in vorteksov energije. Vsak ima svojo osebno številko. Prav zanimivi vpogledi področij doma kot negovalca mojega uspeha, zdravja, ljubezni in uspeha. Seveda bom to vse vpeljala. No, ne vsega, čim več.

Bila mi je tudi všeč njena metoda pisanja ljubezenskega pisma partnerju, ki si ga želim priklicati v življenje. 

Na prvi list napišem vse lastnosti, ki si jih želim pri partnerju. Rad pleše. Ima dober smisel za humor. Rad radostno raste. Je vesel in spontan. Rad potuje. Se zdravo prehranjuje. Zdaj ko gledam seznam pri sebi, je kar splošen. Lahko grem bolj v podrobnosti. Uh, seveda, rad kuha. Je strasten in nežen. 

Drugi seznam je najin življenjski slog. (Živi svoje poslanstvo. To še je iz prejšnjega seznama. Pa on pride do mene. To je še tudi iz prejšnjega seznama. Kako sem lahko pozabila, da je srčen, dober, srečen in pristen!?!) Zjutraj skupaj meditirava, piševa, se rada prebujava skupaj. Pojeva zajtrk in uživava dan v raziskovanju okolice. Kaj takega! 

Tretji seznam pa je, kaj partner ljubi na meni. Igrivost. Smisel za humor. Domačnost. Sproščenost. Mojo inteligenco. Mojo srčnost. Spontanost. Estetiko. Povezanost z naravo. Kako sledim svojemu srcu. Ceni moje ustvarjanje. Rad ima mojo razširjeno družino. Romantiko. Torej, vse, kar ljubi na meni.

Potem pa to daš v kuverto z napisom Univerzum, Bog ali Angeli, karkoli tebi pomeni višjo silo in to potem zažgeš. (Za vsak slučaj si naredim kopijo, da lahko to potem primerjam z rezultati.)

Kako si lahko danes jasna v svojih željah? Daj univerzumu jasno sporočilo, kaj si zares želiš. občuti to v srcu. Potem pa dovoli, da te najde.

Ljubek srčkan igriv dan!



🌷 P.S.: Kaj če bi danes zaupala, da so tvoje sanje lahko uresničljive?! Bodi kdo si. 

petek, 28. april 2023

Ogreje mi srce!

Plešeš kaj skozi dneve? Se poslušaš?

Postalo mi je jasno, zakaj me neke stvari – na primer ples – bolj vlečejo kot druge. Nekaj v meni, moje telo ve, kako se najlažje spraviti v ravnovesje in žari največje zdravje. Lahkotnost gibanja in igrivosti, dobre glasbe je moj čas cvetenja duše. Zakaj si tega ne bi podarila danes?

Čas kar mine. Kaj če bi delala vmes kaj takega, kar mi res ogreje dušo in srce? Čas je praznovanja. Čas je uživanja. Čas je smeha in veselja. Čas je povezanosti. Čas prijateljstva.

Kdo si v resnici?

Danes zasij v vsem svojem sijaju.

Kaj zate pomeni sijanje?

Ljubek sijoč pristen lahkoten nagajiv igriv bleščeč pristen razigran dan!



🌷 P.S.: »Sledi svojemu sijaju!« Joseph Cambpell Zares sledi svojemu srcu, moja draga. Zdaj je tvoj čas!

četrtek, 27. april 2023

Zares živimo, ko uŽIVAmo!

Kako se lahko danes malo bolj igram?

Kar imam naloge pred sabo in sem v delovnih energijah. Vmes pa rabim sprostitev! Kar pozabim, da rabim počitek – no to še mi kar gre – pozabim, da rabim oddih, ko čisti pozabim na ustvarjalno delo. Vedno mi pomaga dober film, kjer se nasmejim! Tako zares uživam in sem sproščena.

Kaj čutiš pritisk nelagodja ali slabo vest, da bi uživala?

Kdaj si se zares zabavala?

Kdaj si se zares sprostila in uživala?

Kdaj si bila pristna?

Danes je čas za igro, karkoli ti to pomeni.

Čas je, da se spet povežem s svojo igrivo naravo in sproščenostjo. Splača se! Kajti obresti so ogromne v obliki širitve dobre volje in dobrega razpoloženja za vse!

Spomnila sem se, da smo zares živi, ko uŽIVAmo! Tako je! Ne vem, kdo je že to napisal, ampak lahko sijem v vseh pogledih in to tudi uporabim! Dejansko!

Kaj se boš danes igrala?

Ljubek hvaležen radosten nagajiv lahkoten srčkan živahen pester fantastičen dan!



🌷 P.S.: Neguj svojo igrivost. Dragocena je! Razsvetli ti vso življenje – najprej dan – in potem še vsem drugim daleč daleč preko vidnega polja!

sreda, 26. april 2023

Sočno pikastno pristna!

Danes bodi sočna! Danes bodi začinjena! Seveda po svojem okusu!

Danes si ustvari sočen dan!

Danes si ustvari začinjen pristen srčkan dan!

Si upaš biti svobodna?!

Se zavedaš, da svet potrebuje tvojo svobodo!? Svet potrebuje tvojo luč!!

Kako boš sijala, če se skozi prilagajaš, pomanjšuješ, podrejaš, strinjaš, ugajaš vsem?!

Kdaj si se naučila tako zanikati? Kaj ti je prinašalo?

Zdaj pa so koristi verjetno čisto zanemarljive!

Kako bi živela, če bi bila zares svobodna in bi imela denar iz neomejenega vodnjaka obilja? Kaj bi bilo tvoje ustvarjalno izražanje? Kaj bi bila tvoja resnična sreča? Kaj te resnično osrečuje?

Danes stopi korak bliže. Če ne drugega, si predstavljaj, da tako živiš!

Bodi trdna v svoji srčni poti! To je tvoja pot in ti se poznaš! Zaupaj si! Sledi svojemu srcu in radosti! Življenje prekratko za prilagajanja in pomanjševanja in vse take ostale oblike poneumljanja! Saj pa si pametna ženska! Zdaj pa to uporabi!

Kako si lahko danes še bolj pristno sočna?

Ljubek srčen sočen začinjen pester pikanten okusen dan!



🌷 P.S.: Naj tvoje srce naponi strast! Živi z vsem srcem! Za tvoje življenje gre! Dobesedno!

torek, 25. april 2023

Moderna super služkinja!

Podrejanje in moderno zasužnjevanje za materialne stvari, ki si jih niti ne želimo, je šlo predaleč. Ne za moške, ne za ženske ni dobro.

Kot deklici, punčki in ženski nam že od vsega začetka vcepljajo, da smo me negovalke. Sebe daš na zadnje mesto in poskrbiš, da so vsi drugi dobro. Zadavljene imajo vse potrebe in želje. Če misliš, da imaš potem čas, se motiš. Ker začni že razmišljati, kako pa še jih lahko razvajaš in slutiš, kaj so potrebe vseh drugih, še prej, kot se sami spomnijo, da kaj res rabijo. 

No, potem pa jutri začneš od znova. Saj so te tvoje stranke – mož, otroci, starši, sestra, prijateljice, sorodniki, sosedje – muhasti. Mogoče jim je bilo včeraj to všeč, danes pa je že vse drugače. In kako si ti kriva, da nisi to sama pogruntala! Bog ne daj, da bi si vzela čas zase. Bog ne daj, da bi bila tako egoistična, egocentrična ali celo – uh prepovedana beseda – zares sebična in bi si vzela eno uro časa! Eno uro!!! Pet minut!

»Kaj je s tabo kaj narobe? Si bolna? Pa saj ni tako hudo! Bi lahko nadaljevala, kjer si končala? Kaj ne vidiš, da mi noge gledajo izpod koce in mi piha rahlo neprijeten vetrc!«

Služkinje smo in vse ustvarjamo za druge. Razen, če se ne odločimo drugače. Potem pa odidejo bonusi, kako smo prijazne in uslužne in nas imajo vsi radi! Vse to odpade!

Kako raje sem svobodna in pristna in srečna in se ustvarjalno izražam! Vso to obračanje besed, kako sem zaželena, koristna, priročna in me imajo zaradi tega radi – pa so samo prazne besede! Naj si najamejo služkinjo, pa bodo videli, koliko jih stane in kako so muhaste.

Uslužnost ni ljubezen do sebe niti do drugih. To je kupovanje ljubezni, no, bolj naklonjenosti, ki pa ni vredno nič!

Zato danes opuščam kakršno koli navezanost na to, da me morajo imeti vsi radi! Pa kaj še! Raje sem srečna, kot da me kdo izsiljuje s tem, da če bom podrejena, bom pa potem mogoče vsaj malo vredna ljubezni! dovolj neumnosti. Z moje strani in strani drugih! Ko jih *! Raje sem srečna! In seveda pristna!

Si upaš danes pokazati svoj pravi sijaj? Si upaš biti pristna? Si upaš biti sebična in zares cveteti?

Ljubek iskren pristen ljubeč dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Bolj kot si pristna in iskrena, bolj boš privlačila take prave srečne pristne ljudi v svoje življenje!

ponedeljek, 24. april 2023

Hvala za ego!!!

Kaj še kaj nasedaš egu? Mislim, da je dobro, da ga imam. To mi daje pravico, da si ustvarjam življenje, kot si ga res želim. Ego me ločuje od drugih, da se kar ne prilagajam in se kar ne zlijem z okolico. Rada ga imam in ga cenim. Zavedam se, da ima pomembno vlogo v mojem življenju. In to dobro.

Ne verjamem lažem, da je ego slab! Če ne bi bili ustvarjeni brez njega, kot angelska bitja ali podobno. Mi smo ustvarjeni iz ljubezni in bog sigurno ne bi naredil kakšne kritične napake.

Kdo pa si želi, da bi bili podložni, sužnji in brez ega, podrejeni in lahko vodljivi?

Ego je dober, saj mi pomaga ugotoviti, kaj zame pomeni sreča in izraz ustvarjalnosti. Pomaga mi, da še bolj sledim svojemu srcu in duši – ne pa da nasedam sistemom in različnim podobnim neumnostim – zankam, ki v nas želijo vzbujati pomankanje in siromašnost. Zares smo bogati – že po naravi. Svoboda in svobodna volja sta naši pravici. Pretkano so nas spustili skozi šolski sitem in vse druge, da bi nas naučili drugače.

Zdaj pa smo dovolj zavestni, da se zavedamo svojih pravic – svobode. Smo duše v telesu in ne telesa z dušo. Naše poslanstvo je sreča. Vsak imamo svojo definicijo.

Kaj si zares želiš? Kaj če bi si danes upala verjeti, kljub nesmiselnim vsiljenim dolgoletnim programom, da lahko imaš vse? Kako lahko danes začutiš, da si bogata?

Ljubek srčkan bogat vesel iskren dan!




🌷 P.S.: Čarobnost je v tvojem srcu. Zares občuti svobodo svojega ustvarjanja in bitja. Kdo pa se bo zavzel zate, če ne ti sama?

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ti! Zdaj! ... https://youtu.be/FlSWSXVWiAk

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 23. april 2023

Najbolj srečna!!!

Praznuješ kaj svojo povezanost z naravo? Praznuješ kaj sebe? Praznuješ življenje? Praznuješ, da si živa? Praznuješ, da imaš prijateljice? Praznuješ, da imaš avto? Praznuješ, da imaš dom?

Kaj je tvoje največje praznovanje?

Kako lahko danes praznuješ ta trenutek?

Se dobro počutiš v svoji koži?

Praznuješ lepoto narave in se s tem povezuješ s svojo notranjo lepoto?

Kdo si v resnici?

Kaj te veseli?

Jaz sem najbolj srečna, ko se lepo udobno oblečem, se zavijem v klopčič in berem na sedežni. To je moje udobno življenje. Potem tišina prežame in se naseli v vsako celico mojega bitja. Tako se ustvarja mir v meni in me zdravi.

Rada sem to, kdo sem. Rada sem lepota in življenje.

Rada sem pristnost. Rada sem igrivost.

Kaj pa si ti rada? danes to izbiraj in si dovoli malo bolj cveteti. Sreča je tvoje naravno stanje. Sprosti se v to – da si to – kdo si – v resnici!

Ljubek pristen nagajiv srčkan lahkoten edinstven vesel celovit dan!




🌷 P.S.: Čarobnost tvojega doma, srca te objema – sprosti se v radosti sveta in srca.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ti! Zdaj! ... https://youtu.be/FlSWSXVWiAk

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !