sobota, 25. februar 2023

Slavljenje skupne srčnosti!!!

Nič od zunaj ne more ustaviti mojega sijanja! Samo jaz sama! Lahko se odločim, da bom tečkana ali sitkana ali pač v megli nižjih energij!

Jaz se lahko določim, da bom pustila komu ali čemu, da mi pokvari dan ali da si naredim najlepšega, kar lahko.

Prej se je nekdo tako drl zunaj. Bilo je prav neprijetno! Kako sem hvaležna, da imam ljubeče moške v mojem življenju. Spoštujemo energije drug drugega in se imamo radi. Spoštujemo se zaradi naših razlik. Skupaj smo srečni in praznujemo našo raznolikost. Skupaj se zabavamo in smejimo. Skupaj smo živahnost in edinstvenost.

Hvaležna sem, da je moje srce napolnjeno z ljubeznijo do moških in moške energije. Spoštujem jo. Cenim jo. Spoštujem pa tudi svojo žensko energijo. Nič ni manj ali več. Oboje na svoj način dragoceno. Hvaležna sem, da si skupaj ustvarjamo čarobno lepo pristno življenje. Zdaj!

Moje srce je odprto in ljubljena sem – taka kot sem. Zdaj!

Vem, da sem tukaj, da bi negovala svojo žensko energijo.

Hkrati pa želim moškim, da je njihova kolektivna zavest pozdravljena. Naj se zdaj njihova duša razcveti in se naj počutijo dobro v svoji koži. Vse za nazaj jim je z lahkoto odpuščeno. Zdaj pa začenjamo znova.

Vem, da je bila ženska energija zatirana in potiskana navzdol. Bili smo utelešeni kot moški in ženske. Vsi smo dali skozi vse. Zdaj pa je čas in namen, da se predam energiji ženskosti v katero sem rojena. Zdaj je čas, da se pomirimo z močjo ženske energije in se je več ne bojimo. Zdaj je čas, da skupaj – moška in ženska energija – ustvarjata planet Zemljo kot dom ljubezni za vse. Vsak cveti kot pristna dragocena cvetlica, skupaj pa izvabljamo najboljše drug iz drugega.

Ženska energija je zelo močna, je gnezdo ustvarjanja novega. Bodimo sočutni danes drug do drugega. Skupaj soustvarjajmo čarobnost.

Izjemna si. Dovoli sebi, da zacvetiš, moškim pa tudi – na svoje načine!

Kako lahko danes praznuješ svojo ženskost!?

Bodi sijoča in sij najbolj močno kar lahko! samo to je pot do skupnih radostnih poti. Bodi, kdo si, moja draga! Sij!

Ljubek srčkan sijoč sijajen fantastičen jasen pristen vesel nagajiv optimističen spontan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi svojo žensko moč. Dragocena si.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 24. februar 2023

Poravnava v čistost!

Življenje je čisti blagoslov in radost bivanja. Zdaj je vse drugače. Rada se imam. Bolj mila sem s sabo. Zavedam se, kako je moja luč dragocena in zato se želim zares potruditi zase in za ves planet in vesolje.

Vem, da zlahka zapadem v vsakdanjo rutino, kjer pozabim na čarobnost, ki jo imam v srcu.

Zdaj se pomirjam z vso mojo preteklostjo. Za krivice in vse, kar sem storila, zavestno ali nezavestno – vse, kar je bilo manj kot ljubezen se opravičujem. Zdaj naj se zgodi karmična poravnava.

Žal mi je. prosim oprosti mi. Hvala ti. Rada te imam.

Zdaj osvobajam sebe in tebe. Naj se ti vse povrne in še več po božanski pravici. Naj se ti srce zaceli, naj se ti vse materialno povrne milijonkrat, naj se ti zdravje obnovi in da si ljubljen/a kot si. Spuščam te in te izločam iz svojega sistema. Želim ti vse dobro. Razcveti se. Bodi to, kdo si. Uživaj. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela. Zdaj pa sva razvezana za vedno in oba sva svobodna. Tako je!

Preteklost zdaj puščam preteklosti. Pomirjena sem. drugim dopuščam, da živijo in zaživijo zares – v miru. Naj jim bo življenje v užitek.

Opravičujem se, če sem kdajkoli povzročila kakšno reakcijo, ki ni bila v skladu z ljubeznijo. Zdaj to pomirjam. Vsi delčki mene so ozdravljeni, ki so še verjeli, da zaslužim kazen, krivdo, optožbe ali sram. Zaceljena sem in celovita.

Zdaj jemljem vso energijo nazaj k sebi. Sprejema in dajem samo kar je ljubezen ali več. Vse drugo pa spuščam in vsemu drugemu dovoljujem in ukazujem, da zdaj odide! Tako je!

V sebi imam novo moč svežine, ki jo uporabljam samo zato, da sijem. Zdaj sem ljubezen. Zdaj sem pristnost. Zdaj sem ustvarjalnost. Vso energijo, ki je prej šla razpršeno v energije, ki so bile ljubezen ali manj, zdaj kličem nazaj k sebi – in jo uporabljam za graditev sveta – no kar vesolja – čiste ljubezni ali več!

Kaj si želiš graditi danes v svetu, svojem svetu in vesolju!?

Tvoja energija je pomembna. Osredotočaj jo! Fokus! Pokliči jo nazaj k sebi.

Ljubek močan pristen radosten srčkan unikaten ustvarjalen čist energijski dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je vseokoli tebe. Najbolj pa v tvojem srcu! zdaj bodi v miru s sabo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

četrtek, 23. februar 2023

Sijanje brez meja!

Lahko siješ danes še malo bolj močno!?

Rodila si se brez navodil za uporabo! Pa saj ne, da bi jih ti potrebovala! Ti tako znaš biti ti! Mogoče so jih potrebovali drugi okoli tebe! Usmerjani smo bili v ne najbolj pristni razcvet svoje duše. Saj ni nič takega, ker smo tako prišli z namenom, da se naučimo zaradi vseh teh dragocenih izkušenj samo še bolj pristno in močno sijati. To je bil samo prehodni izziv, da smo se res odločili zase in za svojo sijanje še bolj! nič me ne more ustaviti, da bi sijala Ljubezen.

Včasih pa bi bilo dobro, da bi starši dobili navodila.

»Prišla sem, vajina kepica ljubezni. Spoznajta me. Sploh nisem kot pričakujeta! Tu sem ne da bi izpolnjevala vaju in vaju zbliževala in zabavala ali da bi se hvalila z mano. Tu nisem zato, da bi izpolnjevala vajina neuspela uresničenja in da jih potem projicirata name. Tu sem samo, da sem pristna in sledim svojemu srcu. Sprostita se. Skupaj se bomo zabavali! In seveda radostno rastli! Vseeno pa mi pustita svobodo raziskovanja sveta in sebe. Bodita v orbiti, če vaju bom potrebovala, bom že povedala. Dovolita, da moja duša zasije.«

Ker pa so te verjetno gnetili kot plastelin in te oblikovali po mili volji, kot mene, pa si verjetno pozabila svojo originalno obliko. Nič zato! Z lahkoto se poveži s svojo pristno naravo! Samo poslušaj občutke. Se občuti dobro ali slabo?! Zdaj pa si zaupaj! Sledi dobrim občutkom in tvoje življenje postaja pravljica. Ti veš zase! Zaupaj si! Ni ti treba biti podobna komurkoli, samo, da se ti počutiš dobro v svoji koži.

Kako lahko danes izbereš več pristnosti? Se slišiš in svoje občutke? Zaupaj si! Vedno bolj pogosto boš slišala šepet srca!

Ljubek radosten občuten miren srčkano srečen pristen pisan dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je doma v tvojem srcu. Ne verjemi drugim, ko te ne zmorejo ljubiti in sprejeti, da tega nisi vredna. To je samo njihova omejitev. Zaupaj si. Podari si vse, kar želiš prejeti od drugih. Mati Zemlja te sprejema in ljubi brezpogojno. (Povzeto po Kryonou) Začuti jo! Začuti energijo polnosti in ljubezni – radosti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 22. februar 2023

Radostno dajaj dalje!

Danes praznuj sebe! Mati Zemlja se veseli s tabo. Samo položi noge na njo in jo začuti z bosimi podplati, kako se njena ljubezen pretaka vate. (Povzeto po Kryonou)

Danes si dovoli praznovati, kako daleč si že prišla! Pa kaj se sploh zavedaš, koliko »zanimivih« situacij si preživela! Pa kaj se sploh zavedaš, kolikokrat si padla v blato, prah in umazanijo, pa si se vedno pobrala – otresla prah in še bolj pristno cvetela naprej!

Kaj se sploh zavedaš, kako je tvoja luč Ljubezni pomembna za vso vesolje, za naš ljubi planet! Zato je pomembno, da se pobereš in greš naprej! Zato je pomembno, da siješ v vsem svojem sijaju! Zato je pomembno, da si ogovorna za svojo energijo in jo z radostjo daješ dalje! To je tvoj čas! to je tvoj dan! Zdaj pa zares zasij!!!

Kaj ti še jemlje energijo, ti pa potem ne dobiš pravega povračila za to?

Kam še usmerjaš energijo, pa je bolj slabo povrnjena in cenjena?

Kam še ti odteka energija, pa sploh prav ne veš, da si se zavezala k hranjenju koga ali česa drugega, ki mogoče nima tako čistih namenov?

Danes usmeri svojo energijo v svoje pristne želje.

Kaj si zares želiš?

Bodi iskrena in si to danes podari. Lepa in fantastična si! Zaupaj si z vsem srcem!

Ljubek fantastičen prazničen unikatno pristen blažen optimističen vesel dan!



🌷 P.S.: Edinstvenost je tvoja unikatna barva srca – zdaj pa se izražaj in sledi svojemu srcu, saj je napolnjeno z ljubeznijo. Lahko jo daješ vso življenje na polno, pa je ne bo nikoli zmanjkalo! Odpri svoje srce – tudi sprejemanju te božansko sladke iskrene ljubezni. Vredna si je!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 21. februar 2023

Poslušam svoje srce: Zavestno cvetem!

Poslušam svoje srce: Zavestno cvetem!: Danes si želim ustvarjati dan po svoje. Kaj pomeni živeti najboljše, kar lahko, zdaj? To zame pomeni, da ne odlašam s sprehodom do reke....

Poslušam svoje srce: Najboljši zakladi!

Poslušam svoje srce: Najboljši zakladi!: »Vsemogočni Duh, odpri poti neskončnega bogastva. Sem najmočnejši magnet za vso obilje, ki mi pripada po Božanski Pravici.« Florence Scove...

Poslušam svoje srce: Svobodna si!

Poslušam svoje srce: Svobodna si!: Zaupaj si! Tvoje mnenje je pomembno. Sebe jemlji resno. Svoje občutke jemlji resno. Če ti nekaj ni za narediti, ne naredi! To je sporočilo ...

Zavestno cvetem!

Danes si želim ustvarjati dan po svoje.

Kaj pomeni živeti najboljše, kar lahko, zdaj?

To zame pomeni, da ne odlašam s sprehodom do reke. Pomeni, da še bolj uživam v soncu, da res ustvarjam in krepim s tem svojo luč.

Najbolj pa mi to pomeni povezanost z materjo Zemljo in očetom Nebom, da dam noge na zemljo in čutim ljubezen, kako se pretaka skozi mene. (Povzeto po Kryonou) Zdaj je moje srce odprto in z lahkoto sprejemam ljubezen vsega vesolja zame! Pretočna sem bolj in bolj! Radostno rastem bolj in bolj!

Organizirala sem manjšo praznovanje z ožjo družno. Seveda je nekaj prišlo vmes in starša sta si kar premislila, da bosta prišla. No, kar prestavila bi. Vse sem že imela pripravljeno.

Zdaj želim stopiti v vlogo žrtve? Zavestno stopam v vlogo žrtve!?

Meni bi veliko pomenilo, glede na to, da smo bili že ves teden dogovorjeni, da bi to spoštovala. No v resnici pa bi bila vesela, da bi jima bila dovolj pomembna, da bi prišla.

Zdaj pa zavestno stopam iz vloge žrtve.

Vem, da sem jima zelo pomembna, pač imata opravek, ki ga ne moreta preložiti. Zaradi tega nisem nič manj vredna ali pomembna. Zaradi tega me nimata nič manj rada.

Zdaj pa prevzemam odgovornost zase! Vseeno bom lepo praznovala in se bom imela čudovito! Vseeno je moje srce napolnjeno z veseljem in prazničnostjo! Praznujem, da sem tu in kako daleč sem prišla! Božansko! Vzemam si pravico prazničnosti in praznovanja, vseeno! Drugim pa pustim, da so, kje so. Vsak je lahko pristen in se mi lahko pridruži v praznovanju ali pa tudi ne.

Tako! Zdaj pa se naj praznovanje začne!

Ljubek srčkan pristen nagajiv lahkoten prazničen vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in bodi pristna v vseh pogledih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 20. februar 2023

Najboljši zakladi!

»Vsemogočni Duh, odpri poti neskončnega bogastva. Sem najmočnejši magnet za vso obilje, ki mi pripada po Božanski Pravici.«

Florence Scovel Shinn

To ni samo denar. To niso samo materialne stvari! 

To je bogastvo vseh vrst! 

Zakladi srca! Zakladi prijateljstva! Zakladi mirne vesti in mira v srcu! 

Zaklad materinstva! Zaklad partnerstva! Zaklad dobrih odnosov s starši in sestro ter njeno družino!

Zaklad toplega doma! Zaklad zdravja! Zaklad jasnosti! 

Zaklad zaupanja! Zaklad sreče in veselja! Zaklad raziskovanja! 

Zaklad izražanja! Zaklad ljubezni do živali! Zaklad narave! 

Zaklad pristnosti! Zaklad svobode! Zaklad časa! 

Zaklad prostora! Zaklad soustvarjanja! Zaklad skupnosti! 

Zaklad navdiha! Zaklad vesolja! Zaklad modrosti! 

Zaklad udejanjanja! Zaklad ženskosti! Zaklad užitka! 

Zaklad smeha! Zaklad polnosti dneva! Zaklad sinhronosti. 

Zaklad žetja in letine. Zaklad brezskrbnosti. Zaklad varnih igrivih otrok. 

Zaklad sijanja duše! Zaklad meditacije. Zaklad cenjenja. 

Zaklad Ljubezni. Zaklad pretočnosti. Zaklad sprostitve. 

Zaklad dobrega spanca. Zaklad zdravja! Zaklad uživanja v telesu. 

Zaklad radostne rasti. Zaklad dobrih vibracij. Zaklad povezanosti s srcem. 

Zaklad spočitosti. Zaklad spontanosti. Zaklad celovitosti. 

Zaklad zdravljenja. Zaklad nežnosti. Zaklad resnice. 

Zaklad slišanosti. Zaklad pravice. Zaklad božanskega posredovanja. 

Zaklad vesoljnih zakonov. Zaklad sprejetosti. Zaklad izražanja. 

Zaklad vrednosti. Zaklad prispevanja. Zaklad miru.

Zaklad druženja! Zaklad sprejemanja. Zaklad dajanja.

Zaklad domačnosti. Zaklad zavetja! Zaklad upanja.

Zaklad prepustitve. Zaklad pretočnosti. Zaklad povezanosti.

Zaklad telesa. Zaklad duše. Zaklad praznovanja.

Kaj pa so tvoji najbolj dragoceni zakladi? Zavedaj se, da si vredna, da si jih podariš!

Ljubek poln zakladov dan!



🌷 P.S.: Živi pristno, saj temu se komaj reče življenje v vseh širinah in globinah in višinah – vseh razsežnostih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 19. februar 2023

Svobodna si!

Zaupaj si! Tvoje mnenje je pomembno. Sebe jemlji resno. Svoje občutke jemlji resno. Če ti nekaj ni za narediti, ne naredi! To je sporočilo tvoje intuicije – direktno sporočilo – da nekaj ni zate. Želi te obvarovati.

Včasih sem že tako v vlogi mučenice. Hecam se! No, pa vsaj žrtve. Namišljene vloge navajen od bogvekod in od bogvekdaj! Pa mi ni treba! Svobodno bitje sem! če mi ni, mi ni. To je dovolj. Ne potrebujem sto izgovorov! Samo sledim svoji intuiciji in občutkom! Ti mi ne lažejo! Moje telo mi ne laže.

Priznam, da sem malo izgubila stik s telesom. Če pa zdaj vdihnem in izdihnem. Se sprostim in umirim, čutim svoje telo. Čutim ali je napeto in kje rabi sprostitev!

Igriva sem. lahko se spreminjam. Ne samo to, sprememba mi je v veselje! Praznujem, da sem spet našla kakšen vzorec (žrtve), ki mi več ne služi! Zato ga še lažje spustim in se mu več ne upiram!

Bolj in bolj živim pristno in ponosna sem nase!

Svobodni smo!

Svobodna bitja smo!

To je naša osnovana pravica!

Imam pravico, da živim svobodno, kot si želim.

Kako lahko danes udejanjaš svojo svobodno voljo? Kaj si zares želiš? Svobodno se odloči zase in da slediš svoji srčni poti! Zaupaj si!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen vesel prazničen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Svobodno bitje ljubezni si! Svobodna si! Zdaj pa tako tudi živi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !