nedelja, 19. februar 2023

Svobodna si!

Zaupaj si! Tvoje mnenje je pomembno. Sebe jemlji resno. Svoje občutke jemlji resno. Če ti nekaj ni za narediti, ne naredi! To je sporočilo tvoje intuicije – direktno sporočilo – da nekaj ni zate. Želi te obvarovati.

Včasih sem že tako v vlogi mučenice. Hecam se! No, pa vsaj žrtve. Namišljene vloge navajen od bogvekod in od bogvekdaj! Pa mi ni treba! Svobodno bitje sem! če mi ni, mi ni. To je dovolj. Ne potrebujem sto izgovorov! Samo sledim svoji intuiciji in občutkom! Ti mi ne lažejo! Moje telo mi ne laže.

Priznam, da sem malo izgubila stik s telesom. Če pa zdaj vdihnem in izdihnem. Se sprostim in umirim, čutim svoje telo. Čutim ali je napeto in kje rabi sprostitev!

Igriva sem. lahko se spreminjam. Ne samo to, sprememba mi je v veselje! Praznujem, da sem spet našla kakšen vzorec (žrtve), ki mi več ne služi! Zato ga še lažje spustim in se mu več ne upiram!

Bolj in bolj živim pristno in ponosna sem nase!

Svobodni smo!

Svobodna bitja smo!

To je naša osnovana pravica!

Imam pravico, da živim svobodno, kot si želim.

Kako lahko danes udejanjaš svojo svobodno voljo? Kaj si zares želiš? Svobodno se odloči zase in da slediš svoji srčni poti! Zaupaj si!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen vesel prazničen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Svobodno bitje ljubezni si! Svobodna si! Zdaj pa tako tudi živi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar