sobota, 12. januar 2019

Brezglavo!

Sebe si predstavljajmo brez glave. Samo srce odloča. Položimo roke na svoje srce in se povežimo s svojim bistvom. Kaj nam pravi? Kam nas vodi?

(Če je bilo malo kruto to, da si sebe predstavljamo - brez glave! Ni moja ideja! Seveda je iz mojega ljubega filma Eat, pray, love (Jej, ljubi, moli…). Seveda je knjiga avtorice Gilbert Elizabeth. Izjemna oseba, polna navdiha! Čakaj! Zdaj! Da povem do konca! Na Baliju ji zdravilec svetuje, da si sebe predstavlja brez glave, naj živi iz srca! (To je zdaj dovolj pojasnila!)

Kako ste kaj moje drage, moji dragi v resnici?

Berem izjemno knjigo, bom jo bolj podrobno opisala kdaj drugič. Opisuje pa resonanco s tem, o čem razmišljamo, kar nosimo v sebi, da to privlačimo kot magnet. Lahko damo na ponavljanje samo lepe dogodke iz svojega življenja? Potem bomo to privlačili še bolj. Saj ne na ponavljanje. Samo. Če si jih lahko prikličemo. (Nisem še prebrala do konca.) Ampak bolj imamo v mislih dobre stvari, več jih privlačimo. Bolj smo v resonanci z njimi! Pa saj je to logično! Praksa.

Avtor tudi opisuje, da oddajamo energijo. Če nam kdo ni všeč, je razlog zadaj. Ne se silit in racionalizirat z možgani. Ali biti pozitiven. Tvoje telo ve. Ti veš.

Zaupaj!

Ljubek pristen sijoč srčkan dan!

Cmok! Objem!










P.S.: Življenje te želi izpolnjeno srečno zadovoljno... (izpolnjenega, srečnega, zadovoljnega...)! Dopuščaš, da se pretaka skozi tebe? Maroon 5 - Sugar (https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg)

petek, 11. januar 2019

K A T E J A : Expression of love...


Hi my Beloved!

What can I do today as an expression of love for myself?


What would be the highest expression of love today?


I know. Is not that wonderful?! Only these two questions and different decisions today, but they can change your life. To me. At least I think. Well, that's enough.


Is not that nice? A new start, a new year?! All the old can be deleted and forgotten. It can stay in past year, if we let it. Then we can go fresh. So, we want to forget everything?


We want to be right, or be happy?


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired o listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Izraz ljubezni


Hej moje drage, moji dragi!

Kaj lahko danes naredim zase kot izraz ljubezni do sebe?
Kaj bi danes bil najvišji izraz ljubezni do sebe?
Vem. Kaj ni to čudovito?! Samo ti dve vprašanji in drugačne odločitve danes, pa ti lahko spremenijo življenje. Meni. Vsaj meni. Pa saj to je dovolj.


Kaj ni to lepo? Nov začetek, novo leto?! Vse staro s lahko izbriše in pozabi. Lahko ostane v starem letu, če mu pustimo. Potem pa lahko gremo sveže naprej. Pa si želimo vse pozabiti? 

Želimo imeti prav, ali biti srečni


Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Potovanje! Pa to ja!

Hej, kako kaj srčna pot? Kam gremo danes? Uživaš na tem izjemnem potovanju? Samo hlastamo proti cilju? Ne! Potovanje je tisto, kar naredi pustolovščino še bolj zanimivo. Potovanje je tisto pravo.

Gor. Dol. Ovinek. Nočno na levo. Spet gor in potem ravnina in potem jezero in razgled na planine. Potem po hribu dol. Vijugasta pot med drevesi. Sraka ob poti. Sonce. Oblaki. Zvezde. Spet ovinek ostro na desno. Polno nepričakovanih lepot. Samo sprejemam jih in uživam ob njih.

Vedno se mi je zdelo smešno, če ti življenje ponudi limone, si naredil limonado. In rada imam dobro naravno limonado. Kako je lahko, če se samo odločim, da se bom zabavala. Uživala. Se imela fajn. To mi je všeč. Potem pa se vse tako razplete ali zaplete, da je vedno še bolj zabavno, kot sem si mislila.

Zdaj pa uživam v tem lepem mirnem morju. Uživam v milini jutra. Vsaj zame še je malo jutro. Sicer pa, vedno si lahko naredim dan po svoje…

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!!!









P.S.:  Življenje te ljubi!Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade  (https://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk)

četrtek, 10. januar 2019

Sveže... naprej...

Kaj je točno zdaj problem v tem trenutku? (Echart Tolle)

Hej, čisto nič ni narobe. Uživajmo v tem potovanju duše. Izjemno je. Tudi zdaj. Tudi če mešamo zdaj drek, tudi to ima namen. To pomeni, da lahko zadihamo v tem trenutku. Tudi to nam daje smisel. Če ne drugega, pa vsaj, da imam zdaj bolj jasno sliko, kar si želim. Iz tega prihaja nekaj dobrega.

Včeraj sem pisala pismo. Zase. Vsem mojim bivšim partnerjem. Vse jim odpuščam. Če pa jim še ne, sem jim vsaj pripravljena odpustiti. Tudi to je nekaj.

Odpuščam stare strupene energije, odnose, ki mi več ne služijo.

Odpiram srce in življenje mojemu idealnemu čudovitemu ljubečemu partnerju, ki prihaja v moje življenje zdaj.

Tako je! To zdaj sprejemam v soje življenje in nič manj.

Kako sem zadovoljna, da imam finančno podporo, da lahko delam, kar si želim, kar podpira moja duša. To mi je v tako veselje. To si želim in tega si želim še bolj. Kako mi to odgovarja. Že zdaj!

Ljubek sijoč srečen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Danes poslušajmo svoje srce. Se povežimo s to močno energijo. Danes vzhajamo kot sonce sveži v nove razsežnosti srca. Tango in love  (https://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw)

sreda, 9. januar 2019

K A T E J A : Tangible festivity

Hi my Beloved!

Hey, how about your fun life? What's happening to you today? Yesterday? The day before? Ever?


It's time to care for yourself. To care for your soul. This should be the first place.


It's always the same. When I take good care of myself, I behave well (I’m kinder) with others.


Heart path is our right. Are you there? Do you hear your heart? Let the heart be our main compass. That's right!


How nice to hear the words from the heart, which are really sincere. They can be quite simple. Thank you. They are still one more important and less straightforward. I let them fall asleep. Like Sleeping Beauty. I am proud of you.


It's not nice that I have such a luxury to discover the depths of my heart. Soul! It's a pure privilege. I heard somewhere yesterday that if it was a rejection, (in terms of relationship, or service, or anything else) this is our protection. And I'm grateful for that.


The holiday is still tangible. At all ... if I’m wearing gold shoes.


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Otipljiva prazničnost…


Hej moje drage, moji dragi!

Hej, kak pa kaj tvoje zabavno življenje? Kaj se ti je kaj zabavnega zgodilo danes? Včeraj? Predvčerajšnjim? Kdajkoli?



Čas je za nego sebe. Za nego svoje duše. To naj bo na prvem mestu.
Srčna pot je naša prava. Si tu? Slišiš svoje srce? Naj bo srce naš glavni kompas. Tako je!


Vedno je enako. Ko lepo skrbim zase, lepo ravnam z drugimi.


Kako lepo je slišati besede iz srca, ki so res iskrene. Lahko so čisto preproste. Kot hvala. So še pa ene bolj pomembne in manj preproste. Malo sem jim pustila zaspati. Kot Trnuljčico. Ponosna sem nate. 

Kaj ni lepo, da imam tako razkošje, da odkrivam globine svojega srca. Duše! To je čisti privilegij. Včeraj sem nekje slišala, da če je bila zavrnitev, (glede odnosa, ali službe ali česarkoli drugega) je to naša zaščita. In hvaležna sem za to.


Še vedno je prazničnost otipljiva. Sploh... če si obujem zlate čevlje.

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Da! Naprej!!!

Več čas izvem kaj novega. Vsak dan priteka polno novih uvidov. Včeraj je bil tako lahkoten zabaven dan. Mislim, da mi ni nič dolgčas, pa četudi sem cel dan doma. Prav pogrešam take dneve, ko sem lahko samo sproščeno doma. Zdaj pa komaj čakam, da malo pokleknem s kolegico. Dobiva se na kavi. Kako pa me to razveseli. Presenetila me je! In to imam najraje!

Zdaj vmes pa še je malo čas za pisanje. Kako imam rada, da še je vse tako lepo božično okrašeno. To pa mi je v tako veselje. To me osrečuje! Pa tako lepe barve so. Smrekic. Kroglic. Lučk. Tako lepo se vse sveti. Kako lepo je biti tukaj. Samo biti. Uživati. Srkati te predpraznične trenutke miru.

Božansko! Kako lepo mi je tukaj! Rada pridem v to kavarno. Imajo tako lepe kotičke. Tako lepo se lahko zabubiš tukaj in se kar ugnezdim. Zdaj sem na tako lepih pinki stolih. Z modro blazinico in mehko kociko. Ali nečim kosmatim.

Zunaj tako lepo sonce sije, kot da sploh ni zima. Boj pomlad. Če ne bi bilo vse tako božično okrašeno, potem sploh ne bi vedela, da je december.

Kaj pa kaj moja prazničnost? Kako se kaj jaz bolj razvajam danes? Že prej sem pomislila na branje knjige, sprehod, kopel. In že vse to se mi zdi božansko.

Nekje sem slišala, da bi si zadala kakšen izziv. Kar tako. Naprimer trideset dni pozdrava soncu. Kako sem se smejala, in kako lahkotno sem se počutila, ko smo kar tako uvajali s kolegoma taiči (to je zdaj čisto piši kao što govoriš). Tako lahkotno sem se počutila in predihano.

Kaj pa kaj novega? Tango? To bi lahko. Zdaj imam končno dovolj prostora v dnevni, da bi lahko. To bo pravi užitek. Uh, pa to bi lahko kar danes! Zakaj pa ne! Kaj še je takega? Meditacija na zvečer. To bi še lahko dodala.

Mislim, da imam v mislih lepo ureditev za najino stanovanje. Tako si bom uresničila, ker je meni všeč. Točno tako. To bi mi bilo v neznansko veselje! Tukaj pa je res lepo! Ljudje kar zunaj sedijo. Par bere vsak svojo knjigo zunaj. Kako je pa to lepo videti! Druga dva se pogovarjata. Rečem, no, da je kot pomlad zunaj. Počasi!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Zaživimo vsak zase polno pristno srčno življenje. Naj nam bo srce naš kompas? Katera pustolovščina nas čaka danes? Ed Sheeran - Perfect  (https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g)

torek, 8. januar 2019

Naložba v srečo!

Kaj ni to zanimivo. Vem, lahko sem tako in tako. Ali tako. Vseeno je. Ampak si predstavljam sebe v teh čudovitih okoliščinah. Sem lahko tako sem srečna.

Če čas, denar, karkoli ne bi bili problem, bi potem delala kaj? Kaj si želiš delati? Karkoli kreativnega? Če bi imela čas cel vikend zase, kam bi šla? Kaj bi delala? Potovala?

Ali me lahko sreča vodi, ali se moram mučiti in trpeti? Kaj izbiram danes?

Kaj ti pravi srce? To me potem poveže s pravim namenom v življenja.

Želela sem pisati o tem, da sem dovolj. Imam dovolj. To je dovolj. Zdaj v tem trenutku. Sem srečna. Lahko sem srečna. To je to!

Odlično se počutim.

Če več delam na svojem veselju, sreči, potem samo bolj privlačim to bolj v svoje življenje. Skozi okoliščine, prijatelje, srečanja, delo, karkoli…

To je naša največja investicija. V veselje, srečo! To je to!

No, to sem želela pisati! Kaj pa pohod?! To si želim.

Lahko stopam naprej korak po korakih. Malo po malo.

Čakaj, če sem že zdaj vse in že zdaj imam vse. Zakaj potem en živim tako bogatega življenja, kot si želim? Kaj me ustavlja? Kaj me drži nazaj!? Kaj se dogaja? Si lahko ustvarjam poetično življenje? Si lahko predstavljam pustolovsko veliko bogato izjemno svojevrstno življenje? Seveda si lahko. Potem pa daj! Fokus je danes pomemben!

Zaupam! Zaupam vase. Zaupam v vesolje! Če bi zaupala svojemu poslanstvu, kaj bi delala?

Poslušam Alena Cohena na Hay House Radiu in je tako zabavno in lahkotnost in poučno. Rada poslušam to! To pa je navdih zame!

Ljubek sijoč pristen srčen sijoč dan!

Cmok! Objem!










P.S.: Naj danes kaj odmeva v sozvočju s tvojo dušo, kar te še bolj prebudi v pristnost. Kako je to izjemno! Tako je! Bruno Mars - Just The Way You Are (https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk)

ponedeljek, 7. januar 2019

K A T E J A : All this magic!


Hi my Beloved!

We're good at heart. If we see the baby, we are all filled with love. Aaaaaa, how beautiful. In fact, we still have all this magic in ourselves. We are all beautiful from inside out.


I know. So popular is personal growth and all these methods to love ourselves and be love. In reality, our essence is already worth the love. We are already wonderful now. We're gorgeous now. We are already precious.


It's super! Already! Good vibrations. Heart is my compass, so is yours?


How do you imagine the year before you? What's waiting for you? What do you want for yourself? Where does your heart attract you?


Sometimes the path itself reveals answers. Continuously. Without great clamor. Just lids us. Nevertheless, I have the power to decide how I will feel every day. Will I repeat the old patterns? Will I really do anything to make myself feel better?

                                                    
A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Čarobnost!


Hej moje drage, moji dragi!

Dobri smo po srcu. Če vidimo kje dojenčka, smo vsi celi razneženi. Aaaaaa, kako je lep. V resnici pa še imamo vsi to čarobnost v sebi. Vsi smo lepi od znotraj navzven.


Vem. Tako popularna je osebna rast in vse te metode, da se vzljubimo in se imamo radi. V resnici pa je naše bistvo že zdaj vredno ljubezni. Že zdaj smo čudoviti. Že zdaj smo enkratni. Že zdaj smo dragoceni.


Super je! Že zdaj! Dobre vibracije. Srce je moj kompas, pa tvoj?


Kako si kaj predstavljaš leto, ki je pred tabo? Kaj te čaka? Kaj si želiš kaj zase? Kam te vleče srce?


Včasih nam pot sama odkriva odgovore. Sproti. Brez velikega trušča. Samo vodi nas. Vseeno pa imam moč, da se odločam, kako se bom počutila vsak dan sproti. Bom ponavljala stare vzorce? Ali bom res kaj naredila, da se počutim boljše?


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!