sreda, 9. januar 2019

Da! Naprej!!!

Več čas izvem kaj novega. Vsak dan priteka polno novih uvidov. Včeraj je bil tako lahkoten zabaven dan. Mislim, da mi ni nič dolgčas, pa četudi sem cel dan doma. Prav pogrešam take dneve, ko sem lahko samo sproščeno doma. Zdaj pa komaj čakam, da malo pokleknem s kolegico. Dobiva se na kavi. Kako pa me to razveseli. Presenetila me je! In to imam najraje!

Zdaj vmes pa še je malo čas za pisanje. Kako imam rada, da še je vse tako lepo božično okrašeno. To pa mi je v tako veselje. To me osrečuje! Pa tako lepe barve so. Smrekic. Kroglic. Lučk. Tako lepo se vse sveti. Kako lepo je biti tukaj. Samo biti. Uživati. Srkati te predpraznične trenutke miru.

Božansko! Kako lepo mi je tukaj! Rada pridem v to kavarno. Imajo tako lepe kotičke. Tako lepo se lahko zabubiš tukaj in se kar ugnezdim. Zdaj sem na tako lepih pinki stolih. Z modro blazinico in mehko kociko. Ali nečim kosmatim.

Zunaj tako lepo sonce sije, kot da sploh ni zima. Boj pomlad. Če ne bi bilo vse tako božično okrašeno, potem sploh ne bi vedela, da je december.

Kaj pa kaj moja prazničnost? Kako se kaj jaz bolj razvajam danes? Že prej sem pomislila na branje knjige, sprehod, kopel. In že vse to se mi zdi božansko.

Nekje sem slišala, da bi si zadala kakšen izziv. Kar tako. Naprimer trideset dni pozdrava soncu. Kako sem se smejala, in kako lahkotno sem se počutila, ko smo kar tako uvajali s kolegoma taiči (to je zdaj čisto piši kao što govoriš). Tako lahkotno sem se počutila in predihano.

Kaj pa kaj novega? Tango? To bi lahko. Zdaj imam končno dovolj prostora v dnevni, da bi lahko. To bo pravi užitek. Uh, pa to bi lahko kar danes! Zakaj pa ne! Kaj še je takega? Meditacija na zvečer. To bi še lahko dodala.

Mislim, da imam v mislih lepo ureditev za najino stanovanje. Tako si bom uresničila, ker je meni všeč. Točno tako. To bi mi bilo v neznansko veselje! Tukaj pa je res lepo! Ljudje kar zunaj sedijo. Par bere vsak svojo knjigo zunaj. Kako je pa to lepo videti! Druga dva se pogovarjata. Rečem, no, da je kot pomlad zunaj. Počasi!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Zaživimo vsak zase polno pristno srčno življenje. Naj nam bo srce naš kompas? Katera pustolovščina nas čaka danes? Ed Sheeran - Perfect  (https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g)

Ni komentarjev:

Objavite komentar