petek, 11. januar 2019

Potovanje! Pa to ja!

Hej, kako kaj srčna pot? Kam gremo danes? Uživaš na tem izjemnem potovanju? Samo hlastamo proti cilju? Ne! Potovanje je tisto, kar naredi pustolovščino še bolj zanimivo. Potovanje je tisto pravo.

Gor. Dol. Ovinek. Nočno na levo. Spet gor in potem ravnina in potem jezero in razgled na planine. Potem po hribu dol. Vijugasta pot med drevesi. Sraka ob poti. Sonce. Oblaki. Zvezde. Spet ovinek ostro na desno. Polno nepričakovanih lepot. Samo sprejemam jih in uživam ob njih.

Vedno se mi je zdelo smešno, če ti življenje ponudi limone, si naredil limonado. In rada imam dobro naravno limonado. Kako je lahko, če se samo odločim, da se bom zabavala. Uživala. Se imela fajn. To mi je všeč. Potem pa se vse tako razplete ali zaplete, da je vedno še bolj zabavno, kot sem si mislila.

Zdaj pa uživam v tem lepem mirnem morju. Uživam v milini jutra. Vsaj zame še je malo jutro. Sicer pa, vedno si lahko naredim dan po svoje…

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!!!









P.S.:  Življenje te ljubi!Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade  (https://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar