sobota, 25. junij 2022

Poslušam svoje srce: Napolni se z Ljubeznijo!!!!!!

Poslušam svoje srce: Napolni se z Ljubeznijo!!!!!!: Veš kaj, moja ljuba, moja ljubi! Danes poglejmo, kaj vnašamo v svoje življenje. Si predstavljaš svet, v katerem bi te vsakih petnajst minut ...

Napolni se z Ljubeznijo!!!!!!

Veš kaj, moja ljuba, moja ljubi! Danes poglejmo, kaj vnašamo v svoje življenje. Si predstavljaš svet, v katerem bi te vsakih petnajst minut namesto poročil spomnili, kako si čudovit-a, kako si pomembna-pomemben in dragocen-a, kako so tvoji darovi cenjeni in ključni za širitev Ljubezni – od znotraj in potem navzven!!! 

Si predstavljaš jutranja in večerna navdihujoča enourna sporočila, ki te spomnijo, da si edinstven-a, da je zelo dragoceno, da si to, kdo si. Kako je srčnost dragocena in da to neguj danes. Spomnila bi te, da si Ljubezen. Spomnila bi te, da si srčnost. Spomnila bi te, da dobrota in prijaznost štejeta.

Skupaj bi ustvarjali dragocen svet, kjer vsak dela, kar ljubi. Naša vibracija bi bila čista Ljubezen ali več! Delovali bi v harmoniji. Delo, ustvarjanje, prispevanje vsakega posameznika je dragoceno. Vsak dela, za kar je poklican.

Zdaj pa poglej, kako nas šopajo s strahom vsakih petnajst minut. Poglej, kako se cele ure osredotočajo na strah, da bi nas potegnili not. Da bi mi potem ustvarjali še več strahu za njih in jim dajali našo energijo.

Pa si tega želiš?!

Kaj izbiraš Ljubezen ali strah?!

Danes se našopaj s priznavanjem svoje lastne vrednosti in lepote. To si ti! To je tvoja resnica. To je tvoja legenda! Danes sledi svojemu srcu in Ljubezen te bo vodila prav – zate. Zaupaj si. Našopaj se z Ljubeznijo.

Ljubek srčkan čudovit pristen nagajiv lep srčen srečen sijoč kristalno jasen dan poln zabave in radosti!



🌷 P.S.: Za tvoje življenje gre. Kaj boš danes vnašal-a vase? Zaupaj v svojo dragocenost. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 24. junij 2022

Poslušam svoje srce: Sprejemanje z radostjo!!!!!!!!!

Poslušam svoje srce: Sprejemanje z radostjo!!!!!!!!!:  Oglas: Išče se NADOMESTNA MAMA! Minimalni pogoji / zahteve: - je topla, - me sprejema, - me ima rada, - iskrena, - mi zaupa i...

Sprejemanje z radostjo!!!!!!!!!

 Oglas:

Išče se NADOMESTNA MAMA!

Minimalni pogoji / zahteve:

- je topla,

- me sprejema,

- me ima rada,

- iskrena,

- mi zaupa in jaz njej.

Zaželeno:

- sočutna

- me kdaj pohvali,

- me pozorno posluša.

Nadstandard:

- ceni čas, ki ga preživiva skupaj.

 

Razumem vse, kar gredo starši skozi, ko imajo otroke in še milijon stvari zraven. Tudi sama sem mama. Trudim se po najboljših močeh.

So pa taki odtenki, malenkosti, vsakdanjosti, ki se mi prav vžerejo pod kožo. Potem pa mislim, da je to moje sranje in da je z mano kaj narobe. Pa ni! Nič ni bilo nikoli z mano narobe. Vedno sem bila dovolj. Vedno sem bila vredna ljubezni. Vedno sem bila dobra in celovita. Vedno sem bila sprejeta.

Zdaj sem dovolj.

Zdaj sem vredna ljubezni.

Zdaj sem dobra in celovita.

Zdaj sem sprejeta.

To je moja dediščina, ki mi je vedno dostopna. Samo v srce se postavim – v svoj center.

 Zdaj pa brez opravičevanja. Staršev. Ali mene.

Žal mi je, da je karkoli v meni povzročalo tako vedenje staršev. Zdaj to počiščujem. Žal mi je, da ste morali doživljati, kar ste in da se je potem to prenašalo name – zavedno ali nezavedno. Žal mi je z vsem srcem. Rada vas imam. Ljubim vas. Odpuščam vam. Osvobajam vas. Zdaj vsem tem vzorcem dovolim oditi. Vsi smo svobodni. Ljubljeni ste. Rada vas imam.

 Zdaj pa lahko začnemo na novo in zadihamo bolj polno. Vse čustva so bila videna in priznana. Zdaj smo vsi osvobojeni. Bom pa sebi nadomestna mama, dokler ne najdem prave.

Ljubek srčkan srečen igriv radosten lahkoten živahen odpuščajoč moder sijajen blažen mogočen iskren topel zaupljiv pristen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vse darove vesolja, ki so zate. Naj se tvoje srce odpre na široko ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 23. junij 2022

Poslušam svoje srce: Ljubezen do sebe je dragocena

Poslušam svoje srce: Ljubezen do sebe je dragocena:  Življenje je prekratko, da bi bila kar z vsem zadovoljna! Vse je nekako izraz ljubezni do sebe. Kolikokrat sem se zaljubila v fanta, ki mi ...

Poslušam svoje srce: Ugnezdi sanje!

Poslušam svoje srce: Ugnezdi sanje!: Kakšne neumnosti imamo v sebi, pa sploh ne vemo, kdaj in kako smo bili programirani. Spomnim se navdušenja, ko smo vsako leto odgovarjali,...

Ljubezen do sebe je dragocena

 Življenje je prekratko, da bi bila kar z vsem zadovoljna! Vse je nekako izraz ljubezni do sebe. Kolikokrat sem se zaljubila v fanta, ki mi seveda ni vračal čustev in sem upala, da se bo to spremenilo. Namesto, da bi se imela rada in kar šla dalje.

Spominjam se. Ja. Nekaj časa nazaj. Nekaj let nazaj. Zakaj se tega zdaj spominjam?

Gojila sem neko simpatijo in upanje na nekaj več kot prijateljstvo, pa se ni tako izšlo. Potem pa sem vprašala angele in so mi samo jasno dali odgovor, da se imej rada. Naj se imam bolj rada. Torej sem se prilagajala v nekaj, kar tako ni bilo zame. Če bi bilo, bi oba začutila enako.

Ljubezen do sebe pa je tako. Sem sebična? Kako se sploh naj imam bolj rada?

Prevzela sem toliko zgodb, kako nekaj z mano ni vredu, da so že postale del moje resničnosti – tudi – če nikoli niso bile zares resnične. Odsevale so stisko staršev ali samo preslikavo od njihovih staršev. Zdaj pa imam zavedanje, da tega ne rabim nadaljevati. Jaz tega ne rabim več početi sebi. Ne rabim si več ponavljati zgodbe, da nisem vredu – ker sem. lahko spremenim zgodbo in posledično svoje življenje. Posledično pa se imam tudi bolj rada. Tako ne vskoči avtomatsko v vsako situacijo privzgojeni starš v meni, ki me krega in kaznuje in zasramuje.

Zdaj se osvobajam teh starih vzorcev. Zdaj se osvobajam vzorcev avtoritativnega starševstva v sebi. Lahko odidete. Dovolj je bilo. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela. Rada vas imam. Cenim vas. Osvobajam vas. Dovolim vam oditi. Spuščam vas.

Delo na sebi je vsakodnevna vaja in odpuščanje zgodb, ki mi več ne služijo. Kaj boš ti opustil-a danes? Ne postanimo rabelj in ne krivimo staršev nazaj. Naredili so najboljše, kar so zmogli! Radi jih imejmo. Ljubljeni otroci vesolja so. Verjetno nikoli niso dobili prave ljubezni, sprejemanja, topline in spoštovanja od staršev. Kako potem sploh naj dajo to naprej?! Naj se vse stare zamere razgradijo v zdravilne odnose za vse.

Ljubek srečen igriv srčkan lahkoten blažen kreativen uspešen radosten optimističen fantastičen miren dan!



🌷 P.S.: Sprejmi se. Ljubi se. Praznuj, kdo si. Daješ to najprej sebi?! Ljubezen se občuti fantastično!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 22. junij 2022

Ugnezdi sanje!

Kakšne neumnosti imamo v sebi, pa sploh ne vemo, kdaj in kako smo bili programirani.

Spomnim se navdušenja, ko smo vsako leto odgovarjali, kaj si želimo biti po poklicu. Vem, da sem v drugem razredu želela biti kuharica, v prvem pa pilotka. V tretjem pa arheološka raziskovalka. Dovoljeno mi je bilo sanjati, da sem lahko karkoli si želim. Karkoli.

Pa si upam zdaj pomisliti, da sem lahko karkoli?!

Seveda. Vedno bolj.

Vmes pa je bilo obdobje, ko sem samo životarila. Nisem videla nekega upanja! Zdelo se mi je, da sem zaklenjena v to običajno vsakdanje življenje. Seveda ima to svoje lepote. Ampak pustolovščina raziskovanja sveta, odkrivanja novih mest in objem domačnosti, to je zame življenje. Pa seveda pisanje in fotografiranje! Srkanje kave počasi ob pogovoru, smehu in samo vsrkanju lepot tega trenutka! To je zame življenje. To je zame čarobnost.

Rada bi uživala življenje. Rada bi gledala tisoče balonov z balkona, kako se dvigajo v Turčiji nad pokrajino. Rada bi se kopala v turkiznih morjih.

Zdaj pa vse to lahko.

Zaupam, da je vsega dovolj za vse.

Prej si niti sanjati nisem upala, ker me je bilo sram in sem se počutila krivo. Zdaj pa se zavedam, da je vse to mogoče zame in še več! Kaj mi srce poželi! Res sem vesela! Kaj vesela! Navdušena!

Kaj pa si ti želiš?!

Danes dopusti sanjam, da se ugnezdijo nazaj v tvojem srcu. K tebi so prišle, ker se želijo uresničiti.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen pristen srčkan sanjaški vilinsko čaroben mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je pravljica in ti izbiraš, kaj si želiš. Ljubim lepe konce! Vredni smo čarobnega življenja.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 21. junij 2022

Poslušam svoje srce: Svoboda je osnovna pravica!!!

Poslušam svoje srce: Svoboda je osnovna pravica!!!: Kaj je danes eno dejanje ljubezni do sebe, ki ga lahko izvedeš v petih minutah? Kaj pa v petnajstih? Kaj pa v pol ure? Kaj pa v eni uri? Kaj...

Svoboda je osnovna pravica!!!

Kaj je danes eno dejanje ljubezni do sebe, ki ga lahko izvedeš v petih minutah? Kaj pa v petnajstih? Kaj pa v pol ure? Kaj pa v eni uri? Kaj pa dopoldan? Kaj pa ves dan?

Nekaj izberi! Zadel-a si na loteriji! Tvoj dan je! Kako se boš razvajal-a danes?!

Naredi vsak majhen korakec k sebi. Tega si vredna-vreden. To je tvoje življenje. Kako bi ga rad-a živel-a? Ti odločaš imaš svobodno voljo.

Svobodna-svoboden si!

Zares imaš svobodno voljo!

Kaj izbiraš?

Izbiraš s srcem?

Svobodna si! Svoboden si!

Vsi mi imamo svobodno voljo. Do stopnje do katere izberemo.

Danes izbiraj svobodo! Tvoja pravica je. Naša pravica je! to je naša osnovna pravica!

Ljubek srečen svoboden lahkoten nagajiv vesel jasen kreativen igriv živahen iskren dan!



🌷 P.S.: Sprejmi svojo svobodo kot pravico! To je naša osnovna pravica!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 20. junij 2022

✨ AFIRMACIJE 💛 Jaz sem Ljubezen!

✨ Affirmations 💛 I am Love!

Poslušam svoje srce: Res se imej rad-a!!!

Poslušam svoje srce: Res se imej rad-a!!!:  Čas je, da počistim s svojimi starimi čustvi. Nakopičenimi, spregledanimi, potlačenimi. Naj vse pride na dan! Fantastično! Imeli bom zabavo...

Res se imej rad-a!!!

 Čas je, da počistim s svojimi starimi čustvi. Nakopičenimi, spregledanimi, potlačenimi. Naj vse pride na dan! Fantastično! Imeli bom zabavo s čustvi! Juhu!

Čas je, da so prišla na plano, da jih lahko osvobodim. Še bolj pa vežem iz okov sebe.

Kako naj ustvarjam nove vzorce, če je spomin prenatrpan s starimi in ni nič prostora za karkoli bolj osvežujočega, koristnega, bolj po mojem okusu? Veliko starih vzorcev je nesmiselnih in sem jih sprejela v otroštvu. Verjetno večina. Glavnina. In če to odloča o meni, potem pomeni, da vodi moje življenje punčka, ki ji nič ni jasno, kako svet stoji. Namesto, da bi se igrala in brezskrbno uživala v nabiranju in vonjanju travniških rož, mora voditi celi ves sistem zapletenih čustev, misli, žonglira s strahom, mnenji in občutki drugih, zraven pa še skrbi za telo. Mislim, da sem ji preveč naložila. Samo punčka je. Punčka, ki si zasluži srečno otroštvo.

Zdaj pa lahko bolj zaupam Ljubezni. Zdaj pa lahko bolj zaupam toku Ljubezni. Zdaj pa lahko zaupam, da sem vodena v Ljubezen.

Z ozaveščanjem starih vzorcev in čustev, jih odklepam iz svojega srca. Potem pa samo naložim nove programe, ki so bolj ljubeči do mene. Ampak najbolj pomembno pa je, da jih živim. Vadim. V mislih, besedah in dejanjih. Samo tako je mogoče prepisati staro. Vse pa je proces.

Začenjam pa z ljubeznijo do sebe. V dejanjih. Vedno dejanja govorijo glasneje kot besede. Pri vsem. Sploh v odnosih.

Kje pa boš ti začel-a?

Ljubek srčkan srečen igriv radosten nagajiv lahkoten pisan pustolovski dan poln smeha in veselja!



🌷 P.S.: Danes se imej samo rad-a! Rad-a se imej! Res se imej rad-a!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 19. junij 2022

Poslušam svoje srce: Rad-a se imej!!!

Poslušam svoje srce: Rad-a se imej!!!: Koliko se imaš rad-a? Poglej okoli sebe. Vse odseva ljubezen ali ne ljubezen do nas samih. Kaj živiš? Kaj delaš? S kom preživljaš čas? s...

Rad-a se imej!!!

Koliko se imaš rad-a?

Poglej okoli sebe. Vse odseva ljubezen ali ne ljubezen do nas samih.

Kaj živiš? Kaj delaš? S kom preživljaš čas? s kom gradiš odnose? Kaj ješ? Kaj piješ? Kako preživljaš prosi čas? Kako se oblačiš? Si vzameš čas za počitek? Spiš dovolj? Si vzameš čas zase? Meditiraš, moliš, čantaš…? Si odpuščaš? Koliko drame se te dotakne?

Vse je na koncu odsev ljubezni do sebe.

Kaj bi naredila Ljubezen? (Kassandra)

Kaj bi ti rekla Ljubezen?

Poslušaj glas Ljubezni danes, ne glas strahu.

Zaupaj svoji srčni poti. Zaupaj sebi.

Danes si ustvari dan, da se počutiš Ljubljeno-Ljubljenega preko vseh mej! Začni z vsakodnevnimi ponavljajočimi stvarmi. Razvajaj se. Privošči si kaj lepega. Le zase. Kaj te razveseli?! Uživaj v vsakem srku kave. Uživaj v vsakem trenutku na soncu. Pleši skozi dan! Bodi odprt-a za čarobnost!

Imej se rad-a! Zdaj!

Ljubek srčkan radosten nagajiv lahkoten pisan jasen kreativen živahen razvajalni sončen mil dan!



🌷 P.S.: Imej se res rad-a! Tega si vredna-vreden! Izbiraj s srcem.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !