ponedeljek, 20. junij 2022

Res se imej rad-a!!!

 Čas je, da počistim s svojimi starimi čustvi. Nakopičenimi, spregledanimi, potlačenimi. Naj vse pride na dan! Fantastično! Imeli bom zabavo s čustvi! Juhu!

Čas je, da so prišla na plano, da jih lahko osvobodim. Še bolj pa vežem iz okov sebe.

Kako naj ustvarjam nove vzorce, če je spomin prenatrpan s starimi in ni nič prostora za karkoli bolj osvežujočega, koristnega, bolj po mojem okusu? Veliko starih vzorcev je nesmiselnih in sem jih sprejela v otroštvu. Verjetno večina. Glavnina. In če to odloča o meni, potem pomeni, da vodi moje življenje punčka, ki ji nič ni jasno, kako svet stoji. Namesto, da bi se igrala in brezskrbno uživala v nabiranju in vonjanju travniških rož, mora voditi celi ves sistem zapletenih čustev, misli, žonglira s strahom, mnenji in občutki drugih, zraven pa še skrbi za telo. Mislim, da sem ji preveč naložila. Samo punčka je. Punčka, ki si zasluži srečno otroštvo.

Zdaj pa lahko bolj zaupam Ljubezni. Zdaj pa lahko bolj zaupam toku Ljubezni. Zdaj pa lahko zaupam, da sem vodena v Ljubezen.

Z ozaveščanjem starih vzorcev in čustev, jih odklepam iz svojega srca. Potem pa samo naložim nove programe, ki so bolj ljubeči do mene. Ampak najbolj pomembno pa je, da jih živim. Vadim. V mislih, besedah in dejanjih. Samo tako je mogoče prepisati staro. Vse pa je proces.

Začenjam pa z ljubeznijo do sebe. V dejanjih. Vedno dejanja govorijo glasneje kot besede. Pri vsem. Sploh v odnosih.

Kje pa boš ti začel-a?

Ljubek srčkan srečen igriv radosten nagajiv lahkoten pisan pustolovski dan poln smeha in veselja!



🌷 P.S.: Danes se imej samo rad-a! Rad-a se imej! Res se imej rad-a!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar