sobota, 25. maj 2019

Ta to je veselje!!!

Kako me osreči nova knjiga! Celo dve! Komaj čakam, da jih začnem brati in potem naprej učiti. To pa me tako razveseljuje! To pa mi tolik pomeni. želim si biti še bolj srečnost! Želim si biti še bolj živost! Želim si biti še bolj vse, kar sem in polnost v vseh pogledih. Zaupam, da sem lahko vse. In zaupam, da sem na pravi poti. Tako ne morem dol s poti. Ker jaz in pot sva nerazdružljivi. To je potem pustolovščina! To je potem avantura.

Kaj bom srbela? Ali se bom imela "fajn"!? (Kaj to je sploh vprašanje???)

Vedno sem za užitek! Vedno sem za dobro počutje!

To je samo moja odločitev. To pa me tako razveseljuje!

Čutim, da je čas, da grem naprej. Zdaj! Si upam?! Si upam biti in iti dalje!?

Seveda!

Karkoli se dogaja, se dogaja zame! Zaupam. In lahko izbiram.

Vem, da lahko to presežem. Lahko presežem vse, kdo sem. Lahko samo sem. In če sem zdaj srečna, vem, da bo prihodnost dobra! Za to ne rabim skrbeti! Ne! Nič več! Niti malo ne več!

Kako si kaj moja draga, moj dragi? Kako si kaj, res?

Si upaš biti… čakaj malo… si upam biti še bolj srečna?

Pospravila sem si omaro. Čas je bil! Uh! To pa je bil projekt! In še neke stvari so za stran. In jih bom tudi dala. Brez problema. Še imam neke stvari v mislih, ki si jih želim oddati. In jih tudi bom. Kako je moje življenje v resnici lepo!!!

Imam tako lepe nohte. Tako lepo sijoči so! Visoki sijaj! Kot perla! Samo bolj živih barv. Pinki in rdeče. Kombinacija! Mešanica… vsega. Kako lepo! Počutim se takoj boljše! To pa mi dviguje razpoloženje!

Ljubek sijoč pristen ustvarjalne srčkan dan!!!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi z vsem srcem, točno takšno - takšnega, kot si, zdaj!!! Zdaj!

P.P.S.: Tukaj pa navdih, za lepši dan... https://youtu.be/ZpAfI7aUobs


petek, 24. maj 2019

Vibriraš tu nekje... visoko???


Kaj ni zanimivo, ko razmišljamo o srečnih časih, jih tako čisto narahlo podoživljamo, da se kar počutimo bolj srečni!

Zdaj sem brala star dnevnik, kako izjemno navdušeno sem se počutila, kako čutim to notranjo ljubezen in vzhičenost. Priznam. Kar nalezla sem se je malo.

Prav čutila sem vso to notranjo radost, vso to igrivost. Ne samo to! Čutila sem prav vzhičenost! Čutila sem tak zanos, da sem dobila kar solzne oči.

Zakaj se ne bi spominjala bolj srečnih časov?

Zakaj se ne bi osredotočala bolj na lepe, srčne, pristne stvari?

Če si tega želim več v svojem življenju, je definitvno čas, da se na to bolj osredotočam. Zdaj v tem trenutku.

Kaj me resnično veseli?

Kaj mi resnično veliko pomeni?

Včeraj sem poslušala tako zanimiv video o tem, kako osebo bi rada privlačila v svoje življenje?
Zapišem lastnosti.

Zapišeš lastnosti.

Res no, napiši.

Srčno. Srečno. Toplo. Zabavno. Pustolovsko. Ljubečo. Prijateljsko. Zadovoljno. Ustvarjalno. V formi. Povezano s svojimi globinami. Simpatično. Zaljubljeno v življenje. Dela kar ljubi.

In potem se vprašam, če sem jaz vse to. Kdaj pa kdaj že. Ali večinoma časa. Ker privlačimo v resnici enakost. Podobne vibracije.

Torej, kdo sem danes? Lahko sem vse. In danes sem vse.

Ljubek srčen srečen pristen luban dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Na poti si. Srčni. Poslušaj svoje srce.

P.P.S.:Tukaj pa že nov navdih... https://youtu.be/ZpAfI7aUobs

četrtek, 23. maj 2019

Privlačim...

Cenim, da imam tako lepo življenje. Cenim, da sem lahko pristnost. Cenim, da sem lahko užitek v polnosti. Cenim, da imam tako lepo življenje.

Kako uživam. Danes sem samo tukaj. In super mi je!

Ne morem povedati, s kako radostjo ustvarjam! To pa me tako izpolnjuje! Čutim tako notranjo povezanost. Srečo. Izjemnost. Unikatnosti in prijaznost od sebe. To pa mi je tako veselje in užitek. Čisto sem noter in čisto rada imam svoje življenje. Tako sem zadovoljna. In kako sem srečna. To pa mi toliko pomeni.

V službi imam tako prijazne prijetne ljudi. Tako lepo mi je delati z vsem srcem in polnostjo in hvaležnostjo. Rada ima ta način pestrosti in užitka in samosvojosti in kako sem hvaležna, da sem lahko unikatnost v vseh pogledih. Rada imam svoje življenje. To pa mi je taka radost in hvaležna sem.

Čutim, da sem res ljubljena od Vesolja. Tako čutim to notranjo ljubezen, tako čutim to notranje zadovoljstvo. Ta čutim, da sem resnično ustvarjalka vsega, kar sem. Tako rada imam tak način življenja. Rada ima pestrosti in užitek v polnosti. Rada imam svoje lepo naravno unikatno življenje.
Čutim da se radost v meni razliva na vsa moja področja.

Čutim, da lahko zaupam, da bo vse prišlo ob pravem času! Ker bo. Čutim, da bo prišlo zlahka in nepričakovano. In čutim, da sem pripravljena. Želim si lahkotnost, da lahko delam vse, kar mi je v veselje.

Čutim to notranje ustvarjalnost in čutim, da sem lahko resnično pristna še bolj. Tako cenim, da sem unikatnost in srčnost. Čutim in želim si jo še bolj izraziti!

Ljubek sijoč pristen lep razkošno sončen dan!

Cmok!

Objem!














P.S.: Življenje je radost (drzna pustolovščina) ali nič!

sreda, 22. maj 2019

Vpijanje, samo vpijanje žarkov...

Kako je lepo sedeti na soncu. Tako dobro dene. Kot nežen poljub ljubezni. Čisto narahlo. Čisto počasi. Ampak učinek je neznanski! Čisto me poživi. Čisto. Kako lepo življenje imam. Zdaj. V tem trenutku. Rože na mizi. Kava. Pisanje.

Čista lepota.

Kaj pa to, ko je zdaj čas, da sem lahko čisto samosvoja. Ampak samo zato, ker si upam. Ali ker si dovolim. In dovolim si. V polnosti. Rada imam to svoje ljubko življenje.

Čutim, da vse nastaja v pravem času. Postaja.

Čutim, čutim vsaj malo ta notranji občutek ljubezni. Ne ljubezni! Bolj zaljubljenosti v življenje. Čutim to cvetenje. Vznemirjenje. Čutim to norost. Ljubezni. Skače čez potok, tam kjer je most.

Zdaj pa še je tako dobra pesem.

Seveda! Kako spada lepo zraven. Čisto.

Kako lepo je biti v naravi. Čisto. Čutiti ta vetrc na koži. Božansko. Prav pogrešala sem to povezanost z naravo. Želim si hoditi. Želim si še več hoditi. Tako, za veselje. Imam tako ljubko življenje.

Kaj pa malo adrenalina? Kaj pa malo pozornosti? Kaj pa malo razvajanja sebe? Kaj pa malo samo užitka…

Tukaj je prišel vrabček, ki je našel nekaj za jesti.

Kako čutim to povezanost z naravo. Kako čutim vse to v meni. Čutim to veselje. Vedno je prisotno, samo mu ne pustim na plano.

Ampak zdaj pa mu. In mu želim še več. Spet. Lepo življenje imam. Res. In obožujem ga vedno bolj. Rada imam vse v njem. pristnost. Polnost. Zaupam. Čisto zaupam, vse se dogaja v moje najvišje dobro.

In res je dobro.

Čisto vse je dobro.

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok!

Objem!!!















P.S.: Življenje je tvoje! Uživaj ga!

Poslušam svoje srce: Vadi to!

Poslušam svoje srce: Vadi to!: Cenim, da imam tako lepo življenje. Zdaj. V tem lepem trenutku. Poslušam dobro glasbo! To pa me vedno tako razveseli. To me pa vedno tako dv...

You matter!

torek, 21. maj 2019

Poslušam svoje srce: Opa! Iskanje Nemota, ker je šel po svoje...

Poslušam svoje srce: Opa! Iskanje Nemota, ker je šel po svoje...: Kaj ni super, ko je tako lepo sonce? Kar ne morem biti tečna. No saj so vedno okoliščine, ko sem lahko vsaj malo. Včeraj sem iskala mleko. V...

Opa! Iskanje Nemota, ker je šel po svoje...

Kaj ni super, ko je tako lepo sonce? Kar ne morem biti tečna. No saj so vedno okoliščine, ko sem lahko vsaj malo. Včeraj sem iskala mleko. Vedno si skuham kavo in ga dam v hladilnik.

Nisem ga našla. Pa je bilo prav smešno, kam bi ga sploh lahko nesla? Kam bi ga sploh lahko pospravila drugam kot v hladilnik. Očitno ima zdaj posebno mesto, ker še ga zdaj nisem našla.

Najprej je noro. Potem pa je že smešno. Ni mi jasno, kako se lahko mleko tako dobro skrije. Kaj če sploh ni bilo mleko? Opa, ne me hecat. Mleko je bilo!

No, tako se meni to danes dogaja. Ali bolj včeraj.

Danes pa je že nov dan in nove dogodivščine. (Mleko sem najprej dala v hladilnik na vrata, da mi ne bi kam pobegnilo.)

Kaj ni zanimivo, da lahko čisto lahko imam pestro ljubko življenje v polnosti, kljub zanimivim situacijam?

Vedno najdem kaj smešnega. In smeh je tako lahkoten. Čutim, kako mi preplavlja telo z zabavno energijo. Čutim, kako se vse v meni sprosti. Čutim to lahkotnost in igrivost. Zdaj je čas, da sem še bolj pristna in nagajiva. Opa! Res je! čas je za lahkotnost in spontanost in sproščenost.

Pristnost in srčnost šteje!

Ljubek sončen srečne sijoč unikatno lep dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Sledi svojemu srcu. Srce ve zate!

ponedeljek, 20. maj 2019

Vadi to!

Cenim, da imam tako lepo življenje. Zdaj. V tem lepem trenutku. Poslušam dobro glasbo! To pa me vedno tako razveseli. To me pa vedno tako dvigne in razvedri.

Včasih me vreme bolj prepriča kot danes. Sem se danes pustila malo oblakom? Daj no, samo oblaki so. In nad njimi je sonce. Danes. Zdaj. V tem lepem trenutku. Zaupam. Čisto zaupam. Lepo mi je. V polnosti.

Pa kaj sploh imam za zaupati? Saj vidim vse okoli mene čarobnost.

Danes sem slišala nekaj zelo zanimivega.

V sebi prebudi lastnosti in jih vadi, ki si jih želiš od partnerja. (Abraham Esther Hicks)

Če to ni lepo! Res je.

Kaj pa si želim v partnerju? Srčnost. Nežnost. Ljubezen. Prijateljstvo. Zavezništvo. Srečnost. Zabavnost. Sproščenost. Potovanja. Iskrenost. Smeh. Pogovore. Globino. Mir. Razprave. Ples. Notranjo lepoto. Zadovoljstvo. Vzpodbudo.

Zdaj pa vadit!

Ljubek sijoč pristen srčen sončen navihan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi v polnosti! Zaupaj mu, dopusti mu, čudovito je!

nedelja, 19. maj 2019

Coffee time Croatia Pješčana Uvala

Če ti rečem!!! Zdaj!

Kako dobro je biti v super družbi. Vse kar postane bolj lahkotno in igrivo. In zabavno. To mie jv tako veselje in pestrost. Zaupam, da sem to, kar sem v polnosti. In dobro je tako. Zaupam, da se vse dogaja zame. Zdaj je moj čas. In čas je na moji strani.

Sicer, kdaj pa ni pravi čas?

Zdaj je pravi čas.

In če rabiš znamenje, da je pravi čas, je to to. Tu je. točno tukaj. Zdaj je pravi čas. Če ti rečem!?! Res!
Si upaš uresničiti svoje najbolj drzne sanje?

Si upaš uresničevati sebe?

To je najbolj pomembno. Lahko sem vse, kar sem. Lahko sem pestrost. Lahko sem užitek. Lahko sem samosvojost. Lahko sem vse, kar sem v polnosti. Lahko sem pristnost v vseh pogledih. Upam si in si želim. Saj tudi sem!

Tako sem srečna in zadovoljna! Moje življenje se odvija v polnosti zdaj! Kdaj pa če ne zdaj!

Nič od ciljev ni vredno, da trpimo zanje! Nič! Če ni pot tja zabavna, niti cilje in uresničitev ne bo. Zakaj se ne bi zabavali zdaj? Zakaj se ne bi uresničevala v tem lepem trenutku?

Tukaj sem v polnosti. Tukaj in zdaj. In to mi je pomembno. Ker sem lahko in ker sem. Lepo mi je tukaj. In zdaj si zaslužim, da sem še bolj srečna.

Moje življenje je samo moje. In tako me tudi ljubi v polnosti. In tebe tudi. Ravno zaradi tega, ker si, kdo si. In res je! Življenje te ljubi! Zdaj!?! Si upaš to verjeti?

Kaj bi naredila drugače, če bi res vedela, da me življenje ljubi? Bolj bi zaupala in bolj sproščeno bi šla skozi življenje. Zaupam! In pripravljena sem zaupati še bolj!

Cenim vse te lepe trenutke. Dani so mi, da še živim še bolj pristno! Zdaj!

Ljubek sijoč pristen srčkan pisan unikaten dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi. Res! Če ti rečem!!!