sobota, 20. november 2021

☕ Espresso for soul 💜 Delightful! Mateja Koser

Meditation 💜 ACIM Lesson 324 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Danes zaupam v zmago dobrega!!!

Poslušam svoje srce: Danes zaupam v zmago dobrega!!!:   Saj ne vem, kako iz sebe stisnem zadnjo kapljico navdihujočega. Včasih samo rabim počitek. Zato komaj čakam, da pridem domov. Kopel. Sedež...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 324. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Čudovito! Mateja Koser

Danes zaupam v zmago dobrega!!!

 Saj ne vem, kako iz sebe stisnem zadnjo kapljico navdihujočega. Včasih samo rabim počitek. Zato komaj čakam, da pridem domov. Kopel. Sedežna in dobra knjiga in kava delajo čudeže. Zaupam v to. Zaupam v blagodejnost čajev, meda in naravnih antibiotikov – česna in čebule. Vse to potrebujem danes.

Tolikokrat sem negovalka po duši za druge. Zdaj pa je čas, da negujem sebe. Čas je, da si pomagam. Kot bi vsakemu drugemu. Z dolgim odmorom. Saj nimam nič dati, če sem čisto izpraznjena in pregorela.

Ne zmorem več in to je dovolj. Dovolj, da se ustavim. Dovolj, da razrahljam vse okove in vezi. Dovolj je bilo. Saj ne rabim izgovora. Dovolj je, da se začutim. Dovolj je, da si želim počitka. Že to je upravičen razlog. Lahko bi si ga pa tudi vzela brez razloga. Pa kaj! Včasih moram narediti kaj divjega in nepričakovanega. Včeraj sem si naredila tako dobro kopel. Prav osvežila me je. Kar sredi dneva. Zraven pa sem seveda brala Osha, ki me vedno opogumi za kakšno neumnost. Pristnost ni za strahopetce. Je za pogumne. Zaupam, da sem v srcu vedno bolj pogumna, da sem prstna bolj in bolj.

Danes zaupam v zmago dobrega.

Danes zaupam v zmago luči.

Danes zaupam, da se bo resnica izkazala.

Danes zaupam, da se bo pravica izkazala.

Danes zaupam, da je vse dobro. Če pa še ni dobro, še ni konec. Vesolje, vse je prijateljsko. Vse je za dobro. Danes temu zaupam še bolj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv harmoničen kreativen dan!




🌷 P.S.: Le zaupaj, da si ljubljen-a! Le zaupaj, da si radost. Le zaupaj vase. Potem je zmaga tvoja.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Everybody Loves Somebody ... https://youtu.be/z-2_OstpR5c

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 19. november 2021

✨ Affirmations 💛 I am seen!

Meditation 💜 ACIM Lesson 323 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Lahko neguješ to luč v sebi?

Poslušam svoje srce: Lahko neguješ to luč v sebi?:  Se lahko danes prepustiš trenutku? Lahko uživaš v vetru v laseh? Lahko uživaš v dežju in soncu? Lahko nastaviš lička toplim sončnim žarkom ...

✨ AFIRMACIJE 💛 Jaz sem viden-a!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 323. lekcija I (15 minut)

Lahko neguješ to luč v sebi?

 Se lahko danes prepustiš trenutku? Lahko uživaš v vetru v laseh? Lahko uživaš v dežju in soncu? Lahko nastaviš lička toplim sončnim žarkom ali nežnim kapljam dežja?

Se lahko sprostiš in uživaš v tem, kdo si? Lahko uživaš v smereh srca? 

Lahko vsaj danes pozabiš, da si nekdo in nekaj v različnih vlogah in samo si - to kdo si v resnici? Lahko danes pustiš in še malo bolj dopustiš, da lepota tvoje duše, srca, osebnosti sije skozi tebe še bolj? 

Lahko neguješ to luč v sebi? Lahko dopustiš tej čudovitosti - ki je ti, da se izraža?

lahko tako bogato doprinašaš svetu danes? Lahko začutiš svoje srce in svojo čarobnost, da res zasije iz tvoje notranjosti kot najmočnejše sonce?

Veliko imaš dati. Samo bodi ti - ti. Najbolj dragoceno, kar imaš za podariti temu trenutku -  vsemu univerzumu - je tvoja pristnost. 

Lahko danes malo bolj odpreš srce čarobnosti, ki se izraža kot ti?

Ne pozabi! Nikoli ne pozabi! Čudovit-a si v vseh pogledih! Ti si lepota! Ti si največji doprinos večnosti, ko si pristnost!

Sij, moja draga, moj dragi, sij! Zdaj!

Ljubek sijoč srečen igriv srčkan nagajiv srčen pisan vesel dan!




🌷 P.S.: Življenje je ena sama čarobnost! Ti si ena sama mešanica čarobnosti! Pa kaj ti to sploh vidiš? Pa kaj ti to sploh živiš??? Danes je tvoj dan!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 18. november 2021

☕ Espresso for soul 💜 Children! Doreen Virtue

Poslušam svoje srce: Čudovite barve od znotraj!!!! Naj sijejo!!!

Poslušam svoje srce: Čudovite barve od znotraj!!!! Naj sijejo!!!:  Si upaš biti tako predrzna-predrzen in slediti svojim sanjam? Kaj pa celo tako, da si upaš slediti svojemu srcu?! kaj pa tako, da si resnič...

Meditation 💜 ACIM Lesson 322 (15 minutes)

☕ Espresso za dušo 💜 Otroci! Doreen Virtue

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 322. lekcija I (15 minut)

Čudovite barve od znotraj!!!! Naj sijejo!!!

 Si upaš biti tako predrzna-predrzen in slediti svojim sanjam? Kaj pa celo tako, da si upaš slediti svojemu srcu?! kaj pa tako, da si resnično pristnost v vsakem trenutku!? Ali vsaj bolj in bolj??!!

Vem. Vem.

Potreben je pogum.

Lahko vidijo mojo praznino. Lahko vidijo moje neumestne šale. Lahko vidijo, kako sem vse bila ranjena in kako znam vseeno biti vesela. Lahko vidijo skozi mojo lepo pisano masko, ki sem je tako navajena nositi. Spodaj pa so moje resnične barve. Kaj če jih ne bodo imeli radi? Kaj če me bodo zavračali?! Masko pa sem prilagodila za vsako priložnost in osebo. Lahko je vedno lepa, ne glede, kaj je od spodaj.

Kaj če bi jo danes odložila?! Kaj če je preveč utrujajoče igrati toliko vlog v toliko situacijah za toliko ljudi.

Lahko me sprejemajo ali ne. Lahko me imajo radi ali ne. Jaz pa sem vedno – jaz. To je dovolj. Niti si ne želim, da bi me imeli vsi radi. Niti si ne želim, da bi me vsi sprejemali. Samo želim živeti pristno in slediti svojemu srcu. to je dovolj. Vse ostalo pa je utrujajoče in me krni. Postajam bolj in bolj negibka, kamena, otrpla, zmrznjena. Zato si želim sprostiti svojo energijo in se predati z vsem srcem vsaki situaciji ali osebi pristno. Saj sem živa! Saj sem premikajoča bolj in bolj v srčno smer.

Bolj živim resnico tega, kdo sem, bolj zares živim.

Naj se resnica izkaže. Zdaj! Dovolj je bilo prikrivanja!

Izražaj svoje pristne barve!

Ljubek srečen igriv dan!




🌷 P.S.: Živi pristno bolj in bolj v vsakem trenutku! Tega si vreden!!! Tega si vredna!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Let's Misbehave ... https://youtu.be/iVTfIRSNi68

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 17. november 2021

Poslušam svoje srce: Sprostitev v čustvovanje!

Poslušam svoje srce: Sprostitev v čustvovanje!:  Lahko se operem vseh čustev, ki sem jih nakopičila. Samo čutim jih. Tako težko jih je skozi tiščati dol. Kot bi žogo poskušala zadržati pod...

Meditation 💜 ACIM Lesson 321 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 321. lekcija I (15 minut)

Sprostitev v čustvovanje!


 Lahko se operem vseh čustev, ki sem jih nakopičila. Samo čutim jih. Tako težko jih je skozi tiščati dol. Kot bi žogo poskušala zadržati pod vodo. Prej kot slej bo skočila na plano. Lahko jo spustim. Lahko spustim in se osvobodim starih čustev. Lahko čutim lahkotnost očiščenja potem.

Zanimivo, kako lahko se je predati čustvom in potem opustiti vsa mašila. Potem se jaz počutim lahkotnejše. Kot bi dobesedno sprostila težo iz telesa.

Zdaj pa vdih. Izdih.

Danes se veselim vseh, ki jih ni več, da smo skupaj preživeli čaroben čas. Lepo je bilo. Odpuščam si tudi vse neumnosti, ki sem jih povzročila. Noro je bilo. Najbolj pa sem hvaležna za ljubezen, ki se je spletla med nami.

Koliko je teh čustev, ki jih nosim s sabo in jih vlečem naprej v odnose, ker si jih ne dovolim čutiti. Hvaležna sem, da sem to spoznala. Zdaj lahko drugače. Zdaj se lahko izražam. Zdaj vem, da je varno čutiti. Ponosna sem nase, da radostno rastem.

Vedno lažje in lažje mi bo. Želim pa počistiti stara zarjavela čustva, da lahko naredim prostor novemu. Življenje je čarobnost. Vedno mi prinaša nove priložnosti za srečo in radost. Včasih pride dan, ko je največja radost izražanje čustev, katarza in potem lahkotnost. Vse je za nekaj dobro.

Kaj čutiš? Danes prisluhni svojim občutkom. Pravi so zate.

Ljubek srečen igriv vesel radosten navihan razposajen kreativen lep živahen izjemen srčen srčkan dan!




🌷 P.S.: Danes dopusti, da se tvoje samorogaste barve izražajo v mavricah srca! Čudovit-a si, samo zato, ker si ti – ti. Zaupaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - That's Amore ... https://youtu.be/OnFlx2Lnr9Q

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 16. november 2021

Poslušam svoje srce: Globine katarzičnega čustvovanja!!!

Poslušam svoje srce: Globine katarzičnega čustvovanja!!!:  Danes pa gremo globoko. Danes gremo v notranjost. V vse temne kotičke, ki si jih sploh ne želimo pogledati. Kako se izmikam svojim čustvo...

Meditation 💜 ACIM Lesson 320 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 320. lekcija I (15 minut)

✨Tapkanje v torek💛 Viden-a sem! Tapkanje z Brad-om Yates

Globine katarzičnega čustvovanja!!!

 Danes pa gremo globoko. Danes gremo v notranjost. V vse temne kotičke, ki si jih sploh ne želimo pogledati.

Kako se izmikam svojim čustvom. Samo govorica so. Ne želim jim prisluhniti, ker občutim ob tem nelagodje. Čutim, da me bo njihova teža potegnila navzdol. Ampak, če jim ne dam pozornosti, so vedno podtalno z mano. Vedno so v ozadju in izbruhnem ob nepravem času na neprave ljudi.

Otopela sem že skoraj. Zamotim se z gledanjem neumnih videjev. Filmov. Niti seku
nde si ne dam prostora, da bi zares kaj občutila.

Zato jih bom zdaj namerno dala ven. Skozi pisanje dnevnika. Skozi pogovor. V gozdu povem drevesu. Samo, da jih dam ven. Čutenje je zdravo, saj me opozarja na dele sebe, ki si še želijo zdravljenja. Zato sem nežna s sabo. Danes občutim. Tako se lahko zdravim. Vse, kar pride na površje (vsako čustvo), je želja po objemu ljubezni. vse v meni hrepeni po tem, da bi bila ozdravljena in zaceljena.

Dolgo sem se izmikala temu. Zdaj bom začela počasi. Samo, ko si priznam, kaj se dogaja podpovršinsko, se lahko pomaknem naprej. To je prava katarza. To je pravo očiščenje. To je prava ljubezen do sebe.

S tem, ko se poglabljam v temnine in globine čustev, si ne privlačim še več tega, ampak se čistim. Svojo energijo pa dajem temu, kar pa si želim. Uživam.

Objemi svoja čustva. Tu so zate, da jih obsiješ z lučjo ljubezni. objemi jih. Sprejmi jih. Tvoja so. Tu so zate.

Ljubek srečen igriv lahkoten srčen sijoč srčkan bleščeč pristen dan!




🌷 P.S.: Danes se odprimo lepoti življenja s tem, da si priznamo svoja čustva. Lepo je biti pristen-pristna, tudi v čutenju. Dovoli si celjenje. Lep-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... EMKEJ - AIRPLANE MODE (PROD. BY ERAK) ... 

☕ P.P.P.P.S.https://youtu.be/BT87XqJgJXs: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 15. november 2021

❤️ Follow your heart! ❤️ Rest and rhythm!

Meditation 💜 ACIM Lesson 319 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 319. lekcija I (15 minut)

Ti si močna-močan ustvarjalka-ustvarjalec!!!

 Lahko še malo bolj praznuješ, da si!?

S tem, ko si – kdo si – si največji prispevek.

Danes ne gledamo navzven, da iščemo potrditve. Danes gradimo na trdnih temeljih – svojem srcu. danes gradimo moče stene iz centra – svojega srca. Živimo bolj in bolj pristno. Živimo bolj in bolj v miru, zato, ker zaupamo svoji notranji modrosti.

Prav je, da zaupamo svojemu srcu!

Prav je, da smo v svojem srcu.

Prav pa je tudi, da preslišimo ves kaos od zunaj, ker ni naš. Mi smo močni ustvarjalci. Dovolj je bilo trošenje naše energije z neumnostim. Ne bomo je več razmetavali za bedarije. Dovolj je bilo mešanja dreka.

Zdaj se osredotočam na svet v katerem rada živim! Vsi smo zdravi in smo obravnavani celovito. Vsi imamo vsega dovolj. Živimo z ljubimi in smo ustvarjalni. Delamo, kar ljubimo in to je cenjeno.

To je svet, ki ga ljubim. To je svet, ki ga želim za vse.

Ne pozabi, močna-močan kreator-ka si. Osredotoči svojo energijo samo na stvari, ki pa si jih želiš ustvariti.

Kaj izbiraš danes? Le prisluhni svoji notranji modrosti.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv blažen kreativen ljubeč in ljubljen dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si ljubezni točno taka kot si. Zdaj. Bodi in ostani v srcu. Kreiraj še več miru od znotraj navzven.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 14. november 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 318 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 318. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso for soul 💜 A reflection of you! Mateja Koser

Meditation 💜 ACIM Lesson 317 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Zapeljivost srčnosti!!!

Poslušam svoje srce: Zapeljivost srčnosti!!!:  Življenje je eno samo potovanje. Ni konca. Vse je vedno potovanje. Vse ima nadaljevanje. Zakaj potem ne bi uživali na poti? Ni končne desti...

Poslušam svoje srce: Lahko se razvajaš kar tako!!!

Poslušam svoje srce: Lahko se razvajaš kar tako!!!:  Kaj pa, če me vseeno kaj zahaklja?! Kaj ne preveč zaželenega… Vedno si vzamem odmor. Pomeni, da sem se gnala preko svojih obratov. Preveč...

🌍Soul journey❤️Magical Mother Earth: Enjoying by the river Drava - Marib...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Počitek in ritem!

Lahko se razvajaš kar tako!!!

 Kaj pa, če me vseeno kaj zahaklja?! Kaj ne preveč zaželenega…

Vedno si vzamem odmor. Pomeni, da sem se gnala preko svojih obratov. Preveč sem pritiskala nase. Lahko telesno, lahko v merah stresa, lahko pa samo v nenehnem letanju sem in tja brez prestanka. Lahko, da sem se miselno priganjala, da naredim premalo.

Zato pa zdaj počivam. Vzamem si miren vikend samo zase. Prost od vsega. Prost od vseh. Samo, da si malo spočijem od bombardiranja z zunanjimi informacijami in dražljaji.

Pomeni pa tudi, da sem bila pasja do sebe vse skozi. Nisem slišala ali sem namerno preslišala vse drobne namige, da se naj ustavim. Zato se je ustavil ves moj sistem. Zdaj pa si moram spočiti. Zdaj pa se moram ustaviti. Ne morem več letati naprej brezglavo.

Naučila sem se, da se ustavim. Že prej, ko mi čisto zmanjka goriva ali baterije.

Naučila sem se, da prisluhnem vsem opozorilnim znakom, že prej. Slišim šepetanje duše. Čutim nelagodje. Občutim napetost.

Lahko bi se sprostila s kopeljo. Lahko z dremežem. Lahko pa tudi s sprehodom. Čisto počasnim. Lahko pa samo uživam doma ob pitju čajčka.

Lahko pa si še naredim limonado. To bi bilo.

Danes se razvajaj. Preventivno. Za vsak slučaj. Lahko si vzameš prosto, brez da zboliš.

Ljubek srečen igriv radosten vesel nagajiv umirjen sproščen razvajajoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srčnost. Vse je tvoja pot srca. Zaupaj si. Zaupaj svojemu srcu. Življenje te ljubi. Ljubljen-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Heaven ... https://youtu.be/ZwDf-NMnUPA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !