sreda, 17. november 2021

Sprostitev v čustvovanje!


 Lahko se operem vseh čustev, ki sem jih nakopičila. Samo čutim jih. Tako težko jih je skozi tiščati dol. Kot bi žogo poskušala zadržati pod vodo. Prej kot slej bo skočila na plano. Lahko jo spustim. Lahko spustim in se osvobodim starih čustev. Lahko čutim lahkotnost očiščenja potem.

Zanimivo, kako lahko se je predati čustvom in potem opustiti vsa mašila. Potem se jaz počutim lahkotnejše. Kot bi dobesedno sprostila težo iz telesa.

Zdaj pa vdih. Izdih.

Danes se veselim vseh, ki jih ni več, da smo skupaj preživeli čaroben čas. Lepo je bilo. Odpuščam si tudi vse neumnosti, ki sem jih povzročila. Noro je bilo. Najbolj pa sem hvaležna za ljubezen, ki se je spletla med nami.

Koliko je teh čustev, ki jih nosim s sabo in jih vlečem naprej v odnose, ker si jih ne dovolim čutiti. Hvaležna sem, da sem to spoznala. Zdaj lahko drugače. Zdaj se lahko izražam. Zdaj vem, da je varno čutiti. Ponosna sem nase, da radostno rastem.

Vedno lažje in lažje mi bo. Želim pa počistiti stara zarjavela čustva, da lahko naredim prostor novemu. Življenje je čarobnost. Vedno mi prinaša nove priložnosti za srečo in radost. Včasih pride dan, ko je največja radost izražanje čustev, katarza in potem lahkotnost. Vse je za nekaj dobro.

Kaj čutiš? Danes prisluhni svojim občutkom. Pravi so zate.

Ljubek srečen igriv vesel radosten navihan razposajen kreativen lep živahen izjemen srčen srčkan dan!




🌷 P.S.: Danes dopusti, da se tvoje samorogaste barve izražajo v mavricah srca! Čudovit-a si, samo zato, ker si ti – ti. Zaupaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - That's Amore ... https://youtu.be/OnFlx2Lnr9Q

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar