sobota, 8. julij 2023

Naravnaj se na srčno pot

Kako si kaj danes?

Si kaj zaupaš? Zaupaš Ljubezni, da je vedno vse prav zate?

Zaupaš bolj glasu intuicije in svojemu vodstvu kot drugim?

Kje si danes, moja draga?

Čas je!

Čas je, da si zaupaš! Čas je, da upaš! Čas je da si upaš! Ni pomembna popolnost in da bomo prišli do končne destinacije brez napak! Pomembno je, da živim pristno! Napake pa so sočnost življenja!

Včasih mi moja napaka pove več o drugih in o resnični naravi drugih kot karkoli drugega! Sočutje in ljubezen kar izpuhti! Očitno jih že prej ni bilo tam, samo, da tega nisem opazila, ker je bilo lepo dekorirano in zavito v celofan!

Sem pa lahko sočutna in ljubeča do sebe. Vedno! Ne glede v kakšnem svetu kaosa smo zdaj! Jaz sem center mojega sveta! Zato izbiram mir in srečo!

Pa še nekaj! Niti malo ne verjemi neumnostim in mnenjem, ki jih imajo drugi o tebi! Ti se najbolj poznaš in veš, kdo si! Zaupaj si bolj kot kdajkoli! Zaupaj si, kot da gre za življenje! (Saj gre! Za tvoje! Izberi svoje srce! In svojo srčno pot, moja draga! Vredna si živeti po svoje!)

Kako se lahko danes poravnaš na svojo srčno pot?

Ljubek srčkan srečen igriv vesel pristen pester dan!



Zaupaj v svojo srčno pot in sledi pozitivno navdihnjeni akciji!

petek, 7. julij 2023

Poslušam svoje srce: Dar tvojega srca je neprecenljiv! !

Poslušam svoje srce: Dar tvojega srca je neprecenljiv! !: Danes je ljubezen do sebe tudi spuščanje vsega iz preteklosti. Kar mi več ne služi ali pa kar ni bilo ravno najlepše in se tega ne spominjam...

Dar tvojega srca je neprecenljiv! !

Danes je ljubezen do sebe tudi spuščanje vsega iz preteklosti. Kar mi več ne služi ali pa kar ni bilo ravno najlepše in se tega ne spominjam preveč z veseljem. Danes je ljubezen do sebe spuščanje ljudi, ki so mi zavestno ali nezavestno, prizadeli bolečino in neko trpkost. Tako sem jim s tem potem dovolila, da so omrtvili ali zamrznili delček mene, ki je še zaupal ljubezni. Da so zamrznili delček mene, ki pa še je verjel v dobro in v srečo. In da je prav, da sledim svojim sanjam.

Kdo si v resnici? Kaj ti želi življenje povedati? Mu prisluhneš?  Kam te želi življenje usmeriti? Danes poglej od blizu. Najprej seveda v svojem srcu, svoji notranjosti. Kateri delčki tebe so bili pomanjšani? Utišani. Zadržani. Ali zamrznjeni, nesprejeti, nevideni. Želijo si, da jih objameš s toplino ljubezni. Čudovita si. Moja draga, zaupaj svojemu srcu, kajti tvoje srce te vodi prav.

Danes pokliči nazaj k sebi, vse dele tvoje duše. Danes odtopli z ljubeznijo vse delčke tvoje duše, ki so bili kakorkoli zamrznjeni. Zdaj je tvoj čas, da lahko zaživiš  polno življenje iz sebe navzven. Tudi če te to razžalosti, da si dovolila drugim, da nekako zamrznejo delčke tebe. Zdaj dovoli, da se ti delčki otoplijo. In se spet poveži nazaj s sabo. To je življenje. Tvoje poslanstvo je, da si to, kdo si. In da si vedno bolj pristna v vseh pogledih. To je tvoj čas zdaj, da lahko spet nazaj v sebi prebudiš to navdušenje nad življenjem, to otroško igrivost. To, da si pustiš čuti vse, kar čutiš. In da si v polnosti in pristnosti samosvoja. Mogoče bo žalostno, ampak glej, daleč si že prišla. Zdaj pa je dovolj, da daješ drugim energijo. Zdaj pa je čas, da to energijo ljubezni usmeriš vase.

Kaj si želiš ustvariti? Kaj rada delaš, to danes ustvarjaj.

Ljubek srčen srečen pristen unikaten dan!



In seveda še bolj sledi svojemu srcu. Čudovita si! Zdaj pa daj svoj dar srca svetu. Dvigni se še višje. Naj tvoja vibracija zasije v vseh pogledih. Ustvarjaj si čarobnost tega trenutka zdaj.


četrtek, 6. julij 2023

Poslušam svoje srce: STIK S SABO!

Poslušam svoje srce: STIK S SABO!: Pozdravljena moja draga, kako si kaj danes? Živiš svoje najboljše življenje? To je zdaj tvoj čas, da izpolniš svoje življenje z ljubeznijo...

Poslušam svoje srce: S sabo!

Poslušam svoje srce: S sabo!: Pozdravljena moja draga! Slediš zares svojemu srcu? Zdaj je tvoj čas, da razčistiš, da sčistiš odnose z bližnjimi. In čas je, da poveš res...

S SABO!

Pozdravljena moja draga! Slediš zares svojemu srcu?

Zdaj je tvoj čas, da razčistiš, da sčistiš odnose z bližnjimi. In čas je, da poveš resnico. Ne glede na to, kako ranljiva moraš postati. Ne glede na to, kako se moraš odpreti, je vredno. Kajti samo tako, lahko živiš bližino z drugim. Hkrati drugim dopuščaš, da zares spoznavajo tvoj svet. Da se te res lahko dotaknejo, da se povežeš iz srca do srca.

Zdaj je tvoj čas, da lahko spoznavaš, kdo si! Da tudi rečeš – ne – dovolj – ko so tvoje meje prestopljene.

To je tvoj čas. Tako lahko dopuščaš sama sebi, da izražaš notranje bogastvo navzven, da siješ v vsej svoji lepoti! Da neguješ to moč, svojo notranjo lučko, ki se izraža kot ti. Spodbujaš jo z milino. Napaja pa jo energija ljubezni. Tvoja duša je narejena za sijanje! Zdaj pa si dopusti, da zares siješ. Čudovita si že zdaj! Zares si že čudovita.

Kaj se sploh zavedaš, kako si dragocena? Kaj se sploh zavedaš, kako dragoceno je, da si to, kdo si?!! Kajti samo tako lahko zares prispevaš k svetu!

Zdaj je tvoj čas radosti in pristnosti, da lahko v polnosti živiš iz sebe navzven. Lepa si že zdaj! Čudovita si že zdaj! Fantastična si že zdaj.

Zdaj pa sprejmi svojo notranjo lepoto in dopusti, da se dotakne src vseh, ki pridejo v stik s tabo. Fantastična si že zdaj! Čudovita si že zdaj. Naj se zdaj tvoje življenje napolni z radostjo tega trenutka! Bodi v tem trenutku, kajti ne preteklost, ne prihodnost – nista zdaj tukaj. V tem trenutku sta, če to izbereš. Moč ustvarjanja imaš samo v tem trenutku.

Kako lahko danes ustvarjaš pristno bližino z drugimi? In seveda najprej sama s sabo, da se sploh začutiš. Kdo si?

Lep čudovit, izjemen, pristen, srčen, srečen, radosten navihan, blagodejen, iskren dan!



Zaupaj svojemu srcu! Zaupaj si! Tvoje srce te vodi prav. Lepa si že zdaj.

sreda, 5. julij 2023

STIK S SABO!

Pozdravljena moja draga, kako si kaj danes? Živiš svoje najboljše življenje?

To je zdaj tvoj čas, da izpolniš svoje življenje z ljubeznijo, srečo, smehom in da res izbiraš malo več veselja! Da ustvarjaš to čarobnost, ki jo imaš v srcu in ji pustiš, da se razlije v vsak košček svojega življenja.

To je zdaj tvoj dan, da lahko v polnosti in pristnosti zaživiš sebe! Da izpolniš to hrepenenje, ki ga imaš v sebi! Da si ustvarjaš najboljše življenje, kar lahko!

Začni z malimi stvarmi, kajti male stvari so zelo pomembne, ker odločajo potem o tem, kako se počutimo!

Se zjutraj lepo oblečeš? Se nasmeješ sama sebi v ogledalu? Pozdraviš dan, pozdraviš sonce. Pozdraviš dež – karkoli je okoli tebe! Praznuješ to, da si!

Zdaj je tvoj resnični čas, da praznuješ. Ta dan je zate, da praznuješ sebe, da izbiraš najboljše, kaj lahko! Tu si za to, da bi sijala!

Zdaj je tvoj resnični, pravi čas sijanja. Sledi svojemu srcu! Sledi svojemu sijaju! Delaj še več tega, kaj te zares veseli! Ustvari si lep čudovit, izjemen pristen dan.

Ljubek srčkan srečen sijoč enostaven spontan radosten dan!



🌷 P.S.: Zares sledi svojemu srcu! Že zdaj si čudovita. Imej se rada danes in izbiraj še malo več sreče.

torek, 4. julij 2023

PA KDO SI? KDO SI TI!?!

Včasih se mi zdi, da sem prišla v brezvetrje. Nič me prav ne potegne v katero določeno smer. Vse nekako umirjeno utečeno. Dnevi so podobni drug drugemu. Povezujem se še malo bolj svojo notranjo naravo in sem še malo bolj pristna. Potem pa se nekaj prebudi v meni, potem pa se nekaj čisto rahlo zaziblje, ali se me dotakne in potem se začne spet dogajati.

Toliko vzorcev razčiščujem sebi. Danes sploh ne vem, kje naj začnem in kako se naj lotim dneva – ampak zaupam. Če me vodi srce, me vodi prav. Če me vodi  ljubezen, me vodi prav. Zaupam pa, da je v moje dobro! Ne glede na to, kaj vse si še želim izboljšati na sebi, sem že zdaj dobra. Zaupam, da sem že bila ustvarjena kot ljubezen, zdaj pa temu samo dopustim, da sije skozi mene.

Kje lahko začnem iskati poti do svojega zaklada srca? Oziroma do svojih zakladov srca…

Začela bom z majhnimi stvarmi. Kot je sprehod. Slikanje. Uživanje ob branju knjige. Ob poslušanju dobre glasbe. To me vedno prebudi in navdihne, da si dovolim biti še bolj srečna in radostna.

Kaj pa so tvoji zakladi?

Kako se ti vrneš v center svojega srca?

Kako ti izražaš to svojo notranjo moč ljubezni?

Danes je dan, da se imaš še malo bolj rada.

Ljubek, srčen, srečen, igriv, radosten dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Čudovita si že zdaj! Zdaj pa si zares prisluhni in bodi to, kdo si! Lepa si že zdaj – zares.


ponedeljek, 3. julij 2023

Zasij v vsej svoji lepoti

Kaj čutiš, kdaj pa je čas za spremembo, pa nekako ne znaš stopit naprej? nekako se ne znaš se sprosti v novosti, ki te kličejo? Vse povsod vidim spremembe – ki me kličejo naprej. Povsod jih opažam. In zdaj je čas, da jim zares tuji sledim. Tako kot zdaj odpada listje in ga je vse polno na tleh. Potem počasi razpade in se razkraja bogato z hranili. Tako je zdaj tudi čas, da opustimo vse staro, vse stare vzorce, kar ti (mi) več ne služi, da se razkrojijo v globok in bogat humus, ki ti (mi) ostajajo kot pridih modrosti. To je čista polnost in pristnost, zakaj sem tu! Da spuščam, kaj mi več ne služi in da potem dajem prostor ljubezni, da ta lahko zasije v vsej svoji lepoti! Tako lahko zasijemo, točno taki, kot smo!

Čudovita sem že zdaj! Tudi ti si čudovita že zdaj! Vsak je pristen in prisoten kot izraz ljubezni! Si upal sijati z vsem srcem? Si upaš v polnost in pristnosti Zasijati tako močno, da nič več ne more ustaviti tvojega sijanja in tvoje svetlobe!?!

Lepa si še zdaj. Čudovita si, že zdaj. Zdaj pa uživaj v polnosti ljubezni, kar si v resnici! To je tvoj čas, ko si lahko prijazna do sebe. Kajti spuščanje starega ni tako lahko. Ker smo kar navajeni živeti v stari zgodbi. Kar ponavljamo iste stare vzorce. Tako je vsak dan enak drugemu. Zato je zdaj čas, da res še malo bolj zasijemo, svetimo v ljubezni. To je naše pravo poslanstvo.

Lahko uživaš življenje in tako zares živiš? Svoje pristne narave ne puščaj več v ozadju! Kdo si je v resnici, moja draga? Zdaj je čas, da spoštuješ odgovor. V vsem svojem sijaju. To je, to! Pristno poslanstvo, da živiš s srečno, da se izražaš, da tvoja notranja narava postaja otipljiva! Da si dovoliš zares biti to - kdo si! To je tvoje pravo pristno poslanstvo. Da lahko zaživiš v vsej svoji lepoti.

Drugi samo želijo, da si srečna. Zakaj jih uporabljaš za izgovor, da se ne rabiš pomakniti naprej? Drugimi vsi mi samo želijo, da bi bila srečna. Zdaj pa čas, da se res poslušam, da neham kriviti druge za svoje odločitve in za življenje kot ko živim.

Zdaj stopam v svojo moč.

Dovolj imam vlog. Dovolj imam vseh vrst vlog, ki so bile pripisane. To so bile vloge , ki so mi služile kot kletka, da zdaj res začutim, da je moje poslanstvo – da živim pristno! Samo, da res dovolj močno občutim to ječo kletke!! In se še bolj želim osvoboditi in zaživeti pristno. Samo to je bil namen. Zdaj pa se tega zavedam in s tem se osvobaja starih vlog.

Kaj je še takega v tebi, kar ne želiš spustiti? Katerih starih vzorcev se še oklepaš, ki ti ne služijo več v tvojem življenju?! Zdaj pa zares živi pristno. Čudovita si. Izjemna si. Ceni se.

Ljubek srčen srečen igriv nagajiv lahkoten pisan mavričen prijateljski bogat sijoč dan poln užitkov.



Sledi svojemu srcu z vso močjo! To je tvoja ljubezen in luč!


nedelja, 2. julij 2023

Iiiii! Čudovita si!

Hej, moja draga, slediš kaj sporočilom narave? Vidiš to lepoto narave, ki je vedno okoli tebe? Kdo si?

Danes zaupaš svoji notranji naravi, da te vodi prav, da se vodi v lepoto srca, da res lahko zasiješ kot to, kdo si?

Uživaš kaj življenje danes?

Narava je poezija v oprijemljivi obliki. Komaj ko se zaljubiš v svojo notranjo naravo, lahko dovoliš svoj naravi, da sije skozi tebe, da postaja oprijemljiva oblika. Si zaupaš? Lahko še malo bolj zaupaš življenju? Lahko zaupaš svetu?

Zakaj zares živiš? Živiš za to, da bi preživela – samo? Ali živiš zato, da bi zares živela!?! Kaj je tvoj resnični pomen v življenju?

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Jaz vem, da sem tu za to, da bi uspevala, da bi cvetela! Da bi se vsako jutro zbudila s takim veseljem, da vsem lahko to, kdo sem! Da lahko uživam svoje življenje, da lahko zares sledim svojemu srcu. Da se zbudim. Uživam v lepotah svojega življenja z vsem srcem in si priznam to radost, ki me napolnjuje! Da lahko v polnost uspešnosti cvetenja življenja izražam svojo pristnost! Tudi to je tvoje poslanstvo, da se začutiš – to, kdo si, da si ponosna nase in da potem to lepoto izražaš tudi navzven.

Čudovita si, že zdaj! Kaj si zaupaš? Zares si že čudovita. Tvoje poslanstvo je, da si najbolj močno sijoča, kar lahko. Tvoje poslanstvo je, da si najbolj pristno ti, kar si lahko! Da tako močno izražaš vso pristno naravo, da ti je vsak trenutek prežet s toplino ljubezni kot sonce, ki ga nič ne more zakriti. Tudi če je oblačno, sonce vseeno sveti! Zato odpri danes na stežaj svoje srce, da sonce ljubezni posveti vate. Potem to ljubezen daj tudi naprej. Tako lahko danes svoj notranji naravi dopuščaš, da zares postane otipljiva in oprijemljiva.

Čudovita si, že zdaj – zaupaj si. Res zaupaj svojemu srcu!

Ljubek srčen srečen igriv nagajiv spontan luškan vesel poln smeha in užitkov dan!



Zaupaj si. Tvoje srce te vodi prav. Čudovita si že zdaj. Zdaj pa res odpri svoje srce in ga napolni še malo z ljubeznijo.